Marine Le Pen valt uit naar de paus, omdat deze open grenzen eist

Screenshot_10

(Door: Jack Montgomery – Vertaling: E.J. Bron)

De Franse presidentschap-kandidate Marine Le Pen heeft felle kritiek geuit op de paus, omdat die druk uitoefent op westelijke landen hun grenzen te openen voor migranten, en beschuldigde hem ervan dat hij van de landen verlangt hun eigen burgers te negeren.

InselpresseBreitbart

In een interview met “La Croix International” laakte de voorzitster van het Front National paus Franciscus, omdat hij wil dat “landen tegen de belangen van hun eigen volk handelen door geen voorwaarden voor opname te stellen voor een groot aantal migranten”. De 48-jarige voegde er aan toe dat de Argentijnse geestelijke met zijn uitlatingen over immigratie zijn mandaat als religieus leider overschrijdt. Ze zei:

“Voor mij is dat een politieke aangelegenheid en daarmee een inmenging in binnenlandse aangelegenheden, omdat hij ook een staatschef is.”

Paus Franciscus is technisch beschouwd de staatschef van het soevereine Vaticaan – een door een muur omringde stadstaat met de meest strenge regels betreffende immigratie en het verkrijgen van het staatsburgerschap in de wereld.

Op de vraag naar haar eigen religieuze overtuigingen zei Marine Le Pen:

“Ik heb een sterk geloof en ik ben blij dat ik hieraan zelf nooit getwijfeld heb. Ik geef echter toe dat ik me erger aan de kerk, omdat ik vind dat ze zich overal mee bemoeit, behalve met hetgeen eigenlijk haar taak zou zijn.”

Marine Le Pen sprak ook over het mogelijke duel in de tweede ronde van de Franse presidentschapsverkiezingen met Emmanuel Macron, een middenlinkse politicus van het type Tony Blair. Ze zei”

“Ik heb altijd gezegd dat ik het in de tweede ronde graag tegen Emmanuel Macron zou opnemen, omdat er dan een keuze zou zijn tussen twee duidelijke opties. Hij is een schaamteloze globalist, die vaart wil zetten achter de volledige opening van de grenzen, de vrijhandel en de ontbinding van Frankrijk, en dat ten gunste van private en financiële belangen. Daartegenover stel ik de terugkeer naar de natiestaat voor, de meest effectieve structuur voor de garantie van veiligheid, welvaart en democratie en de bescherming van onze identiteit.”

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Door: Jack Montgomery

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Front National, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Marine Le Pen, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

66 reacties op Marine Le Pen valt uit naar de paus, omdat deze open grenzen eist

 1. Golden Girl zegt:

  Dus meneer de paus eist, zeker in opdracht van die engerd Soros
  Neem ze in je Vaticaan stad op, er staan 8500 te wachten die hij hun voeten kan kussen

  Geliked door 3 people

  • Drs.P. zegt:

   De huidige Paus is een smerige NWO rat eerste klas.
   Je kunt de ellende/armoe/criminaliteit/4e wereldstad van een Calcutta niet oplossen door het in huis te nemen, want dan ben je binnen no time zelf Calcutta geworden.

   Geliked door 4 people

   • Golden Girl zegt:

    Drs. in Belgie waren mensen die er 1 in huis hadden genomen en toen ze een keer niet thuis waren hebben ze zijn kluis met geld en sieraden gejat, die ene had zijn vrienden laten komen, raadt eens wat die Belgische meneer zei, ik zou het zo weer doen ??? dus hij haalt ze in huis en als dank beroven ze je, een ezel stoot zich niet 2 x aan dezelfde steen, goed zo meneer, gewoon weer 1 in uw huis halen, kunt u uw omgeving laten zien hoe goed u bent

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Golden Girl: 22.18. uur, op 17/4. Deze Paus is onderdeel van de NWO en de Illuminati/Vrijmetselaars. De RK is totaal gecorrumpeerd. Mw. Le Pen heeft gelijk.

   Geliked door 2 people

   • Golden Girl zegt:

    beste Tom, ja ze heeft 100 % gelijk, dat heb ik in mijn reactie beetje laten blijken wat deze paus doet, voorlopig heeft hij het druk, moet 17.000 voeten kussen,van de 8500 nieuwkomers, ik ben helaas gedoopt, maar als baby kan je je moeilijk verzetten tegen die plens water over je hoofd

    Like

   • oeps48 zegt:

    Deze paus is een jezuïet. De jezuïten onderhouden nauwe relaties met de illuminati en sturen die duivels mogelijk aan. Zwart is de kleur van het zondagse pak van de duivel.
    Deze paus is dus een “zwarte paus”, die een witte jurk draagt.

    Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Le Pen heeft gelijk. Kerk en politiek dienen strikt gescheiden te blijven. Bovendien heeft de Paus geen flauw benul waar hij over praat. Of hij kraamt gewoon wat politiek correcte onzin uit. Dat kan ook natuurlijk.

  Geliked door 4 people

  • fleckie zegt:

   Geloof maar dat hij DONDERS GOED op de hoogte is van wat er zich overal afspeelt,bepaalde’ vorderingen ‘ werden trouwens door het vaticaan gedicteerdd…..men vertelde alleen de naam ROME, maar nooit werd het vaticaan met name genoemd,

   Like

 3. Nachtkaarsje zegt:

  Dat lijkt me goed plan, dan sturen we ze allemaal naar vaticaanstad. dat moet toch geen probleem zijn, dan?

  Geliked door 1 persoon

 4. Mary zegt:

  De Paus en de NWO…….., en laten we hopen dat de Fransen overweldigend voor haar kiezen zo dat ze al haar plannen voor Frankrijk en anti EU kan uitvoeren.

  Geliked door 4 people

 5. laura van der storm zegt:

  Schiet toch op met die paus. Wanneer gaat hij zijn geld eens uitdelen aan de armen van de hele wereld. Wel binnenhalen maar uitdelen ho maar. Enge huichelaar!

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   De leider van de ALOM almachtige superrijke r.k.kerk, heeft zijn tentakels net als een octopus ,of beter gezegd een spinneweb over de hele wereld, het is gewoon een staat, met ministers etc. geheime Dienst,( via spionnen: de parochies: clerus ) OVERAL van op de hoogte., missionarissen in voorheen’ononttwikkelde gebieden, etc…………en door haar rijkdom geinvesteerd,ook weer een flinke vinger in de pap

   Like

  • koddebeier zegt:

   En een seniele ouwe zak !

   Like

   • fleckie zegt:

    Wanneer is Galileo Galileii feitelijk in zijn’eer hersteld'( uit de kerkelijke ban gedaan,na honderdenjaren, en waarom? ( hij had toch een ‘afwijkende mening over het UNIERSUM,etc. in TEGEN STELLING tot wat de..KERKLEIDERS..’dachten’? Aldus de ‘onfeilbaarheid'( dogma?) op te dringen?, dwingen?.

    Like

 6. Roeland zegt:

  Marine Le Pen moet president van Frankrijk worden. Als Nederlandse Vlaming, ben ik niet voor verfransing , maar ik maak graag een uitzondering voor deze uitzonderlijke dame. Hopelijk komt er dan eindelijk autonomie voor Vlaanderen in Frankrijk! Was dat maar ons enige probleem. In de jaren 80 was dat nog ons enige probleem. Inmiddels is de staat Frankrijk zelf in de problemen. Europa kan alleen gered worden als men het Front National in Frankrijk gaat stemmen! Hopelijk worden de stemmen eerlijk geteld. Triest, dat ik vanwege de lafheid vanwege andere west europeanen, waaronder Nederlanders (15 maart hadden jullie anders kunnen stemmen) , als overtuigde Vlaming nu uit overtuiging moet uitroepen; Vive la France! Vive Marine Le Pen! Laatste kans voor Europa!!!

  Geliked door 3 people

  • Koos zegt:

   “Als Nederlandse Vlaming, ben ik niet voor verfransing”
   Verfransing van Frankrijk is uiteraard een goede zaak. Elk land zijn eigen cultuur!

   Geliked door 4 people

  • Golden Girl zegt:

   sorry beste meneer Roeland, de meeste hier hebben anders gestemd ik ook, dus astublieft niet alle Nederlanders laf noemen,merci

   Like

   • Roeland zegt:

    Beste mevrouw Golden . Waar heb ik geschreven , dat alle Nederlanders laf zijn?
    De uitslag van de verkiezingen heeft me erg teleurgesteld. Ken genoeg moedige Nederlanders. Die zitten o.a. op deze prachtige site!

    Like

   • BertG. zegt:

    Triest, dat ik vanwege de lafheid vanwege andere west europeanen, waaronder Nederlanders…………….

