Tsjechië heeft ingezien: Een economie kan hersteld worden, een volk niet

Screenshot_40

(Vertaling: E.J. Bron)

Tsjechië verzet zich ertegen om illegale vluchtelingen, die door de EU over de lidstaten verdeeld worden, op te nemen. Als een van de weinige landen heeft Tsjechië ingezien dat je een volk niet in geld kunt uitdrukken.

De Europese Unie, die er nog altijd mee bezig is talrijke Noord-Afrikaanse binnendringers via verschillende routes ons Avondland en ons economisch systeem binnen te sluizen, spreekt harde straffen uit tegen lidstaten die weigeren immigranten op te nemen. Nu wil de EU Tsjechië een hoge boete laten betalen.

Tsjechië heeft ingezien dat, hoe hoog de boetes ook mogen zijn, het verloren geld nooit zo hoog kan zijn dat men daarvoor zijn eigen identiteit, zijn volk mag opgeven. De vreemde overheersing, door zich ondankbaar en onmogelijk gedragende binnendringers, is altijd de hoogste straf – daartegenover zijn geldboetes een futiliteit.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, Tsjechië, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Tsjechië heeft ingezien: Een economie kan hersteld worden, een volk niet

 1. Frans Brassens zegt:

  Er bestaan dus ook nog gekozen overheden die hun opdracht wél vervullen.

  Geliked door 3 people

 2. Hier kunnen wij, Nederlanders nog wat van leren!

  Geliked door 2 people

 3. Golden Girl zegt:

  prachtig die Oost Europeanen, laten zich niet dwingen, hun volk is belangrijker dan het opgestoken vingertje van de EU, in West Europa zien al die witte boorden criminelen alleen $$$$$ tekens in hun ogen, Dagobert Duckjes die willen zwemmen in het geld, dat wij aan de buitenkant van het zwembad met onze neuzen tegen de ramen staan te kijken hoe zij dubbel liggen van het lachen in het bad met geld afhandig gemaakt van de domme autochtonen maakt ze helemaal niets uit

  Geliked door 3 people

 4. paulzwueste zegt:

  Nou begrijp ik hier geen barst meer van…!
  Tsechië is lid geworden van de EU omwille van het gratis geld wat wij moesten ophoesten, en nu ze een hoge boete krijgen van diezelfde EU speelt geld ineens geen enkele rol meer….
  Wie speelt hier nu toneel…?
  Staat wel flink natuurlijk.
  Maar zeg dan toch ineens: “En trouwens wat die boete betreft steek die maar in je…”

  Ben ik nou gek of hoe zit het eigenlijk…

  Geliked door 1 persoon

  • Ron zegt:

   Wees blij dat Tsjechië hierbij het enige gezonde standpunt inneemt, helaas al vele jaren te laat maar beter laat dan Te laat.
   Vroeger had Tsjechië nog niet in de gaten hoe krankjorum de ongekozen leiding zou zijn. Natuurlijk was die subsidiemachine best nuttig voor Tsjechië. Nu echter hebben ze net op tijd of net te laat in de gaten dat die subsidies alleen een lokkertje geweest zijn om een nieuw ‘socialistisch paradijs’ te creëren, de EUSSR. Ze hadden net 50 jaar bezetting door de oude USSR achter de rug, dus die Tsjechen zijn zich de tering geschrokken toen ze ontdekten hoe het echt zat. Alleen ga het maar eens aan de bevolking vertellen dat de geldkraan dicht moet om te voorkomen dat ze opnieuw bezet worden door de EUSSR en hun bevolking anders uitgewist wordt, net als in het westen.

