Meerderheid van de Turken in Europa is pro-Erdoğan

Screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

De meerderheid van de in Duitsland en Europa levende Turken heeft duidelijk tegen haar gastlanden beslist en bij het grondwetsreferendum voor Turkije zondag pro-Erdoğan gestemd. In Duitsland stemde 63,3%, in Oostenrijk zelfs 73,2% voor de would-be veroveraar van Europa. In België stemde 75%, in Nederland 71% en in Frankrijk 64,8% met “Ja”.

PI News

Hamed Abdel-Samad levert op zijn Facebook-pagina een uitstekende analyse van de verkiezingsresultaten:

Slechts 36% van de Duits-Turken is tegen de machtigingswet van Erdoğan. Als je weet dat 25% van de hier wonende Turken eigenlijk Koerden/Alevieten zijn, die zo´n wet om existentiële redenen afwijzen, en verder christelijke Assyriërs en Arameeërs, die ook tegen deze grondwetswijziging zijn, dan bedraagt de instemming voor de invoering van de dictatuur bij de islamitische niet-Koerdische Turken meer dan 90%. Dus de Turken in Duitsland zijn helemaal niet gespleten wat Erdoğan betreft, zoals in Turkije het geval is, maar staan als één man achter het “islamisme”, het chauvinisme en de doodstraf.

Geen mens kan mij daarna nog vertellen dat de integratie niet is mislukt. Niet de benadeelde of werkloze Turken hebben propaganda voor het “Ja” in Duitsland gemaakt, maar de stropdas-“islamisten”, die goede banen hebben en perfect Duits spreken. Het waren die grijnzende hoofddoek-moslima´s, die ons willen wijsmaken dat de hoofddoek een teken van hun emancipatie zou zijn.

Dus, deze Trojaanse paarden van het “islamisme” zijn vijanden van de democratie en van de emancipatie en zouden in Duitsland als zodanig behandeld moeten worden! Ze kunnen doen wat ze willen met Turkije, maar wij zullen niet toestaan dat deze mentaliteit zich in naam van de tolerantie in Duitsland vestigt en zelfs door de staat bevorderd wordt. Politici die dit desondanks zullen blijven doen, moeten weggestemd worden!

Op het gebruik van het voor etnische Duitsers discriminerende begrip “Duits-Turken” na is er niets meer toe te voegen aan deze analyse. Erdoğan-aanhangers zijn te kwalificeren als vijanden van Europa en van de Europese volkeren. Ze ondersteunen een man, die het er al jarenlang over heeft “de islam zegevierend naar het Westen te dragen”, de “Europese cultuur met de Turkse te injecteren”, ermee dreigt dat “geen enkele Europeaan meer veilig zal zijn in de wereld” en twee dagen geleden aankondigde dat “Europa weldra Turks zou zijn”.

Nu is het aan de Europese politiek om manieren te vinden om Erdoğan´s koloniale troepen, de belangrijkste dragers van het racistische Turkse imperialisme in Europa, tot remigratie naar Turkije te bewegen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Hypocrisie, islamofascisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Turken, Turkije, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op Meerderheid van de Turken in Europa is pro-Erdoğan

 1. leefbarbaar zegt:

  Pechtold is ook fan van Erdogan en dan is niet eens een Turk.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  nou-eh….Hun propagandisten hebben we er, heel ferm, al uitgezet; what about de kiezers er eventjes achteraan smijten?
  Ach nee, natuurlijk niet: De verkiezingen híer waren al eerder voorbij, dom van me!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Prima! Maar als jullie het zó ontzettend eens zijn met die dictator, vestig je dan maar in Turkije.
  Het wordt puur ‘genieten’ daar!

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Ik snap dat ook gewoonweg niet,,
   Een prachtig land,altijd lekker warm en een leider die je adoreert.
   Wat kom je hier dan in hemelsnaam doen.

   Like

   • Beschouwer zegt:

    Sja nogal wat Turken leven van een uitkering. Dat percentage is veel en veel hoger dan onder de autochtonen. De Turk wil wel de lusten van Nederland en kijkt met de schotel naar Turkse TV-zenders waar de brulboei uit Ankara dit land verketterd. Maar wel elke maand geld voor niks voor velen. Het zijn eigenlijk dan een soort valse parasieten. Tuurlijk zijn er veel hardwerkende Turken die zich ook ontwikkeld hebben maar die stemden vaak tegen (nee in het referendum).