    Like

   • BertG. zegt:

    Roeland, maar verder heb je volkomen gelijk, Nederlanders zijn ook een laf volk over het algemeen.
    Laf en bang, een grote bek binnen de 4 muren in hun veilig huis, maar buiten blijft dat niets meer van over.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Vreemde uitval van de reageerders van uitgerekend dit blog, Roeland: Neemt U mij niet kwalijk, dat het op mij overkomt als de oude achterhaalde fittie tussen Nederlanders en Belgen!
   Als U daarvoor een links blog had uitgezocht, had U nog enigszins gelijk gehad, maar ik kan me niet goed voorstellen, dat U er geen idee van had, waar U hier terecht gekomen bent!
   Neem liever een voorbeeld aan uw patriottische landgenoot Jean: Hij reageert al lang hier, omdat hij weet, dat wij met hem en zijn partij, het Vlaams Belang zijn; van hèm hebben we een dergelijk verwijt nooit hoeven incasseren!
   En mocht er ècht de oude animositeit Nederland-Vlaanderen achter zitten, dan doet U er het beste aan om die strijdbijl maar eens te begraven: W i j hebben dat nl. allang gedaan.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Eerste zin: Ik bedoelde uiteraard: Vreemde uitval NAAR de reageerders van uitgerekend dit blog.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Roeland: Ik lees zoëven uw comment aan Golden Girl van 14.59u. Gelukkig dan maar.

    Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Weer zo een zoals de paus, hij weet waarschijnlijk heel veel maar is niet wijs!

  Geliked door 1 persoon

 8. anna zegt:

  goed zo marine, iedereen moet voor zijn eigen deur vegen …

  Geliked door 1 persoon

 9. abouneenee zegt:

  Als hij toch zo graag wil stoppen we het Vaticaan wel vol met moslims… wat bedenkt de kerk weer voor smoes dat dit geen doorgang zal vinden? Vaticaanstad zal de parasieten vast niet voldoende faciliteiten kunnen bieden of een andere slechte smoes. Of het Vaticaan zoekt de minst gevaarlijk ogenden uit de groep en stuurt de rest door naar Duitsland…

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @abouneenee: 23.51. uur, op 17/4. Strak plan, doen! Laat Vaticaanstad maar alle gelukzoekers en moslims opnemen. Maar ….zover zal de liefde voor deze hypocriet niet gaan. Neen, ONS willen ze deze uitvreters door de strot duwen!

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Als de kerk zo nodig wil dat de westerse landen hun grenzen dienen open te houden en nog veel meer “vuchteling-parasieten” moeten opnemen…
    verwacht ik, en met mij vele miljoenen anderen, dat die kerk het goede voorbeeld zal geven door haar praktisch lege kloosters, al jaren leegstaande kerken, ongelofelijk grote en protserig ingerichte bisschoppelijke paleizen, evenals haar walgelijk imposante kardinaal-residenties, leegstaande seminaries en tot slot héél Vaticaanstad, te vullen met de parasieten waar ze zich zo druk om maken…!

    En vergeet ook de ongelofelijke rijkdommen waarmee de prelaten en hoogwaardigheidsbekleders van deze vervloekte bedriegers-organisatie zich zo graag omringen, niet om al dat ongedierte op te kunnen nemen en te vertroetelen.

    Ik wacht er op…!

    Geliked door 1 persoon

 10. BertG. zegt:

  Wat een gaaf plaatje heb je gevonden bij dit artikel.

  Geliked door 2 people

 11. Jan Wandelaar zegt:

  !!!!
  +++
  Egyptian Priest: ‘ISIS is not outside Islam, or something invented, they are applying Islam’
  +
  https://creepingsharia.wordpress.com/2017/04/16/samir-isis-is-not-outside-islam/
  ++++
  !!!!

  Geliked door 1 persoon

 12. Beste E.J.,
  En heel terecht zegt ze dat!
  Waardevol artikel om te delen.
  Kijk uit naar de resultaten van de Franse verkiezingen.
  Groet,
  Mariette

  Geliked door 1 persoon

 13. Steven zegt:

  Nog zo’n mossel knuffelaar die zelf graag uitgemoord wil worden. Hou het maar op de luchtvervuiling dat ze tegenwoordig allemaal debiel zijn geworden

  Geliked door 1 persoon

  • abouneenee zegt:

   Waarom zou je het ergens “op houden”, als je de zaken verder kan uitkristalliseren?

