Hamburg: Aandeel migranten in bestuur van Hamburg neemt gestaag toe

Screenshot_52

(Vertaling: E.J. Bron)

Al tien jaar lang werft de Senaat van Hamburg met de slogan “Wij zijn Hamburg? Doe je mee?” om meer mensen met een migratieachtergrond in het bestuur van de stad te krijgen. Inmiddels steeg het aantal aanstellingen in werkelijkheid van 5,2% in januari 2006 tot nu 17,2%.

Duits - Zuerst

De percentages zijn bijzonder hoog bij het algemeen bestuur (23,4%) en bij de belastingdienst (20,9%), die allebei daarmee het doel van 20% zijn gepasseerd.

De brandweer (10,9%), justitie (11,1%) en de politie (14,7%) laten de laagste percentages zien. “Diversiteit in het bestuur is een belangrijke maatschappijpolitieke taak. De actuele percentages tonen duidelijk aan dat de interculturele opening van het bestuur lukt”, aldus de SPD-parlementariër Kazim Abaci tegenover de “Morgenpost”.

In totaal heeft 33% van alle inwoners van Hamburger een migratieachtergrond, bij de inwoners onder de 18 jaar is dit zelfs 50%.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, cultuurrelativisme, Duitsland, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Hamburg: Aandeel migranten in bestuur van Hamburg neemt gestaag toe

 1. Drs.P. zegt:

  Debiele Duitsers zijn compleet knettergek debiel gestoord.
  De SPD is daar de grootste eigenvolkverneukclub van het land, net als hier Geil Links en Demonen666!! Al die autochtone noord Afrikaanse en Arabische/Turkse asielratten zijn voor een groot gedeelte corrupt en doen vaak aan Cliëntelisme!

  Cliëntelisme is het verlenen van diensten aan (potentiële) kiezers door een politicus tijdens diens politiek mandaat. Het komt veelvuldig voor in instabiele democratieën en in kringen die meer om autoriteit dan om het algemeen belang geven, al dan niet op grond van hun eigen achterstandssituatie.

  Liked by 1 persoon

 2. Sabeltant zegt:

  De actuele percentages tonen duidelijk aan dat de interculturele opening van het bestuur lukt”, aldus de SPD-parlementariër Kazim Abaci tegenover de “Morgenpost”.

  In werkelijkheid bedoeld hij.. Het is duidelijk dat wij meer macht krijgen.

  Welk islamitisch land geeft buitenlandse import zoveel macht?

  Die socialisten zijn knettergek!

  Liked by 1 persoon

 3. Japio zegt:

  En gestaag gaan ze verder met het vernietigen van de eigen cultuur. Ik vind het steeds enger worden hier in Europa. Straks geen wapperende blonde haren meer. Geen rokjesdag, geen bikini’s meer op het strand, niet meer flirten, geen vrouwen meer achter het stuur (niet het aller ergste). Alleen nog maar boerka’s, boerkini’s, hoofddoekies en mannen met jurken, baarden en heel veel haat.

  Liked by 1 persoon

 4. ReaGluurder zegt:

  ‘k Heb gelukkig het oude Hamburg gekend, die Reeperbahn…. Al die mooie Duitse steden zijn nu verpest met rondhangend Qudtvolk. Geen trek om tegenaan te kijken. Doei!!!

  Liked by 1 persoon

 5. Mirjam zegt:

  Weer een stapje verder op de weg naar de totale verovering…

  Liked by 1 persoon

 6. Je kunt er donder op zeggen dat de hele samenstelling van dat bestuur wordt aangepast aan de intellectuele bagage van de verse bestuurders. Beetje zoals bij ons het onderwijs is aangepast aan het gemiddelde niveau van de nieuwkomertjes.

  Liked by 1 persoon

 7. leefbarbaar zegt:

  Sukkels. Diversiteit betekent in praktijk meer moslims. Dus meer achterstand, onbetrouwbaarheid, tweede agenda’s en meer islam. Waarom zou iemand dat willen?