    Like

 4. Kraftavilqa zegt:

  “Nu is het aan de Europese politiek om manieren te vinden om Erdoğan´s koloniale troepen, de belangrijkste dragers van het racistische Turkse imperialisme in Europa, tot remigratie naar Turkije te bewegen.” Gord idee maar ’t zal niet gebeuren omdat men erdolf evenmin als Hitler een eeutje geleden serieus neemt wanneer hij precies zegt wat-ie van plan is.

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  In de Europese landen een overweldigende meerderheid pro Erdogan. In Turkije zelf net met de hakken over de sloot. Naar gezegd ook nog met fraude en intimidatie. Conclusie in Europa zitten overwegend islam ideologisch fanatieke Turken. Dat gaat nog gezellig worden in Europa. Temeer redenen de islam invasie te stuiten kost wat het kost. Liefst natuurlijk electoraal maar ja, 15 maart is alweer een dikke maand geleden. Als Europa dan toch niet meer te redden is, laten we dan maar het klimaat redden. Hoe gehersenspoeld en mentaal comateus wilt U het hebben. Hoe is het trouwens met de moeder van Jesse Klaver? Dat scheen onlangs nog belangrijk nieuws te zijn.

  Geliked door 1 persoon

 6. Kraftavilqa zegt:

  Zorry tiebvaudten 😦

  Like

 7. Seculiere zegt:

  Eigenlijk is dat vrij positief van de Nederlandse Turken. 71 % hebben ‘ja’ gestemd van de 45 % die zijn gaan stemmen. Met andere woorden, de meerderheid heeft niet gestemd zoals het zou moeten zijn. Jammer dat de westerse media dit niet inziet, of misschien niet wilt inzien.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   “Wie zwijgt, stemt toe . . .” 😦

   Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Maar jij hebt toch ook gestemd en er tijd voor uitgetrokken.
   NEE, als ’t goed is, volgens een reactie van jou bij GeenStijl.

   Geliked door 1 persoon

   • Seculiere zegt:

    Ik heb niet gestemd. Ik ga niet het lot van een andere land mee bepalen als ik daar niet wonende ben. Mocht ik in Turkije wonen dan ging het weliswaar een dikke hayir geweest zijn zoals bij de meerderheid. Weliswaar met nu wel bewezen gesjoemel een andere uitkomst… En voor de onwetende mensen hier, in Turkije bestaan uitkeringen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik meen mij toch een reactie van gelezen te hebben bij GeenStijl van jou.
    Dan zal er nog iemand bestaan die zich seculiere turk noemt.

    Like

   • Seculiere zegt:

    Dat weet ik BertG dat jij en anderen dat gelezen hebben. Wil niet zeggen dat dit ook er effectief stond.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Nu wordt het héél geheimzinnig…
    ik begrijp héél goed dat je niet kunt schrijven dat je vóór of tegen Quasi Modo hebt gestemd.
    Doe dat ook maar niet. Dit zegt eigenlijk alles.
    Turken zijn best ’n bijzonder mensenslag met ’n geheel eigen cultuur.
    Mooie mensen met ’n prachtig land.
    Ik blijf er overigens van overtuigd dat het allemaal wel weer in orde al komen.

    Maar tot welk een prijs…?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Nog even ’n vraagje.
    Is die uitkering dan zo laag en krijg je ‘m maar zo kort dat het echt niet de moeite waard is…?
    Ik weet overigens niet hoe hoog of laag de levensstandaard in Turkije is

    Like

 8. Peter selie zegt:

  Is dar een verrassing??

  Like

 9. scheermes zegt:

  Als de pvv aan de macht komt ,gaat de geldkraan dicht, en zijn de turken en marokanen zo vertrokken !!

