ORDINAIRE JATMOUZEN . . .

Screenshot_16
Wijkzuster bezoekt geestelijk gehandicapte (1950).

Zojuist lees ik in één onzer socialistische couranten het schandalig bericht dat den gemeentelijke zorg voor gehandicapten, chronisch zieken en mensen met psychische problemen wordt gehinderd door decentralisatie. Er is meer bureaucratie en minder hulp. Daarover bericht het AD dinsdag. Uit praktijkonderzoek van het Zijlstra Center van de Vrije Universiteit Amsterdam over de overheveling van de zorg aan gemeenten, is de gestelde conclusie: de aandacht gaat niet naar de alfahulp maar naar de accountant.

Gemeenten en zorgverleners breiden de afdelingen Aanbestedingen, Inkoop, Control en Financiën uit ten koste van de zorg. „Zo zijn bij een zorginstelling dertig hulpverleners ontslagen om geld vrij te maken voor mensen die zich bezighouden met regels”, stelt een onderzoeker.

Dat dien graaiende zorgverleners meedogenloos hun zakken vullen ten koste van hun hulpbehoevende medemensen is meer dan schandalig. Ordinaire jatmouzen* zijn het. Neen. Dit is geen fijn land meer om in te leven. Ik vind Nederland een droevig land. Miljoenen voor Giro 555. Doch den geboren en getogen Nederlander kan de bout hachelen. Die moet het zelf maar uitzoeken.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

* jatmous

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, Graaien, Nederland, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op ORDINAIRE JATMOUZEN . . .

 1. Na de graaipolitici en graaibestuurders, om maar een greep te doen, hebben we dus nu ook al Graaigemeenten. Dat zijn dus een soort kampbeulen die de budgetten en de voedseltreinen die bestemd zijn voor de bevolking en in dit specifieke geval voor het echte hulpbehoevende deel gewoon in de eigen zak steken om daar vervolgens fijn met hun vriendjes mee te gaan ravotten. De goedwillende Heersers uit Den Haag zouden hun legers met huurlingen op ze af moeten sturen om de hele zooi aan hun eigen f*cking windmolens op te hangen.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Breinbrouwsels, De Heersers in Den Haag hebben het veel te druk met hun eigen zakken te vullen….De zakken…

   Geliked door 1 persoon

   • Het is, om maar weer eens een oude verzuchting uit de kast te trekken, niet te geloven. Ik bid nu elke dag tot De Heere, dat Ie nu eindelijk eens uit z’n luie stoel komt en onze jeugd samen met de volksvriendelijke soldaten op pad stuurt om die Augiasstallen vol perverse waanzinnigen hier te lande uit te mesten en alle verwrongen geesten met lichaam en al op grote spiesen te spietsen en ze ter lering ende vermaeck aan beide kanten van de A27 plus de A73 tentoon te stellen om daar vervolgens onze oudjes langs te rijden en die de gelegenheid te bieden om de doelen naar keuze nog even vol in de bek te spugen.

    Geliked door 1 persoon

 2. Drs.P. zegt:

  In Terneuzen schijnt de gemeente 33 miljoen zorggeld “over” te hebben van mensen die mogen verrekken. En wat gaan ze er mee doen??
  Plannen maken om een nieuwe boulevard aan te leggen.
  Iedereen in de gemeenteraad die tegen is wordt kaltgestellt door de parasieten van VVD/Demonen666/CDA-ratten en Geilslinks.
  De politiek in dit land is ganzzzzzz verrot, de smerige politieke criminele teringhonden!!!

  Geliked door 2 people

 3. BertG. zegt:

  Als je tegenwoordig oud wordt en je ziet het aankomen dat je naar een bejaardenhuis zou moeten, pleeg dan een bankoverval.
  In de gevangenis ben je beter af dan in zo’n mens onterend bejaardenhuis.
  Je hebt een menukaart, recreatie en een betere verzorging, en alles is gratis.

  Geliked door 3 people

  • Driek zegt:

   BertG. zegt: Als je tegenwoordig oud wordt en je ziet het aankomen dat je naar een bejaardenhuis zou moeten, pleeg dan een bankoverval.

   Ja, beste Bert, maar daar moet je dan wel de kracht voor hebben. Maar als het echt heel erg wordt heb ik liever een pil. Geen gezeur verder.

   Like

   • Harry zegt:

    Nou Driek , je begint nu toch echt oud te worden hoor !
    Geen zin meer in een sappig jong blondje de hele dag om je heen , geen behoefte meer aan iedere dag sex , te lui om een bank te overvallen ,
    waar moet dat heen met die pre-babyboomgeneratie ?

    Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Het aantal verdachte 65-plussers is bijna verdubbeld

   Publicatiedatum: 11 oktober 2016

   Dagelijks worden senioren gepakt voor winkeldiefstal, vaak voor maar een paar euro aan boodschappen. De zwarte lijst van de verzekeraars telt bijna duizend 65-plussers, de meesten wegens fraude. Het aantal ouderen dat in aanraking komt met justitie is sinds 2000 bijna verdubbeld. “Eenzaamheid, financiële sores, mentale aftakeling, het speelt allemaal mee.”
   ….
   http://www.maxvandaag.nl/sessies/themas/familie-relatie/het-aantal-verdachte-65-plussers-is-bijna-verdubbeld/

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Stel je voor dat die bankoverval ’n groot succes wordt.
   Man, wat zou ik een ongelofelijke sexy verpleegster uitzoeken voor voortdurende dag en nacht-bijstand.,.,.,

   Like

   • Driek zegt:

    paulzwueste zegt: Man, wat zou ik een ongelofelijke sexy verpleegster uitzoeken voor voortdurende dag en nacht-bijstand.,.,.,

    Wel ja, toe maar, U durft, doch het lijkt mij op den duur teveel van het goede, want ik zie mij zelf toch niet meer in harttocht ontvlammen voor een sexy verpleegster. Aan alles komt een eind. Trouwens die sexy verpleegster gaat na een tijdje ook vervelen, dat is nu eenmaal met alles zo. Neen, af en toe enige vertroosting van een lieftallige blondine lijkt mij wel, doch niet alle dagen hoor.

    Geliked door 3 people

   • Republikein zegt:

    Zo is dat, wat heppie aan een geestelijk gehandicapte die koffie schenkt, rare muts.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ach, en ik zag het nog wel zo voor me.
    Veel zwart leder en roestvrij stalen kettingen voor mij en ’n zweepje voor haar…

    De realiteit is anders.
    Nou ja, ’n schaaltje koude appelmoes sla ik ook nooit af…

    Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Das helemaal waar.
   De mensjes waar ik mee werkte moesten 5 euro voor hun toetje cq schaaltje appelmoes betalen. ik werd daar heel verdrietig van…..
   In de wetenschap dat de binnenkomers alles voor nop kregen.
   Toen ik dat besprak in de evaluatie,zeiden ze ;Tien,we gaan het niet over politiek hebben hoor. nee, het moest vooral “gezellig” zijn.Inderdaad, in de lik ben je beter af!
   Dan is alles gratis…belangeloos….voor niets!

   Geliked door 2 people

 4. Tom Hendrix zegt:

  Meneer Driek, zover is het inderdaad gekomen. Maar dat zooitje in Den Haag; met Pinokkio Rutte, van de Vereniging Van Demagogen/Dieven, heeft wel geld over voor de volgende zaken:
  1. Miljarden voor de RODEN der EUSSR,
  2. Miljarden voor Griekenland ( maar feitelijk voor de Duitse en Franse banken, die zich totaal hebben verspeculeerd met beleggingen e.d. in Griekenland0.
  3. Miljarden voor de moslims en inloopzoekers uit heel Afrika.
  En WIJ, wij mogen barsten van dat Haagse zooitje, bestaande uit geheel LINKS en het PARTIJKARTEL ook wel de Elite genaamd.
  Democratie in Nederland? Laat me niet lachen….

  Geliked door 1 persoon

 5. Drs.P. zegt:

  Het grote plaatje:
  En aan de andere kant van deze compleet gestoorde planeet gaat het gekkenhuis gewoon door:

  Like

 6. Japio zegt:

  Nederland is zeker een triest land aan het worden Driek, fucking triest. De graaicultuur kan ongestoord plaats vinden en dat geldt ook voor de algehele afbraak van ons zorgsysteem. Al die zgn oorlogs/economische/klimaat vluchtelingen hebben tegenwoordig een streepje voor op de Nederlander. Wel meer dan 1 streepje ben ik bang. Het liefst zien ze een stuk of wat landgenoten dood neervallen en plaats maken voor den vluchteling. U ook een gezegende dag Driek.

  Like

 7. Jeremia zegt:

  Het is in de Bijbel al voorspeld dat het op Aarde helemaal fout gaat omdat narcisme en egoïsme de mensen corrumperen…redelijkheid en rechtvaardigheid zijn ver te zoeken

  Like

 8. Roeland zegt:

  Toen mijn hoogbejaarde moeder voor een heupoperatie gedwongen werd te “revalideren” in een verpleegtehuis heb ik ze snel naar huis gehaald. De geur van urine kwam je al tegemoet als je de trap van dat tehuis op liep.
  Een “verpleegtehuis” zich bevindende in een zeer “socialistische” (Lees PVDA,SP,GL, maar ook VVD) gemeente. Nederland is zeker een triest land geworden. De meeste ik herhaal meeste (niet alle) Nederlanders zijn laffe domme mensen. Zie de verkiezingsuitslag van 15 maart. Heb ik dat ook even rechtgezet.

  Geliked door 2 people

 9. Onno zegt:

  Ik dacht dat dit over de nassauers ging…..

  Het volk krijgt de koning die het verdient!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s