   Dat de paus gebaat is bij zweverigheid leidt geen twijfel, te veel harde vragen zouden immers zijn positie en die van de kerk in twijfel trekken. Ik vind dat altijd harde vragen gesteld moeten worden, met duidelijkheid schieten we iets op, anders blijven we anderen dienen. Daarom is een kabinet ook zo bedreven in het geven van ontwijkende antwoorden, Wilders I zal daarop een verfrissende uitzondering zijn. En die tijd gaat komen!

   Bijvoorbeeld: als er met mij geflirt wordt pak ik door, al is het maar om de ware intentie bloot te leggen, dan weet ik in ieder geval hoe wederzijds bepaalde gevoelens zijn. Dan kan ik teleurgesteld doen over een mogelijke afwijzing, maar ik kan ook blij zijn dat die persoon mijn waardevolle tijd niet meer verbruikt.

   Ieder nadeel heb z’n voordeel.

   Like

 14. Lee zegt:

  Een vrouw naar mijn hart, allez Marine!

  Geliked door 2 people

 15. louis-portugal zegt:

  Goed zo Marine.
  Vertel hem ook erbij dat hij eens moet gaan meewerken aan geboortebeperking in dat zwarte Afrika, waar men de bestaande bevolking al niet kan voeden, i.p.v. tegenwerken.

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Goed argument , Louis !
   Het ei van Columbus voor Afrika .
   Alleen , eh , je gelooft toch niet dat negers naar goede raad luisteren ?
   Hun verstand zetelt in hun genitalien .

   Geliked door 2 people

 16. elisah zegt:

  Deze paus heeft absoluut de verkeerde prioriteiten en is niet bepaald mijn paus.

  Geliked door 1 persoon

 17. leefbarbaar zegt:

  Frankrijk is veel meer seculier dan wij. Ze hebben dan ook veel te lijden gehad van de kerk.
  Met ons zou het ook stukken beter gaan als we al die gelovigen uit de regering zouden schoppen.

  Geliked door 1 persoon

 18. Fred zegt:

  De bevolking van Vaticaanstad bedraagt ongeveer 450 personen.
  Dus zij kunnen/moeten ongeveer 50 “vluchtelingen” opnemen.
  Kom maar op Paus.
  Zet je deuren ook maar open en laat die 50 sloebers binnen.
  Geef eens het goede voorbeeld en ondervind aan den lijve wat je binnenhaalt.
  En wèl moslims want dat moeten wij ook,

  Geliked door 2 people

 19. Pietersen zegt:

  Wat dacht je van een groeiende wereldbevolking. Hij is daar verantwoordelijk voor.

  Geliked door 2 people

 20. Wat moet die cut paus, laat hij Vaticaan stad ook eens openstellen voor de gelukzoekers. Goed gedaan Marine.

  Geliked door 2 people

 21. erik crombez bogaereweg 66 2240 Zandhoven belgië zegt:

  De paus moet zich inderdaad niet moeien met het migratie debat . Overigens , deze migranten zijn de nagel aan de doodskist van het Christendom in Europa . Verwonderlijk dat een Paus daar aan wil meewerken .

  Geliked door 3 people

 22. Hendrik zegt:

  Geloof is een een al ellende of het nu islam of Christendom is. De Christenen weten zich alleen te gedragen tegenover andersdenkenden dit in schril contrast met islam.(altijd met kleine letter)

  Like

 23. Bas zegt:

  Deze paus lijkt wel een vervangingstheologie na te streven zo niet een politieke ideologie van kommer en kwel in te willen voeren.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Bedenk wel dat hij EEN JEZUIET is, …..de SUPER-INTELLIGENTSIA!!van het instituut r.k.kerk.( dus..hij weet drommels goed waar hij ( en de rest)mee bezig is! ……Misschien zijn we in ontwikkeling te ver ‘doorgeschoten’? en moet er een grote ‘opruiming plaatsvinden?( met de ‘ overtolligen uit?)

   Like

 24. Geronimo zegt:

  Of ze president wordt valt te betwijfelen. Het zijn de media die de keuze maken. Intussen wordt ze vanuit alle kanten belaagd, uiteraard hoofdzakelijk, om niet te zeggen alleen, vanuit linkse hoek. Deze bende onverdraagzame rode smeerlappen vinden het normaal dat ze andere meningen telkens opnieuw mogen bestrijden met grof geweld en intimidatie, hét handelsmerk van al wat links is. Zoiets zie je nooit vanuit het rechtse kamp gebeuren.

