Europa anno 2017: 50.000 soldaten en agenten nodig rond Franse presidentsverkiezingen

Screenshot_55

Nek-aan-nekrace tussen Le Pen en Macron verwacht

Na een verijdelde terroristische aanslag zijn de veiligheidsmaatregelen in Frankrijk in aanloop naar de presidentsverkiezingen verder opgevoerd. Frankrijk gaat zondag naar de stembus om een nieuwe president te kiezen. Een tweede en beslissende ronde is op 7 mei. Minister van Binnenlandse Zaken Matthias Fekl heeft aangekondigd dat 50.000 politieagenten en militairen paraat staan bij de stembusgang.

De politie hield dinsdag in een flat in Marseille twee geradicaliseerde moslims aan. In de woning hadden de verdachten een wapenarsenaal verborgen. Volgens antiterrorismeaanklager François Molins planden de twee een aanslag ergens in de komende dagen. Het was nog niet duidelijk wat het doel van de aanslag zou zijn. De afgelopen twee jaar zijn in Frankrijk ruim 230 mensen omgekomen door aanslagen van islamitische militanten.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, democratie, Eurabië, Europa, Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Europa anno 2017: 50.000 soldaten en agenten nodig rond Franse presidentsverkiezingen

  1. Ronald zegt:

    De guillotine maar weer invoeren en meteen gebruiken voor dit afval!!!
    Meteen de kogel geven kan natuurlijk ook……kost maar 50 cent per kogel!!!

    Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    En dat alles als gevolg; van de verraders der politiek; die in 1975 VOOR: ” De Resolutie van Straatsburg”, hebben gestemd.

    Like

  3. Nou die hebben ze echt wel nodig. Er is vanavond geschoten op de politie in Parijs.

    Like

  4. Jan zegt:

    Typische leugenjornalistiek: “Extremist” Shoots Three Police Officers in Paris at Champs Élysées, One Dead

    Thursday evening in Paris saw two police officers attacked by a man with a Kalashnikov rifle. One of the officers is reported to be dead.

    http://www.thegatewaypundit.com/2017/04/breaking-two-police-officers-shot-possible-terrorist-attack-paris-champs-elysees-one-dead-video/

    Like

  5. Jan zegt:

    Probleem opgelost

    Geliked door 1 persoon

  6. Jan zegt:

    Onder Franse politie en leger enorme toename van steun voor Marine le Pen

    A largely overlooked study by French pollster, IFOP, shows a dramatic surge in support for Marine Le Pen amongst police and security forces over the past five years, with a large majority set to support the Front National candidate on Sunday’s first round of voting.

    http://www.thegatewaypundit.com/2017/04/french-presidential-election-remarkable-growth-police-military-support-marine-le-pen/

    Like

  7. Petra DeBoer zegt:

    En gisteravond weer een terroristische aanslag in Parijs op politieagenten. Zoals inmiddels al bekend is weer door één of twee Jihadstrijders van IS.

    Like

  8. tippelaar zegt:

    Mooie gelegenheid voo9r de geestelijk gestoorde m loslims om meerdere grote aanslagen te plegen. Die zijn niet te voorkomen al zet je het hele leger in. Wat misschien helpt, bekend maken dat iemand die een aanslag wil plegen en daar met de spullen rondloopt, ter plekke dood geschoten wordt. Dat zou de animo onder de aanslagplegers inspe, behoorlijk doen afnemen. De zelfmoordplegers hou je daar niet mee tegen maar eerder schieten zou daarin ook misschien helpen. En de onschuldigen moet je voor lief nemen. Waar gehakt wordt vallen spaanders. En kom me nou niet aan met zoiets als, het zal je kind maar wezen die daar onschuldig het slachtoffer van wordt want dan kunnen we zo goed direct stoppen met onze verdediging. Er zijn mensen die nog steeds niet willen beseffen dat we in oorlog zijn met de islam, d.w.z. met ALLE moslims.

    Like

Plaats een reactie