Zwembad het Zuiderpark in Den Haag is oorlogsgebied: “Vrouwen worden hier wekelijks aangerand”

Screenshot_45

(Door: Theresia Schouten)

Zwembad het Zuiderpark wordt geteisterd door een groep “jongeren” die bezoekers aanranden en spullen slopen. Dat blijkt uit een brief van medewerkers van het bad die in handen is van Den Haag FM. “Heel veel ernstige incidenten en misstanden worden gewoonweg niet gemeld óf doelbewust door het management en door de directie van de dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn van de gemeente Den Haag achtergehouden”, aldus een medewerker. “Vrouwelijke collega’s worden dagelijks voor kankerhoer uitgemaakt, geïntimideerd en bespuugd.” De brief is gericht aan Groep De Mos.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

67 reacties op Zwembad het Zuiderpark in Den Haag is oorlogsgebied: “Vrouwen worden hier wekelijks aangerand”

 1. Ronald zegt:

  Moslimsssss….het is en blijft tyfusvolk!!!

  Like

  • Ronald, maar weten ze dat ook dat wij dat van ze vinden?

   Like

   • dendieje zegt:

    Nee, dat weten ze niet. En dat om 1 reden.
    Dat wij allemaal ONZE MONDEN HOUDEN EN ALLES SLIKKEN.
    Nederlanders zijn verworden tot een laf, egoistisch lui volk.

    Like

   • Ronald zegt:

    Hallo Marian,

    Dit moslimvolk moet je zo verschriikkeljk vernederen en kei- en keihard aanpakken (wat mij betreft helemaal verrot slaan!!!), dat ze je smekend aankijken en zeggen:” Had dit maar eerder gedaan, dan wist ik hoe ik me moest gedragen.” “Ik zal nu respect voor de Nederlanders hebben!!!”

    De Russen weten precies hoe ze dit moeten doen!!!

    Geliked door 1 persoon

 2. N.E. Derlander zegt:

  Zal mij benieuwen hoe krachtig en met welke urgentie Richard de Mos hier werk van gaat maken. Laat hij zich met een kluitje (wij gaan het onderzoeken, u hoort nog van ons) het riet in sturen, of stelt hij een termijn van bijvoorbeeld een week (lijkt mij ruim voldoende), waarop de antwoorden gegeven moeten zijn?

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Haal ze maar binnen…

  Like

 4. Japio zegt:

  Als dat nou bekend is stuur je je dochter daar toch niet naar toe. Het schorem zal zich echt niet gaan gedragen en zal er eigenhandig voor zorgen dat het zwembad alleen nog wordt bezocht door pislamieten. Daarnaast zit een wokrestaurant, ben daar pasgeleden wezen eten, nooit weer. Alleen maar hoofddoeken en medelanders, twas net of ik op vakantie was in een armoedig islamitisch land.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Japio is dat in Krimpen? Daar zit ook naast het zwembad een wokrestaurant
   Ik zag op marktplaats gratis tuin tegels waren al weg zei de dame zijn opgehaald door syriers,wel snotverdorrie krijgen voorrang bij huurwoning kapen ze ook tuin tegels weg,ze weten alles te vinden. Was duidelijk een moslimfan ze schreef ze waren zo blij ik had er een goed gevoel bij,
   als ze maar niets hoeven te betalen,maar ze had ze mij ook gegund,nou ik heb geen dikke Knip en zij weten precies alles gratis op internet te vinden

   Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Even een burgerknokploeg erbij zetten.
  Bij de eerste beste handtastelijkheid of iets anders ……..hardhandig eruit smijten…SMIJTEN zei ik.

  Geliked door 2 people

  • elisah zegt:

   Vervolgens staat dan je huis of het zwembad in de fik, omdat het meestal sowieso criminelen zijn die zich zo gedragen.

   Like

   • Taljaard zegt:

    @Guardiacivil
    Probeer het maar eens.
    Zo hard als de overheid bij deze dingen wegkijkt, zo hard gaan ze u dan aanpakken.
    Want discriminatie, racisme, tweedracht en haat zaaien, etc.
    In het slechtste geval gaat u de gevangenis en bent u uw baan kwijt.
    En in het beste geval gaat het u een paar duizend euro aan boetes kosten, plus een aantal gedwongen bezoekjes van een of andere agoog, meestal een zuur wijf van middelbare leeftijd, met kort haar, broek en uilebril, die u dan omstandig de les gaat lezen over hoe vreselijk ZIELIG die Marokkaantjes wel niet zijn en hoe SLECHT u wel niet bent.

