“Le Pen wakkert angst voor terroristen aan”

Screenshot_90

(Door: Sarah Goldmann – Vertaling: E.J. Bron)

Linkse kringen hebben in alle landen om hen heen een vertegenwoordiger van het kwaad gecreëerd, die ze aan hun publiek voorschotelen om het in haatstemming te houden. Dat is Orbán in Hongarije, dat zijn Brexit-voorstanders in Groot-Brittannië, Wilders in Nederland, Trump in de VS en Le Pen in Frankrijk. Waar men hen van beschuldigt, is vaak irrationeel, omdat het niet op feiten is gebaseerd, maar op het eigen linkse levensontwerp, dat nog vóór de feiten bepaalt dat ze het kwaad zijn, omdat ze “rechts” zijn. In dit licht wordt dan alles geïnterpreteerd wat er om hen heen gebeurt en hoe hun statements daar over uitvallen. Gisteren was Le Pen weer aan de beurt, in “Die Zeit”, n.a.v. de actualiteit.

PI News

Het tegen haar gerichte artikel bevat een van de meest gebruikte linkse propagandamiddelen, het omdraaien van oorzaak en gevolg. Le Pen zou geen optimisme verbreiden, maar angst aanwakkeren, begint “Die Zeit”.

Le Pen daarentegen wilde geen optimisme verbreiden. De top-kandidate van het Front National verloor sinds januari volgens de peilingen aan instemming en moet nu haar eigen, nationalistische clientèle terugwinnen. Daartoe wakkert ze de angst voor terroristen aan, die zogenaamd met de “grote vluchtelingenstromen” het land zouden zijn binnengekomen.

Le Pen “wakkert dus angst aan”. En als ze die niet zou aanwakkeren, dan zou er geen reden meer voor bestaan, aldus de onuitgesproken conclusie. Op deze manier wordt Le Pen verantwoordelijk gemaakt voor de foutieve stappen van de regering, waartoe zij niet behoort. In werkelijkheid is het immers precies andersom:

In de eerste plaats bestaat er aanleiding voor de angst respectievelijk bestaan er meerdere aanleidingen: “Sinds de terreuraanslag op Charlie Hebdo, het Bataclan in Parijs en tenslotte op de promenade in Nice bevindt Frankrijk zich sowieso in permanente noodtoestand”, zoals “Die Zeit” zelf schrijft. Er bestaan gegronde redenen om in het Frankrijk van nu bang te zijn, die angst hoeft men dus niet meer “aan te wakkeren”, die is er al.

Het is de taak van politici om de oorzaken van de angst, in dit geval de oorzaken voor de terreur in Frankrijk, te bestrijden. Daarop moet je ze aanspreken. Le Pen stelt de these op dat het overwegend immigranten zijn of in immigrantenmilieus opgegroeide mensen. Je kunt dit met feiten betwisten, met cijfers, als die er zijn. Alleen die zijn er niet; het zijn immigranten of mensen uit immigrantenfamilies die buitenproportioneel bij aanslagen betrokken zijn. Dat kan dan nog op verschillende andere manieren worden geïnterpreteerd (ze krijgen geen werk enz.).

De eigen, openlijk uitgedragen motivering van de “Jihadisten” is echter dat zij de christelijke of atheïstische meerderheid in het land haten, deel met voorgewende motiveringen. Deze redenen zal men met overtuigingswerk niet uit de weg kunnen ruimen, ook niet met goede banen. Men moet beginnen bij de oorzaken:

“We moeten de controle over onze grenzen terugkrijgen, we moeten weten wie er naar ons toe komt”, zei ze. De huidige president François Hollande en zijn voorgangers zouden niets tegen het gevaar gedaan hebben. Dat de presentatoren tegelijkertijd informatie over de schietpartij in het centrum van de Franse hoofdstad doorgaven, kwam Le Pen alleen maar goed uit.

Opnieuw het omdraaien van oorzaak en gevolg. Men insinueert dat Le Pen de aanslagen zoekt en wil, omdat ze daarmee het gevaar van aanslagen kan handhaven. Maar wat een pech echter: precies op het moment dat het onderwerp aan beurt komt, schiet een moslim een politieagent dood. “Dat kon Le Pen alleen maar goed uitkomen”. Terwijl de medekandidaten zeggen dat alles toch helemaal anders is?!

Le Pen wil niet dat er politieagenten worden doodgeschoten, ze wil niet dat mensen door een vrachtwagen worden doodgereden, ze wil niet dat Joodse gijzelaars op beestachtige wijze doodgemarteld worden, ze wil niet dat een priester in een Franse kerk onthoofd wordt, zoals gebruikelijk in de moordenaars-sekte. Dat is een van haar voornaamste wensen en daarom spreekt ze het probleem aan, de mogelijke oorzaken en de vermoedelijke oplossing.

