ISIS pleegt aanslag in Parijs: Agenten neergeschoten op Champs-Elysées

Screenshot_76

(Door: Bas Paternotte)

Schutter gedood – Klopjacht op tweede verdachte

In Parijs zijn donderdagavond meerdere agenten op de Champs-Elysées neergeschoten. De politie in Parijs gaat uit van een aanslag. Eén van de agenten is gedood, een ander zwaargewond. Een toerist raakte lichtgewond. De schutter is doodgeschoten. Een tweede dader wordt gezocht. Eén van de verdachten zou bekend zijn bij de Franse inlichtingendiensten. President François Hollande zegt overtuigd te zijn dat het om een terroristische aanslag gaat. ISIS heeft de aanslag opgeëist. De terreurorganisatie stelt dat de aanslagpleger Abu Yousif heet en een “Belg” is. Zondag vinden in het land de presidentsverkiezingen plaats. De gebeurtenissen van donderdagavond leest u hieronder terug.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

56 reacties op ISIS pleegt aanslag in Parijs: Agenten neergeschoten op Champs-Elysées

 1. elisah zegt:

  Het waren agenten van het team roze in blauw, die aanspreekpunt zijn voor homo’s etc.
  Het wordt met de dag griezelliger in Frankrijk, je kan alleen maar hopen dat dit de verkiezingen positief zal beïnvloeden en de Fransen snappen dat ze Marine le Pen nodig hebben om hun land te heroveren…

  Geliked door 2 people

  • Luchtpint zegt:

   ’t Kan natuurlijk ook negatief worden beïnvloed zoals in Madrid destijds. (2004) Kunnen ze iemand kiezen die nog méér PC gelul verkoopt.

   Prepare for the worst !

   Like

  • Aegolius cs zegt:

   Verklaar uw coment nader over uw informatie? Bvb dank.

   Like

   • Aegolius cs zegt:

    Xavier Jugelé, 37, Paris Police Officer Who Championed Gay Rights

    PARIS — He was a proud defender of gay rights, joining protests against Russia’s ban on “homosexual propaganda”

    Like

   • elisah zegt:

    Het team roze in blauw werd gemeld bij, ik meen, goede morgen Nederland.

    Like

 2. ildiko zegt:

  Zoals men zaait zo zal men oogsten ! Ik vind heel erg triest voor die onschuldige agenten en ik ben boos en kwaad op het Franse laffe volk dat nog steeds niet tot opstand komt.

  Geliked door 1 persoon

  • Japio zegt:

   Ildiko, Franse laffe volk? En het Nederlandse volk dan en het Duitse, Belgische, Zweedse en ga zo maar door. Bijna heel Europa is laf maar dat is de schuld van de regeringen. Ik weet niet of het per definitie laf is maar ieder commentaar of protest tegen dat afbraak beleid inzake immigratie wordt afgedaan als racisme. Je wordt monddood gemaakt door die laffe bende met hun intense slechte bedoelingen. Zeg je mening op Facebook of twitter dan staat binnen de kortste keren de politie op de stoep. Gelukkig heb ik geen van beide en kunnen vooralsnog onze mening ventileren op E.J. Bron. Het zou fantastisch zijn als we in grote getalen de straat op gingen maar we hebben ook nog te kampen met linkse goedmensen. Daarmee wil ik zeggen dat er nog steeds mensen zijn die de zgn vluchtelingen welkom heten en dus de verdeeldheid onder de autochtone bevolkingen nog steeds groot is. Eerst moeten er nog duizenden mensen doodgereden worden door vrachtwagens of in koele bloede doodgeschoten worden of verkracht worden of door bommen om het leven komen enz enz. Misschien dan, heel misschien zal de linkse oogziekte “staar je blind op multikul” worden genezen, maar er moet nog heel wat gebeuren ben ik bang.

   Geliked door 3 people

   • Nemesis zegt:

    Je hebt volkomen gelijk Japio, bij al die andere landen is het hetzelfde gedrag. Ik wil er wel nog aan toevoegen @ ildiko, dat het niet erg fair is de bevolking van een land van lafheid te beschuldigen als men in het zelfde schuitje zit en het zelfde gedrag vertoond.

