Kabinet gaat door met islamiseren

Screenshot_37

(Door: Gerard de Boer)

Vanmiddag heeft het Kabinet in een brief aan de Tweede Kamer geschreven dat het volledig verbieden van buitenlandse financiering van moskeeën de ‘grondwettelijke vrijheden’ aantast. Dit ondanks het feit dat een meerderheid van de Kamer – op initiatief van CDA, ChristenUnie en SGP – de financiering in strijd noemt met de scheiding tussen kerk en staat.

Nederland telt inmiddels ruim 475 moskeeën, waar regelmatig antiwesterse boodschappen worden verkondigd. Dit wordt veelal mogelijk gemaakt door financiering uit Turkije, Koeweit, de Verenigde Arabische Emiraten en Saoedi-Arabië, allen OIC-landen die mensenrechten ondergeschikt achten aan de sharia. Onder de 475 moskeeën bevinden zich 145 Turkse gebedshuizen waarvan de imams via de moskeeorganisatie Diyanet betaald worden door de Turkse staat.

Voorts opereert de Moslimbroederschap in Nederland. De Blauwe Moskee in Amsterdam ontving onlangs € 2 miljoen van Moslimbroeder Al-Qaradawi via het ministerie van Religieuze Zaken van Koeweit. In ieder geval vindt het Nederlandse rariteitenkabinet het allemaal prima en heeft het lak aan de meerderheid van de Tweede Kamer.

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, PvdA, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Kabinet gaat door met islamiseren

 1. Cathja zegt:

  Een schande!
  Maar wel jacht maken op ‘zwartspaarders’….! Want stel je toch eens voor dat de schatkist iets misloopt….!

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Het laffe Kabinet durft zich niet achter het voorstel van de tweede kamer te scharen uit angst dat landen als Saoedi Arabië en andere islamlanden Nederland in de ban zouden doen…
   Door onze verslaving aan geld en olie zetten wij het bestaan van Nederland op het spel…
   Of zou het zo kunnen zijn dat als de economie zou krimpen ten gevolge van het invoeren van het financieringsverbod voor de bouw van moskeeën, hun plek op het pluche bedreigd wordt…!!!

   Geliked door 4 people

  • Beschouwer zegt:

   Niet op de Turkse en Marokkaanse zwartspaarder hoor. Die zit hier in een uitkering bij de sociale dienst en heeft een huis in Turkije of Marokko. Zo liggen de verhoudingen. De Nederlander wordt heel kort gehouden met regeltjes en de buitenlander wordt in de watten gelegd.

   Like

 2. Williaam zegt:

  De islamisering is volop aan de gang zij het nog in het geniep, in TV programma’s o.a. voor kinderen waar bijv. spelletjes gedaan worden wordt opvallend veel vragen gesteld over de islam!

  Geliked door 1 persoon

 3. Japio zegt:

  475 haatketen??? dat zijn er 476 teveel.

  Geliked door 2 people

 4. N.E. Derlander zegt:

  Mag de Nederlandse kerkelijke overheid kerken in bijvoorbeeld SA financieren?

  Doe grondwettelijke vrijheden voor islamitische ingezetenen, waar Rutte II steeds mee schermt, lijken steeds eenrichting verkeer te zijn. Waarom doet Rutte II daar niets aan? Welke regeling komt er om het mogelijk te maken, dat wij met het geld van Nederlandse kerkelijke overheden, kerken kunnen bouwen in Turkije, Koeweit, de Verenigde Arabische Emiraten en Saoedi-Arabië (in Mekka bijvoorbeeld).

  Geliked door 3 people

  • oeps48 zegt:

   Rutte heeft zijn ziel en zaligheid aan de duivel verkocht. Hij moet nu wel doen, wat satan wil. Anders wordt satan boos.

   Geliked door 1 persoon

  • Beschouwer zegt:

   Dat zou mooi zijn en graag ook synagogen in Mekka !

   Like

  • abouneenee zegt:

   Welke regeling komt er voor de ouderen en gehandicapten? Wanneer gaan de uitkeringen omhoog voor zij die niet doen alsof ze niets kunnen en waar de samenleving ook echt schadeplichtig aan is?

   Er moet een artikel komen ergens in die 8 wetboeken van ons waarin staat te lezen dat bovenop andere (beperkende) wetgeving iemand pas in Nederland een uitkering, welke dan ook, kan aanvragen als Nederland schuld heeft aan het feit waardoor diegene afhankelijk is van een uitkering. Bovendien moet de Nederlandse overheid alle aanvragen en procedures die door deze mensen worden ingediend geheel kostenneutraal moet kunnen uitvoeren, dus dat slechts de aanvrager kosten maakt en niet de belastingbetaler. Alle kosten gemaakt ten behoeve van deze mensen moeten door henzelf worden voldaan, denk daarbij aan zorgkosten en kosten juridische bijstand, in het Zwitserland is men half zo gek nog niet als hier in Nederland. Mensen die uit den vreemde naar Nederland komen om hun handje op te houden kosten Nederland op die manier dus geen geld.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Na 2 kabinetten Rutte die we achter de rug hebben, zouden de intenties van Rutte eigenlijk wel duidelijk moeten zijn.

   Like

 5. In totaal waren er in 2011 nog zo’n 4000 RK en Protestantse kerken waarvan er (stand 2011) nog 2-3000 zouden worden gesloopt. In 2009 waren er al 400 moskeeën dus 75 d’r bij in bijna 10 jaar lijkt me sterk.

  Like

 6. Cleo zegt:

  Voor geld, olie en handel verkopen Rutte en zijn kliekje nog hun moeder!
  De genoemde scheiding van kerk en staat daadwerkelijk handhaven is voor deze derderangs ik-graai-vooral-uit-eigenbelang, karakterloze slapjanussen al te moelijk en te veel ‘polariserend’.

  ‘Je maintiendrai’ is verworden tot een holle frase. Betekenisloos evenals de rethoriek van Rutte…

  Geliked door 3 people

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Als ze niet kunnen tegenhouden dat de moskeeën door die arabs worden gefinancieërd, dan zou men toch in ieder geval na kunnen gaan wat voor fraais daarbinnen wordt gepredikt !
  Er zijn toch wel “enkele” betrouwbare islam-marocs te vinden, die als tolken kunnen fungeren ?
  Ik dacht dat Abu Taleb uit Rotterdam dat afgelopen Zaterdag ook had gedaan bij die Conferentie met o.a. Hamas.
  In zetten van betrouwbare tolk/vertalers………..

  Like

 9. Fred zegt:

  “de grondwettelijke vrijheden aantast”
  ###
  In een woord, belachelijk.
  Wel eens gehoord van de wet aanpassen?
  Haatpreken doen dat niet?
  Aanslagen doen dat ook niet?
  Stelletje sukkels.
  Deze neppolitici zitten met recht in de tweede slaapkamer.

  Like

 10. Jan zegt:

  Ook erg

  Geliked door 4 people

 11. koddebeier zegt:

  Het merendeel van de politici zijn schuldig aan het verzieken van ons land !!

  Like

 12. Hier maakt de overheid zich echt niet druk, die laat ons gewoon barsten. Zegt doodleuk is nou eenmaal zo en gaat lekker op de zelfde voet door. ZE HEBBEN SCHIJT AAN ONS!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 13. oeps48 zegt:

  Nieuwe cursist op weg naar de weight watchers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s