‘Black Jesus’ schiet drie man dood: ‘Ik haat blanken’

Screenshot_32

(Door: Elif Isitman)

In de Californische stad Fresno heeft een man dinsdag drie mensen neergeschoten. De zwarte man zou daarna aan de politie hebben verklaard dat hij een ‘hekel heeft aan blanke mensen’. Drie mensen zijn gedood en een persoon is gewond geraakt, meldt ABC News. De schietpartij had plaats in het centrum van de stad, onder meer bij een katholieke liefdadigheidsorganisatie. In een tijdsbestek van een paar minuten vuurde hij minstens zestien kogels af.

De politie heeft de verdachte Kor Ali Muhammad opgepakt, meldt politiechef Jerry Dyer. Voor zijn fatale daad zou de Afro-Amerikaanse man ‘Allahu Akbar’ hebben geroepen. Ook vertelde hij de toegesnelde politie dat hij ‘blanke mensen haat’. Alle slachtoffers zijn blank. De politie denkt dat de man zijn slachtoffers willekeurig koos.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Racisme, Terrorisme, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

23 reacties op ‘Black Jesus’ schiet drie man dood: ‘Ik haat blanken’

 1. Harry zegt:

  Mijn gevoel is kennelijk prima , heb een hekel aan zwarten en aan jezus , de combinatie van die twee is helemaal rampzalig .

  Geliked door 1 persoon

 2. ReaGluurder zegt:

  Dit gaan we vaker beleven. De VS zit vol met gedeformeerd volk én wapentuig. Is geen redden meer aan!

  Like

  • Theoden zegt:

   Het voordeel van die wapens is dat het slachtoffer zich wel verdedigen kan op dezelfde wijze. De massa schietpartijen gebeuren altijd of wapenvrijzones. En eindigt op het moment als er een andere wapen aan te pas komt. Let maar op. Hier in Europa hebben we het te beklagen. En de illegale wapenhandel is in handen van buitenlanders.

   Like

 3. Leo zegt:

  Mooahhh,…….. weeral een verwarde man.
  We wennen er al aan.
  ( helaas )

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 5. Ricardo zegt:

  Al die negers op die bootjes haten ook , alles wat niet zwart is. Negers zijn gewoon superracistisch.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   “Negers zijn gewoon superracistisch”. LOL! Dat is een gegeven, dat Links nog steeds tot zich moet laten doordringen! (“Bestaat niet: Alleen blanken zijn racistisch.”)

   Like

 6. De meeste negers hebben wel een kort lontje en zeer lange tenen is mij opgevallen.

  Like

 7. Steven zegt:

  Als ik zo naar die kop kijk, dan heeft hij naar alle waarschijnlijkheid zijn hele leven al een uitkering en te moe om te werken.
  Zou hij er nou ook zo’n hekel aan hebben om het geld van blanke belastingbetalers aan te pakken?

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Kor Ali Muhammad mag dit gewoon doen, want Kor Ali Muhammad is een mohammedaan.
  Kor Ali Muhammad zou dit zeer zeker ook in Nederland mogen doen, want Kor Ali Muhammad doet zulke dingen alleen maar omdat het moet van ‘allah’ en dan is het goed.
  Maar o wee als de schutter een blanke zou zijn, die drie zwarte mohammedanen neerlegt!
  De wereld zou te klein zijn en overal op straat zouden er weer goedmenselijke, ‘feministische’ protestmarsen en andere dwaasheden georganiseerd worden.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 16.36. uur. Helemaal mee eens. Dankzij het partijkartel- CDA,VVD,PvdA,D66,GL,CU- en de achterlijke Nederlandse kiezers, is dat helaas de realiteit!

   Like

 9. elisah zegt:

  Volgens een geschifte pipo die voorzitter is van grien-slinks jongeren: ‘Zwarte man die blanken neerschiet omdat hij ze haat is geen racisme’…..het is alleen maar het gevolg van zgn scheve machtsverhoudingen???
  Ongelooflijk dat er een mens bestaat, die het durft om zoiets laag bij de gronds bij elkaar te fantaseren en de daad ahw goed te praten, zonder ook maar enige vorm van medegevoel of respect voor de onschuldige slachtoffers.

  Geliked door 1 persoon

 10. Sgian Dubh zegt:

  ‘ HIJ HAD EEN HEKEL AAN BLANKEN’ ……..

  “de politie denkt dat hij zijn slachtoffers willekeurig koos”

  …..ik lig in een breuk!

  Like

 11. Kraftavilqa zegt:

  Dat kinders is nu een schoolvoorbeeld van racisme en hatecrime. Maar zoals Elisah reeds meldde: poogde de mafklapper van dienst van de gl-jugend dit inconveniënte feitjevlug en stilletjes onder het tapijt te vegen met de geheel op wenswaandenken gebaseerde verkaring: ‘Zwarte man die blanken neerschiet omdat hij ze haat is geen racisme’…..het is alleen maar het gevolg van zgn scheve machtsverhoudingen??? Linkse koprot verhindert dat men zich ontdoet van het geloof dat er een natuurwet is volgens welke racisme altijd uitsluitend van blank naar zwart vloeit. Niet verwonderlijk zo’n geloof wanneer men bedenkt dat het peil van natuurwetenschap bij het deugvolk zduddanig gelimiteerd is dat men in die kringen massaal de agw-religie aanhangt.

  Like

 12. Taljaard zegt:

  Ken verschillende zwarte Amerikanen online, die gewoon Trump hebben gestemd en op mij een nogal verstandige en sympathieke indruk maken. Maar idioten heb je natuurlijk overal.
  Laten wij in dat verband ook eens kijken naar radicaal linkse blanke social justice warriors in de VS en zo’n mafklapper van GL..

  Like

  • Theoden zegt:

   Heb je wel een na de criminele statistieken gekeken. 38000 blanke vrouwen werden in USA door zwarten verkracht, en 0 zwarte vrouwen door blanke mannen. Moord, beroving, etc, uit de 13% USA bevolking, welke de zwarten zijn, is hun aandeel in deze zware criminaliteit 50%. Na de gevangenis gaan is een familiebezoek afleggen. Ook in Nederland zijn zwarten, turken en marokanen het tig keer crimineler dan hun bevolkingsaandeel.

   Like

 13. Nemesis zegt:

  Nee, hij koos deze mensen bewust, ze waren blank, de rest deed er niet toe. Deze fijne meneer met zijn islamitische geloof was dus gewoon lid van de partij: Black Lives Matter ! Alle blanken moeten gewoon dood.
  Hebben jullie hier dan nooit van gehoord of gelezen? Vreemd, kijk dan eens iets verder over de grenzen (die er zogenaamd niet zijn) en over de grote plas. Dan kom je het beslist tegen.

  Like

 14. Pingback: Voorzitter GroenLinks-jongeren Noortje Blokhuis: ‘Zwarte man die blanken doodschiet omdat hij ze haat is geen racisme’ | E.J. Bron

 15. Jan zegt:

  Latino roept op blanken uit te roeien

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s