  Leest u maar eens onderstaand artikel op HLN. De kans dat u daarvan niets gehoord hebt op TV is groot, want geen belangrijk nieuws. Mocht het uiteraard om een andere kandidaat zijn gegaan, b.v. de links/rechtse Macron, of de bloedrode Melanchon, dan zou de verontwaardiging uitermate groot zijn geweest.

  Let ook eens op het artikel rechts boven onder de suggestieve titel “Wint Marine Le Pen? Zeg dan maar dag tegen vlotte grensovergangen”, of wat men het volk wil wijsmaken als dé reden pro USSR. Men kan immers met het meeste gemak ook stellen dat het in dat geval gedaan is met de onveiligheid in Frankrijk vanwege de door de EUSSR opgelegde massa immigratie van hoofdzakelijk moslims, en met de bemoeizucht van de EU-maffia. Uiteraard mogen de mensen dat zo weinig mogelijk beseffen. Smerige, corrupte mediastal.

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3132161/2017/04/13/Brandstichting-in-hoofdkwartier-Marine-Le-Pen.dhtml

  Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   Geronimo, de kanker wordt gekweekt in die glazen aquarium in Brussel waar een bende volksverraders ‘soms’ samenkomen maar toch maandelijks decadent hun zakken vullen, het is te herkennen aan de massa vlaggen.
   Persoonlijk heb ik een gigantische walging voor die EU misdaadinstelling, de lafaards hebben mij geleerd te haten.

   Like

 25. edwin vissers zegt:

  Bergoglio, vanaf de eerste dagen van zijn pontificaat, de schade toegebracht aan de zielen veroorzaakt door deze Diabolische Narcistische Peronistische Fascist (Bergoglio dus) is verschrikkelijk op gebied van omvang en snelheid, volledig ongezien en de enormiteit is niet enkel bekend aan God. Satans plan met Bergoglio betreffende de Kerk is eenvoudig: alles in diskrediet brengen met de simpele maar vage woorden van Bergoglio. Dit omvat de hele Decaloog, de meest heilige Rozenkrans van de H. Maagd, het bestaan van de Hel, het H. Misoffer en de Werkelijke Tegenwoordigheid van Jezus in de Eucharistie en het hele begrip van de Onveranderlijke objectieve Waarheid. Met ander woorden, complete chaos. Hagan lio, zoals de man zelfs zei.

  De gigantische misdaad tegen de mensheid die Bergoglio uitvoert – en overweeg eens dat Bergoglio zeker het potentieel heeft om één van de personen te zijn die eindigen met het persoonlijk verantwoordelijk te zijn voor het verlies van zielen tot de eeuwige verdoemenis, boven Luther, boven Mohammed, Siddharta,… – zal ongezien en ongemerkt doorgaan tot op het moment dat Onze Heer en Redder Jezus Christus terugkeert in glorie… Tenzij er positieve, proactieve tegenmaatregelen worden genomen. Afzetting en banvloeking zijn die tegenmaatregelen, en ze moeten uitgevoerd worden door bisschoppen. Leken kunnen dit niet doen. Enkel bisschoppen.

  Satan heeft zijn zet gemaakt. Hij heeft de Stoel van Petrus, en zijn werktuig Bergoglio kraamt bijna elke dag een diabolische uitspraak uit – om te desoriënteren, te verwarren en te misleiden of menselijke zielen weg te leiden van de Waarheid van Jezus Christus en Zijn Heilige Kerk. Zoals ik al zei vanaf het begin van deze epische catastrofe, zullen Bergoglio’s woorden gebruikt worden als een gesel om genadeloos en onophoudelijk Onze Heer te geselen – maar er is een schild dat kan en moet opgericht worden, een antwoord dat kan en het antwoord zou moeten zijn op elke uitroep van: “Wel, paus Franciscus zei…”, en dat antwoord is: “Paus Franciscus werd afgezet en gebanvloekt omdat hij een ketter is.”

  Kijk mensen, het spel is bijna over. We hebben niet veel tijd meer. De (trouwe) bisschoppen hebben twee keuzes: ofwel Bergoglio afzetten en banvloeken, ofwel aftreden.

  Dit is wat er gebeurt wanneer lafaards en verwijfden de gang van zaken bepalen. Hoe langer een gegeven groep wacht om daadkrachtig de agressor te confronteren, hoe erger de uiteindelijke nodige onvermijdelijke actie zal zijn om de vijand terug te dringen en te verslaan.