  Liked by 1 persoon

 8. scheermes zegt:

  Iedere Moslim die De Koran gelezen heeft ,en een functie bekleed in de samenleving is niet te vertrouwen !!Zou u b.v in een vliegtuig stappen met een moslim als piloot?? Wat zit er in mijn eten als het bereid is door een moslim?? !!Wat zit er in mijn drinken als een moslim ober is ??Aangezien wij van allah gedood MOETEN worden zijn de moslim”s een GROOT gevaar voor onze samenleving ,ongeacht welke functie zij ook bekleden !! Het word de hoogste tijd om hier eens bij stil te staan !!Als zij een meerderheid vormen ,kunnen ze vrij hun gang gaan !!Dan is het te laat !!Een asielzoeker die moslim is, mag NOOIT een nederland’s paspoort krijgen !!En geen stemrecht !! Nu nestelen zij zich in onze samenleving op ALLE fronten ,en kunnen zo alles over nemen via stemrecht zoals met koezu in de grote steden nu al is te zien !!Met de islam en moslim import tekent de E.U hun eigen doodvonnis !!

  Liked by 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @scheermes: 10.05. uur. Tekent de EU hun eigen doodvonnis. Beste scheermes, dat interesseert deze RODEN van de communistische EUSSR, geen biet. Ik zal je het nog sterker vertellen, de RODEN en de huichelaars van liberale, links-liberale en christendemocratische snit; WILLEN zelfs dat de Europese bevolking gedecimeerd worden! Lees maar: ” De Resolutie van Straatsburg”, en het ” Coudenhove-Kalerghiplan”. Dan vallen je de schoenen en sokken uit. We worden door de eigen politici=NSB ers, verraden en verkocht. Met uitzondering voor Nederland: de PVV, FvD, in Duitsland AfD, en het FN in Frankrijk. Een vuile smerige bende is het!

   Liked by 1 persoon

  • tippelaar zegt:

   Scheermes, ik zou dit geschreven kunnen hebben. Ik herken in u iemand die de koran serieus neemt

   Like

 9. edwin vissers zegt:

  Angela Merkel Exposed Reptilian at the Gotthard Tunnel’s Opening Ceremony you tube
  je kunt hier goed zien onder welke macht deze dame staat ,zoals zovelen !!

  Like

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  En zo gaat Hamburg langzaam maar zeker naar de donder.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Liked by 1 persoon

 11. BertG. zegt:

  Hier hebben ze ook een oplossing bedacht om van die vervelende zeurende Nederlandse boze blanke mannen af te komen en hoe je ze aan moet pakken.

  De Vereniging Nederlandse Gemeenten denkt het Ei van Columbus te hebben gevonden tegen de grootste ergernis van lokale bestuurders: burgers die het niet met hun beleid eens zijn.
  De workshop ’Ontmoet de boze witte man’ op het jaarcongres van de gemeentekoepel leert hen om ook buiten verkiezingstijd om te gaan met de kiezer.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28022813/__Cursus__boze_witte_man___.html

  Liked by 3 people

  • tinekevanschagen zegt:

   Het moet gvd niet gekker worden!
   Ze willen de kerels van tegenwoordig allemaal mietjes maken.
   Na de cursus lopen ze allemaal met een handtas….
   De LGHBT agenda moet ook nog door onze strot geduwd worden….zodat niemand straks meer weet wie of wat we zijn en moeten voelen.

   Like

 12. N.E. Derlander zegt:

  In Nederland wordt door het linksliberale kartel altijd geroepen, dat als er maar meer diversiteit in de personele overheidsinstanties wordt gerealiseerd, dat dan alles beter zal worden: minder criminaliteit, minder vandalisme, minder aanrandingen (in zwembaden bijvoorbeeld).

  Het zal in Duitsland dus allemaal veel beter geregeld zijn dan in Nederland. Toch heb ik de indruk, dat er in Duitsland veel meer maatschappelijke onrust is, dan in Nederland.

  Wat klopt hier niet?

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Ik ben er van overtuigd,dat al die leiders een en de zelfde agenda dienen.
   Ze willen chaos! Zo willen ze ons uiteindelijk op de knietjes krijgen en kunnen
   ze hun droom verwezenlijken.een verenigde staten van EUROPA!