  Like

 10. Luchtpint zegt:

  Conclusie: Turken voelen zich wel Turks, maar zouden niet in Turkije willen wonen, wegens – vermoedelijk – gebrek aan democratie. Wel bepalen ze op hun manier mee dat de Turken in het moederland worden geregeerd door een fascistische despoot, waar ze zelf geen last van hebben. Turkije verdient hopen geld aan het feit dat Turken in Europa hun legerdienst massaal afkopen.

  Dus Turken in Europa hebben geen enkele loyaliteit ten aanzien van het land waarop ze zogezegd zo trots zouden zijn, ze zouden er niet voor willen vechten, maar ze zwaaien wel lekker met de vlag van dat land. Van verraderlijke hypocriete kont-draaiende zwijnen gesproken. En wij moeten dat soort trouweloze klootzakken dan gaan beschouwen als ingezeten burgers in ons land met de nodige loyaliteit naar ons toe, alleen maar omdat ze ook de Belgische / Nederlandse nationaliteit hebben ?

  Nu zouden wij in Nederland en België e.d. positief moeten staan tegenover Turken terwijl daaruit blijkt dat de integratie helemaal mislukt is ? Als dat allemaal geen goeie redenen zijn om Turken in Europa met minachting en argwaan te bekijken, dan weet ik het ook niet meer.

  Geliked door 1 persoon

  • Beschouwer zegt:

   Tuurlijk gaan die Turken niet naar Turkije om te wonen. In Turkije krijgen ze geen uitkering. Dus het is extra hypocriet en huichelachtig van die zogezegde aanhangers van Erdogan. Wel een uitkering genieten en dan bijten in de hand die je voedt. Het is algemeen bekend dat er een veel en veel groter percentage Turken van een uitkering leeft dan autochtone Nederlanders. Echter dankbaarheid kun je van zo’n moslimparasiet niet verwachten. die ziet dat geparasiteer alleen maar als ondermijning van niet-moslimlanden en dat is een strategie. We hebben een groot probleem en dat Turkenprobleem wordt alleen maar groter. Ontwikkelde Turken zoals Ebru Umar en Fidan Ekiz moeten we echter koesteren. En ook die hardwerkende Koerden in hun broodjeszaken. Turkse winkels worden door mij geboycot en ook een vakantie naar Turkije nee dus.

   Geliked door 2 people

 11. ieznogoedh zegt:

  Uiteindelijk zijn turken niets anders dan turken en door de bank genomen zien ze een groot ottomaans rijk helemaal zitten. En met de hedendaagse politieke leiding krijgen ze hun groot ottomaanse rijk min of meer op een presenteerblaadje aangeboden.
  Erdowaan zegt niet teveel dat Europa binnenkort turks zal zijn. Zijn turkse vijfde colonne is al ruim binnen de poort en tel daar maar gerust alle marokkanen en andere mislims bij op.
  De tijd dat de turken bij Wenen werden teruggeslagen is al lang voorbij en komt nooit weer terug omdat de politiek leiders van de EU niet het inzicht of moed hebben die de Poolse koning destijds bij Wenen wel liet zien.

  Geliked door 1 persoon

 12. Steven zegt:

  Tijd om paspoorten af te pakken…zo niet, OPKRASSEN!

  Like

 13. ildiko zegt:

  Europese leiders zijn het alle schuldigste in Erdogan macht. Ze hebben maar alles en nog steeds alles aan de Turken beloofd, ze willen onderhandelen kost wat het kost, grenzeloos idioten.

  Like

 14. Woorden, woorden en woorden. Wat zou ik graag eens daden willen zien.

  Like

 15. Piet Karbiet zegt:

  Een Turkse president die in het openbaar dagelijks Europeanen bedreigt en hen uitmaakt voor fascisten en moordenaars. Is dat nou die zo geroemde ‘stille diplomatie’? Als iemand hier een kritisch filmpje maakt over de islam gaan al onze ambassadeurs vooraf al excuses lopen maken in moslimlanden. Want ‘schadelijk’ voor de handel. Vanaf vandaag moeten we massaal die Turkse waar boycotten in Nederland. Was ik al mee begonnen.