    Het zal allemaal niet eenvoudig zijn, want we moeten ons naar tenminste drie richtingen verweren en dat geldt ook voor die andere landen. Dat zijn de corrupte NWO horige regeringen, de sneeuwvlokjes (de teddybeertjes gooiende en wees welkom zingende goedmensen) en de binnen gerolde moslemische uitkeringstoeristen, van super licht tot zeer zwaar zwart gepigmenteerd die zich opvoeren als koppensnellers en wilde spezies (ik wil niet graag de een of andere diersoort beledigen) waar ik nog geen passende naam voor bedacht heb.

    Geliked door 1 persoon

   • ildiko zegt:

    Japio je hebt helemaal gelijk, wij westerlingen zijn te laf, en een te laffe volk zal alles duur betalen. Wij zullen hier islamitische dictatuur krijgen en zullen onze kinderen op straat onthoofd worden, totdat ze en het Europese volk uiteindelijk tot mega opstand komen.

    Like

  • Leo zegt:

   Over het laffe Nederlandse volk maar te zwijgen, gezien de laatste verkiezingen…….

   Geliked door 3 people

 3. Thomasson zegt:

  Wij zullen maar hopen dat de agenten niet voor niets zijn beschoten en gestorven. De realiteit slaat letterlijk om de oren. Niemand kan meer de realiteit verloochenen. Niemand kan meer een struisvogelpolitiek voeren. De Fransen moeten eindelijk begrijpen dat de traditionele oude politieke partijen ze niets meer te bidden hebben. Ze zouden het land in neerwaartse spiraal halen totdat er een burgeroorlog zal uitbreken. Dan is dat nog de vraag of de autochtone Fransen zouden bij machte zijn hun land voor zichzelf te houden. Dat hangt van de factor tijd af. Het enige wat het land nog kan redden is stemmen op een partij die voor Frankrijk is en niet voor de EU en islam.

  Geliked door 6 people

 4. boorzalf zegt:

  Een Belg. hmm…. laat me raden uit Molenbeek??

  Geliked door 1 persoon

 5. elisah zegt:

  Het blijkt ook nog dat isis en al qaida binnenkort willen gaan fuseren…

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ja. dat zijn ze van plan of hebben het al gedaan. Hopelijk gaan ze elkaar dan op een zeker ogenblik te lijf, want de een z’n islam is de ander z’n islam niet, en dan heb je het gedonder in de glazen. Prima dan, laat ze elkaar maar afmaken.

   Like

 6. islamitische aanslagen hebben niks met islam te maken, zegt de Ned. politie

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Alphons Mantel: 08.32. uur. Dat zegt verder natuurlijk ook: de VVD, het CDA, de PvdA,D66,GL,CU,SPPvdD. Zodoende zitten we opgescheept met de islamisering; die gestaag voortgaat!

   Geliked door 1 persoon

   • bigljohn zegt:

    Tom Hendrix 21 april 2017 om 16:09 Dat blijft inderdaad gestaag doorgaan omdat de kiezer gelijk een loopse teef achter die linkse alpha mannetjes uit Den Haag blijft aanlopen !

    Like

   • bigljohn zegt:

    Tom Hendrix 21 april 2017 om 16:09 Om weer eens genaaid te worden door die linkse alpha mannetjes !

    Like

 7. Steven zegt:

  Heel Parijs is straks een oorlogsgebied. Want je hoort alleen maar..HET WAS EEN AANSLAG, maar verder laten we het daar gewoon bij en wachten weer op de volgende attack.

  Geliked door 1 persoon

 8. delamontagne zegt:

  Er zijn genoeg “bovenstaanden” die nog volhouden:”Heeft niets met islam te maken”.

  Christophe Girard, burgemeester van 4e Arrond. Parijs:

  Aanslag in Frankrijk een paar dagen voor de Presidents verkiezingen.
  Heel vreemd ! Ga eens bij meneer Poutin te rade………
  //////////

  Thomas Monnier, Journalist

  Het ergste is nog dat Marine le Pen ervan zal profiteren van deze erge gebeurtenis die op de Champs Ëlysées is gebeurt.
  ///////////////
  Bruno Masure, Journalist

  Ach al die opwinding over de Champs Élysees, terwijl het waarschijnlijk om een groot “schurken-stukje” gaat……..