  Op een gegeven moment zal iemand Bergoglio moeten banvloeken om een geloofwaardig en betekenisvol dam op te werpen tegen zijn satanische en moordende uitspraken. Het zou zo snel mogelijk moeten gedaan worden, wat betekent, terwijl dat hij nog in leven is, en wat ook betekent dat hij moet worden afgezet. Omwille van de liefde voor God en voor het welzijn van elke menselijke ziel die nu en voorgoed in staat is om door Bergoglio’s diabolische leugens in de eeuwige verdoemenis te belanden, laten we een Onvolmaakt Oecumenisch Concilie bijeenroepen door de overblijvende bisschoppen die nog het Katholiek geloof bewaren en God boven alles beminnen. De Restkerk-strijder moet ofwel een tegenaanval lanceren, ofwel terugtreden.

  Geliked door 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   Wel beetje heftig hoor dit stukje!
   Volgens mij is ieder mens nog steeds verantwoordelijk voor zichzelf, voor zijn eigen daden en leven, of het nu een moderne gsm-zombie-mens is of niet.

   Like

 26. Beschouwer zegt:

  De paus is een verkapte communist. Die wil dat de gewone mensen hun welvaart als joepie joepie sukkels gaan delen met de “armen en de behoeftigen”. Het is extra huichelachtig en hypocriet deze holle frasen van de paus want het Vaticaan is een der rijkste organisaties ter wereld. Eeuwen lang heeft het Vaticaan zich volgevreten over de ruggen van de gelovige zieltjes. Wat een huichelachtige achterbakse bende. En nu heulen zo ook nog met de islam en dat is ook zo’n huichelachtige achterbakse ellende en die doen ook nog aan terroristische aanslagen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Beschouwer: 12.41. uur. Geheel eens met uw reactie. Maar ook de PKN/ Protestanten maken gemene zaak, met deze Jezuïet! De instituten der kerken, daar heb ik het wel mee gehad. Bah!

   Like

 27. Aegolius cs zegt:

  Terechte opmerking van M. Le Pen dat het Vaticaan zich moet onthouden over open grenzen en zeker in Frankrijks bestuurmodel van scheiding kerk en staat.

  Like

 28. Jean zegt:

  Voor die huichelaars in Rome incl. zijn vazallen is er geen enkel respect, alle oorlogen hebben hun kiemen van dergelijke huichelaars gekregen, die Argentijn heeft zich niet met onze veiligheidsregels te bemoeien, die heeft zich zelfs met niets te bemoeien en zeker geen geld van ons te krijgen want aan huichelaars aan de vreet houden hebben wij een gigantische afkeer.
  Een vent in vrouwenkleren is voor mij een flikker.

  Like

 29. paulzwueste zegt:

  Goh, waar blijven die “gelovigen” hier nu toch om de kerk en zijn sinistere leider te verbannen naar de hel…?
  Meestal willen ze wel graag ’n paar verpletterende bijbelteksten uit de tijd van vóór de jaartelling tussen de hedendaagse reacties door slingeren.

  Ik zie dan altijd stoffige ruïnes voor me, en oudsten die onder de stadspoorten bij opbod hun vrouwen, die die het vuile werk doen, aan het verheerlijken zijn.

  Like

 30. Flem zegt:

  ✊🏻👏🏻💪🏻👌🏻 top vrouw!
  De paus, een pedofiel seniel overblijfsel van een niet meer van deze tijd geloof. Samenspannend met het meest dodelijke gezwel,de is-lam.

  Like

 31. Jefferson Nimmitz zegt:

  Deze paus is mee verantwoordelijk voor een humanitaire ramp. Hij is een onderontwikkelde Argentijnse Jezuïet, islamofiel, oikofoob, naïef, debiel en vermoedelijk al lang seniel. Hij vertegenwoordigt slechts een fractie van de volgelingen van christus maar blaast wél het hoogst van de toren. Het wordt de hoogste tijd dat hij zoals zijn intelligente voorganger aftreedt zodat de katholieken een fatsoenlijke en normale leider kunnen kiezen. Sterven mag ook. Hoe vlugger hoe beter.

  Like

 32. apollonia652014 zegt:

  De paus is werkelijk van God los, van en door satan en diens volgelingen bezeten. Tijd voor een nieuwe paus, deze is levensgevaarlijk voor de mensheid

  Like

 33. Theoden zegt:

  Le Pen is machtiger dan het zwaard.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s