Poolse minister van Binnenlandse Zaken: “De bloedige oogst van het multiculturalisme zal niet naar Polen komen.”

Screenshot_72

(Door: Dan Lyman – Vertaling: E.J. Bron)

Poolse regering beschuldigt globalisten ervan de migrantencrisis aan te wakkeren

De Poolse minister van Binnenlandse Zaken, Mariusz Błaszczak, heeft verklaard dat zijn land niet het slachtoffer zal worden van hetzelfde geweld en rechteloosheid waardoor op dit moment een groot deel van Europa op grond van de open grenzen en de genocidale politiek voor “vluchtelingen” van de kant van de buurlanden wordt geteisterd.

InselpresseInfowars

Błaszczak heeft tijdens een interview met Radio Polen geen blad voor de mond genomen en zei:

“De politiek van het multiculturalisme in Europa brengt een bloedige oogst met zich mee in de vorm van terreuraanslagen. Onze voorgangers stemden er mee in om duizenden vluchtelingen op te nemen – en daarmee de facto immigranten uit het Midden-Oosten en uit Noord-Afrika – en wilden daarmee quasi een soort crisis provoceren.”

Hij voegde er aan toe dat Europa zich middenin een “enorme immigratiecrisis” bevindt.

De Partij voor Recht en Rechtvaardigheid (PiS), waarvan Błaszczak lid is, bezit op dit moment de meerderheid in het Poolse parlement en staat bekend om haar christenvriendelijke en nationalistisch-populistische platform, zodat ze vanzelfsprekend door het globalistische establishment en de mainstream media gedemoniseerd wordt, omdat ze eurosceptisch is en de belangen van Polen boven die van buitenlandse staatsvijanden stelt.

Nadat de partij in het jaar 2015 de macht van het door de voormalige minister-president Donald Tusk aangevoerde Burgerplatform had overgenomen – Tusk is op dit moment voorzitter van de Europese Raad – zegde de PiS een door de voorgaande regering genomen akkoord op om 7000 “vluchtelingen” te accepteren. De plaatsvervangende minister van Buitenlandse Zaken zei in een interview in 2016:

“Ik zie geen mogelijkheid om deze beslissing in te voeren en dat zie ik ook in de meeste andere EU-landen niet. Daarom is de beslissing dood. Ze werd vanaf het begin niet uitgevoerd en niets wijst erop dat de meerderheid van de EU-landen haar nog zal invoeren.”

Tegen Tusk loopt op dit moment in Polen een onderzoek wegens een mogelijke illegale samenzwering met de Russische geheime dienst, waarbij het om het neerstorten van een vliegtuig gaat, waarbij de voormalige Poolse president en oprichter van de PiS, Lech  Kaczyński, om het leven kwam, en waarbij Tusk ook door minister van Defensie Antoni Macierewicz van verraad wordt beschuldigd.

Polen is slechts een van de vele Oost-Europese landen die zich tegen de Europese Unie verzet en haar eisen, volgens welke de lidstaten een overweldigend aantal migranten moeten opnemen of “rekening moet houden met consequenties”. De “Daily Mail” bericht daar over:

“De uitvoerende macht van de EU verhoogde woensdag de druk op Polen en Hongarije, waarbij zij nu of asielzoekers in het kader van het migratieplan van het blok moeten opnemen of dat er juridische consequenties volgen als hun terughoudende regeringen weigeren. Warschau en Boedapest hebben het quotaplan afgewezen, volgens welke 160.000 mensen uit Italië en Griekenland – de belangrijkste landen van aankomst – over andere EU-landen verdeeld moeten worden.”

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán waarschuwde onlangs dat het overleven van Europa op het spel staat, waarbij de immigratie en de verdediging van nationale grenzen de belangrijkste probleemgebieden vormen. Hij zei:

“We leven in een tijd, waarin de internationale politiek in een slagveld is veranderd. De onafhankelijkheid en vrijheid van de Europese naties staan op het spel en in het centrum van dit slagveld bevindt zich de migratie.”

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.infowars.com
Door: Dan Lyman

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, demoniseren, EU-critici, Eurabië, Europeanisering, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Globalisering, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Oost-Europa, Patriottisme, Polen, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Poolse minister van Binnenlandse Zaken: “De bloedige oogst van het multiculturalisme zal niet naar Polen komen.”

