Dochter (17) verkracht door asielzoeker: “Waarom mocht hij ’s nachts op straat?”

Screenshot_53

(Door: Jill Bleiksloot)

Het gezin van Anneke* leeft sinds zeven maanden een nachtmerrie na de verkrachting van zijn 17-jarige dochter Kayleigh*. Een groepje asielzoekers belaagde haar toen ze ’s nachts naar huis fietste na een avond oppassen. Anneke zit vol vragen over het beleid in de gemeente Kampen, waar zij wonen, zeker omdat de burgemeester er volgens haar alles aan doet om te voorkomen dat naar AZC-bewoners wordt gewezen.

“Waarom mocht deze man ’s nachts het AZC uit?”, vraagt ze zich af in de Telegraaf. “In Kampen worden asielzoekers overal geweigerd in de horeca, waarom is er dan geen avondklok?”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op Dochter (17) verkracht door asielzoeker: “Waarom mocht hij ’s nachts op straat?”

 1. koddebeier zegt:

  Burgemeester van Kampen van 2009 – heden drs.mr. Bort Koelewijn Christen Unie was burgemeester van Rijssen-Holten , Jammer dat zo veel “christenen” heulen met de vijandige islam,
  met hun dhimmitude gedrag verraden ze volk en vaderland, de smeerlappen !!

  Like

 2. BertG. zegt:

  Meisjes en vrouwen kunnen allang niet veilig over straat ’s avond laat of ’s nachts.
  Ik heb er hier laatst nog eentje terug gestuurd naar huis, die kwam om 21:15 hier even langs.
  Uiteindelijk heeft ze dan maar later een taxi besteld om mij gerust te stellen.

  Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   @BertG
   Rutte en co roept dan wel ,wij zijn met meer,wij laten ons niet uit elkaar spelen
   wij laten ons niet leiden door angst.lekker makkelijk….naast de buurtsuper hier is een kleinschalige opvang met alleen afrikanen,noway dat ik als het donker is nog buiten kom!
   Terwijl ik zo n 5 jaar geleden s nachts om 1 uur van de klaverjasclub alleen naar huis liep.

   Like

  • elisah zegt:

   Dat klopt, nooit in het donker alleen over straat laten gaan!
   Wanneer wij bijv bezoek hebben van tieners, dan brengen we ze ook met de auto naar huis.

   Like

 3. louis portugal zegt:

  Die burgemeester heeft natuurlijk gelijk want in WW 2 zijn nog ergere dingen gebeurd, dus niet zeuren over die arme vluchtelingen.

  Like

  • Cathja zegt:

   ‘Niet zeuren over die arme vluchtelingen’? Ik hoop dat u het cynisch bedoelt.

   Deze ‘vluchtelingen’ zouden in Europa geen poot aan de grond moeten krijgen. Ik bedoel dan minstens 95% van hen, want waarvoor zijn ze dan gevlucht als je uit Soedan, Ghana, Somalië en Eritrea komt, (en niet te vergeten uit landen zoals Marokko, Algerije en Tunesië) en doodleuk voor een vakantieperiode terugkeert zodra je je verblijfsvergunning (lees: verzorgingspas) op zak hebt?
   Jonge mannen horen niet te vluchten, maar hun land te verdedigen en weer op te bouwen.

   Ik vind ook dat er een avondklok ingesteld moet worden, zodat bewoners van AZC’s na bijvoorbeeld 20:00 uur de poort niet meer uit mogen. Als ze ‘los’ zijn komt het heel vaak tot schermutselingen, aanrandingen en berovingen.
   Ik begrijp de reactie van B&W van Kampen totaal niet! Ze zouden voor het slachtoffer moeten opkomen en maatregelen moeten afkondigen,

   Like

   • Ronald zegt:

    Prima onderbouwde reactie! Ik zou nog net ff wat verdergaan en dit economische gelukszoekersvolk oppakken en METEEN op eigen kosten uitzetten!!! Wel de dader, voordat het wordt uitgezet, openbaar castreren!!!

    Like

 4. Edjan zegt:

  Een voorbeeld van Nederlandse “recht”spraak.

  Een 46 jarige ex-tbs’er doet zich voor als een 17 jarige knappe jongen, zoekt contact met jonge meiden, stuurt na enige tijd naaktfoto’s van “zichzelf” en vraagt dan de meiden om naaktfoto’s.
  Dat is al bij 18 meiden gelukt maar de vader van de negentiende meid (14 jaar oud) vertrouwt het niet en gaat op onderzoek uit. Hij komt achter de ware identiteit van de “vrijer” van zijn dochter.

  Hij gaat met die feiten naar de politie maar die doet uiteraard niets anders dan de vader waarschuwen niet voor eigen rechter te gaan spelen. Daar trekt de vader zich niets van aan en hij wacht de belager van zijn dochter op en slaat hem twee gebroken armen, een paar sneeën en wat blauwe plekken. Heel redelijk opgelost, lijkt mij.

