Riskeert Trump de Derde Wereldoorlog?

Screenshot_3

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling:Theresa Geissler)

Zal Trump zijn nieuwe koers aanhouden – of zal hij zich zijn verkiezingsbelofte herinneren? Hoe groot waren de verwachtingen van de vrije wereld dat Trump een einde zou maken aan de linkse political correctness, die niet alleen de VS, maar de hele westerse wereld in zijn wurggreep heeft. Wat heeft hij zijn kiezers niet allemaal beloofd: Amerika eerst. Grenzen voor islamitische immigranten sluiten. Een einde aan de militaire inmenging in de interne strijd van de islam in het Nabije Oosten. Verzoening met Rusland.

PI News

Wie is eigenlijk de ware baas in het Witte Huis?

En nu? Wat een ommezwaai! Binnen een tijdsbestek van enkele weken schijnt Trump te zijn gearriveerd waar Obama vanaf het begin al was: als bevelsuitvoerder van het militair-industriële complex van de enige supermacht. Dit schijnt ook de media allang te beheersen:

“Dezelfde journalisten en politici die Trump tot voor kort voor de belichaming van het kwaad hielden, omdat hij VREDE met Rusland en naar een gemeenschappelijke oplossing met Poetin voor Syrië streefde, drongen er gedurende de laatste dagen bij hem op aan om een OORLOG te laten uitbreken. Daartoe is de, in de media de laatste dagen breed uitgesponnen gifgasaanval natuurlijk een welkom woorwendsel, zeer waarschijnlijk een nieuwe “false flag” geweest.

Ook in Duitsland zijn de media de leidende oorlogvoerders tegen Rusland

Aan Duitse zijde is Claus Kleber (ZDF) de leidende oorlogshitser tegen Rusland. Legendarisch is zijn inquisitoire interview dat hij met de chef van Siemens voerde vanwege de zaken van dit wereldconcern met de Russen. Dit interview zal Kleber bij zijn Neurenberg 2.0-proces, waarbij hij op de voorste rij van de beklaagdenbank zal zitten, ontmaskeren als Rusland-vijand en oorlogsvoerder.

En – naast zijn leugens over de islam, zijn hetze tegen islam-critici en zijn onopgesmukte propaganda voor de criminele politiek van Merkel – aanklachten tegen hem indienen wegens ondersteuning van een terroristische organisatie volgens paragraaf 129a(5) STGB, mediale voorbereiding en propaganda voor een oorlogsaanval tegen Rusland, verbreiding van fake-nieuws over de oorlog in Syrië (de gifgasaanval kwam niet van Assad, maar van de “rebellen”) en actieve deelname aan een koude staatsgreep door het Merkel-regime (waarmee hij de nauwste banden onderhoudt). Een schuldigbevinding aan één enkel punt in de aanklacht zal hem al levenslang in de gevangenis doen belanden.

De ware vijand van Trump zit in de administratie van de VS

Het is heel waarschijnlijk dat Trump wordt aangestuurd door sterke machten in de VS die actief zijn achter de schermen. In hoeverre deze machten zich reeds in het Witte Huis hebben genesteld, is van hieruit niet duidelijk waar te nemen. Zeker is echter dat Trump bij het begin van zijn presidentschap op een VS-administratie stuit, die onder de 8-jarige regering van de linkse en islamitische Obama werd bezet door pro-islamitische en anti-westerse krachten.

Hiermee moet Trump het nu doen. Hij zal, als hij zich wil houden aan zijn verkiezingsbeloften, de hele VS-bureaucratie, de grondwettelijke organen, de talloze concurrerende geheime diensten en ook het leger van deze krachten moeten zuiveren.

Aldus is het te vroeg om over Trump een definitief oordeel te vellen. Eén ding is zeker: De mate waarin Trump de leiderspolitiek benaderde, deed de haat van de media op hem terugslaan. Dit is een duidelijke aanwijzing dat Trump op de verkeerde koers zit. Maar misschien is Trump verstandiger dan men denkt. We zullen zien.

Een oorlog tegen Rusland valt niet te voeren.

Een militair conflict met Rusland zullen de VS nooit aangaan. Zelfs als de VS Rusland militair 100 maal zouden overvleugelen, zouden ze met een aanval op Rusland hun eigen einde en vermoedelijk het einde der menselijke beschaving inluiden.

Rusland bezit na de VS het grootste aantal nucleaire wapens: Genoeg om de wereld meervoudig in de as te leggen. En China – als derde nucleaire macht – zou zich bij een aanval op Rusland onmiddellijk aan de zijde van Rusland scharen.