  Geliked door 2 people

 9. Cathja zegt:

  Waarom lees ik met de regelmaat van de klok dat ‘de dader bekend was bij de inlichtingendiensten’?
  EN NIEMAND ONDERNEEMT ACTIE EN SLUIT DAT GEZWEL OP?
  Waarom wachten tot er (vele) onschuldigen de dood ingejaagd worden?

  Deze nalatigheid treffen we ook in NL aan, want ook hier worden misdrijven gepleegd door figuren ‘die bekend waren bij de inlichtingendiensten’.

  Daar zijn voldoende voorbeelden van.

  SCHANDE !

  Geliked door 4 people

 10. Het is net een feuilleton.

  Geliked door 1 persoon

 11. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4429938/Major-road-Paris-closed-police.html

  Pictured: ISIS terrorist who killed a cop and wounded three others in AK47 Paris rampage after he was released EARLY from a 20-year sentence for trying to kill police – as video captures dramatic moment he was gunned down by officers

  One policeman was killed on Thursday evening after being ‘targeted’ on the Champs Elysees in central Paris
  The attacker was eventually shot dead after French police officers rushed to the scene in the heart of the city
  Two other police officers were ‘seriously injured’ and a ‘female foreign tourist’ was wounded in the incident
  The fatal shooting on the world famous avenue took place as French presidential candidates debated

  Volgens Mailonine was de moordenaar veroordeeld tot 20 jaar gevangenisstraf wegens een poging om een ofmeerdere politieagenten te doden. Hij was vervroegd vrij gelaten.

  [Ongetewijfeld wegens goed gedrag 🙂 ]

  Geliked door 1 persoon

 12. elisah zegt:

  De aanslagpleger is in 2005 al veroordeeld tot 15 jaar cel, wegens poging tot doodslag op 3 mensen, waaronder 2 politieagenten.
  Het is een raadsel hoe het mogelijk is, dat iemand die eigenlijk tot 2020 in de gevangenis zou moeten zitten, in 2017 weer precies het zelfde kan gaan doen, nl aanslagen plegen op agenten…

  Geliked door 1 persoon

 13. Pietersen zegt:

  Vaak wordt hetzelfde stramien gehanteerd : Een crimineel die zwaar in de stront zit vanwege zijn criminele activiteiten en veel slechts heeft uitgevreten, gaat radicaliseren in de bajes met behulp van of dankzij een gevangenis imam en zijn islamitische maatjes in de bak.
  Hij weet dat hij nooit bij allah zal arriveren met hetgeen hij op z’n kerfstok heeft. De bange stumper besluit dan maar een zogeheten Jihadstrijder te worden om al zijn zonden weg te wassen. Al zijn haat tegen de ongelovigen, die zoveel meer bereikt hebben dan hij in z’n waardeloze leven, kan hij in een keer kwijt.
  Vervolgens schiet hij een aantal ongelovigen dood, blaast zichzelf ergens op of raast met een truck door een mensenmenigte, maar hij weet wel dat zijn familie niet onbemiddeld achterblijft, die krijgen een uitkering via een of ander islamitische groepering.
  Ja, je bent en blijft een goedkope domme macho tot in de dood. Je familie en de islamitische gemeenschap zal je blijven waarderen en op deze voorspraak -het was zo’n goeie jongen-(waar hebben we dat meer gehoord), hoopt hij toch nog aanspraak te maken op 72 maagden in het paradijs.
  Kortom zijn daad heeft niets heroisch, maar is uiterst laf en uit eigenbelang.

  Geliked door 3 people

 14. BertG. zegt:

  Of topic.
  Letten we even op onze nieuwe held hier, op 0:35
  Thierry Baudet ziet als enigste er geen enkel bezwaar in om de banden goed aan te houden met Turkije.
  De huichelaar.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ BertG. 21 april 2017 om 10:42

   Ik heb die Baudet altijd al een praatjesmaker gevonden, een beetje een slap aftreksel dat meelift op de ideeën van Geert Wilders. Baudet is een opportunistisch mannetje dat zichzelf erg aantrekkelijk vindt. Hij weet dat hij goed ligt bij de vrouwtjes. Baudet kan wat mij betreft de boom in, maar hij is in elke geval iets minder rampzalig dan Klavert en Pechdrol.

   Geliked door 3 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @BertG: 10.42. uur. Valt mij zwaar tegen van Baudet, Bert.

