Oostenrijk wil onmiddellijke sluiting van de Middellandse Zeeroute

Screenshot_62

(Vertaling: E.J. Bron)

De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken, Wolfgang Sobotka (ÖVP, foto boven), zet zich in de vluchtelingen- en migratiepolitiek met het oog op de Middellandse Zeeroute opnieuw voor een strenge controle van de immigratie in. Naast de gesloten Balkan-route zou het nu beslissend zijn om ook de Middellandse Zeeroute af te sluiten, zei Sobotka tegen de Deutsche Presse-Agentur (dpa).

Kronen Zeitung

“Een redding op open zee kan geen ticket naar Europa zijn, omdat men daarmee de georganiseerde mensensmokkel elk argument in handen geeft om mensen van een vlucht uit economische redenen te overtuigen”, zei hij. Het zou op dit moment nog moeilijk te beoordelen zijn hoe het aantal “vluchtelingen” zich in de warme maanden zou ontwikkelen. Oostenrijk zou in ieder geval in nauw contact staan met Italië om op alle eventualiteiten te kunnen reageren.

“We kunnen het grensmanagement binnen enkele uren opvoeren”

“In het geval van een plotselinge toestroom zouden wij voorbereid en in staat zijn om het grensmanagement binnen enkele uren op te voeren”, zei Sobotka over de mogelijkheden van een grensblokkade op de Brenner.

Screenshot_63

Grensmanagement op de Brennerpas. 

Over het algemeen zou er geen alternatief bestaan tegenover een complete Europese oplossing, waarbij de EU-buitengrens effectief gecontroleerd zou worden. “Alleen zo kan een einde gemaakt worden aan het tragische en zinloze sterven in de Middellandse Zee”, zei de minister.

Enorme “vluchtelingen”golf in het paasweekend

Onlangs was het in het paasweekend tot een enorme “vluchtelingen”golf in Italië gekomen. 1267 “vluchtelingen”, die in de afgelopen dagen door het Duitse schip “Panther” in veiligheid werden gebracht, kwamen dinsdagmiddag in de haven van de Siciliaanse stad Messina aan.

Screenshot_64

In de haven van de hoofdstad van Sardinië, Cagliari, liep het schip “Siem Pilot” met 816 migranten aan boord binnen, die in de afgelopen dagen voor de Libische kust werden gered. Nog eens 477 andere migranten bereikten de haven van Palermo.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken in Rome was ermee bezig om het aantal onderkomens voor de “asielzoekers” zo snel mogelijk uit te breiden. Al na de eerste “vluchtelingen”aankomsten van de afgelopen weken waren de onderkomens echt tjokvol.

Bron:
www.krone.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Multiculti, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

12 reacties op Oostenrijk wil onmiddellijke sluiting van de Middellandse Zeeroute

 1. Fred zegt:

  Ook Sobotka kan niet tegen de dovemansoren van de EU op.
  Het volk zal het zelf moeten doen.

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Oostenrijk kan veel willen, maar de EUSSR beslist. En Juncker en Merkel willen ONS deze iNVASIE bewust door “de strot”, duwen. Voor mij mag er een grote BOM vallen op het gebouw der VERRADERS van Europa. Liefst vandaag nog! Sterf, EU,sterf!

  Liked by 2 people

  • Guardiacivil zegt:

   Ik heb het vaker over een BOEM maar deze mag best op die nazi-bunker vallen.

   Liked by 2 people

   • fleckie zegt:

    DE ‘ nazi-bunker’ zal heus wel tot in de puntjes ingericht zijn, Beter zelfs dan in de Hitler- tijd.De naam wordt nu wel ‘Atoom-bunker ‘genoemd, (!met bijvoorbeeld.,vooral JODIUM- tabletten uit gerust.)!de rest vulle men zelf maar in, : hoe groot de ‘atoom-bunkers ‘onder de gemeentehuizen , ENZ. in ons land zijn,weet bijna niemand, ook …NIETS… betr.de ”uitverkorenen’.

    Like

 4. Jean zegt:

  Niet over lullen maar gewoon doen want wij eisen onze veiligheid op in heel Europa, zowel land als zee grenzen sluiten én bewaken daar hebben we per slot van rekening een defensie voor en niet om te gaan vechten in het Afrika.

  Liked by 1 persoon

 5. ieznogoedh zegt:

  “In het geval van een plotselinge toestroom zouden wij voorbereid en in staat zijn om het grensmanagement binnen enkele uren op te voeren”, zei Sobotka
  Dat had men daar al ruim een jaar geleden moeten doen. Niet wachten totdat er een hoop mensen voor de poort staan en dan pas eens wat doen, maar regeren (en dus vooruitzien!!!) en zodra de eerste Fürchterling van wal stak de grenzen streng bewaken, Geen paspoort sowieso er niet in. Geen visum, buiten blijven en ga zo maar door.
  Politici, een garantie voor mosterd na de maaltijd. Eigenlijk zouden ze moeten betalen om te mogen regeren want hun prestaties zijn altijd negatief.

  Liked by 2 people

  • Mirjam zegt:

   Dat hadden ze geen jaar geleden moeten doen, maar jaren geleden. Ze halen ze zelfs op en brengen ze dan aan land in Italië. Dat is water naar de zee dragen. Ze doen dat niet om mensen te ‘redden’, maar bewust om ze Europa in te brengen en krijgen. Als ze werkelijk mensen wilden redden, hadden ze ze terug naar de kust van Libië gebracht, zodra ze ook maar het water opgingen om de oversteek te wagen. Dán hadden ze pas iets gedaan om de vluchtelingenstroom te stoppen, want dan hadden ze duidelijk gemaakt dat een oversteek niets zou opbrengen, omdat dit ongewenst was. Dán hadden ze de boodschap allang begrepen dat ze Europa niet zouden inkomen, omdat dit niet de bedoeling is en de mensensmokkelaars hadden dan ook hun business zien doodbloeden. Voorts had Europa de buitengrenzen gewoon moeten beschermen en verdedigen en eigenlijk was dat de meest normale actie geweest dat al vanaf het begin had moeten gebeuren. We, de mensen en burgers van de landen in Europa, zijn gewoon overgangen en als achterlijk behandeld door slappe en niet correcte politici die zich dat recht hebben toegeëigend. Europa is van de burgers van Europa en niet van landen die het willen veroveren. Wij hoeven die zooi hier niet, want van echte vluchtelingen is in de meerderheid van de gevallen die Europa hebben bereikt, totaal geen sprake geweest en zal het ook nooit zijn. Europa moet dicht, potdicht.

   Liked by 1 persoon

 6. ronals en marjan zegt:

  Laat Italie ze lekker zelf houden, 1200 x 40.000 euro per jaar is 48 miljoen euro mee vreten uit de belasting opbrengsten van de werkende bevolking, Wellicht gaat de BTW snel naar 24% ??

  Like

 7. tippelaar zegt:

  alleen een gewapende opstand van inwoners van de eu.landen, kan de natiestaten van de ondergang redden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s