Politiek-correcte experts huilebalken: ‘Je moet niet alle Jihadisten hard straffen!’

Screenshot_54

Volgens Bakker en Grol moeten dit soort slachters gewoon een “nieuw levensdoel krijgen.” Knettergek.

(Door: Michael van der Galien)

Want dat zou niet werken.

Knettergek. Iets anders kan ik niet zeggen over het boek Nederlandse Jihadisten, van naïeve idealisten tot geharde terroristen” van “terrorismedeskundigen” Edwin Bakker en Peter Grol. In hun werk gaan de twee heren namelijk los op de politiek, die niet goed zou omgaan met jihadisme.

Nu ben ik het daar in principe mee eens: extremisten worden niet hard genoeg aangepakt. Dat moet zo snel mogelijk veranderen. Helaas bedoelen Grol en Bakker het heel anders:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Politiek-correcte experts huilebalken: ‘Je moet niet alle Jihadisten hard straffen!’

 1. Japio zegt:

  Laten we de jihadisten een huis geven en een vette BMW + een riante uitkering dat zal ze leren! Dan doen we gewoon een stuk of wat ouwetjes een pil geven en van dat geld wat er dan bespaart wordt kunnen we die jihadisten blij maken. Het linkse gedachtengoed neemt steeds absurdere vormen aan. Jihadisten moeten in het spinnehuis en anders voor het vuurpeloton. Deze duivels hebben 1 roeping in het leven en dat is het vermoorden van ongelovigen en dat zal nooit anders worden eikels.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  De heren psychologen hebben waarschijnlijk hun oren te luisteren gelegd bij de Zweden.

  Daar worden de ‘zieluge’ Jihadistjes ook in de watten gelegd: ze krijgen een huis, een opleiding en een baan als ze terugkomen.

  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/10/gratis-huis-en-rijbewijs-zo-gaat-zweedse-stad-om-met-ex-jihadisten-385319/

  Dat zal hen stimuleren om zich nooit meer als Jihadist aan te melden.

  ‘Wie goed doet, goed ontmoet’, is een onderdeel vsn het verknipte linkse denken.

  Helaas passen ze dit spreekwoord toe op het verkeerde schorriemorrie. Die lachen alleen maar over zoveel naïeve stommiteiten.

  Als het tuig de boodschap kreeg dat ze nooit meer terug mogen komen, als ze voor de jihad gaan vechten dan zouden ze zich wel twee keer bedenken.

  Maar zo slim is links niet.

  Like

 3. Jihadisten horen nergens thuis, in geen enkel land, Deze mensen zijn zo zwaar geestelijk ziek. Levenslange opsluiting is bij deze geestenzieke (mensen) monsters een noodzaak.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Off topic, maar ik weet niet zeker of iemand hier aandacht aan besteedde,want stond in incourante nederlandse courant reeds, als het ware, opdat de Marokkaanse vlag ook binnenkort weer gaat wapperen als signaal van bevrijding, reeds en pardon.
  Zuurkool met vette jus, en of er nog meer slaapzakken en sufkutten de regie blijven voeren in de barre strijd.

  .AMSTERDAM (JTA) — An electrician from the Netherlands discovered during repair work a suitcase containing visa applications to the United States that Holocaust victims filled out 76 years ago.

  The electrician, Guus Braam, and the owner of the home where he discovered the suitcase wrapped in newspaper inside a crawl space, gave the objects to the Jewish Historical Museum in Amsterdam suspecting it “must have something to do with the war,” Braam told the Het Parool daily, which published an article on the find Sunday.

  http://www.jta.org/2017/04/18/news-opinion/world/amsterdam-repair-man-discovers-holocaust-victims-1941-application-for-us-visa

  Like

 5. scheermes zegt:

  Uit spraak wilders !!Het land uitknikkeren!!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Grol en Bakker twee dhimmitude gevaarlijke gekken die zo snel mogelijk in een krankzinnige inrichting opgenomen moeten worden !!!

  Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • tinekevanschagen:het christendom heeft Europa beschaafd,maar mensen in West-Europa weten dat niet….Ze uitlachen het christendom net als communisten en marxisten …Ze leven zoals zombies.Ze spugen op God en het christendom….net als Stalin en hitler…daarom zal islamisatie lukken in Europa….

   Like

 8. Pietersen zegt:

  Gelijke monniken gelijke kappen.
  We kunnen niet gaan pietepeuteren bij dit soort mensen die de vreselijkste dingen hebben uitgehaald in Syrie.

  Like

 9. Ronald zegt:

  Kijk nu eens naar dat domme tyfusvolk op de foto!!! Dat hoort toch niet op deze mooie planeet thuis!!!!!!!!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Je denkt, het kan niet gekker; en dan kan het toch. Wat bezield deze mafmakaken- deze zogenaamde wetenschappers- toch. Wat een haat tegen de eigen bevolking, dat is wat ik eruit haal. En op http://www.geenstijl.nl stond ook weer een linksmadam, afgestudeerd aan de rode universiteit van Amsterdam, dat WIJ geboren Nederlanders de Turken discrimineren, en ook de moslims. Moe, dat wordt men daar van. En deze waanzin die ook via de rode omroepen tot ons komen; moeten we ook nog betalen. Knettergek!

  Like

 11. Bakker en Grol zijn volgens mij psychologen/psychiaters want die lullen ook zo dom. Ik ben gevlucht naar een psychiatrische inrichting in mijn jeugd wegens huiselijk geweld. Zeggen die psychiaters/psychologen dat het in mijn bovenkamer niet goed zit??? En daar blijven ze bij wat ik ook zeg… ik praat al 34 jaar met zulke lui!!!

  Liked by 1 persoon

 12. oud-marinier zegt:

  Om Jihadisten / Extremisten/ Terroristen te “begrijpen” …, zal men ZELF moeten leren DENKEN en HANDELEN als een terrorist/extremist/jihadist .
  Pas DAN en ALLEEN dan , kan men ook de adequate TEGENMAATREGELEN nemen !!!
  Laten ZIEN , dat je NET ietsje radicaler kan en durft te gaan dan zij (extremisten jihadisten terroristen) …en je zal zien dat ze op wonderbaarlijke wijze netjes in het gareel gehouden kunnen worden.
  Daar deze gasten alleen maar respect hebben voor 1 TAAL …en dat is GEWELD .
  Laat zien dat er NIET met je valt te spotten….en het probleem is opgelost .
  KEIHARD (nog harder dan zij) TERUGSLAAN.

  Liked by 2 people

 13. tippelaar zegt:

  oud marinier drukt zich nog voorzichtig uit. Ik ga een stap verder. Wij, nederland, zijn te laf om deze moordenaars te elimineren. Ik ben van mening dat het noodzakelijk om deze teruggekeerde strijders te doden, zonder uitzondering. Elke teruggekeerde jihadist is een wandelende tijdbom die op een bepaal moment afgaat. Als zo iemand afgaat hoop ik dat een politicus van onze regering daar het slachtoffer van wordt. Het zou jammer zijn als daar onschuldige burgers het slachtoffer van worden. Politici van de staten generaal van nederland, verdienen het om slachtoffer te worden van deze moordenaarsbende want dat kan ze tot andere maatregelen dwingewn . Maar zalfde woorden van dominees en pastoors hebben nog nooit moordenaarskogels of messen tegen gehouden. Ook de politie is er niet tegen opgewassen want ze kunnen niets doen omdat ze dat niet geleerd hebben in deze christelijke maatschappij en ze mogen niets doen van de politiek die hun baas is, omdat deze wereldvreemde angsthazen nog steeds buiten de gruwelijke realiteit van elke dag leven. Helaas voor hen, het zal niet lang meer duren of ook hun kop gaat ook op het blok. Een ding is zeker, bidden helpt niet. Alleen gewapend massaal terug vechten helpt. Kijk naar Joegoslavie.