   Geliked door 3 people

   • Ron zegt:

    Leiding = EU leiding.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Nou ja Ron.
    Mooi verhaal als het waar zou zijn.
    Naar mijn mening moet ’n land als Tsjechië weigeren een boete te betalen voor het niet toelaten van “vluchtelingen”.
    Laat die EU haar dreigementen maar eens waar maken.
    Durven ze niet. Ze zijn véél te bang voor mogelijk uittreden.
    De enige middelen die de EU heeft is chanteren, dreigen en omkopen.
    Als je dan zo dom bent om geld over te maken aan die EU zwicht je voor chantage van een stel criminele fraudeurs die jouw geld weer gebruiken om daarmee hun nieuwe criminele acties te financieren.
    Zo klaar as ’n klontje. Maar sommige mensen zien dat niet.

    Hier zit gewoon ’n rekensom achter.
    De EU-steun blijft doorslaggevend voor Tsjechië.
    En wij maar betalen…

    Like

   • Ron zegt:

    @paulzwueste op 20 april 2017 om 17:34
    * Like

    Afkicken van lokkende subsidies is moeilijk.
    Inderdaad wij maar betalen.

    Ik leg even de analogie met huursubsidie als je in een huurhuis woont, en waar ook iedere Nederlander die belasting betaalt aan meebetaalt. Tot wanneer blijf je de huursubsidies accepteren en blijf je toegeven aan steeds zwaarder wordende eisen?
    Nu is huursubdidie bijvoorbeeld aantrekkelijk omdat er weinig tot geen verplichting tegenover staat. Maar is het nog steeds zo aantrekkelijk als je ervoor 1 dag per maand gratis voor de staat moet werken, of dat je gedurende 1 maand per jaar een logé die je niet kent over de vloer krijgt? En als het 3 dagen per maand gratis werken wordt of anders 2 maanden per jaar een gedwongen logé? Is de huursubsidie dan ook nog zo aantrekkelijk?
    En permanent gedwongen een immigrant in huis en anders geen huursubsidie?

    Op een bepaald moment is de maat vol en zeg je: “steek die subsidie maar in een gat waar de zon niet schijnt”. Alleen bij iedereen is die drempel weer anders.
    Ben benieuwd waar de drempel van de Polen ligt en of ze het inderdaad hard willen gaan spelen.

    Geliked door 1 persoon

  • oeps48 zegt:

   Als je een hond een worst voorhoudt gaat ie kwipselen. Dan stuur je die hond met een kluitje in het riet. Dan is je hond blij en is ie even zoet. Ondertussen kun jij je gang gaan. En als de hond terugkomt, leg je ‘m aan de ketting. Vervolgens zeg je tegen je hond dat ie braaf moet gehoorzamen. Zo niet, dan geef je ‘m een flinke aframmeling. Dat doet de EU nu dus met Tsjechië. Willen de Tsjechen nog langer de rol van “underdog” spelen ??? Of gaat de hond nu z’n baas bijten ???

   Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   De EU is sowieso een groot toneelstuk. Een georganiseerd financieel blijspel van moneymakers, grote (beurs gerelateerde) bedrijven en niet te vergeten de snoepers met een kleine aandelen portefeuille… Ze profiteren en lachen zich rot over de ruggen van de verschillende bevolkingsgroepen die naar eigen behoud en zelfbehoud streven. Zo zit dat !

   Geliked door 1 persoon

 5. Jean zegt:

  Gelukkig krijgen steeds meer Europeanen een afkeer van die EU misdaadorganisatie die ons “voor hun eigen profijt” opzadelen met onderontwikkelde gewelddadige islamieten.
  Wij willen die barbaren niet in onze samenleving want wij walgen van elke vorm van geweld.
  Dus: grenzen sluiten en de aanwezige islamitische barbaarse troep wat zich niet aangepast heeft aan ONZE seculiere wetten en ONZE normen & waarden niet respecteert eruit ermee en dat zonder dralen.
  Europa is van de Europeanen en Afrika is van de Afrikanen en niet “de wereld is van iedereen”, mensen die naar Europa komen hebben nl. plichten een daarvan is bijdragen aan onze samenleving en leven naar onze seculiere wetten en niet naar idioterie van die vent uit Rome of die pedofiel uit Mekka.

