Cursus voor omgang met ’boze witte man’

Screenshot_59

(Door: Jan-Willem Navis)

GOES – De Vereniging Nederlandse Gemeenten denkt het Ei van Columbus te hebben gevonden tegen de grootste ergernis van lokale bestuurders: burgers die het niet met hun beleid eens zijn. De workshop ’Ontmoet de boze witte man’ op het jaarcongres van de gemeentekoepel leert hen om ook buiten verkiezingstijd om te gaan met de kiezer.

De Telegraaf

De training, die half juni wordt gehouden in Goes, is bedoeld om bestuurders te leren omgaan met ’inwoners die iets anders willen dan u van plan bent’. Woordvoerder Edward Ernst van de VNG: „Mensen in gemeenteland zijn op zoek naar hoe ze om moeten gaan met burgers die iets vinden, bijvoorbeeld op sociale media.”

De term ’boze witte man’ is sinds de verkiezing van de Amerikaanse president Trump aan een opmars bezig. In Nederland gebruiken linkse opiniemakers en strijders tegen discriminatie de term als ze in de pen klimmen over onder meer PVV-kiezers, mensen die kritiek hebben op het asielbeleid en voorstanders van Zwarte Piet. Verblind door hun ’witte privileges’ hebben ze niet door dat ze racistisch bezig zijn, zeggen de activisten.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Drs. P.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Cursus voor omgang met ’boze witte man’

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Marlies zegt:

  Dus vooral niet vragen WAAROM de “witte man met zijn privileges” nog steeds boos is en steeds bozer wordt.

  Geliked door 2 people

 3. Mary zegt:

  Ik stel voor om een loopband aan te schaffen en zo hard mogelijk te trainen, als de “boze witte burgers” dan massaal in opstand komen heb je niets meer aan die, door de boze witte burger betaalde, cursus dan moet je heel hard kunnen rennen!!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. ReaGluurder zegt:

  Reken maar dat er bij deze “cursus” ook vertegenwoordigers zijn van de door Felix Rottenberg aangehaalde ‘Laffe Politiek” ( zoals ja-denken, nee-zeggen) en het met het gepeupel eens zijn. Maar om de overbekende redenen, carrière etc., “enthousiast” naar deze bijscholing gaan / moeten!

  Like

 5. Steven zegt:

  Laat ze maar iets verzinnen tegen de agressieve ALLAHTOON!

  Geliked door 1 persoon

 6. Drs.P. zegt:

  De smerige VNG is ook een asielratten faciliterende etterclub en is niets anders dan een verlengstuk van binnenlandse zaken en de VVD-rattenclub, want ze hebben dezelfde belangen: zakken vullen tot ze er bij neervallen!! Meer huizen bouwen, mee5r inwoners, hogere salarissen voor de hoge gemeente ambtenaren, links lullen, recht vullen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Tom Hendrix zegt:

  Dit zijn weer de volgende vuile streken, om ONS realisten de mond te kunnen snoeren. Onze eigen regering en politici zijn VIJANDEN van de geboren Nederlanders geworden. Onder aanvoering der RODEN,GROENEN en hypocrieten van VVD,CDA,CU,PvdD, zal men alles in het werk stellen om ONS monddood te maken. Let wel ALLES!

  Geliked door 1 persoon

 8. Theresa Geissler zegt:

  “Ontmoet de boze witte man.” Zo zo. En hoe zit het dan met de boze witte vróuw? Of bestaat die niet, in hun ogen? LOL!
  Zou zomaar kunnen: In het Derde Rijk werden óók alleen maar de mannelijke homo’s naar de kampen gestuurd; niet de lesbiennes, want dat bestónd officieel niet.

  Like

 9. Japio zegt:

  Ik ben wit en ook boos, heeeel errug boos.

  Like

 10. Sgian Dubh zegt:

  tip voor de cursus: leer eerst de cursisten accuraat en klantvriendelijk te werken en mensen normaal te behandelen in plaats van als potentieele vijand. Al die overheidsassertiviteits trainingen hebben kleine Hitlertjes gemaakt van lieden die zichzelf ineens god voelen omdat zehebben geleerd te blaffen.
  Mijn tip voor de boze witte man: heb je een dwarsliggende, liegende of arrogante ambtenaar ga dan geen discussie aan met hem of haar maar leg het uit bij de rechtbank als je voor doodslag moet voorkomen…..bij de tweede keer dat je met een ambtenaar te doen hebt gewoon je vonnis eerst voorleggen voordat je begint te praten, werkt vele malen beter dan al die moeite om keer op keer een omhooggevallen medeburger achter een loket in beweging te krijgen.

  Geweld lost misschien niet alles op, maar het maakt zaken en verhoudingen een stuk duidelijker en het scheelt een leven vol frustraties.

  Like

 11. Roeland zegt:

  Tja, waarom zou die “witte man” nu zo boos zijn? Het wordt tijd, dat de rollen weer worden omgedraaid. Een man is een man , een vrouw is een vrouw. Dat daar tussen een paar procent anders denkenden zitten is een feit. Doch geen reden om de stelling, dat een man een man is en een vrouw een vrouw is onderuit te halen.
  Met andere woorden terug naar het gezonde verstand. Terug naar 1964 toen Nederland , sociaal progressief af was, meer was niet nodig. Maar helaas toen begon de ellende pas goed. Revolutie in Parijs in 1968 en de hippies uit California werden het voorbeeld voor “progressief” Nederland. Gevolg; sodom en gomorra. Doorgeschoten tolerantie.
  Ik herinner mij Amsterdam in 1970. Mijn hemel wat een anarchie en wat volgde in de jaren 70. Logisch gevolg is de maatschappij nu. Het verval van de Sovjet-Unie in 1992 deed de rest. Komt nooit meer goed. Of er moet een wonder gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

 12. Petra DeBoer zegt:

  Sorry, ik heb nog nooit een witte man gezien, wel blanke, getinte en zeer getinte tot pikzwart.

  Like

 13. alle schade aan de welvaart en welzijn is veroorzaakt door de niet onderbouwde keuze tot paspoortafgifte aan niet-Europese moslims

  Like

 14. Cursus lijkt heel belangrijk te zijn want duurt in totaal 3 weken en wordt gegeven in het Baoase Luxury Resort Curacao. Uiteraard op kosten van de baas en met gratis entree in Hato Caves, van die grotten en in Campo Allegre, van die andere grotten.

  Like

 15. tippelaar zegt:

  De staat is je ergste vijand. Het gezicht van de vijand? Rutte c.s. die meer dan een miljoen pvv.kiezers grinnekend bij het oud vuil zet, hierin gesteund door Pechtold, Buma, de communist Klaver en nog andere meelopers. Daar helpt geen cursus tegen want deze elite is horende doof en ziende blind. Daar helpt alleen een opstand tegen.

  Like

 16. cefas zegt:

  Boze witte man bestaat niet, is een keiharde leugen en is mainstream nep-nieuws. Wat wel bestaat is een diep bezorgde burger die in de steek wordt gelaten door een laffe, wegkijkende overheid en politici die hun eigen burgers niet meer beschermt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s