    Like

  • tinekevanschagen zegt:

   En dan wordt jij opgepakt! iets met discrimineren of zo……

   Like

 6. Mary zegt:

  Gut wat zouden dat nu voor “ras” jongeren zijn?????, waarschijnlijk dat “ras” wat Rutte en Co in ruime mate welkom heet en hier nooit had moeten zijn.

  Like

  • Japio zegt:

   Mary, dan staat binnen de kortste keren heel marokko vanuit de Schilderswijk en Transvaal voor je neus. Want ze zijn nog laffer dan een Chiwawa, grote bek maar alleen durven ze niet.

   Like

  • scheermes zegt:

   Toen het gebeurde stond hun moeder op de kop in de vuilnisbak !!Een nederlander gooide een moslima uit het raam ,op de kop in de vuilnis emmer ,alleen de kont stak er nog uit !!Komt er een turk aangelopen !!Waarom jij gooien vrouw weg!! Kont nog goed !!Dus?? Ras?? Asbakkenras !!

   Like

 7. tippelaar zegt:

  zwembad sluiten lijkt me de meest voor de hand liggende oplossing. Andere oplossingen zijn er niet volgens het gemeentebestuur. Of open houden en een bord erbij alleen toegankelijk voor moslims. Hebben de moslims hun zin en het gemeentebestuur ook. Wat de overige Hagenezen ervan laat de gemeente volkomen koud. Je kan ook het zwembad buiten gebruik stellen door de opstallen in brand te steken. Kan ook. Heeft niemand meer iets. Ook de moslims niet

  Like

  • elisah zegt:

   Misschien groepen mannen verbieden, alleen mannen met familie of vriendin toe laten.

   Like

  • Nemesis zegt:

   De fik er in zal wel wat moeilijker zijn. Ik ken het Zuiderpark zwembad alleen als een behoorlijk groot open lucht bad. Waar we direct na de opening graag heen fietsten en een duik in het 13 graden warme water namen 😀

   Like

 8. Jean zegt:

  Kijk naar de verantwoordelijken, ze zitten soms samen in Brussel in die EU misdaadbunker en worden decadent betaald om ons te vernietigen met importbarbaren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 22.05. uur, op 19/4. Spijker op zijn kop, Jean. De RODEN der EUSSR, en de “rode linkse kerk”, in Nederland, met het laffe partijkartel van: liberalen, links-liberalen en christendemocraten zijn hoofdelijk hiervoor aansprakelijk. En ja, ook het suffe kiesvolk, dat 15 maart j.l. de kans had, er verandering in te brengen, en het dus NIET DEED. Wat een schapenvolk zijn wij in Nederland geworden. Kots.

   Like

 9. Pietersen zegt:

  Moslimjongeren hebben ons totaal niets te bieden. Het Mirandabad, Kontiki-bad, Den Haag Zuiderpark, alle zwembaden in Nederland verpest met hun aanwezigheid.
  Altijd maar zieken, provoceren, intimideren, spugen, aanranden, vernielen, jatten.
  Het is een grote bende zonder enige opvoeding en dat wordt op ons losgelaten. Na al die jaren van zinloos berichten in de media gaat het maar door.

  Van onze regering is niets te verwachten dan wat holle frases en loze beloftes. Ik snap nog steeds niet waarom de PVV zo weinig stemmen kreeg.
  Wij moeten de islam gewoon Nederland uittrappen. Het is baggervolk en zal altijd bagger blijven.

  Like

  • WIJ HEBBEN DE MOSLIMJONGEREN VEEL TE BIEDEN. En dat laten ze zich niet meer van hun afpakken. De bedoeling is dat wij ons hoe langer hoe meer terug gaan trekken. Dit noemen ze ook wel landje pik en zo worden wij overgenomen. Om dat er nou eenmaal niemand opstaat.