  Like

  • oeps48 zegt:

   We hebben een huis vol troep en we kunnen onze kont niet meer keren. Dus is het hoog tijd geworden, om grote schoonmaak te gaan houden. Niet alleen de waardeloze rommel weggooien, maar ook alle troep, die we in de loop der tijd hebben verzameld. Opgeruimd staat netjes en het geeft lucht. En dat geeft altijd een goed gevoel.

   Like

 6. joga zegt:

  Zo, in Tsjechië kunnen ze tenminste rekenen. Daarnaast hoeven ze net als in andere Oost-Europese landen niet bang te zijn, dat “immigranten” = gelukszoekers daar langer dan een week zullen blijven, want dan hebben ze allang in de gaten, dat de uitkeringen en verdere faciliteiten daar niet van het niveau van Nederland en Duitsland zijn en de bevolking ze ook niet heeft toegezongen met “Welkom in ons land “. Eerder OPSOTEMIETEREN in het Tsjechies..

  Geliked door 1 persoon

 7. BertG. zegt:

  Dit heb ik hier al vrij lang geleden ook al beweerd, je kan beter de boete accepteren dan al die ellende binnen halen.

  Like

  • oeps48 zegt:

   Een boete accepteren van een club waarvan je lid bent en waaraan je contributie betaalt ??? Nee, nooit doen !!! Zo achterlijk zul je toch niet zijn. Daar trap je toch niet in. Je laat toch niet met je spelen. Je wilt toch geen zielig schooljongetje zijn, die zich door zijn klasgenoten laat pesten. Zodra een club je de les gaat lezen en je een boete meent te mogen opleggen, is het gedaan met de liefde. Van zo’n club wil je toch niet langer lid zijn. In plaats van die boete te betalen, zeg je het lidmaatschap op. Toon je vastberadenheid en dat je karakter hebt. Ga fier en ferm in de houding staan en laat merken, dat je een grote flinke sterke stoere knaap bent, die niet met zich laat spelen. En de stropdas van die club knip je in stukken en stuur je samen met de opzegging en de nota van de boete in een ongefrankeerde envelop terug. Laat die pestkop maar met zijn eigen slappe tinus gaan spelen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Dan moeten ze uit die club stappen en niet meer zeuren.
    Een andere optie is er niet.
    Natuurlijk ben ik met je eens, zo’n boete is ook achterlijk.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Bert.
   Wat hier gebeurt is de simpelweg de uitkomst van ’n rekensommetje, meer niet.
   Tsjechië realiseert zich dat de import van ongedierte hun klauwen met geld gaat kosten.
   Dus betalen ze een boete omdat ze per jaar zoveel geld van de EU ontvangen dat het lonender is om in de EU te blijven…
   Tsjechië zou die boete echter nooit moeten betalen.
   Weggegooid geld, want de EU zal Tsjechië nooit uit de EU lazeren…

   Beetje dubieus.

   Like

 8. Ronald zegt:

  Wat een helden daar in de Tsjechische regering!!!

  De EU wil boetes opleggen als je illegalen niet wilt opnemen…….ze worden allemaal voor de kust van Libië opgehaald!!!……de meeste van hen hebben hun paspoort weggegooid (maar hebben wel een dure smartphone!!!) en wij MOETEN ZE OPVANGEN??? De elite…..ze proberen te beslisen over ons…..GELUKKIG KOMT ER STEEDS MEER OPSTAND!!! Maar helaas voor ons wel in Tsjechië, Hongarije, Polen etc…..voormalige Oosteuropese landen…..kun je zien dat daar toch de sterkste mensen leven….idem krachtige regeringsleiders, zoals Victor Orban van Hongarije….

  Wij hebben hier een huppelkut van Mark Rutte die graag naar dancefestivals gaat……en dan nog Klaver…..een landverrader!!!

  Respect voor Tsjechië!!!

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   De Oost Europese landen hebben lang genoeg geleden onder de diverse bezettingen en dat zijn ze nog lang niet vergeten. Ze willen dat schorum, terecht, dus niet.

