Aan onze minister-president

Screenshot_27

(Door: Ebru Umar)

Hey Mark,

Ik ga je een oneerbaar voorstel doen. Ik weet dat het niet kan, niet in onze samenleving. Niet met onze definitie van gelijkheid. Niet met onze definitie van recht. Niet met onze waarde van vrijheid. En zeker niet met onze waarde als democratie. Maar Mark, niet alle mensen zijn gelijk. Een terrorist ademt misschien dezelfde lucht maar neemt eigenlijk ruimte in beslag. En lucht. Vooral vrijheid.

Natuurlijk, die mensen verdienen ook een rechtssysteem, heel nobel en zo maar ik stel voor dat we uitzonderingen maken. Je hebt toch discretionaire bevoegdheden? Als minister-president? En anders kun je het misschien aan een VVD-vriendje vragen, Stef Blok en Klaas Dijkhoff zitten allebei op justitie en we weten inmiddels dat Klaas toch al ruim strooit met persoonlijke pardonnetjes aan vluchtelingen. Dan kan dit wat ik je wil vragen er ook heus nog wel bij.

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
Metro

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, dictatuur, gezond realisme, islamofascisme, landverraad, Rutte, Turken, Turkije, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Aan onze minister-president

 1. Theresa Geissler zegt:

  Dat laatste wordt nogal gecompliceerd, Ebru: Rutte is namelijk zèlf één van die landverraders.

  Geliked door 2 people

 2. tinekevanschagen zegt:

  Geweldige columniste,Legt altijd de vinger op de zere plek.
  Maar nee,Ebru…ik kan je nu al zeggen,het gaat m niet worden!

  Geliked door 2 people

 3. Roeland zegt:

  De tolerantie is volledig doorgeschoten. Turken links of rechts bepalen hoe Nederland functioneert. Zou nog meer kunnen schrijven, maar de censuur verbiedt me dat.
  Wat ben ik blij , dat ik geen kinderen heb. Het is eenzaam. Wij oude blanke mannen worden nu gediscrimineerd. Iemand zei ooit tegen mij, dat dit een straf planeet is. Ik begin steeds meer te geloven, dat dit de waarheid is. .

  Geliked door 2 people

  • Alex Delarge zegt:

   Het wordt nog veel erger.Het volgende referendum zal gaan over de invoering van de doodstraf in Turkije. Dan gaan de stembureaus van de Turken ook weer op Nederlands grondgebied open. Kun je het je voorstellen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ja, zo diep zijn wij al afgezakt.
    Alle ruimte geven aan Turkse stembureaus in dienst van een dictator die geen enkel respect heeft voor onze democratie!
    En ons land en ons volk als Nazis bestempeld!
    Dieper zakken kunnen wij haast niet meer.
    Van een vrij en onafhankelijk Nederland is dit land bovendien verworden tot een lakei van de EU.
    ’n Land zonder enige soevereiniteit.
    Waarom en waarvóór nog verkiezingen…?

    Nadat er uitgebreid gefraudeerd wordt krijg je ’n regering van landverraders die geen enkele macht meer heeft om zelfstandig besluiten te nemen…
    Wat ’n belachelijke en tegelijk verachtelijke zaak.
    Die Minister president met zijn politiek gevolg zit alléén en uitsluitend op het pluche van de Tweede kamer om te profiteren van een rijkelijk inkomen plus de nodige voordelen in geld en natura…,

    Het eigen volk is verworden tot een slavenvolk dat gedwongen wordt het binnengestroomde ongedierte te onderhouden dat dit volk zal vernietigen…

    Ridiculer kan het niet verder meer bedacht worden.

    Hoe lang gaan wij dit nog pikken…???

    Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Alle ellende van de afgelopen decennia heeft Het Klootjesvolk aan zichzelf te danken! De Kloothommels op het pluche zijn daar door hun toedoen terecht gekomen! Decennia was men onverschillig, ’t was allemaal ver van hun bed etc. Er werd gewaarschuwd, maar tegen dovemansoren. En nu zijn Rotterdam, Utrecht, Den Haag etc etc al meer dan 50% vermidden-oosterd. Andere steden zitten er aan te komen. In het noorden van de stad Groningen heeft men ook al het gevoel in een banlieue te wonen. Maar het is blijkbaar allemaal nog niet erg genoeg, als ik zo om mij heen luister. ‘We’re heading for diaster!!’