   Like

   • BertG. zegt:

    Mij niet, dat soort mensen heb ik vanaf dag 1 al door, altijd.
    Alleen je moet het willen zien en door die luchtballon heen prikken.
    Een namaak figuur met mooie woorden, nog mooiere zinnen en zeer goede zorgvuldig uitgekozen verhaaltjes.
    En dat werkt altijd zeer goed bij de gemiddelde Nederlander.
    De Nederlander valt zeer makkelijk te overbluffen met een taal/ woord keuze die ze zelf niet machtig zijn, daar kijken ze tegen op.
    Je ziet dat overal terug, in de regering, in een gemeenteraad, op een bedrijf.

    Like

  • Japio zegt:

   Gaat Baudet een Trumpje doen? 180 graden draaien?

   Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  De enige redding voor Frankrijk, en ook voor ONS patriotten, is een gigantische overwinning voor het FN en Marine Le Pen. Het houdt niet op met deze waanzinnige terroristen en volgers der islam. En zeker niet vanzelf!

  Geliked door 2 people

 16. Japio zegt:

  Doe je je werk dan wordt je doodgeschoten en de nabestaanden zullen weer in diepe rouw gehuld gaan. Politieagent of badmeester, het zijn dezer tijden geen fijne beroepen meer. De vlaggen gaan voor de zoveelste keer half stok en de huichelaars plengen weer krokodillentranen en spreken hun afschuw uit over deze terroristische daad. Maar beste landverraders het is een moslimterroristische daad. Als u deze moorden nu eens een keertje op de juiste manier gaat labelen als islamterreur en die horror-religie gaat aanpakken, verbieden en verbannen dan gaan we de goede kant op. Zo niet, dan zijn jullie hoofdelijk verantwoordelijk voor deze aanslagen stelletje linkse onderkruipers

  Geliked door 6 people

 17. Republikein zegt:

  Ik las net dat een tweede verdachte in Antwerpen zich had aangegeven, bij doorzoeking van zijn woning werden wapens aangetroffen.
  Nou vermoed ik dat hij daar een vergunning voor had.

  Geliked door 1 persoon

 18. scheermes zegt:

  De fransen beginnen al het gewoon te vinden als er een aanslag plaatsvind!! De nabestaanden OOK ????Ik zag op geen stijl vanmorgen een filmpje, dat op 12 april ,een allahu akbar schreeuwende moslim met een mes in het been geschoten werd door de politie ,in de schilderswijk in den haag !! Dit heeft de npo NIET uitgezonden volgens mij !! Dit gebeuren vond 9 dagen geleden PLAATS!! Stel je eens voor zeg dat de mensen wakker beginnen te worden van de linkse kerk !! Dat moeten de paus en co beslist NIET hebben !! Wat moeten zij met wakkere mensen?? !!Daar kunnen zij ECHT NIKS mee !!Dat worden namelijk BRONLEZERS ,die het KWAAD de islam bestrijden !!Met de pen !! Een geweldig WAPEN !! DODELIJK voor de linkse kerk!!

  Like

  • Steven zegt:

   Ik had het pistooltje toch iets hoger gehouden dan de benen…want deze schreeuwer gaat gewoon weer revalideren en doet het straks nog eens over…en dan is uw moeder..vader of dochter aan de beurt.
   ROMMEL moet je meteen OPRUIMEN is mij altijd geleerd!

   Like

   • Japio zegt:

    Steven, daar waar de benen elkaar ontmoeten daar tussen hangt zo’n petloos aanhangsel. Eerst daar schieten en dan een stuk naar boven iets aan de linker kant.

    Like

  • Nemesis zegt:

   Filmpje is door SBS6 uitgezonden in Hart van Nederland.

   Like

 19. Tistochwat zegt:

  De ‘leiders’ laten dit allemaal gebeuren, terwijl ze zich vergrijpen aan ons belastinggeld om een luizenleventje voor zichzelf te creëren. Ze ondernemen er niets tegen, omdat het ‘gewoon’ hoort bij het grote plan: het afslachten van de autochtone bevolking en die vervangen door schurftige mohammedanen: de door ONS betaalde moordmachines.
  We zijn er mooi mee in de aap gelogeerd…

  Like

  • Japio zegt:

   Tistochwat, dat is ook zo. Eigenlijk is het hier geen democratie meer maar een dictatuur aangestuurd door het super dictaturen Brussel. We worden keihard onderdrukt en mogen geen mening bezigen aangaande hun wanbeleid, het immigratie gedrocht. Alleen als je links genoeg bent dan mag je wel je gore muil opentrekken.