   Gisteren gelezen hoeveel transferboten er zo voor de Libische kust liggen van diverse grote en kleine organisaties uit de diverse west Europese landen. Tot op heden zijn er 26 geteld en ook de organisatie die het regelt staat er met naam en toenaam bij. Daarbij werd er opgemerkt, dat het beslist niet alle boten waren, maar de rest was nog niet bekend. Is best wel heel erg druk op de Midellandse Zee.

   Like

 9. Japio zegt:

  Ik hoop dat dat EU gedrocht eerdaags ter ziele gaat. Aan de Oostbloklanden zal het niet liggen. Daar tonen ze tenminste ballen, hier hebben we balletjes die Brussel dienen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Mary zegt:

  Voor eigen volk en vaderland zouden die landen massaal de EU moeten verlaten, ik zou willen dat wij dat konden zeggen.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Die landen blijven in de EU omdat wij het geld betalen dat ze elk jaar als “steun” incasseren van de EU.
   Zo idealistisch is het allemaal niet.

   Like

 11. Binnenkort komt er een Grexit, want Griekenland loopt weer om geld te zeuren.

  Geliked door 1 persoon

  • Indertijd is Griekenland op grond van geflatteerde/gefraudeerde cijfers van de VS-bankier Goldman Sachs toegelaten in de EU. Griekenland heeft hier nog steeds niets van geleerd en zal er zo snel mogelijk uit moeten, ook al kost ons dat 300 miljard. Genoeg is genoeg!

   Like

 12. fleckie zegt:

  als ze toch al geld v.d.EU hebben ontvangen, dan staan ze toch safe, en heft het een met het änder op, of maw.deels verrekend met elkaar?

  Geliked door 1 persoon

  • Er valt volgens mij niks te verrekenen met de zwaar katholieke en straatarme Grieken. Die miljarden zijn we gewoon kwijt en als het tegen zit moeten we ook nog oorlogschepen naar Griekenland sturen om ze te beschermen tegen die agressieve ottomaanse buur Erdogan.

   Like

 13. Wij moeten het echt van de Oost Europese landen hebben als voorbeeld. Hun leiders hebben nog een gezonde geest. Zij zullen met alle geweld tegenstand bieden tegen Brussel, is wel heel wat anders als hier.

  Like

 14. tippelaar zegt:

  De Tsjechen tonen ballen, hoor ik hier. Helaas de nl.kiezer is nog steeds een janlul die zijn eigen graf graaft. Wij staan toe dat de een na grootste partij met bijbehorende kiezers, als niet terzake in de vuilnisbak wordt geschoven, door Rutte c.s. Geen opstand of revolutie in nederland, alleen maar gemor en gekanker en verder niets. En vrolijk lachtend gaat Rutte verder om met de nederlandse communisten een regering te vormen en het land verder naar de verdommenis te jagen, daartoe aangespoord door Brussel. Ja die Frans timmermans kan er wat van samen met zijn corrupte brusselse maffia.. Het gaat ze lukken is mijn overtuiging.

  Like

 15. Thomasson zegt:

  Tsjechië hoeft niet in te zien met wie ze te maken heeft. Zij heeft een bittere ervaring uit haar geschiedenis in de 20ste eeuw. Stokoude Tsjechen kunnen zich nog herinneren de dag van 29 september 1938.