   Geliked door 1 persoon

 10. Wachteres zegt:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/04/water_is_nat.html

  “Groep jongeren” terroriseert zwembad met aanranding, vernieling en diefstal

  Like

 11. Witte raaf zegt:

  Nu (in de wintermaanden)in de zwembaden en straks in de zomer op de stranden(Scheveningen etc)

  Like

 12. Terex zegt:

  Is het misschien een optie om dat smerige tyfusvolk niet binnen te laten ? En anders een echte knokploeg stationeren bij dat zwembad met overal een duidelijke mededeling dat botbreuken en kneuzingen tot de mogelijkheid horen bij ongepast gedrag ! Kapot slaan en schieten dat vieze tuig. Het eind is echt zoek.

  Like

 13. Joshua zegt:

  Dat zwembad zal wel gesloten moeten worden want die onzedelijk geklede vrouwen dat mag niet.
  Ook in Rotterdam is er een groot zwembad gesloten omwillen van dat Tyfus volk.
  Overal moeten zij hun eisen opleggen en onze hypocrite lamlullen in Den Haag buigen als een knipmes voor dat zooitje volgens “dekundigen”goed geïntegreerden!!!

  Geliked door 2 people

  • Golden Girl zegt:

   Joshua, dat was Tropicana aan de Maasboulevaard, ook al verpest
   maar dit deed zich jaren terug ook al voor, werd je onder water in je kruis gepakt door een griezel, ik heb hem klap in zijn bek gegeven, nu wordt je gelijk door 20 van die lui finaal in elkaar gemept

   Like

 14. Wachteres zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2017/04/19/personeel-haagse-zuiderbad-slaat-alarm-jonge-meiden-veilig-aanranding-vernielingen/

  Personeel Haagse Zuiderbad slaat alarm: ‘jonge meiden niet veilig, aanranding, vernielingen’
  ‘Vrouwelijk personeel uitgescholden, geïntimideerd en bespuugd, misstanden bewust niet gemeld’

  Richard de Mos laat in een reactie weten: “Groep de Mos pleit voor een zwembadverbod. Tuig van de richel kan zwemmen in onze stad vergeten; die gaan maar bij moeders in de badkuip liggen.”

  “Heel veel ernstige incidenten en misstanden worden gewoonweg niet gemeld óf doelbewust door het management en door de directie van dienst Onderwijs Cultuur en Welzijn van de Gemeente Den Haag achtergehouden”, aldus een medewerker. “Vrouwelijke collega’s worden dagelijks voor kankerhoer uitgemaakt, geïntimideerd en bespuugd.”

  Groep De Mos stelt raadsvragen over de kwestie.

  De gemeente kan nog niet reageren op de incidenten in het gemeentelijke bad. “Juist omdat het serieus wordt genomen, moet donderdag eerst de commissie worden geïnformeerd en hun vragen worden beantwoord”, laat een woordvoerder aan Den Haag FM weten.

  Zullen wij hier ooit nog iets van horen? Denk het toch van niet.

  Geliked door 1 persoon

  • Nee Wachteres, zolang wij dit zelf maar allemaal laten gebeuren zonder tegen reactie te geven zul er er verder niets meer over horen.

   Like

  • N.E. Derlander zegt:

   @Wachteres

   Het lijkt mij, dat er hier een aantal mensen met grote urgentie ter verantwoording moet worden geroepen!! De groep De Mos lijkt dat niet te gaan doen (een beetje pleiten voor een zwemverbod of voorzichtige vraagjes stellen, zal de zaak niet oplossen. Hooguit tijdwinst geven voor de verantwoordelijken, met.als afloop dat de casus uitgaat als een nachtkaars waar we nooit meer wat van horen……..). Ik hoop dat de PVV wel zal de verantwoordelijken het vuur na aan de schenen zal leggen over deze onverkwikkelijke kwestie.

   Like

 15. islamitisch geweld heeft volgens politie en wethouders niks met de islam te maken

  Like

 16. Als buitenaards waarnemer sta ik met steeds groter wordende verbazing te kijken naar het gewriemel van al die samenlevingsmollende tumoren die door een soort rode en roodgroene termietjes, al dan niet met een jurk aan of een klein wit boordje om de nek danwel een mooie baard, worden veroorzaakt. Deze termietjes zijn kennelijk ook dol op soortgenoten, die ook van de parasiterende handel hun handwerk hebben gemaakt, want kosten nog moeite worden gespaard om deze, maar dan vaak wat meer pigmentair genuanceerden, desnoods onder dwang ter vertroeteling onder te brengen bij een ander slag bewoners die alleen maar gewoon aardig voor elkaar willen zijn en veilig willen leven.

