Michael-Mannheimer-blog weer online: Linkse en islamitische meningsfascisten slagen er opnieuw niet in om een van de belangrijkste Duitse politieke blogs lam te leggen

Screenshot_41

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Het socialisme is de primaire infectie van het Westen. De islam is slechts de door links geïmporteerde, maar niet minder gevaarlijke, secundaire infectie. Beide ideologieën, in principe doodsvijanden van elkaar, hebben zich aaneengesloten om hun gemeenschappelijke belangrijkste vijand te elimineren: dat zijn de westerse beschavingen.

Michael Mannheimer Blog

Socialisme en islam: de beide gevaarlijkste vijanden van de menselijke beschaving

Linkse en islamitische meningsfascisten proberen regelmatig de waarheid over hun ideologie te onderdrukken. Het is een van de belangrijkste doelen van beide fascistoïde ideologieën om blogs, die de waarheid over hen schrijven, lam te leggen. Zo´n aanval vindt steeds opnieuw plaats op PI-News.net en mijn blog.

In de pogingen en maatregelen ter onderdrukking van de waarheid bestaat er geen verschil tussen de beide gevaarlijkste ideologieën van nu: islam en socialisme:

Beide ideologieën, in principe doodsvijanden van elkaar, hebben zich aaneengesloten om hun gemeenschappelijke belangrijkste vijand te elimineren: dat zijn de westerse beschavingen.

Beide staan ver bovenaan op de lijst van volkerenmoorden van de wereldgeschiedenis: op de 1e plaats staat de islam met een ongelooflijke 300 miljoen in naam van Allah en Mohammed vermoorde niet-moslims. Op de 2e plaats volgt het socialisme met 130 miljoen in naam van Marx, Lenin en Mao vermoorde niet-socialistische mensen of van diegenen die niet 100% de partijlijn volgden.

Sinds de nationale socialisten verbonden linksen zich steeds weer met de islam

De dodelijke coalitie tussen socialisten en de islam bestaat al veel langer dan de meeste mensen weten: ze voert minstens terug tot de tijd van Hitler (nationaalsocialist), die destijds al een bondgenootschap met de islam tegen de Joden had gesloten. Zijn ontmoetingen met de Palestijnse grootmoefti Husseini zijn legendarisch en hadden tot doel om de naar Palestina gevluchte Joden met een vernietigingskamp naar het voorbeeld van Auschwitz te vernietigen. En ook de links-terroristische RAF had een bondgenootschap gesloten met islamitische terreurorganisaties.

Tegen deze achtergrond is het een farce dat uitgerekend Erdoğan, een bewonderaar van Hitler, de dictatoriale antidemocraat en vernietiger van het erfgoed van Atatürk, met de nazi-knuppel tegen Europa zwaait. Het waren per slot van rekening noch de Nederlanders noch de overige Europeanen die met Hitler collaboreerden. Het was zijn Turkije dat vocht aan de kant van het Derde Rijk.

Linksen staan bovenaan in alle statistieken van politiek gemotiveerde terreur. En wel met grote afstand

Linksen – en niet rechtsen – zoals media regelmatig in strijd met de waarheid schrijven, voeren al jarenlang de criminaliteitsstatistiek van de politieke terreur en de daarmee verbonden politiek gemotiveerde criminaliteit in Duitsland aan. En wel met ruime afstand – zelfs voor de islamitische terreur, die door Merkel en het aan haar verwante politieke establishment naar Duitsland werd geïmporteerd.

ISIS biedt Duitse linksen bondgenootschap aan

Nu hebben Duitse linksen een bondgenootschap gesloten met ISIS om gezamenlijk de Duitsers te bestrijden. We herinneren ons nog de vreugdeboodschappen die door Duitse media naar aanleiding van een ISIS-bommelding in Dresden vanwege een Pegida-optocht gingen: “Bedankt ISIS”, schreef destijds een journalist van de “Berliner Zeitung” – zonder gevolgen voor hem. Want hij zou voor de rechter hebben gemoeten wegens begunstiging van een misdaad. Wat echter door het Openbaar ministerie werd verhinderd.

