ANTIFA . . .

Screenshot_89

Je kunt niks? Je hebt niks? Je bent niks? Je hebt geen argumenten? Je hebt minderwaardigheidscomplexen!!? KOM TOCH BIJ DE ANTIFA!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Republikein”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten". Bookmark de permalink .

22 reacties op ANTIFA . . .

 1. abouneenee zegt:

  Antifa zit vol met nuttige idioten. Bovenstaande plaatje suggereert dat leden van Antifa arm zijn (de mensen op het plaatje lijken wel blij), maar ze komen uit alle lagen van de bevolking en inderdaad hebben zij stuk voor stuk geestelijke problemen (zoals een minderwaardigheidscomplex) en als gevolg daarvan zijn ze nooit blij. Een stel zuurpruimen zijn het.

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. Volgens mij zijn de tanden er reeds uit geslagen?

  Like

 4. abouneenee zegt:

  Mensen die schoppen tegen sociale structuren die niet naar hun zin zijn, moeten die sociale structuren op een democratische en vreedzame manier bestrijden. Een samenleving met zoveel verschillende zienswijzen als in Nederland zal niet buigen voor de via geweld verspreide wil van anarchisten. Op die wijze kost het de hele samenleving geld, denk aan politie-inzet en publiek media die op deze wijze geen andere zaken kan verslaan, maar ook medische inzet of inzet van gemeentelijke afvaldiensten en de schade aan het publieke domein en de besluitvorming zal er geen millimeter anders door worden.

  Like

 5. Jesus, komen die uit de appalachian?

  Like

 6. scheermes zegt:

  Als iemand de tanden zet, in iets wat de toets der krietiek niet kan doorstaan,dan kan het zo maar gebeuren dat iemand zijn tanden verliest !! Gezond verstand gebruiken , en gezonde kijk op de samenleving houd je gebit intact !!

  Like

  • scheermes zegt:

   Als dit kinderen zijn die in armoede moeten leven in rusland ,en in het riool moeten slapen en elke dag in de ellende zitten doordat hun ouders drankverslaafd zijn ,vind ik deze foto misplaatst !!Ik weet dat vele ouders door hun drankproblemen uit hun huis gezet worden in rusland, en dat vele kinderen in rusland in het riool leven onder erbarmelijke omstandigheden en niks hebben te eten praktisch !!Schande dat dit kan anno 2017 !!Deze kinderen kunnen er waarschijnlijk niets aan doen, dat zij hun gebit niet kunnen onderhouden !! TRIEST!! Ik heb er zelfs kleine kinderen gezien van ongeveer zes jr oud ,die met een stuk of tien in het riool zitten !! Werkelijk HARTVERSCHEUREND !!

   Like

 7. carthago zegt:

  Antifa ratten zijn genetisch gemanipuleerde producten van de kalifaatratten,in het geheim ontwikkeld in de eussr catacomben in Brussel. Dat kun je al zien als je het gebit en uiterlijk van verhofstad vergelijkt met bovenstaande foto, compleet identiek!Dat geldt ook voor de diarree die er dagelijks uit komt.

  Like

 8. iemand zegt:

  Noem het geen Antifa. Noem het ‘anti’fa. Met anti tussen haakjes. En doe de bijbehorende bewegingkjes en intonaties als je het uitspreekt. Noem het anti (vingertjes, pauze, veelbetekenende blik)-fa.

  Kijk, de jongens en meisjes van de antifa, pardon, de ‘anti’-fa, hebben nog niet zo goed begrepen wat het nou precies was, bij die fascisten, die wij zo haten, wat die dan precies deden, om die haat te verdienen. Ik som ze op. 1) Dood aan de joden. 2) Dood aan de homos. 3) verheerlijking van geweld. 4) blinde leider adoratie tot in de dood. 5) streeft naar werelddominatie. 6) ziet iedereen buiten de eigen kring als minderwaardige kruipsels die je mag/moet uitbuiten en uiteindelijk VERPLETTEREN. Dat waren, zo’n beetje, de eigenschappen van de fascisten, die ons niet aanstonde. Natuurlijk vergeet ik er nog een paar, zoals het gebruiken van de baarmoeder als wapen. Het om zeep helpen van de democratie. Etc.

  En verrek, krijg nou wat, weet je welke organisatie OOK verrekte fascistische elementen vertoont, die wij allen zo haten? Heh? Precies! De islam! Sommigen, namelijk de TARGETS van de ‘anti’-fa, vechten tegen de islam… omdat de islam… FASCISTISCH IS.

  Wie zijn hier dan de ANTIFA, en wie zijn hier de ‘ anti ‘-fa? He? Wie loopt er in bruine, pardon, zwarte uniformen, is niet voor rede vatbaar, hanteert geweld, opereert als een, gebundele massa, een fasces? FASCISTISCH? Wie smoort het open debat: met geweld? Wie noemt mensen ‘nazi’ zonder reden, maar staat wel zoete broodjes te eten met aanhangers van de meest fascistische organisatie op aarde? Fuck ‘anti’-fa.

  En het erge is: dat zijn nou de professoren op onze universiteiten he? Willen onze kinderen een papiertje dan moeten ze ja en amen zeggen tegen deze hersenspoelers, he?

  Like

 9. BertG. zegt:

  Dit zijn toch duidelijk kansen pareltjes uit Rusland.
  De hele dag bezopen en vol gestopt met wazige drugs.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Uiterlijk zegt niet alles en dat zie je hier ook weer: Ik moet heel eerlijk zeggen, dat het plaatje me sterk doet denken aan twee broers, die aanvankelijk bij demo’s van Pegida NL- en thans bij DDL, BZTV en wat dies meer zij te vinden zijn, voornamelijk dus vanwege die gebitten. Maar die staan dus wèl aan de goede kant. -Goeie knullen ook, allebei.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Zugabe.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Antifa…Het uitschot van de maatschappij !!

  Like

 13. Jan zegt:

  Antifa-trut gaat met haar moslimlover naar Turkije en wordt daar prompt verkracht en in elkaar geslagen

  Links in een notendop


  Things deteriorated rapidly. His insecurity and childishness got worse. In the following weeks, I was violently pushed, blocked from leaving freely, and repeatedly told not to speak. If I spoke anyway, anger erupted. I endured threats that I would be burnt with cigarettes, flinching as he “faked” with his lit cigarette. I had to duck to avoid having sharp objects thrown at my face. I had water angrily poured over my head.
  Unwanted sex? Rape? All the time. He did not stop to determine whether I consented to sex. Several times, he turned off my wifi and lied about it, a modern-day form of gaslighting. He verbally criticized me for using social media, my main link to the rest of my life back in the US, and tried to discourage me from using it. He forced me to unfriend one Turkish man on Facebook, and wanted me to unfriend many more.

  ….
  http://archive.is/BsPWd

  Like

 14. Jan zegt:

  We Zullen binnenkort nog veel van antifa, de wereldwijde linkse terreurorganisatie horen

  Domestic Terrorists ANTIFA Release Armed Militia ‘Training Day’ Footage


  http://www.thegatewaypundit.com/2017/05/domestic-terrorists-antifa-release-armed-militia-training-day-footage-video/

  Like

 15. Zodra je de subsidie-uitvreetkraan dichtdraait zijn er geen antifa meer

  Like

 16. Jan zegt:

  ANTIFA-Amerika zegt graven van gesneuvelde Confederatie-soldaten te ontheiligen en vlaggen op hun graven te verbranden op 1 juli in Gettysburg

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/06/far-left-antifa-thugs-planning-desecrate-graves-burn-flags-gettysburg-july-1/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s