Zoiets kwam vroeger niet voor . . .

Screenshot_47

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Er gaat bijna geen week voorbij waarin niet een vrouw in Duitsland in het openbaar seksueel geïntimideerd of zelfs verkracht wordt. De daders: vooral Arabieren, Noord-Afrikanen en zwarte Afrikanen.

Contra magazine

Een Pakistani sleurde een 45-jarige vrouw, die zich op weg bevond naar haar werk, een portiek in Regensburg in en verkrachtte haar daar. In Hamburg lokten vijf zwarte Afrikanen een verpleegster het Lohmühlenpark in en verkrachtten haar, nadat ze haar bewusteloos sloegen. In Kleve wilde een Syriër een jonge vrouw verkrachten – die op het laatste moment door haar vader kon worden gered.

In Dortmund verkrachtte een “vluchteling” een vrouw in zijn woning. In Hamburg verkrachtte een “Zuidlander” een jonge vrouw in het damestoilet van een café. Een afrikaan trok een vrouw de ingang van een Biergarten in en verkrachtte haar daar. En in Jena sleurde een jonge Syriër ´s morgens vroeg een 60-jarige vrouw een inrit in en verkrachtte haar daar.

Dit zijn slechts enkele delicten van migranten uit de eerste beide maanden van dit jaar. Daar kwamen nog vele anderen bij – waarbij het in de meeste gevallen (ongeveer 200 in de media bekend geworden gevallen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) om seksuele overvallen ging en in ongeveer 10% van de gevallen om daadwerkelijke of gepoogde verkrachtingen, zoals deze “Einzelfall Map 2017” laat zien.

Natuurlijk, ook Duitsers, Oostenrijkers en Zwitsers verkrachten vrouwen. Maar zo´n agressiviteit, die zich in toenemende mate ook naar de publieke ruimte verplaatst, kenden men zo in deze vorm en vooral in deze omvang tot nu toe niet. Kenmerkend is dat het hierbij vooral (maar niet uitsluitend) om Arabieren, Noord-Afrikanen en zwarte Afrikanen gaat, die opvallen met zulke overvallen. En mensen uit deze cultuurkring dienen nog meer in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland opgenomen te worden?

Ook al is absoluut niet iedere Arabier, Noord-Afrikaan of zwarte Afrikaan een seksdader. Toch laat de ontwikkeling van de delicten op dit gebied zien dat het aantal overvallen nog duidelijk zal toenemen. Het veiligheidsgevoel van de vrouwen zal daardoor in ieder geval niet toenemen. Want: zoiets kwam vroeger niet voor . . .

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, politici, Rotzakken, Seks, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Zoiets kwam vroeger niet voor . . .

 1. Japio zegt:

  Heel onze samenleving wordt verkracht door die kanspareltjes.

  Like

 2. Mr.Camelias Muss zegt:

  En wat gaat het volk hiertegen doen? Zo te zien niet veel. Ik lees niets over ‘progroms’… dus wat krijgt het volk? Juist!!!!! Het volk krijgt wat het verdient!

  Het domme kutvolk..

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Natuurlijk is niet iedere moslim een terrorist. maaaaaaaaaaar ongeveer alle terroristen zijn moslim.

  Like

 4. Jean zegt:

  Kijk naar de verantwoordelijken, ze zitten soms samen in Brussel in die EU misdaadbunker en worden decadent betaald om ons te vernietigen met importbarbaren.

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 6. Fred zegt:

  En hoeveel van deze vrouwtjes hebben deze kansenpareltjes een hartelijk welkom geheten?
  Daar zijn ze denk ik nu toch wel van terug gekomen.
  Of niet?

  Geliked door 1 persoon

 7. Ron. zegt:

  Beste mensen,dit zijn geen verkrachtingen maar uitingen van liefde,die moslims tonen gewoon hun dankbaarheid aan die vrouwen.
  (sorry voor mijn cynisme.) Ik waarschuw mensen al sinds begin jaren 90 voor het levensgevaarlijke linkse nageboorte en sinds de aanslagen van 9/11 voor de levensgevaarlijke islam,niemand nam of neemt mij serieus.(stik er lekker in.)

  Like

 8. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  maar wel op merkel/links blijven stemmen hoor !!!

  Like

 9. Jan zegt:

  Vrouw op klaarlichte dag van fiets getrokken en betast in Putten

  Een vrouw is op Tweede Paasdag op de Garderenseweg in Putten (Gelderland) rond 11.50 uur door een man van haar fiets getrokken en betast. Nadat ze zichzelf verdedigde ging haar belager ervandoor in de richting van het bos.