 1. Steven zegt:

  Alleen die oostblokkers zijn wakker. De rest van Europa laad zich gewoon naar de slachtbank brengen, Ze gaan zelfs zo ver dat misdaden gepleegd door k*t allochtonen niet eens meer vermeld worden of wordt gewoon goed gepraat….althans..als het slachtoffer een BLANKE is, want dat interesseert ze NIET!

  Geliked door 1 persoon

 2. ieznogoedh zegt:

  Kennelijk zijn de Poolse poitici wel tot regeren (en dus vooruitzien) in staat en laten ze die mislims gewoon niet binnen. Hebben de Poolse vrouwen geluk.

  Geliked door 1 persoon

 3. H J zegt:

  @Steven
  Ja, die oostblokkers zijn niet zo stoffig als menigeen zou denken. Die landen hebben toch ook weer een iets andere cultuur dan de west europeanen. Ze staan minder met hun hoofd in de lucht en hebben naar mijn mening nog een echt christelijke waarde.
  Het is feitelijk te dol dat we zeer waarschijnlijk door dit soort helden naties worden gered van de islam overheersing. Polen, Hongarije en Tsjechie bieden al openlijk weerstand en als de EU hoge boetes gaat opleggen dan stappen deze naties doodleuk uit de EU. Eind goed, al goed.
  Dan is er de weerstand in praktisch alle andere EU naties (ja, Zweden niet natuurlijk, laat ze maar zweten). Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland onder anderen komt het water aan de lippen.
  Ik verwacht veel van Oostenrijk gezien de historie van dat land. Ik ben niet voor extreem rechts, maar voor dat je het weet wordt je veroordeeld omdat je een Turk een Turk noemt.
  Het moet onderhand eens afgelopen zijn met die ge-inverteerde maatschappij. Heb je het gelezen?
  Pompoen bij een Doenergerecht is racistisch. Hoe haal je het in je hoofd als normaal mens. En dat mag dan zichzelf journalist of theatermaker of wat dan ook noemen.
  Zelfde kul als in Amerika. Er zit een systeem achter zoals wij op dit blog forum wel weten en de PiS zegt het ook gewoon. Niet Merkel en Rutte natuurlijk want die hebben hun ziel al verkocht.
  MY ASS!

  Geliked door 1 persoon

 4. Steven zegt:

  Heeft Timmermans zijn schande er al over uitgesproken?

  Geliked door 1 persoon

 5. Mary zegt:

  En gelijk hebben ze, de Poolse betoging tegen de komst van de Islamitische barbaren loog er ook niet om dat was heel duidelijk, wel heel prettig dat de Poolse minister het roerend eens is met het volk en ook doet wat het volk wil. EU dreigementen??, het beste wat je voor je land en volk kan doen is de EU verlaten!!!!

  Geliked door 2 people

 6. Japio zegt:

  Nou dan worden straks de rollen omgedraaid en gaan wij maar naar Polen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Japio: 22.08. uur. Die mogelijkheid wordt steeds aantrekkelijker. De Polen zijn helden, en houden nog van hun vaderland! En wat moeten deze rode achterlijken der EUSSR, met hun gedreig, laat ze ter plekke doodvallen. Aan dat vuile tuig in Brussel, dat cabral is niets verloren! Vaar ter helle EUSSR!

   Geliked door 1 persoon

   • H J zegt:

    Haleluja…nee, zonder flauwekul. Ben het haast zat om alle reacties te lezen, maar nu dat de oost blokkers ons te hulp lijken te schieten, wordt ik toch weer een beetje vrolijker.
    YES, vaar ter helle EUSSR

    Geliked door 1 persoon

 7. tinekevanschagen zegt:

  Meer…Meer…Meer….van dit!!

  Like

 8. Jade zegt:

  God gloeiende, waarom hebben wij niet zo`n regering???