  Zouden al die mafklappende tumorliefhebbers al vergeten zijn dat er zo’n 100 jaar geleden in enkele buurlanden dezelfde tumoren groeiden en dat toen de kids van de overige bewoners stopten met brommerkiekn en hun laarzen gingen poetsen terwijl ze massaal de beveiliging van hun volkje op zich namen? Als buitenaardse waarnemer zie ik schaduwen van weleer hier en daar al om een hoekje kijken. Niet dat ’t in die tijd veel hielp want na enkele jaren hadden de roodachtigen de hele toko al weer overgenomen, pleegden ongebreidelde misdrijven op naam van deze toko waar op het eind toen ze met hulp van andere roodkloten uit verre landen hun eigen bijkantoren in die buurlanden van ons hadden afgeslacht, er wat katvangers voor geneurenbergt werden en ze weer parasiteerden als nooit tevoren, want daar hadden ze zelf niet voor niets de democratie voor uitgevonden. Ik zeg ’t u, ik zie schaduwen om ’t hoekje komen, heel veel.

  Geliked door 1 persoon

 17. Thomasson zegt:

  Ongeveer 15 jaar geleden zei de Zwarte weduwe Rost van Toningen in een TV programma: Amsterdam, Den Haag en Rotterdam (Zij had Utrecht vergeten) zijn geen Nederlandse steden meer. Ze zijn Aziatische Afrikaanse steden. Ik ben bang dat wij haar gelijk moeten geven. Zij had een goede observatievermogen. Den Haag is alles behalve een Nederlandse stad. Haar meeste bewoners zijn in geen enkele opzicht Nederlanders. Er zijn daar paar enclaves waar rijke autochtone Nederlanders wonen zoals Belgisch Park, Vogelwijk en Statenkwartier. Van de volksbuurten zijn uitsluitend Scheveningen en Duindorp overgebleven. Het verhaal van zwembad Zuiderpark is nog een relaas van een wegkwijnende stad. Als het zo verder door zal gaan, zal de Stad van Vrede en Rechter omgedoopt worden in een Stad van Sharia en ISIS.

  Geliked door 1 persoon

 18. boorzalf zegt:

  Aan het einde van het zwemseizoen voordat de buiten baden leeg gepompt worden, mogen hier de honden eigenaren hun hond laten zwemmen in het zwembad. Misschien een idee voor Den Haag voor de huisvarkens. Dit natuurlijk wel aankondigen aan het begin van het zwemseizoen.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik vraag het aan alle huisvrouwen die ik bij de super tegenkom: Hebt gij een varken in huis? De meesten antwoorden dat ze er gelukkig een hebben en dat ie thuis op de bank ligt. Er zijn er ook die heel verdrietig ontkennend antwoorden en dan vragen of ik nog tijd heb. Dus ’t begin is er, nu moeten we ze nog aan het zwemmen krijgen.

   Like

  • anna zegt:

   prima, varkens en grote zwarte honden , bijv. rotweilers ….

   Like

 19. leefbarbaar zegt:

  Tropicana in 010 ging er aan failliet: moslims. Je kon er met goed fatsoen niet meer komen en alleen het tuig bleef, want moslim.
  Al die jaren hebben we ons tot de overheid gericht om in te grijpen en nimmer heeft de overheid dat gedaan. We moeten dus zelf aan de bak.
  Zeker nu er een Rutte III dreigt.

  Geliked door 1 persoon

 20. scheermes zegt:

  Mag allemaal van allah !! tja ,die allah is me er eentje!!

  Like

 21. BertG. zegt:

  Ik ben niet bekend in die buurt, maar ik las ergens in een reactie dat daar zelfs een politie bureau vlak naast zit.
  Wat het nog onbegrijpelijker maakt dat dit gebeurd.

  Misschien kan iemand dat bevestigen die bekend is daar in die buurt.

  Like

 22. BertG. zegt:

  De Helmondse vader die in januari het heft in eigen handen nam door de online belager van zijn dochter zwaar te mishandelen, moet zes jaar de cel in.
  Dat is de eis die Justitie vanochtend bekendmaakte in de rechtbank van Den Bosch.
  Volgens het OM maakte Mario H. (51) zich schuldig aan poging tot moord.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28023523/__Eis__6_jaar_voor__wraakvader___.html

  Geliked door 1 persoon

  • Misschien een steunfonds oprichten voor vaders die hun kinderen beschermen. Persoonlijk vind ik dat ie de zaak nog rustig en overwogen heeft aangepakt. Blauw oog en een paar gebroken poten is natuurlijk net als een aai over de bol.

   Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Eigenlijk moet de vader de staat in hoger beroep tegen aanklagen, wegens het niet op tijd ingrijpen toen zijn dochter werd belaagd en dit haar leven in gevaar bracht, maar klakkeloos toekeken hoe deze levensbedreigende situatie zich verder ontwikkelde. De staat heeft de plicht om haar burgers te beschermen, vooral tegen misdadigers waarvan het bewijs duidelijk is dat ze criminele feiten plegen.

   Geliked door 1 persoon

   • Tom Hendrix zegt:

    @Mirjam: 15.48. uur. De ” Staat”, beschermt de geboren Nederlanders NIET MEER. De zogenaamde “Staat”, bestaat enkel nog voor: ” de hele socialistische/sociaaldemocratische kerk”, de Elite, en het PARTIJKARTEL van de VVD,CDA,CU,GL,D66. En de hele RECHTSPRAAK/KROMSPRAAK is in handen van DEMONEN66! Maar voor de gelukzoekers en moslims, zijn ZE wel nog bereid om te helpen, hoor. EIGEN VOLK LAATST! Dat is de leuze van deze volksverraders en nieuwe NSB ers!

    Geliked door 1 persoon

  • Daar moet men tegen protesteren, Wij zijn toch géén slachtvee ?

   Like

 23. Republikein zegt:

  Ik heb daar mijn diploma gehaald, was te doen.

  Zwembad Zuiderpark is leuk voor het hele gezin. De lange glijbaan en de wildwaterkreek maken het voor jonge bezoekers heel spannend.
  Natuurlijk valt het Turks stoombad en solarium ook bij velen in de smaak. In het zwembad kunt u vrij zwemmen of meedoen aan zwemactiviteiten, zoals Aquajogging of Aquarobic.
  Uit “dagje weg”.

  http://www.omroepwest.nl/nieuws/3401049/Slachtoffer-Zuiderpark-zwembad-Hij-zoende-me-greep-me-bij-m-n-keel-en-sloeg-me-op-mijn-kaak
  Da-ag, ik lust geen water, ben er bang voor.

  Like

 24. Tistochwat zegt:

  Ik kreeg twee keer de melding dat ik onderstaande reactie niet kon plaatsen, dus misschien staat hij hier straks drie keer:

  Aanwezig personeel waarschuwt de bezoekers om zich niet te uitdagend te kleden

  Wat moet ik dán aan, als ik daar wil gaan zwemmen? Een grote zwarte tent?!!!

  Eigenlijk kun je onder elk artikel gewoon steeds hetzelfde schrijven:
  De ‘socialistische’ regentenbende wil ons laten afslachten door hun werktuig, de mohammedaan. Dat is lekker makkelijk, hoef je je eigen handjes niet vuil te maken en je oogst bewondering van de ‘goedmensch’ die jou op het pluche heeft gehesen omdat je zo lief bent voor de ‘vluchteling’!

  WANNEER WORDT DAT STOMME STEMVEE NOU EENS WAKKER?!

  Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   bent u een meneer of mevrouw? ja je moet een skipak aan in het water….
   beetje bij beetje verpesten ze steeds meer voor ons, vroeger liep ik op 18 jarige leeftijd na het stappen alleen naar huis, wel lachen stopte bij het Hofplein in Rotterdam een politie busje (waar zijn ze als je verkracht wordt?) ze zeiden wat doet een jonge dame om deze tijd op straat was 4 uur s nachts ofzo, ik zei ik mag lopen waar ik wil, was nog 10 minuten a 15 lopen naar huis, hij zei we hadden je willen brengen maar nu niet meer

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 12.33. uur. Dat GEHERSENSPOELDE SCHAPENKIESVOLK, beste Tistochwat, ZAL NOOIT WAKKER WORDEN! Geheel door domheid bevangen blijven ze maar geloven in de sprookjes van Pinokkio Rutte (VVD) cum suis!

   Like

 25. Pingback: ‘Aanrandingen en bedreigingen’: Lees hier de hele brief van het personeel van het Zuiderpark zwembad | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s