  Geliked door 2 people

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. Wachteres zegt:

  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/28013942/___Nederturken__geniet_van_je_dictatuur___.html

  ‘Nederturken, geniet van je dictatuur’

  Wilders is het vanzelfsprekend helemaal met Ebru eens

  Like

 7. Lee zegt:

  Je kunt die trekpop vragen wat je wilt, maar de huichelaar lacht toch alles weg en gaat vrolijk op oude voet verder. Dat zou Ebru toch moeten weten. Een grotere hypocriet dan prutte moet nog geboren worden.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Lee.
   Ik denk dat Ebru dat allemaal weet.
   Je kunt ook met opzet naar de bekende weg vragen.
   ’n Goed middel om juist door het feit dat hij zeer waarschijnlijk de oproep van Ebru zal negeren, 100% te bewijzen wat voor ’n ongelofelijke “trekpop” die nagemaakte minister-president van ons is…

   Like

 8. Japio zegt:

  Dat gaat hem niet worden Ebru, want Rutte is een EU-vazal en de opdracht is; zoveel mogelijk geteisem importeren en de autochtone bevolking zoveel mogelijk uitknijpen.

  Like

 9. tippelaar zegt:

  Ook nederland heeft helaas de regering die verdient. Maar wat nog erger is dat meer dan een miljoe kiezers van de PVV door Rutte, c.s. bij het oudvuil is gegooid. Dat is zo een dodelijke minachting voor de democratie dat mij dat een gewapende opstand waard is om dat te corrigeren.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   De anti-revolutionaire geaardheid van het Nederlandse volk maakte het mogelijk dat de grootste oplichter en bedrieger uit de Nederlandse democratische historie voor
   de derde achtereenvolgende maal op rij Nederland naar de sodemieter zal kunnen helpen…

   Wat is de definitie van waanzin…?
   Weten dat iets niet werkt en er dan toch op blijven stemmen…!!!

   Tel uit je winst!

   Like

 10. Je wordt er niet vrolijker op in Nederland

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Mooie opmerking van Ebru :Nederland verdient het om bevrijd te worden van landverraders.
  Wat zal Nederland dan leeg worden, er blijven dan maar een paar miljoen mensen over !!
  Heerlijk !

  Geliked door 1 persoon

 12. scheermes zegt:

  Duidelijk tegen de wil van de bevolking in ,hebben ze MET een SMERIGE cordon sanitaire het voor elkaar gekregen om ons nog MEER van hetzelfde voor te schotelen ,en nederland wordt door deze regering nog sneller richting afgrond geduwd !! Zeker als kereltje pechthold en snotneusje klavertje ook nog eens een vinger in de pap zullen krijgen ,mochten zij het eens worden !!

  Like

 13. oeps48 zegt:

  Nee juffie, dit gaat het niet worden. Je hebt een klok horen luiden maar de klepel niet gevonden. Je bedoelt het allemaal heel erg goed, maar zo werkt het bij Mark Rutte niet. Mark heeft jouw verhaal al lang naast zich neer gelegd. Hij lacht zich kriek. Hij is een volgeling van de illuminati. Hij heeft zijn ziel immers verkocht aan de duivel. En nu moet hij naar diens pijpen dansen. En als hij dat niet doet, weet satan wel raad met Mark. Dat zijn de hogere belangen, waar Rutte het altijd over heeft. Jouw zorgen interesseren hem geen barst. Die passen niet in het plaatje van satan. Mark is met handen en voeten aan satan gebonden en zal, tegen elke prijs, de wil van satan uitvoeren. Rutte is zijn kiezers al lang vergeten. De stemmen, waar jij naar verwijst, zijn gewoon verloren. Voor zover de verkiezingen eerlijk zijn verlopen, zijn alle mensen, die op de VVD en alle linkse partijen hebben gestemd, verantwoordelijk voor de rotzooi en de ellende, die nu ongetwijfeld over ons zal worden uitgestort.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s