   Liked by 1 persoon

 13. Cathja zegt:

  ‘Gewéldig’….! Ik ben benieuwd of ze hier over -pakweg- 10 jaar nog zo blij mee zijn!

  Liked by 1 persoon

 14. koddebeier zegt:

  Als het volk niet een rode lijn trekt, dan gaan we Europa en onze landen verliezen ..

  Liked by 2 people

 15. Republikein zegt:

  De kop aandeel enz. doet me een lichtje branden.
  Het aandeel migranten gaat skyhigh op de beurs.
  Het bdrijf “Beter Bed” werd jaren geleden geïntroduceerd op deaandelenbeurs wat bijna altijd tot een hype leidt want geldwolven ruiken rendement, ze hebben daar een neusje voor.
  Dat een bed voor goede rust zorgt na gedane arbeid staat buiten kijf, wat die arbeid dan ook moge zijn.
  Een koers kan stijgen of dalen maar niet op het zelfde tijdstip.
  Als de opwinding is overgegaan zakt meestal het aandeel in waarde, logisch toch, de mensen komen weer tot bezinning, ordnung muss sein.
  Slapeloosheid tot gevolg want het vermogen krimpt of verdampt.
  Bij die tent is ook altijd “sale”, dan betalen we normaliter steevast teveel voor een matras.
  Ook een twijfelaar in de aanbieding.
  Slapeloze nachten en hoofdpijn, slecht voor je gezondheid.
  Ze noemen het ook wel het hefboomeffect.

  Like

  • Republikein zegt:

   Ook wel grappig, ggrrrrrr!

   In Duitsland, de belangrijkste afzetmarkt van Beter Bed, ging de omzet afgelopen jaar nog met 4 procent omlaag. In alle andere landen waar het bedrijf winkels heeft namen de verkopen toe. De sterkste groei werd behaald in Spanje (31 procent) en België (22 procent). De omzet in Nederland dikte met bijna een vijfde aan.
   https://www.beursgorilla.nl/nieuws-item.asp?titel=Beter+Bed+voorziet+verbetering+in+Duitsland&story_ID=633312
   [Niet lezen, niet interessant hoor.]

   Ja, dat snappen we, er zijn meer bedden nodig, meer en meer, ….
   Wat ik me afvraag, wanneer is het hoogtepunt?
   Nog grappiger, het duurt slechts 20.000 jaren, dan loopt hun wekker in pas met de onze.

   Like

 16. Republikein zegt:

  Wat sfeerbeelden daarbij.

  Like

 17. Pietersen zegt:

  Ik ben daar al nooit geweest maar zal er nu helemaal nooit meer komen. Binnenkort is het een grote islamitische zwijnenbende.
  Het lijkt wel of veel mensen zijn bevangen door een islamvirus, ondanks alle waarschuwingen lijkt men het wel uit te willen proberen.
  Vergeet niet : Dan is het wel te laat om terug te draaien !

  Liked by 1 persoon

 18. Republikein zegt:

  In Berlijn staat een hoge toren, soort Euromast, met café-restaurant in de top.
  Ik ging daar iets drinken, koffie of iets anders, misschien koffie met cognac, zie je toch niet.
  Het zal wel geen Beck’s zijn geweest want mijn dure hospita was er om op mij te letten.
  Is ie al verbouwd die toren om de boodschap van eeuwige vrede over te brengen via mond-op-mond reclame aan de pimps?

  Liked by 1 persoon

 19. Republikein zegt:

  Rectusverificatie, uiteraard bedoel ik Hamburg, in Berlijn ben ik nog nooit geweest.

  Liked by 1 persoon

 20. Peacepipe zegt:

  Volgens richtlijnen van de Moslimbroederschap, moeten moslims deelnemen in westerse instituties om ze later over te kunnen nemen. Alles volgens plan dus!

  Like

 21. oeps48 zegt:

  Landverraders, met welk idoot gedoe bent gij begaan ???
  Dit gaat niet lang meer goedgaan gaan.
  Nee, dit zal spoedig goed foutgaan, gaan.
  Eerdaags zal ergens de vlam in de pan gaan slaan.
  Dan zullen de mensen voor het meppen gaan.
  En dan is het met uw gedoe gedaan !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s