  en zij herinneren de verklaringen die Neville Chamberlain gaf voordat hij reisde naar de ontmoeting met Hitler https://www.youtube.com/watch?v=T9r5nRPHSZI
  Het verdrag van München werd ondertekend door de premier van Frankrijk Édouard Daladier; een land met wie Tsjechoslovakia een verdedigingsverdrag had. Verder was daar natuurlijk ook Neville Chamberlain, de Premier van Engeland; die aan iedereen had verteld dat Tsjechoslovakia een verre land is en absoluut niet de moeite waard om hulp te bieden. De andere ondertekenaars waren natuurlijk vriend Benito Mussolini en de overbekende Naziheld Adolf Hitler.
  De premier van Tsjechoslovakia, Edvard Beneš, stuurde zijn minister van Buitenlandse zaken, Emil Hácha, naar München om te proberen Hitler te spreken. De minister zat urenlang als een geslagen hond op de Führer te wachten, terwijl deze zat films te kijken. Snel daarna heeft de Wehrmacht niet enkel de Sudetenland bezet, maar heel Tsjecholsowakije. Na de oorlog mocht de Sovjet Unie het land tot 1990 bezetten.
  Tsjechoslowakije viel ten prooi aan verraad van westerse “geciviliseerde” landen. In de 21ste eeuw probeert een “geciviliseerde” politieke misdaadsyndicaat genaamd EU het land weer te verraden. De nazaten van Daladier, Neville Chamberlain, Benito Mussolini en Adolf Hitler proberen de nazaten van Edvard Beneš en Emil Hácha te dwingen zwermen islamitische en Afrikaanse ONGEDIERTE in hun land op te nemen. En als zij dat niet doen? Dan zouden de nazaten van Daladier, Mussolini, Hitler plus andere meelopertjes ze dwingen exorbitante hoge boetes te betalen.
  De EU-Synidicaat, die wordt geleid door een bezopen Capo dei Capi en een bende van louche politici, is nu bezig met een nieuwe verraad; gericht tegen het eigen volk en eigen land. De appel valt niet ver van de boom vandaan.
  For the sake of good old day’s ZIJN ZE BEZIG MET DE VOORBEREIDINGEN VOOR EEN NIEUWE OORLOG OP EUROPESE GRONDGEBIED. De vijand wordt massaal uit verre landen geïmporteerd.

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Ze zouden dat krapuul moeten ophangen, revolutie en geweld in enige wat ze begrijpen !!

   Like

  • oeps48 zegt:

   Tsjechen, een waarschuwing is thans op zijn plaats. Wijsheid komt met de grijsheid. Hebzucht is een slechte raadgever. Verkwansel je mooie land niet langer. Ga eens met je opa en oma praten. Zij weten nog heel goed, hoe ze door al die Europese bondgenoten werden verraden. Zelfs een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen. Een vos verliest wel zijn haren maar nooit zijn streken. Kijk uit voor wolven in schaapskleren. Hoe mooier de woorden, hoe breder de glimlach en hoe groter de beloftes, des te beroerder het verraad. Als iets te mooi lijkt, om waar te zijn, is het ook meestal niet. Laat je niet verleiding brengen met een aalmoes. Het is niet alles goud, dat blinkt. Niets in de wereld is gratis. Alles heeft een prijs. Blijf op jezelf, dan ben je bij een goede vriend. Wees bedacht op de catch, die ze vergaten je te vertellen. Ook elke schone medaille heeft een keerzijde. Eenmaal een vinger gegeven, nemen ze je hand en eer je het weet ben je je arm ook nog kwijt. Waak voor de EU knechting. Wordt weer baas in je eigen land. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

   Like

 16. Cathja zegt:

  Heel goed gezien van de Tsjechen. Dachten alle lidstaten er maar zo over, dan was het snel gedaan met die tsunami van vreemdelingen!
  Gelukkig bestaan ze nog, volkeren die voor zichzelf opkomen. Hadden wij maar zo’n mentaliteit!

  Geliked door 1 persoon

 17. koddebeier zegt:

  Slimme politici in Tsjechië, jammer dat die krankzinnigen in Brussel en Den Haag maar niet willen inzien dat islamitisering de weg naar de ondergang is !!

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Cathja en Koddebeier Tsjechië vertikt weer prooi te vallen aan een bende misdadigers die zich EU noemt. Ze laten zien dat ze zijn niet voor de poes. Ze bieden verzet tegen de afpersingspraktijken van de maffiosi uit Brussel. Wat gaan deze Brusselse viezeriken doen? De Tsjechen liquideren namens de Umerta?

   Geliked door 1 persoon

 18. Dick zegt:

  Kijk aan zo moet het overal zijn. Tsjechie laat zich niet de wet voorschrijven in de eu.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s