  En nu, tadaaa, onze D66 rechtspraak. De vader heeft vandaag 6 jaar tegen zich horen eisen wegens poging tot moord.
  Van enige aanklacht tegen de ex-tbs’er is uiteraard geen sprake. Misschien krijgt hij wel een lintje.

  In wat voor land leven wij eigenlijk?

  Geliked door 2 people

 5. Mary zegt:

  Er wordt niet over gepraat in de gemeenteraad, de “burgemeester” sust de zaak in de Stentor, laffe zak!!, inplaats van hier duidelijk er voor de burger te zijn (daar wordt hij voor en door betaald) kiest hij voor de Islamisering politiek die gewenst is door de EU/Rutte en Co, verzwijgen of bagataliseren en dat doen ze allemaal op de PVVers na.

  Like

 6. Edjan zegt:

  Nog een staaltje van hoe het “rolt” in Nederland.

  Man begint lichamelijk raar te doen en zijn vrouw belt de ambulance. Bij spoedeisende hulp sturen ze hem weg want er is “niets aan de hand”.
  Man doet weer raar, vrouw belt weer 112, spoedeisende hulp stuurt hem weer weg en dreigt dat ze de volgende keer de ambulance zelf moeten betalen (1000 Euro)
  Man valt op de grond en gaat raar liggen bewegen. Vrouw belt toch weer 112 en nu constateert spoedeisende hulp van het Elcerlyc ziekenhuis te Deurne dat hij een herseninfarct heeft. De vrouw heeft een filmpje gemaakt van het vallen en rare bewegen van haar man en plaatst dat op internet.

  Het Elcerlyc ziekenhuis nodigt de vrouw uit voor een gesprek, vraagt haar hoe ze denkt dat de medische staf zich gevoeld moet hebben toen ze er achter kwamen dat hun beslissingen op het internet stonden en geeft aan haar man niet meer te willen behandelen. Jaja, straf moet zijn.

  Het ziekenhuis krijgt voor dit gedrag van niemand een berisping.

  In wat voor land leven wij eigenlijk?

  Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Edjan: 13.28. uur. U vraagt in wat voor land we eigenlijk leven. Nou Edjan, in Absurdistan! Dankzij de stomme kiezers, die “lachebek”, en volksverrader Rutte(VVD) weer in het zadel hebben geholpen. Samen met de andere NSB partijen in Nederland, te weten; CDA,PvdA,D66,CU,GL,PvdD,50+,SP. Dan heb ik de meeste wel genoemd, dacht ik zo. En verwacht maar niets meer van het gros der Nederlanders, we zijn een heel laf volk geworden! Kijk maar naar de verkiezingen! In ieder geval; sterkte voor de verkrachte meid en haar familie. Met de dag groeit mijn weerzin tegen de gore bende in Den Haag. Buiten de PVV dan.

   Geliked door 1 persoon

  • Trouw 19-04-2017.Een medisch onzorgvuldig uitgevoerde euthanasie.

   Een verpleeghuisarts had moeten stoppen toen een ernstig demente,wilsonbekwame patiënte afwerend reageerde op het inbrengen van het infuus en de toediening van de euthantica. Iets daarvoor had de arts stiekem een slaapmiddel in haar koffie gedaan, want aldus de arts, de patiënte gebruikte geen medicatie en zou er vragen over hebben gesteld en hebben geweigerd. Bij een injectie zonder dormicum vreesde de arts voor een worsteling. Nadat de arts haar een tweede dosis dormicum had toegediend kon een ambulancebroeder een infuus inbrengen. Toen de arts daarop overging tot het inspuiten van de thiopental probeerde de patiënte overeind te komen. De familie kwam te hulp en hield de vrouw vast, zodat de arts haar de rest van het dodelijke middel kon toedienen.

   Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Het is te triest voor woorden, ik kan ook heel wat van zo’n voorbeelden noemen.
   Toen ik bijv met een man die ernstig ziek was naar de EHBO ging, lieten ze ons eerst 4 uur lang wachten en vervolgens werden we door een onbeschoft schreeuwende arts weg gestuurd omdat hij zgn niet op de EHBO post thuis hoorde. Na een weekeind wachten dan maar naar de polikliniek gegaan, waar de verkeerde diagnose gesteld werd en verwezen werd naar dus ook weer een verkeerde specialist, die uiteindelijk niets voor hem kon doen.
   Toen daarna zijn voet begon af te sterven en zwart te worden, zijn we van ellende maar uitgeweken naar een ziekenhuis over de grens, waar men stijl achterover viel van wat we meegemaakt hadden. Het is niet goed afgelopen.

   Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Hoe het dan hier weer rolt in Fr ?
   Ik zou een paar ervaringen van mijzelf met de “Urgence”= spoedeisende hulp hier, kunnen schrijven.
   Maar dat klinkt dan weer zo chauvinistisch.