“Die Zeit” verdraait het geheel nogmaals: de Apocalyps, zoals deze op dit moment ontstaat en door enkele (bij lange na niet alle!) voorbeelden werd geïllustreerd, ook die wordt door “Die Zeit” bij Marine Le Pen in de schoenen geschoven, de ware vijand respectievelijk het vijandbeeld van de linksen:

Aanslagen zoals op het Bataclan in Parijs of op de promenade in Nice waren voor haar altijd politiek behulpzaam. Haar apocalyptische beschrijvingen van een bedreigd en door terroristen omsingeld Frankrijk werken beter als de bevolking bang is.

Daarmee kan men de een of andere kiezer misschien nog zand in de ogen strooien, de meeste echter niet meer. Daar zorgt de realiteit wel voor, die voor de linksen zo nog altijd niet bestaat. Niemand is er blij mee, niemand heeft het nodig, niemand wil het. Er is een presidente nodig die zich bezighoudt met de oplossing van deze problemen, een presidente met moed tot verandering en hart voor het land.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Sarah Goldmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Duitsland, establishment, Eurabië, Frankrijk, Front National, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marine Le Pen, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Le Pen wakkert angst voor terroristen aan”

 1. Beschouwer zegt:

  Wat een onzin ! De moslimterroristen wakkeren zelf het gedonder aan !

  Like

 2. scheermes zegt:

  En wie wakkert het terrorisme in het midden oosten aan ?? Daar is het namelijk meer dan TIEN keer zo erg !!

  Like

 3. Guardiacivil zegt:

  Smerig smerig Brussel en de hele maffia elite orde die telkens in staat zijn om zichzelf onschuldig te verklaren zich ver te verheffen boven iedereen met kritiek en tevens diezelfde schuld dus bij de ander te leggen. Ze verdienen allemaal wat lieden bij landsverraad tijdens de tweede wereld oorlog verdienden en dat was nog drie minuten blauwe lucht zien.

  Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  De [on]dankbare Muslim-onderdanen………….
  ***********
  Uit Jihad Watch;
  Een kanker-patiënte die toestemming had gekregen van de Israelische autoriteiten om de Gaza-strip te verlaten om in Israel medische behandeling te ondergaan, werd aan de grens gearresteerd.
  Werd begeleid door haar zus die in de meegebrachte medische spullen explosieven had verborgen.
  Had ook 1000-den euros in schoenen verborgen voor de Westbank voor terrorist operations.
  https://www.jihadwatch.org/2017/04/muslim-receiving-cancer-treatment-in-israel-arrested-smuggling-explosives-from-gaza

  Like

 5. Helena zegt:

  Wat een fantastisch stuk van Sarah Goldmann vertaald door heer Bron, èn de waarheid!
  Het staats journaal bracht vanavond weer een paar mensen ‘met een politiek correcte mening’ in beeld op de markt in Parijs. Natuurlijk het merendeel in doeken gewikkelde types met een voorkeur voor de partij die het meest gaat doen voor degenen die het minst bijdragen aan de economie en hun leven lang het handje gaan ophouden, maar: zowaar ook een blondine die heel laconiek op de meest recente aanslag (gisteren) in Parijs reageerde met een: “Je bent nergens meer veilig, overal zijn aanslagen niet alleen in Frankrijk en dit gaat zeer zeker niet mijn stemgedrag beinvloeden!” Volgens de commentator is er ‘onderhand’ na twee jaar een ‘gewenning’ opgetreden in Frankrijk na al die aanslagen, m.a.w. men kijkt er niet meer op! Ach ja, een lijkje meer of minder wat maakt het uit! Rondslingerende afgeknalde lichamen, rondslingeren lichaamsdelen na een aanslag met een vrachtwagen, het hoort er ‘gewoon’ bij! Je moet de mensen daar niet teveel mee lastig vallen tijdens een dagje shoppen, hup je gooit er gewoon een ‘doekje voor het bloeden’ overheen, weg ermee en gewoon doorgaan met ‘onze manier van leven’ want ze zijn niet bang die Fransen welnee! Als de ‘gewenning’ nu al is opgetreden, wat is dan is de volgende stap: afgehakte hoofden gespiest op hekken?
  Te ziek voor woorden, het zal verdomme je geliefde maar zijn die daar afgeslacht ligt, je wordt er toch beroerd van! En dan die zombies die er langs lopen met een arrogantie van; ‘ach ja het hoort er ‘gewoon’ bij in de grote stad!’ Dit: het verval van normen en waarden van beschaving is de grootste vijand van deze tijd. Als je geen gevoel meer hebt, dan heb je geen hart. Marine Le Pen is de enige politica met gezond verstand en een warm kloppend hart voor haar land en voor de mensheid. Diep respect.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Intussen in Khabarovsk:

