Er werd van niemand iets afgepakt – behalve de veiligheid

Screenshot_36

Een Duitse politieagent probeert opgefokte “asielzoekers” te kalmeren.

(Door: Felix Krauthammer – Vertaling: E.J. Bron)

Het is de volgende luchtbel van de vluchtelingencrisis die uit elkaar spat. Heel lang probeerden de veiligheidsautoriteiten, politici en media de zaak te bagatelliseren. De massale immigratie van “asielzoekers” zou niet tot een toename van delicten leiden, zei men. “Vluchtelingen” zouden niet crimineler zijn dan Duitsers. Wie dat zou beweren, zou alleen maar ressentiment tegen beschermingzoekers willen aanwakkeren, koren op de molens van rechts gooien, ophitsen en de samenleving splijten.

Junge Freiheit

Maar de mooie, ongedeerde wereld van het vrolijk en vreedzaam samenleven tussen “diegenen die al langer hier waren” en diegenen die hier nog niet zo lang zijn, kan niet langer in stand worden gehouden. Want wat velen al vermoed hebben, is nu officieel. Het aantal geweldplegers is het afgelopen jaar toegenomen, en wel alleen maar op grond van criminele immigranten. Dat blijkt volgens “Die Zeit” uit de criminaliteitsstatistiek van de politie, die de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière (CDU), aanstaande maandag wil presenteren.

Steeds meer burgers zijn bang het slachtoffer te worden van delicten

Letterlijk schrijft de krant: “Bijna alle Duitse deelstaten hebben volgens ´Die Zeit´ bevestigd: zonder de delicten van verdachte immigranten zou de geweldscriminaliteit in 2016 niet zijn toegenomen.” En: “Dat geldt met beperkingen ook voor delicten tegen de seksuele zelfbeschikking”.

Het is dus wel degelijk terecht dat veel mensen in Duitsland zich sinds het openen van de grens en de ongecontroleerde immigratie van honderdduizenden jonge mannen onveiliger voelen. Dat vrouwen bang zijn om in het donker alleen op straat te lopen en dat steeds meer burgers bang zijn het slachtoffer van delicten te worden.

Verleden week nog gaf bondskanselier Angela Merkel (CDU) toe dat er met de vluchtelingengolf ook terroristen naar Duitsland zijn gekomen. Daarmee corrigeerde ze de uitspraak van haar minister van Justitie, Heiko Maas (SPD), die in november 2015 had beweerd dat er geen bewijsbaar verband zou bestaan tussen het radicaalislamitische terrorisme en de vluchtelingenstroom.

Veiligheidsbedenkingen werden opzij geschoven

Dit werd weliswaar al meermaals weerlegd door terroristen, die gecamoufleerd als vluchtelingen naar Duitsland waren gekomen, zoals Anis Amri, Riaz Khan of Mohammed Daleel, maar Merkel wilde dit blijkbaar nog een keer officieel bevestigen.

Ook de verkrachter en moordenaar van de studente Maria L. uit Freiburg kwam als vluchteling naar Duitsland, evenals het merendeel van de seksdaders in Keulen met Oud & Nieuw 2016. Het is geen rechtse hetze om er steeds opnieuw aan te herinneren wat er allemaal verhinderd had kunnen worden wanneer in de late zomer van 2015 op de verantwoordelijke plaats niet het gezonde mensenverstand uitgeschakeld en alle veiligheidsbedenkingen heel gemakkelijk opzij geschoven zouden zijn.

De fractievoorzitter van de CDU/CSU, Volker Kauder (CDU), verzekerde ruim een jaar geleden dat er van niemand in Duitsland iets zou worden afgepakt, alleen maar omdat men vluchtelingen zou helpen. Ook al verwees Kauder daarmee vooral naar de kosten voor de asielcrisis, nu wordt hij nogmaals tegengesproken door de actuele criminaliteitsstatistiek van de politie. Want van veel Duitsers werd door de vluchtelingenpolitiek wel degelijk iets afgepakt: het vertrouwen in de veiligheid van het land. De nieuwste cijfers over geweldmisdaden en seksuele misdrijven door immigranten zouden dat wel eens kunnen bespoedigen.

Bron:
https://jungefreiheit.de
Door: Felix Krauthammer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, betutteling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Er werd van niemand iets afgepakt – behalve de veiligheid

 1. Bob Fleumer zegt:

  Merkel heeft een nieuw jasje nodig, zonder mouwen!

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  deden vluchtelingen dat ook in de 2de wereldoorlog overal eisen en schreeuwen tegen mensen die ze opvingen, waarom blijft het westen dit tolereren, onbegrijpelijk, niemand die dit een halt toeroept

  Like

 3. Wachteres zegt:

  http://www.ad.nl/binnenland/vrouw-op-klaarlichte-dag-van-fiets-getrokken-en-betast-in-putten~a51512f4/

  Vrouw op klaarlichte dag van fiets getrokken en betast in Putten

  Een vrouw is op Tweede Paasdag op de Garderenseweg in Putten (Gelderland) rond 11.50 uur door een man van haar fiets getrokken en betast. Nadat ze zichzelf verdedigde ging haar belager ervandoor in de richting van het bos.

  Het zou gaan om een getinte man van 30 à 35 jaar oud. Hij was ongeveer 1.85 meter lang en had een normaal, sterk postuur. De man had kort zwart haar, een kromme neus, donkere ogen en geen gezichtsbeharing. Hij droeg een zwarte jas, spijkerbroek en zwarte sportschoenen.

  Like

 4. Als je Rutte, Asscher en Koenders in het debat hoort, vooral Rutte. Zo verzekert van zichzelf, hij weet wat goed voor ons is en niemand spreekt hem tegen. Zie die maar eens uit het torentje te krijgen, dat lukt gewoon niet. Hij laat ons gewoon lekker klagen en doet wat hij zelf wil, ook al vallen er doden.

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Alle normen en waarden + de cultuur wordt ons ontnomen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s