   Geliked door 1 persoon

 20. Tistochwat zegt:

  En nou maar afwachten op wie de sukkels zullen gaan stemmen hè? Marine zal het wel niet worden, want die past niet in het plan. En mocht ze het wél worden: door wie zou ze dan worden tegengewerkt of zelfs wel worden vermoord om het prachtige islamiseringsplan niet in gevaar te brengen?

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Marine zal dit maal zeker geen president van Frankrijk worden.
   Helaas, maar het is niet anders…
   De rotzooi zal nog véél groter moeten worden.
   De illusie dat het leven “normaal” is en altijd zal blijven is nog te hardnekkig.

   Geliked door 1 persoon

 21. oeps48 zegt:

  Krijgt Frankrijk met Marine Le Pen eindelijk een ijzervretende president, die de grenzen sluit en de indringers de weg naar thuis wijst, of kiezen de Fransen weer voor een incorrecte slappe tinus als president ???

  Like

 22. delamontagne zegt:

  Ik lees net dat er in NL ook een “verwarde” persoon is behandeld, ik bedoel neergeschoten door de politie.
  Heb het niet in de NL-media gelezen.
  Nadat hij was neergeschoten bleef ie maar roepen:”allaha Hakkelbar”. ….. keer-op-keer.
  Degene die het filmde, sprak in een vreemd NL-s dialect. Kon het niet verstaan…..!

  http://www.dreuz.info/2017/04/21/video-quelques-heures-apres-lattentat-des-champs-elysees-la-police-des-pays-bas-tire-sur-un-homme-arme-qui-hurle-allahou-akbar/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+drzz%2FPxvu+%28Dreuz%29

  Like

 23. delamontagne zegt:

  AANSLAG OP DE CHAMPS ÉLYSEES:
  Marine Le Pen verhardt de “toon” en beschuldigt zowel Links als Rechts………….. ( Marine le Pen heeft direct na de aanslag het woord genomen )
  OP VIDEO:

  http://www.lopinion.fr/video/phrase/attaque-champs-elysees-marine-pen-durcit-ton-accuse-droite-gauche-124891

  Gericht aan de President die er om zijn tekortkomingen bekend is, de regering die op haar einde loopt en ook al die regeringen, of nu van Rechts of van Links is de afgelopen 10 jaren, om nu eindelijk eens die maatregelen te nemen, voordat zij de macht overdragen, ik vraag hen dringend maar plechtig om nu Schengen opzij te schuiven en de Nationale grenzen te herstellen en om alle personen die bekend zijn ( Fiche S ) [ bekend om terroristische gedachtendoed ], en die zich op ons grondgebied bevinden en de ideologie van de vijand verspreiden, onmiddellijk vast te zetten/////
  ****
  verder o.a om degenen die TWEE Nationaliteiten bezitten hun Franse Nationaliteit af te nemen en te deporteren naar hun landen van afkomst.

  Geliked door 1 persoon

 24. Witte raaf zegt:

  Het is allemaal te triest voor woorden maar het gaat al bijna dagelijkse kost worden,het is gewoon opvallend als er een dag niets gebeurt,de wereld op zijn kop!!

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  En heeft Pinokkio Rutte (VVD) al zijn deelneming uitgesproken met de slachtoffers? En gaat de huichelaar, Hollande – de linksmensch- al oproepen voor een stille tocht? Zijn de kaarsjes en troetelbeertjes al aangeschaft? Gaan de huichelaars van regeringsleiders van de EU, al naar Parijs, om hypocriet boeboe huilie, huilie te doen? Wat een geweldig werelddeel is Europa toch geworden, dankzij de EUSSR, niet? Kots ende braek!

  Geliked door 1 persoon

 26. tinekevanschagen zegt:

  Mark Rutte zijn medeleven al getoond?
  Iets van wij zijn met de gedachten bij de slachtoffers?
  De slachtoffers interesseert deze langspeelplaat helemaal niks!

  Like

 27. Pingback: “Le Pen wakkert angst voor terroristen aan” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s