En op het conventionele vlak leidt Rusland: Het is tenslotte niet de 10-tonnige Moeder van alle bommen”, die door de media na haar inzetting in Afghanistan werd gekenmerkt als het machtigste niet-nucleaire wapen ter wereld. Dat is de Russische“Vader van alle bommen”  genoemde ATBIP-bom.

De aan het Krenmlin verbonden internationale nieuwszender Russia Today publiceerde bijvoorbeeld een artikel met het kop: “Vergeet de moeder van alle bommen, hier is de Russische Papa.”  

De tekst prijst de Russische ATBIP-bom aan, die ook “vader van alle bommen” wordt genoemd. Met een explosiekracht van 44 ton TNT is de “Vader van alle bommen” feitelijk viermaal zo krachtig als het Amerikaanse equivalent.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, VS. Bookmark de permalink .

24 reacties op Riskeert Trump de Derde Wereldoorlog?

 1. scheermes zegt:

  Het militair-industrieele complex ,DIE maken de dienst uiteindelijk uit ,aangezien de wapens de fabriek uit MOETEN !! Daarom zullen de oorlogen NOOIT ophouden; daar heeft de wapen industrie TOTAAL geen belang bij !!GELD DAAR draait ALLES om bij deze gewetenloze moordenaars !!Als trump ,of wie dan ook DAT tegen werkt ?? KLABOEM! !PANG!!

  Geliked door 4 people

 2. tippelaar zegt:

  voor Amerika maar ook voor Rusland en China geldt: “Wie zijn vijand niet kan overwinnen moet hem tot vriend maken”. (oud spreekwoord).

  Like

 3. tippelaar zegt:

  Oud spreekwoord. “wie zijn vijand niet kan overwinnen moet hem tot vriend maken”. Dat geldt voor de USA, Rusland en China”. Het kan, daar ben ik zeker van maar men moet het ook willen. In vrede met elkaar leven, zo goed en zo kwaad als dat kan, is altijd beter dan oorlog voeren. Maar als die oorlog er eenmaal is, dan vol op het orgel.

  Like

  • oeps48 zegt:

   Waar een wil is, is ook een weg. Ik denk, dat Trump best wel wil. Hij is de president van Amerika en het heet de president de sterkste man te wereld is. Maar kennelijk heeft Trump het niet meer voor het zeggen. Hij moet nu naar de pijpen van de deep state dansen. Dit kan zo niet lang meer goedgaan gaan. Als de mensen, die aan de touwtjes trekken, geen vrede willen, zal men ook geen weg naar de vrede vinden.

   Like

  • Bas zegt:

   De VS heeft meer dan 4500 atoombommen tot beschikking. Bovendien zijn er ook andere landen met een enorm atoomraketten Arsenal Terwijl het raket programma van Nord- Korea nog maar in de kinderschoenen staat.. Je zou zeggen waar maakt de VS zich druk om. China is er toch ook nog als waakhond, en vlak in de buurt. Mogelijk ziet de VS zijn exploitatievergunning- en orderportefeuille van Zuid-Korea in gevaar komen. Jammer dat Trump een oorlogspresident m.a.w. een afspiegeling van de Wallstreet elite dreigt te gaan worden, hij was zo goed begonnen voor Jan met de Pet…

   Raket info: http://bit.ly/2pK9wsm

   Like

   • Bas zegt:

    Kernfysicus Robert Oppenheimer na de uitvinding atoombom 1945
    http://www.atomicarchive.com/Movies/Flash/oppenheimer.swf
    We knew the world would not be the same. A few people laughed, a few people cried, most people were silent. I remembered the line from the Hindu scripture, the Bhagavad-Gita. Vishnu is trying to persuade the Prince that he should do his duty and to impress him takes on his multi-armed form and says, “Now, I am become Death, the destroyer of worlds.” I suppose we all thought that one way or another.

    -J.

    Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Trump voelt de hete adem; van de ” Deep State”, en de NWO en Illuminati; in zijn nek blazen. Ik had hem het voordeel van de twijfel gegeven, maar nu ben ik er niet meer zo zeker van.