Nu wil ISIS een pact sluiten met Duitse linksen. Daarover schrijft de “Bayerische Rundfunk”:

“Jihadisten willen zich in de strijd tegen het Westen aaneensluiten met linkse activisten. Dat bewijzen o.a. documenten van de terreurmilitie ISIS, die in bezit zijn van BR24. Waar zitten de ideologische overeenkomsten?”
(Bron)

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Michael-Mannheimer-blog weer online: Linkse en islamitische meningsfascisten slagen er opnieuw niet in om een van de belangrijkste Duitse politieke blogs lam te leggen

 1. Theresa Geissler zegt:

  Juist. Klopt. Ik had dit al twee dagen in de gaten en constateerde een uur geleden of zo opgelucht, dat de “Umzug” was voltooid.
  Maar ik dacht direct: Déze zal Webmaster Bert willen doen.

  Like

 2. Japio zegt:

  Dat van die socialisten wisten we al en van de islam ook. Dat ze samenwerken zien we ook gebeuren. Maar als je dit goede verhaal leest dan komt toch weer het stoom uit je oren en wordt je bij herhaling kotsmisselijk van die linkse landverraders. Eigenlijk zijn ze erger dan die moslims. Moslims missen het één en ander in de hersenpan maar van die socialisten mag je verwachten dat ze iets meer hebben daar boven. Maar het tegendeel wordt bewezen door die linkse hufters zelf, ze hebben gewoon het iq van een visstick.

  Like

  • Marcel zegt:

   Niet mee eens Japio. De socialisten hebben geen laag I.Q.
   Ze zijn zelfs bijzonder sluw en geslepen én hebben een lange termijn horizon.

   De geschiedenis leert dat ze altijd uit zijn op chaos, geweld, wanorde, een opstand.
   Mocht dan werkelijk de pleuris uitbreken en ‘de mensen, het volk, de massa’ inderdaad in opstand komen dan kapen zij de revolutie en grijpen zo de macht.

   Je snapt het pas als je het ziet, maar dat is waar de socialisten al lange tijd op voorsorteren, en ze zijn in een uitstekende positie op dit moment. Dat is altijd de manier van opereren van het socialisme geweest. En hebben ze de macht dan zullen maatschappelijke problemen met de islam hen echt niet raken. Die problemen zijn voor de massa, de mensen, het volk.

   Like

   • Beschouwer zegt:

    Het klopt dat de linksen heel sluw zijn. Je hebt de rijke salonsocialisten die in hun grachtenpanden en op de loges allerlei achterbakse plannen bedenken. Dat is de linkse hoge ambtenarenelite en dat zijn erg machtige en rijke mensen (geen middenklassers). Deze mensen hebben vaak allerlei sociostudies gedaan in linkse universiteitsbolwerken. Aan de andere kant heb je de arme linksen zoals de autonomen en de krakers. Die worden ingezet als leger om de welvaart en de culturele uitingen van een maatschappij kapot te maken. Wanneer deze linksen geen extra zakcentje krijgen voor de zoveelste gedirigeerde demoonstratie (ingefloten door de salonsocialisten) dan verdoen die hun tijd in coffeeshops. Voorbeelden van ingefloten demonstraties zijn zwarte piet, klimaatkuldemonstraties, voor toelaten alle migranten, tegen Trump (natuurlijk), tegen Poetin, omdat die geen reclame wil voor homofilie en bijbehorende perverse sodomie ( linksen zijn dol op perversiteiten omdat het satan dient en onder de salonsocialisten zijn er ook nogal wat pedonetwerken).
    Linksen zijn natuurlijk ook tegen heterosexisme (dus zeggen dat je een vrouw een lekker ding vindt dat mag niet van links uiteraard wordt het verdoezeld wanneer een migrant een jonge meid verkracht want dat is koeltoer. Deze hypcrieten demonstreren niet tegen Saoedi Arabie waar homofielen opgehangen worden met een bouwkraan. Nee joh want links meet wel met 2 maten en is net zo vals als hun meester satan. Of niet vuile linkse huichelaar ? Een en al misleiding en leugens bij links.

    Deze linksen hebben nog nooit gewerkt en leven van een uitkering geregeld door de salonsocialisten. En dan heb je ook nog de moslimextremisten die niet mee willen doen en ook de westerse maatschappij van binnenuit kapot willen maken en willen onderwerpen aan de islam. Ook die werken niet en zien leven van een uitkering als ondermijnen van de vijand en als de vijand (westerse maatschappij) ze te eten geeft dan is dat mooi mee genomen. Links werkt samen met moslimextremisten omdat men beide pedonetwerken heeft. Links met de satanische pedonetwerken en de moslims met kindhuwelijken en de verkrachtingen van jonge meiden en jongens.

    dit aangevende is dat links een vieze gore beerput is met als klap op de vuurpijl het enorme grote aantal doden die links op zijn geweten heeft net als de beerput moslimexpanisme ook een enorm groot aantal doden op zijn geweten heeft. Ik gebruik expres het woord slachtoffer niet want dan zit ik teveel in vrijmetselaarstermen (nietwaar hoge vrijmetselaar ?)