   Toch één dan maar. Van een oude NL-er, 86 jaar, die wij hier kennen en al 20 jaar hier woont.
   Hoeveel woorden Frans hij spreekt ? NIETS…………..
   Hulp moet altijd van anderen komen. Een paar weken terug moest hij telkens overgeven en misselijk.
   Dokter had geen verklaring. Naar Ziekenhuis in gr stad. 40 -45 km verder. Met de taxi-ambulance.
   Zijn vrouw belde ons paniekerig dat hij in ziekenhuis was opgenomen.
   De dag erop belden wij om te horen hoe het ging:’.
   Hij was weer thuis. Niets aan de hand.
   Was niet opgenomen geweest, alleen naar de Urgences.
   Allerlei onderzoeken, niets gevonden.
   Zelfs in de scan.
   Ik moet er wel bi jzeggen, is een hartpatient. Dus ze denken blijkbaar:”zekere voor het onzeker nemen”.
   MAAR…………….mijn vrouw kreeg een-en-al klachtenstroom van hem te horen.
   De verpleegster zaten maar met elkaar te kletsen, eten niet goed, duurde te lang etc,etc.
   Toen ze eind van de middag hem duidelijk maakten dat hij weer naar huis kon en in Engels zeiden dat zijn vrouw hem kon komen halen…………..!
   Antw: “no car, no car” [ bedoelde duidelijk te maken niet in bezit auto, wat dus niet waar is ].
   DUS: Mocht weer met de taxi-ambulance naar huis.
   Kosten ? nul, nada niks…….

   Like

 7. Die lui die hier verantwoordelijk zijn opwachten en flink in elkaar trappen. Ophef maken hierover anders worden deze dingen in de bekende doofpotten gestopt.

  Like

 8. Jean zegt:

  Laten we er werk van maken dat die importbarbaren die binnen geraken worden ondergebracht in “gesloten & bewaakte centra” zodat wij veilig kunnen leven in ons eigen land.
  Laten we er ook werk van maken dat die importbarbaren asap worden afgevoerd, het beste is nog steeds “ze niet binnenlaten” w.w.z. grenzen afsluiten en bewaken.
  Wij willen die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlappen van die islam niet in ons straatbeeld, wij willen zelfs geen islam in onze gemeenschap wat niet wil zeggen dat wij het eens zijn met die huichelaar uit Rome.
  Iedereen gelooft maar wat hij/zij wil geloven op voorwaarde dat die bullshit gecontroleerd is op naleving van ONZE SECULIERE WETTEN want andere wetten zijn in onze gemeenschap niet aan de orde. Er moet ook verbod komen om die achterlijke bullshit in de jeugd hun hoofden te drammen dus stop met die idioterie te financieren.

  Like

 9. anna zegt:

  afgrijselijk voor dat meisje en haar ouders, volgende keer toch maar naar huis laten brengen of met de taxi, zo’n vrij land zijn we nou ook weer niet ….

  Like

 10. prince casio zegt:

  even tussendoor, het is spijtig dat mooie jonge vrouwen zich altijd opofferen voor uitschot

  neem nou dit verhaal http://www.boevennieuws.nl/nieuwsflits/jessica-slui-slachtoffer-steekpartij-hellevoetsluis/
  was geen seconde aandacht voor behalve een minuut op het strekelijke nieuws

  Waarom denken dit soort wichtjes altijd dat ze met dit werk ongevaarlijk is en dat die patienten zijn te genezen met therapie en medicatie? Weer een bloedmooie jonge meid die waarschijnlijk nog niets snapte voor ze haar laatste adem uitblies.

  Like

 11. Japio zegt:

  Je moet je kinderen s’avonds niet meer alleen over straat laten laat gaan hoe triest ook. Dat is een soort Russische roulette spelen.

  Like

 12. scheermes zegt:

  Waarom mocht hij s”nachts op straat ?? Omdat deze barbaren misdaden plegen ,die het daglicht niet kunnen verdragen !!

  Like

 13. Pietersen zegt:

  Onder de CU leden bevindt zich ook een groot aantal sexueel misbruikers in het eigen gezin, dus verkrachting wil deze burgemeester niet expliciet veroordelen in de grefo gemeente Kampen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Ronald zegt:

  Meteen in het openbaar castreren!!! Daarna terugsturen naar waar ‘het’ vandaan kwam!!!

  Like

 15. trebor2110 zegt:

  Verkracht en willen verdrinken Dus bijna een 2de Marianne Vaatstra

  Like

 16. tippelaar zegt:

  Omdat ik totaal geen vertrouwen heb in de rechtshandhaving en de rechtspraak in nederland, zou ik de vberkrachter van mijn dochter, hoogstpersoonlijk een asielzoeker met mijn zakmes van zijn testikels ontdoen.Als je niet bij de echte dader kan komen is een standinn een oplossing. Deze geitenneukers zullen dus zeer hardhandig ondervinden wat de gevolgen zijn van hun daden. Ik noem dat eerwraak op zijn nederlands. Wedden dat de asielzoekers de boodschap bijzonder goed begrijpen

  Like

 17. Pingback: Na brute verkrachting Kampen wil burgemeester avondklok voor asielzoekers | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s