  Hij was ongeveer 1.85 meter lang en had een normaal, sterk postuur. De man had kort zwart haar, een kromme neus, donkere ogen en geen gezichtsbeharing.

  http://www.ad.nl/binnenland/vrouw-op-klaarlichte-dag-van-fiets-getrokken-en-betast-in-putten~a51512f4/

  Een Mocro dus.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Laten ze nu eens gewoon toegeven (en met ze bedoel ik vooral de linkse ‘goedmensen’) dat er enorme en bijna niet te overbruggen cultuurverschillen zijn die hier een rol spelen, naast het feit dat het min of meer voor de hand ligt, dat wanneer jonge testosteronbommen in een vrije wereld ‘losgelaten’ worden, en veel vrouwen tegenkomen, hun hormonen flink gaan opspelen!
  Hebben Merkel en haar companen hier nu nooit eens over nagedacht? Je kunt geen honderdduizenden jonge en oversekste kerels hier loslaten, want dan vraag je om misdrijven zoals verkrachting, en soms zelfs tot moorden!

  Het is de schuld van al degenen die open grenzen voorstaan, en vinden dat wij veel toleranter moeten zijn richting die ‘zielige bootvluchtelingen’, want je zult zelf maar mee moeten maken wat zij hebben doorstaan…..!

  Verstandelozen zijn het, die zo redeneren. Al die ‘zielige mannen’ moeten retour. Laten ze hun land opbouwen, en niet bij ons aankomen met trieste verhalen, die in 95% van de gevallen niet kloppen. Ons geduld en ‘begrip’ zijn op met deze leugenaars!

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Laten en nou eens gewoon toegeven dat het schorem is van de onderste plank dat hier naar toekomt en dit uitspookt. WIJ zijn de gekken dat we de grenzen wagenwijd voor hen blijven ophouden. Het is een feit dat alleen onderontwikkelde moslims van afgelegen gebieden, die nog barbaars leven, hiernaartoe komen en zij brengen hun vieze gewoontes mee die hier als zielig worden ervaren.

   Als gewone blanken dit allemaal zouden uitspoken, dan waren ze allang in de gevangenis opgesloten en werd dit niet getolereerd.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 10.13. uur, op 20/4. Geheel met U eens, Cathja. Ik zou wel eens willen zien; dat zo’n madam Merkel eens gepakt werd door zo’n verrijker! Maar dat zal wel niet gebeuren, deze huichelaarster, heeft net als de andere hypocriete politici van links, persoonlijke bescherming!

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Ik heb liever dat ze eens door een sniper wordt gepakt.

    Like

   • Cathja zegt:

    Zo is het @ Tom! Zij die qua persoonlijke veiligheid niets te vrezen hebben leggen ons hun wil op. Althans, zo lang wij hun agressieve houding pikken.
    Er moet een ommekeer komen. Wij zouden net zo’n mentaliteit moeten hebben als bijvoorbeeld de Hongaren, die paal en perk stellen aan al te grote bemoeienis uit Brussel! Ik heb respect voor landen waar op de eerste plaats het volk in bescherming wordt genomen.

    Like

 11. scheermes zegt:

  Het is OVERBEKEND dat de moslim”s onze kinderen wel mogen misbruiken ,maar ze mogen van allah er niet mee trouwen !!

  Like

 12. elisah zegt:

  In Kampen werd een meisje meermalen gewelddadig verkracht en beroofd door een asielzoeker en de gemeente probeert het vervolgens in de doofpot te doen en de misdaad te downplayen.
  De moeder is haar baan kwijt geraakt omdat haar dochter veel zorg en aandacht nodig had na de gruweldaad.
  De oom die Twitterde dat hij wraak wilde nemen kreeg hiervoor een voorwaardelijke taakstraf.
  Dat zijn dus samen 3 slachtoffers….

  Like

 13. Beschouwer zegt:

  Laten ze die vuile gore rotverkrachters maar castreren. Wat een walgelijk rotvolk.

  Like

 14. Nemesis zegt:

  Lees i.p.v. wekelijks : DAGELIJKS
  Lees i.p.v. 1 vrouw: MEERDERE vrouwen.
  Dan klopt het zo ongeveer. Meerdere moet ook gelezen worden als in grote aantallen.
  In de bonte republiek kun je je lol niet op, er moet dringend nog een 40 ft containe teddyberen besteld worden in China, daar waar de rubberen bootjes ook vandaan komen.

  Like

 15. BertG. zegt:

  Criminelen die geen Nederlander zijn hoeven zich in dit land niet langer druk te maken over de politie en mogelijke opsluiting.
  Gewoon: NIET! Want iemand die formeel voortvluchtig is moet zichzelf maar melden. De politie zet er geen stap extra voor.
  http://verenoflood.nu/voortvluchtig-hahahahaha/

  Like

 16. Guardiacivil zegt:

  Ik weet niets meer realistisch op dit bericht te schrijven, mijn gedachten zijn door al die verkrachtingen een beetje afgestompt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s