  Like

  • Beschouwer zegt:

   Ik ook. Geen Turkse vijgen maar Griekse (vooral omdat Turken en Grieken elkaar niet mogen). Geen Turkse vakanties meer. Ook bij een broodje kebabzaak vragen of de eigenaar een Turk is en als het antwoord ja is uit protest de winkel uit lopen. Om even te laten zien dat we tegen de dictator Erdogan zijn. Waarom ? Omdat hij tegen Nederlanders is en als de dictator zich alleen met eigen land dan was het anders maar Erdogan bedreigt en vernedert Nederland en andere Europese landen en dat pik ik niet. Erdogan denkt dat we net zulke vieze kruipers zijn als de retelikkers die ja hebben gestemd op het referendum. Die retelikkers die te lui zijn om naar de grote dictator te gaan om de grote leider te gaan dienen. Nee de analfabete werkloos geworden Turk vreet liever mee uit de uitkeringsruif want zoals bekend leven er veel en veel meer Turken van een uitkering dan autochtone Nederlanders. Er zijn veel luie parasieten onder de Turken die expres niet goed Nederlands leren zodat de kans op de arbeidsmarkt klein blijft. Deze Turken zijn heel heel erg vals en huichelachtig.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Laatst nog, in ’n kebab-zaak.
    Ik zou nooit ’n broodje kebab bestellen…
    Alhoewel, als jij zou willen weten waar je ziek van geworden bent moet je het vooral doen.
    Er zijn mensen die namelijk graag willen weten waar ze ziek van geworden zijn.
    ’n Ideale gelegenheid daarvoor krijg je dus in zo’n kebab-zaak door expres ’n broodje kebab te bestellen.
    Omdat je namelijk weet dat je er ziek van wordt.
    Het staat héél interessant als je van te voren zegt “Pas op jongens straks word ik ziek.”
    “Ach ga weg”, zeggen ze dan. En jij “Kijk maar ik wor nie goe…”

    En dan moet je gelijk flik op de vloer kotsen.
    Iedereen in paniek, en jij maar roepen “Ik zei het wel, ik zei het wel…!

    Geliked door 1 persoon

 16. ronals en marjan zegt:

  De turken wille een dictator , de doodstraf enz. het beste bewijs dat Turken niet in een democratie thuis horen

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ronals alias Marjan.
   Nou ga je wel héél erg ver Ronals.

   Héél democratisch Amerika heeft al vanaf de oprichting de doodstraf.
   Ophanging tot de dood er op volgt, dood schieten, vergif-injecties, de ouderwetse elektrische stoel.
   Zo van gaat u maar lekker zitten…
   Je dood staren totdat je dood neervalt, zèlf in ’n film gezien.
   Je levenslang opsluiten en wachten totdat je daarin vanzelf dood gaat.
   En dáár zeggen we helemaal niks van. Want Amerika…
   Nee, die doodstraf heeft dus niks met democratie te maken.
   Ook zo iets, als wij de doodstraf willen invoeren mag dat van die EU niet.
   Waar bemoeien ze zich mee…?

   Nou, Turkije zal zich er dus helemaal niks van aantrekken.
   Trouwens Turkije doet al heel lang gevangenen morsdood.
   Moet je maar eens zien hoe het toe gaat in Turkse gevangenissen.
   Ze slaan je daar hartstikke dood.

   En die EU tòch al jarenlang geld spenden aan Turkije.
   Rare toestanden allemaal hoor.

   Like

 17. Guardiacivil zegt:

  DE VOORUIT GESCHOVEN 5e COLONNE
  De vooruit geschoven colonne van Erdogan heeft zijn werk prima gedaan.
  In al die jaren van aftasten, infiltreren, provoceren, uitdagen, partij Denk oprichten, opgenomen worden binnen Overheidsdiensten, inzage in allerlei structuren, moskeeën geen duimbreed in de weg liggen, is het de Europese Turkse gemeenschap gelukt de weg vrij te maken voor nog meer islamisering.
  Het gaat hard met die islamisering want vrijwel alle maatschappelijke systemen en Semi-Overheden zijn zwaar besmet met het islamitische kankergezwel.
  Europa leeft op een TIJDBOM en ik hoop dat ie snel afgaat, dat de pleuris uitbreekt en er een grote revolutie op gang komt om dit hele proces een halt toe te roepen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s