  Drie doden bij schietpartij in gebouw Russische geheime dienst

  Bij een schietpartij in een gebouw van de Russische geheime dienst FSB in de oostelijke stad Khabarovsk zijn vandaag drie mensen gedood en één verwond, zo heeft de persdienst van de FSB bekendgemaakt. Volgens SITE, een in de VS gevestigde rapporteringsdienst, heeft Islamitische Staat de verantwoordelijkheid opgeëist. Dat gebeurde via het aan de terreurorganisatie gelieerde persbureau Amaq

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3139210/2017/04/21/Drie-doden-bij-schietpartij-in-gebouw-Russische-geheime-dienst.dhtml

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Socialisten, en sociaaldemocraten; zijn meesters in het omkeren van “oorzaak versus gevolg”. Deze partijen en hun leden, en de hypocriete partijen van liberalen en christendemocraten, zijn een verbond met elkaar aangegaan. Ze voldoen precies aan dat; wat George Orwell in zijn boek “1984”, heeft beschreven, namelijk: liefde is haat, haat is liefde, leugen is waarheid, en waarheid is leugen! Met deze vieze verradersbende gaan we naar de verdommenis!

  Geliked door 2 people

 8. Ronald zegt:

  Marine le Pen, Victor Orban, Donald Trump, Frauke Petry en Geert Wilders zijn REALISTEN!!!!!!! ZIj komen op voor de eigen bevolking en cultuur!!!!!!!!!!!!!!!

  Eigen bevolking eerst en deze dan ook voorrang geven op alles in het eigen land!!! Dit m.b.t. werk en scholing!!!! Dat is waar deze mensen voor staan. En dat is toch logisch…….

  Moslims die niet willen integreren; die alleen maar van gratis geld leven (en onze hele verzorgingsstaat kapot maken!!!!); die niet willen werken; die agressief zijn t.o.v. originele bevolking; die onze meisjes en vrouwen aanranden en verkrachten….etc. etc. etc. ALLEMAAL HET LAND UITZETTEN!!!!!!!!!!!

  Dat is ook waar deze regeringsleiders voor staan!!!!! De veiligheid van onze eigen bevolking en staat!!!!!! Logisch toch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Nogmaals: op radio 1 BNR ” het nieuws van alle verkeerde kanten” gaat het ook te keer tegen mevrouw le Pen en het FN. Van ons geld, hun leugens en propaganda.

  Like

 10. Harrie Vaes zegt:

  Wat de linkse gekken stellen is…….je hoeft niet bang te zijn want terroristische aanslagen zijn een verzinsel.
  De linkse gedachte is nog een groter gevaar dan het islamitisch extremisme.

  Like

 11. Mirjam zegt:

  Als er een aanslag gebeurt, dan krijgt altijd ‘rechts’ de schuld. De echte daders, de linksen en de islam, blijven buiten schot. Het is net het Stockholmsyndroom wat dan weer als een virus de kop opsteekt. Van al deze terroristische aanslagen, het verval van Europa en de verovering door de islam, is maar één groep de schuldige, want zij onlosmakelijk met elkaar verbonden: diegenen die het gedaan hebben, het hebben goedgekeurd en gepromoot, maar vooral diegenen die anderen dan henzelf de schuld ervan geven en niemand anders: de linkse leugenaars en debielen, de islam en de moslims. Cést tout!

  Like

 12. Frans Brassens zegt:

  Prima stuk, de juiste weerleggingen van de linkse leugens en verder zeer ter zake.
  Wij hier (als ik dat zo mag stellen) weten dit al wel, maar wie dit artikel eigenlijk goed tot zich zou moeten laten doordringen zet er – zo men het al leest – sluit ogen en oren en zet er ook zijn verdere hersenwerking bij stil.
  Hoe kómt men zo dom, hoe komt men zo slécht ? Dat is toch onbegrijpelijk?

  Like

 13. Fred zegt:

  **Daartoe wakkert ze de angst voor terroristen aan, die zogenaamd met de “grote vluchtelingenstromen” het land zouden zijn binnengekomen.**
  ###
  En vergeet dat woordje “zogenaamd” ook maar.
  Het is zonneklaar dat terroristen met de grote vluchtelingenstroom meekomen.
  Dat besef is bij “den linkschmensch” echter nog steeds niet ingedaald.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s