Vicevoorzitter AfD, Beatrix von Storch: Voorstanders van referendum zouden naar Turkije terug moeten gaan

Screenshot_20

(Vertaling: E.J. Bron)

Merkel-vriend Erdoğan heeft het door hem geïnitieerde referendum op grond van de zogenaamde buitenland-Turken kunnen doordrukken. Diegenen die in Duitsland tegen de democratie gestemd hebben, zouden allemaal naar hun thuisland moeten terugkeren.

Die Freie Welt

In totaal heeft een nipte meerderheid van de Turken zich voor het door Merkel-vriend Erdoğan geïnitieerde referendum ter afschaffing van de democratische structuren in het land en het instellen van een absoluut geleide staat uitgesproken. Dit succes heeft de toekomstige president in de eerste plaats te danken aan het stemgedrag van de buitenland-Turken. Zij hebben met grote meerderheid voor de als “grondwetsreferendum” gedeclareerde machtigingswet gestemd.

In Duitsland bedroeg het aantal “Ja”-stemmers ongeveer 60%. In Nederland en België ligt dat percentage zelfs nog hoger. De vicevoorzitter van de AfD, Beatrix von Storch (op de foto links), pakt het stemgedrag op en adviseert de voorstanders van het referendum naar hun thuisland terug te keren.

In een bijdrage op haar Facebook-pagina richt de Europarlementariër zich tot de in Duitsland levende Turken die vóór het referendum hebben gestemd. Of diegenen die voor de islamitische dictatuur gestemd hebben toch alsjeblieft naar Turkije terug kunnen gaan, schrijft ze.

Zij, de Turken, willen blijkbaar een islamitische cultuur; want daarvoor hebben zij een machtigingswet ondertekend. Maar dat, aldus Beatrix von Storch verder, “is allemaal niet met onze waarden verenigbaar.” En verder: “De islam hoort niet bij Duitsland. Veel moslims wel – maar jullie niet.”

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, Duitsland, gezond realisme, islamofascisme, Rotzakken, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

16 reacties op Vicevoorzitter AfD, Beatrix von Storch: Voorstanders van referendum zouden naar Turkije terug moeten gaan

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ze heeft natuurlijk volkomen gelijk. Maar dat doen die Turken nooit; want in Duitsland- net als in Nederland- kunnen ze profiteren van: oitkering, graties hois, graties geld. Dat dan weer wel.

  Like

 2. Jean zegt:

  Geachte mevrouw Beatrix von Storch, DOEN resp. TOEPASSEN en liefst vanaf morgenvroeg, onze steun hebt u.
  Het beste is uiteraard dubbele nationaliteit verbieden en de bezitters van dubbele nationaliteit eerst controleren op strafblad en dan voor de keuze stellen, een persoon kan/mag maar één nationaliteit hebben.
  Als we dat correct toepassen dan kunnen vanaf morgen al die vreemdelingen in Europa die nu in ‘onze’ parlementen, regeringen, gemeentebesturen liggen hun valiesje nemen en oplazeren.
  De Duitse bevolking wordt enkel vertegenwoordigd door Duitsers.
  De Nederlandse bevolking wordt enkel vertegenwoordigd door Nederlanders.
  De Vlaamse bevolking wordt enkel vertegenwoordigd door Vlamingen (dus ook geen franskiljons).
  enz. enz.
  Die EU misdaadinstelling wordt uiteraard volledig gesloten en de verraders van eigen volk vliegen achter de tralies ‘zonder jeneverflessen’….Hi Hi Ha Ha….

  Like

 3. koddebeier zegt:

  RETOUR die Turken !!

  Like

 4. ildiko zegt:

  deze 5-e kolonne hebben we hier zelf gekweekt, wij hebben alle faciliteiten alle middelen alle begrip en respect gegeven. Maar nu is de maat vol, hier hebben we te maken een eigen vijand die in alle middelen zullen tegen ons, tegen onze democratie en vrijheid vechten. Dus daarom vind ik dat het beste is om ze verplicht te laten terug naar Turkije gaan. Aan de andere kant vind ik ook zielig voor alle WESTERS EN VRIJHEID willende Turken in Turkije, ze hebben deze mensen liever kwijt dan rijk. Jammer.

  Geliked door 1 persoon

 5. Peacepipe zegt:

  Helemaal mee eens!

  Like

 6. ildiko zegt:

  correctie die met alle middelen….

  Like

 7. anna zegt:

  is al vast een goed begin 50% procent terug naar het land van hun dromen Turkije

  Like

 8. Japio zegt:

  Quote; “veel moslims wel – maar jullie niet” GEEN ENKELE MOSLIM HOORT HIER!!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Hendrik zegt:

  Alle moslims eruit!

  Like

 10. Mary zegt:

  In Nederland en Belgie nog hoger, we willen ze niet die dictator liefhebbers, wat doen ze hier nog ga fijn in het land van die dictator leven, er uit!!!!.

  Like

 11. Beschouwer zegt:

  Goed idee ! Voorstanders van meer macht van Erdogan kunnen helpen in de grootse herbebossingsprojecten die er al voordat Erdogan aan de macht kwam bestonden. Help Turkije dan mee om deze prachtig mooie herbebossingsprojecten tot een nog groter succes te maken. Hou op met mekkeren over Nederland (wij hebben half Drenthe en de Veluwe al herbebost). Ga naar Turkije en maak het land mooier en groener. Ik heb het mogen aanschouwen en er was nog veel en veel meer te doen op gebied van herbebossing. Turkije is een mooi land en een land met meer bomen (fruitbomen en zo) maakt Turkije nog veel mooier en productiever.

  Dus zeikTurken help mee met Turkije groener te maken.. Vervul je dienstplicht !!

  Like

  • Beschouwer zegt:

   In aansluiting op het volgende. Dus uitkeringsturk zeg de uitkering op en donder op ! We weten allemaal dat de achterlijkere Turk die analfabeet is en daardoor vaker van een uitkering leeft bij het referendum ja hebben gestemd. En die luie donders mogen wat mij betreft opdonderen. Dat huichelvolk doet zelfs na 40 jaar hier gewoond te hebben net alsof ze je niet verstaan. Die doen heel sluw strategisch dom en de linkse deugmensen leggen ze in de watten. Die ouwe Turken hier in Middenland leven al tientallen jaren van de staatsruif toen de lopende bandbaantjes verloren gingen. Vaak hebben ze onroerend goed in Turkije en ook nog een uitkering. Autochtone werklozen durven nog niet eens te dromen zo in de watten te worden gelegd. Precies passend in de “weg met ons” trend worden autochtonen stelselmatig getraineerd en opgejaagd wanneer die werkloos worden terwijl migranten en allochtonen (Turken en Marokkanen) in de watten worden gelegd want die zijn “moeilijk” en “zielig”.

   Like

 12. scheermes zegt:

  Alle turken TERUG !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s