  Geliked door 3 people

 5. Aegolius cs zegt:

  Claus Kleber und das ZDF: Geht es noch dümmer?

  https://philosophia-perennis.com/2016/08/28/claus-kleber-und-das-zdf/

  Ach, of „onze“ lnks-gestudeerden nu de totale media beheersen evenals de VS administratie (ambtenaren) hun “wil” kunnen opleggen aan ene Trump waag ik te betwijfelen. Vooralsnog bestaat de macht van Trump uit zijn (gespeelde…) onvoorspelbaarheid. Ik hoor nog een nieuwslezer op N-TV.DE vol verbazing zeggen, enkele dagen nadat Trump als president was benoemd, dat hij zijn verkiezingsbelofte (Mexicaanse muur) GAAT uitvoeren?! Snap de verbazing?

  Welke bom als eerste mag barstten discussiëren de strategen nog over. Gewoon onder de keukentafel gaan zitten 🙂

  Geliked door 1 persoon

 6. oeps48 zegt:

  Trump toonde zich een flinke stevige stoere sterke knaap. Met grote beloftes won hij de verkiezingen. Hij werd de nieuwe president. Hij zou America weer groot maken. America eerst. Geen gedoe met Europa. Betere relaties met Rusland. En de islam moest buiten blijven. Hij wilde maar al te graag presteren. Maar de deep state ging hem dwasbomen. Lang kon hij zijn rug niet rechthouden. Nog geen twee maanden in het oval office en hij heeft ruzie met iedereen. Hij is aan het schieten met kruisraketten, dropt grote bommen, stuurt een vloot naar Korea en soldaten naar de oostgrens van Natoland. De internationale spanningen nemen toe. Een wereldoorlog lijkt onafwendbaar. De illuminati dromen over een nieuwe wereldorde en zitten vast geworteld in de deep state. Trump, de sterkste man ter wereld, kan er niet tegenop. De illuminati spelen het spel. Trump is gebroken en verliest zijn knikkers. De democratie heeft het onderspit gedolven. De wereld staat op zijn fundamenten te schudden. Wat nu rest is slechts instabiliteit en onzekerheid. Quo vadis (waar gaat dat heen) ???

  Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  Met een explosiekracht van 44 ton TNT is de “Vader van alle bommen” feitelijk viermaal zo krachtig als het Amerikaanse equivalent.

  Wees er @!@#$%$#@!@#$$ maar trots op!
  Geen enkel dier op deze planeet is zo achterlijk om zijn eigen nest/leefomgeving/planeet te vernietigen. Dat doet alleen de ‘mens’. Het is gewoon om van te kotsen.

  Like

 8. Thomas zegt:

  Het zou wel de eerste oorlog zijn van Amerika waarin het echt gaat om een bedreiging van de bevolking in Japan en Zuid-Korea. De raketten op Syrië en de bom op Afghanistan waren gewoon inleidende “gesprekken” om duidelijk te maken, dat Trump de Noord-Koreanen onder hun ballen zal schoppen als dat nodig mocht zijn. Praktisch alle andere oorlogen waren voor olie (Irak) of geld (Libië). Deze oorlog is in dat opzicht wel te begrijpen. De andere zoals tegen Saddam waren oorlogsmisdaden. Alle gebouwen lieten de Amerikanen plunderen behalve het Ministerie van Olie in Irak werd bewaakt. Voor hoe onnozel worden wij gehouden?

  Geliked door 2 people

  • Thomas zegt:

   Op Tichys Einblick wordt mijn bovenstaande theorie beschreven..

   https://www.tichyseinblick.de/kolumnen/spahns-spitzwege/nach-syrien-afghanistan-was-will-trump-tatsaechlich/

   Er wordt gesteld: Heeft het zin voor Trump om zo’n dure bom op een onderaards tunnelcomplex in Afghanistan te gooien waarbij een handvol terroristen worden uitgeschakeld? Om ISIs uit te schakelen is het nutteloos.
   Verder had het zin om in Syrië een vliegveld lam te leggen en eerst Rusland te waarschuwen, zodat de Russen weten dat Trump geen oorlog ontketent tegen Rusland?

   Wat Trump heeft laten zien is, dat hij op elk door hem gewenst ogenblik het vliegverkeer kan lamleggen en ondergrondse bunkers kan vernielen. Dat heeft alleen zin als hij in Noord-Korea de atoombunkers aan gaat vallen en tegelijkertijd zorgt dat de Noord-Koreaanse vliegtuigen zijn bommenwerpers niet kunnen uitschakelen. Het doel was Noord-Korea, de Russen, Chinezen en Noord-Koreanen zijn gewaarschuwd door Trump met de boodschap: “We kunnen en zullen jullie ondergrondse atoombomlanceringscapaciteit vernietigen zodra wij dat willen.
   Het was theater en een boodschap.

   Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Eigenaardig, in plaats van Amerika te redden, richt Trump zich op het buitenland. Hij treed, als het zo door gaat, in de voetsporen van George Bush, maar dan een (nucleair) graatje erger.

  Like

 10. Harry zegt:

  Lijkt een heel geloofwaardig verhaal , maar is een onafhankelijke figuur als Trump in een dusdanig kwetsbare positie dat ie zich in laat pakken door de wapenlobby ?
  Kan niemand die lui de baas , dan ?

  En wie trekt er dan echt aan de touwtjes ?
  De NWO-bende of de wapenproducenten ?
  Zou trump niet in staat zijn om die kankergezwellen te elimineren ?

  Afijn , het is te hopen dat ie slim genoeg is om geen ruzie met Rusland te maken .

  Die gek in noord Korea , dat zal misschien nog wel lukken om die uit te schakelen .
  Het is in ieder geval ver genoeg weg , waar ze ook mee gaan schieten .

  Met Putin moet je geen ruzie zoeken , al was het alleen maar omdat het hier niet weer een slagveld moet worden . Waarom moeten wij daar partij in zijn ?
  We hebben gezien dat Putin zich redelijk goed aan z’n woord houdt , dat zijn mensen met wie je beter vrienden kunt blijven .
  Kan me niet herinneren dat we van Putin ooit last gehad hebben .

  Laat ze samen die moslimellende opruimen .
  En kan die wapenlobby dan niet een smart-bom ontwerpen waardoor alleen moslims de pijp uit gaan ?
  Of zijn ze daar nou net niet smart genoeg voor ?

  Like

 11. danny zegt:

  Go Trump go!

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Ook ik ben geschrokken en gezakt van een 9 naar een 5 plus voor Trump.
  Het begon al toen Rex Til. in München begon te vertellen dat Rusland de Ukraine en de Krim was binnengevallen enz.
  Ze moesten zich eruit terugtrekken vond hij.
  Hij vergat even dat de rotzooi daar begon door de V.S. met hulp van Victoria fxck the EU Nuland, die al 5 miljard in de democratisering hadden gestopt zei ze 13-12-2013 in Kiew, Soros en nog wat door ons betaalde “mensen” uit Brussel.
  Hij vergat ook even dat Rusland al op de Krim zat en er niet binnenviel en dat er bij een ander soort referendum dan in Turkije.meer dan 90 % niet bij de ukrainsche maffia wilde blijven.
  Dat Trump even moest laten zien aan de democraten en de rest van de wereld dat hij de nieuwe “sherrif in town” is begrijp ik ook nog.
  Maar zijn gezeur over Putin die zich zou inlaten met een verderfelijke ASSAD, die chemische bommen op zijn eigen volk gooit, uiteraard een false flag, vind ik pathetisch worden.
  We zullen naar afwachten hoe het verder gaat.

  Like

 13. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 14. scheermes zegt:

  Deze operatie bij deze neger is falikant mislukt!! De doctoren verbazen zich er over hoe dit gedeelte zo heeft kunnen verkleuren !! Dit gedeelte wordt alvast terug gestuurd naar afrika !! Zijn vrouw EIST dat DIT gedeelte in ieder geval terug gestuurd wordt !!

  Like

 15. Ik denk dat Trum goed zal overwegen wat het beste is.

  Like

 16. Onno zegt:

  Een oorlog tegen Rusland valt niet te voeren.

  Een militair conflict met Rusland zullen de VS nooit aangaan. Zelfs als de VS Rusland militair 100 maal zouden overvleugelen, zouden ze met een aanval op Rusland hun eigen einde en vermoedelijk het einde der menselijke beschaving inluiden.
  —————————————–
  ‘Gullible fool’, wat zou dat, denkt nu de ten diepste gestoorde, PROACTIEF moordzuchtige psychopaat (waar de USA ‘deep state’ zeker sedert WOII mee volgepakt zit: ijskoude, volslagen gewetenloze ‘dead inside’ getrapte -elkaar uitverkiezende en opvolgende- leugenaars van Allen Dulles en Bernhard zur Lippe Biesterfeld kaliber).

  Like

 17. Republikein zegt:

  Zou het om geld gaan?

  Like

 18. Seculiere zegt:

  Turkse raketten zijn superieur in vergelijking met die van de Amerikanen zoals het filmpje hieronder illustreert.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s