  Like

  • oud-marinier zegt:

   Ben het geheel met u eens , geachte ” Tippelaar “…behalve met het feit dat we die terugkerende gasten moeten elimineren. Je kan ze ook de toegang tot NL ontzeggen en tot PNG persona non grata verklaren . NLs paspoort innemen en alle mogelijke tegenmaatregelen nemen (vingerafdrukken , DNA , foto MET + zonder baard etc etc) , daarna terugsturen naar land van Last Embarkement of van oorspronkelijk vertrek naar NL , (te achterhalen via aankoop ticket) .

   Mijn zienswijze is gebaseerd op het feit dat ik principieel , TEGEN de doodstraf ben.
   Alhoewel ik me best bepaalde uitzonderingen voor kan stellen . Maar dan nog…..!!!
   Vanwege het feit , dat al is het maar de kleinste twijfel dat iemand iets wel of niet gedaan heeft , ik persoonlijk , de dood van een eventuele onschuldige , NIET op mijn geweten wil hebben.
   Verder , als gelovige Christen , dit aan de HERE God toebehoort . Om te beslissen wie WEL of NIET leeft.
   Zoals ik al zei , dit is PERSOONLIJK …voor mij. Ben geen godsdienst-waanzinnige of zo.
   Uw mening , respecteer ik en begrijp ik enigerzijds ook wel.
   Ik neem aan dat u de betreffende “teruggekeerde jihadist(en)” , wel eerst voor het gerecht zet , alvorens hen te elimineren ? Toch ?

   Like

 14. tippelaar zegt:

  juist niet voor het gerecht. Zonder vorm van proces doden. Deden zij ook. Oog om oog, tand om tand. ,In een proces komt de linkse advocatuur met de linkse rechters tot de conclusie dat de client nog te resocialiseren is. Grotere fout kan men niet maken en nog wat, in de gevangenis radicaliseren jihadisten alleen nog maar erger. Mijn metjhose is misschien niet humaan/christelij8k maar wel effectief.

  Like

  • oud-marinier zegt:

   Wat betreft de linkse advocatuur en linkse rechters heeft u gelijk , tippelaar. Zulk links addergebroed bestaat helaas . Maar ik ben er van overtuigd dat er ook genoeg patriotische en idealistische advocaten zijn die momenteel , zeg maar “gefrustreerd raken” , van hun tegenpartij (advocaten collegae) die soms de meest slinkse, idiote theorie-en / strategie-en er op na houden , verdedigen van hun client , en er mee wegkomen cq succesvol zijn.
   Ik neem aan dat , dat u DAT soort advocatuur bedoeld.
   En dat is inderdaad , helaas , tegenwoordig het geval cq situatie in NL als ook in de rest van Europa.

   Ook uw idee omtrent het radicaliseren van jihadisten in de gevangenis , klopt.
   Misschien niet allemaal , een uitzondering daargelaten. Maar het overgrote deel WEL .

   Het humaan zijn….Ach …het is toch ook HUMAAN om de ALGEMENE veiligheid van de MEERDERHEID van de bevolking VOOR te laten gaan cq zwaarder te laten wegen ten opzichte van de “zgn. RECHTEN” enz enz van ’n enkeling ??? Toch ???
   ( Wat dit betreft , vraag ik me soms wel eens af : ” Waar / wanneer is die ommezwaai in de rechtspraak begonnen? ” En WAAROM ???
   Welke IDIOOT/IDIOTEN heeft / hebben de wet aangepast om dit mogelijk te maken ?
   WAT en waarop is hun redenering gebaseerd en WAT is hun doelstelling hiermee ?
   Mijns inziens , is er de afgelopen 20 a 25 jaar , misschien wel langer , TE veel en TE SNEL veranderd in de NLse wet. Soms ten goede , maar veelal ten NADELE van de algemene gang van zaken …….Waardoor de huidige situatie is ontstaan . )

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s