    Like

  • Japio zegt:

   The Wall van Pink Floyd. Zo zal het ook weer gaan als we geïslamiseerd zijn. De overeenkomsten zijn onbehagelijk reëel. De linkse NSB’ers in dienst van de islam.

   Like

 3. Psychopatic Socialists…

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  Links en islam zijn zoogbroeders aan de borsten van dezelfde krijgsgodin allaat; zij werd in de Oudheid afgebeeld met een zwijn aan de ene borst en hond aan de andere; toevallig de ‘onreine’ (d.i. heilige, onaanraakbare) dieren van een bepaalde godsdienst; toevallig ook de nieuwe heersers die in Orwell’s Animal Farm ‘meer gelijk’ zijn dan de anderen.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Waar zitten de ideologische overeenkomsten?”

  De overeenkomsten tussen de socialisten en de aanhangers van Mohammed.

  1) Het collectivisme
  2) Haat voor de vrije democratische Joods-Christelijke wereld.
  3) Vergoddelijking van hun leiders
  4) Haat tegen nationale staten en grenzen. De socialist en de moslim willen wereld dominantie.
  5) Haat tegen de midden klasse. In socialisme en ook in de islam is geen burgerdom.
  6) Socialisme is religie vermomt als politiek. Islam is politiek vermomt als religie.
  7) Socialisme en islam willen beide de samenleving onder dwang veranderen.
  8) Socialisme en ook islam leven bij de gratie van een kunstmatig in leven gehouden vijandbeeld.
  Bij het socialisme is dat de vermeende kapitalist. Binnen de islam zijn dat alle niet moslims.
  9) Socialisme streeft naar totale maatschappij controle. Dit doet de islam ook.
  10) Socialisme en islam hebben beide haat voor het individuele zelfbeschikkingsrecht.

  Like

 7. Marc zegt:

  De inleidende alinea is perfect: socialisme infecteerde het Westen. Maar waarmee? Het wordt hier niet genoemd, maat is algemeen bekend: het dialectisch denken. Dialectiek is een instrument van het rationalisme, bedoeld om machtigen het perspectief van de niet-machtigen te leren zien, en zich te laten realiseren dat juist hun eigen gedrag mogelijk leidde tot stellingnamen door de niet-machtigen jegens hen. Als zodanig valt voor dit instrument van rationalisme iets te zeggen: je hoeft niet direct met de harde knuppel te meppen als er ook over te praten valt.

  De geschiedenis van de 1e helft van de 20e eeuw heeft dit rationalisme echter verbonden met het aloude christelijke besef van schuld. Beide delen het concept van terughoudendheid. Beide zijn in zichzelf ook niet onjuist. Maar gekoppeld leiden ze echter tot politiek correct denken dat zorg voor eigenbelang vernietigd.

  Het is op dit kruispunt van gedeelde terughoudendheid jegens een al dan niet vermeende agressor dat christendom en rationalisme (waarbij rationalisten overigens volstrekt ten onrechte het christendom uitsluiten) elkaar onbedoeld vonden. Met als resultaat een onbedoelde drang tot zelfvernietiging (‘schuldig aan kolonialisme’, ‘schuldig aan nazisme’, ‘schuldig aan massamoord’, ‘alle culturen zijn gelijk’. Dit alles met het voorbijgaan aan alle misdaden van alle andere culturen).
  En daar profiteert de offensieve islam van.

  Bovenstaand artikel maakt echter wel twee historische fouten:
  1. Hitler was nationalist noch socialist. Hij gebruikte deze termen alleen om steun voor zijn persoon te verwerven.
  2. Het Ottomaanse rijk streed aan de zijde van het Duitse rijk tijdens WO I. Tijdens WO II was opvolger Turkije neutraal.

  Like

 8. Dit laten sommige landen in Europa nou eenmaal zelf toe, zijn ws masochisten zou het verder ook niet weten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s