  Like

 9. Ron zegt:

  Net als de Hongaren en de Tsjechen zijn ook deze Polen helden.
  De EU subsidiekraan was een lokkertje om aan te sluiten bij de nieuwe EUSSR. De oost-Europese landen hebben de oude USSR meegemaakt en weten nog hoe het is om bezet te zijn. Dat gebeurt ze geen tweede keer meer. Hun geheugen en geschiedenisonderwijs is waarschijnlijk een stuk beter dan bij ons in west-europa.
  Het probleem voor deze landen is dat subsidie net zoiets is als drugs. Je raakt er verslaafd aan. Afkicken van deze subsidiedrugs zal een hard gelag voor de oost-europese volkeren zijn, echter beter te verdragen dan de gehele bevolking te laten vervangen door primitieve mossels uit afrika of andere islamitische brandhaarden. Ze hebben daar nog een keuze. In west-europa heeft het autochtone volk nauwelijks een keuze meer, of is zo gehersenspoeld dat ze blindelings achter figuren als Rutte en Merkel aanlopen. Ik hoop dat de oost-europese landen hun rug recht houden en zo snel mogelijk die EU in elkaar laten storten.

  Like

 10. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  SS politici en de met hen collaborerende pers zijn twee handen op de fascistenbuik van geld harkende schooiers als Soros en schurken in Den Haag, Brussel, Politie en Justitie die op zijn loonlijst staan. Wie zoekt dit eens uit? Zijn er nog journalisten in dit land?

  Like

 11. Jean zegt:

  Polen grenst aan Duitsland en wie deelt ‘voorlopig nog’ de spelregels daar uit? Juist fuhrer murkel en de gevolgen zijn dramatisch.
  In Brussel is er ook nog zo een troep die zich enorm inzet voor de totale vernietiging van heel Europa omdat ze daardoor het eigen belang kunnen spekken. Die troep schuilt onder de naar EU…
  Hoelang nog????

  Like

 12. Ekster zegt:

  Ik ben blij met de Oost-Europeanen. Gouden mensen waar je in meerdere opzichten wat aan hebt. Ze komen hier om een leven op te bouwen, om te werken, niet om de boel uit te vreten. Ik zie hen als Europa’s laatste kans om haar cultuur te behoeden van de ondergang. Want als het aan de West-Europese regeringsleiders ligt, wordt Europa overgedragen aan de mohammedanen. Ik denk zelfs dat als hier de pleuris uitbreekt, wij zullen worden geholpen door de Oost-Europeanen die hier wonen. Van de meeste Nederlanders hoef je helaas niet veel te verwachten. “We” zijn weekdieren geworden, maar de Oost-Europeanen beseffen dat er heel veel op het spel staat en zijn bereid onze en hun cultuur te verdedigen.

  Like

 13. ronals en marjan zegt:

  In Polen hebben ze meer hersens als hier in ons hersenloos geregeerd land. Neem Den Haag ! Vrouwen / meiden kunnen er niet eens meer naar het zwembad zonder lastig gevallen te worden of aangerand of verkracht !! Als ik een NL Hagenees spreek , na lang zoeken tussen alle Arabieren, willen ze allemaal weg daar uit die ghetto stad. Alles is er vies , goor en gevaarlijk !

  Like

 14. marcelvl1976 zegt:

  Ik kan persoonlijk goed overweg met de meeste Polen, maar ben TEGEN het open grenzen beleid dat zij hier in grote getale voornamelijk laag of ongeschoold werken kunnen doen tegen prijzen waar wij niet tegen kunnen concurreren. In Polen kan men met de euro ruim 4 keer zoveel doen als wij in Nederland, in Roemenië is dit verschil nóg groter. Dat men in Polen geen multiculturele samenleving wil is hun goed recht, echter waarom gaan veel van hun wél elders werken puur alleen uit economische motieven? De arbeidsmarkt in Nederland en andere west europese landen zou een stuk normaler en fijner zijn zonder deze toestroom. Maar zoals ik eerder typte ik reken het niet de mensen zélf aan, wel het systeem waarin we zitten. Ook is bewezen dat het aantal Polen inmiddels groter is dan het aantal Antillianen in Nederland. Voor de gene die niet in de sectoren zitten waar je enige concurrentie daarin hebt, zullen die schouderophalend reageren, voor mensen die er wil in zitten kan het einde van je werk betekenen omdat een Pool of een Roemeen hetzelfde werk tegen een lager tarief wil doen! Denk daar ook eens over na of maak er een punt van voor Wilders!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s