Moslims protesteren tegen Vrouwe Justitia

Screenshot_86

DHAKA – Duizenden woedende Bengalen hebben vrijdag in de hoofdstad Dhaka opnieuw geprotesteerd tegen het beeld van een Bengaalse variant van Vrouwe Justitia, dat voor het hooggerechtshof in de stad staat.

De Telegraaf

De personificatie van het recht draagt een sari, een traditioneel kledingstuk uit Bangladesh en de omliggende landen. Desondanks is het beeld tegen het zere been van de zwartekousen-moslims in Bangladesh, want volgens hen is het een afgodsbeeld.

Nu klopt het dat Vrouwe Justitia is gebaseerd op de Romeinse godin Themis, maar het is tevens zo dat de goden sinds de late oudheid niet meer worden aanbeden. De demonstranten blijken koppig: ze willen tegen het beeld blijven protesteren tot het wordt verwijderd.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Koddebeier”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Bangladesh, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

17 reacties op Moslims protesteren tegen Vrouwe Justitia

 1. Japio zegt:

  Ze nemen zelfs aanstoot aan een beeld die dwazen. Hoe moet dat beeld er dan uit zien? Een vrouw met een boerka en een koran in haar linker hand en een kalasjnikov in haar rechter hand? Ze zijn ziek die mossels, overal in elk land willen ze hun stempel drukken.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Moslims mogen geen afbeeldingen maken van dieren of mensen.
   Vandaar dat ze zich uitsluitend hebben toegelegd op decoratieve afbeeldingen.
   De woede van de moslims richt zich dus op een ingebeelde verpersoonlijking van een door de overheid afgebeelde godheid

   Like

   • delamontagne zegt:

    In den beginne, toen in die landen de kameel plaats maakte voor gemotoriseerd verkeer, moesten er ook “voetgangers-oversteekplaatsen” komen.
    Een onbekend iets voorheen aldaar.
    Van Allah mochten er geen beeltenissen van mensen worden gemaakt.
    Problemen, problemen………..zoals alleen muslims die kennen.
    Maar er kwam een oplossing. zonder “hoofd” lijkt het niet echt op een mens……..
    Toch slim, die moslim-arabs……..!

    Geliked door 1 persoon

 2. A.J. de Koning zegt:

  Moslims moeten altijd hun zin hebben, wat een ander ervan vindt is niet belangrijk. Het is de hoogste tijd dat andersdenkenden meer hun stem laten horen maar kennelijk zijn er veel bang van de moslims. Moslims dienen ten allen tijde bestreden te worden en ik hoop dat er steeds meer mensen in opstand komen maar er zijn op ’t ogenblik nog zoveel gekken die het voor hen opnemen, het is werkelijk onbegrijpelijk dat er nog zoveel dwazen rondlopen.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   De Koning.
   Helemaal juist.
   De kern van de problematiek met moslims is een buitenproportionele drang om alles wat de koran voorschrijft niet alléén zèlf te realiseren maar dit tevens door anderen gerealiseerd te zien.
   Het geloof van de moslim wordt niet alleen door hem zèlf beleden maar moet door
   iedereen beleden worden.
   Daar waar bij alle andere geloven de zèlfuitoefening van de godsdienst centraal staat,
   zal de moslim zijn godsdienst belijden door hem dóór en mèt anderen uit te oefenen.

   Like

 3. carthago zegt:

  Het feit dat een vrouw de Justitia uitbeeldt is voor de pislam natuurlijk een extra doorn in hun reeds verkankerde oog.Dat doet nog meer auw.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Altijd zeiken, dreigen, miepen, bedriegen en liegen. Dat is het kenmerk van de volgers der Koran!

  Geliked door 2 people

 5. Letterlijk en figuurlijk moet alles voor hun buigen.

  Like

 6. ildiko zegt:

  de barbaren in alles de kwaad zien en dat ook uitstralen. Barbaren blijven barbaren !

  Geliked door 1 persoon

 7. Republikein zegt:

  Zijn ze nou helemaal beswaffeld?
  Ik zag laatst een filmpie waarin een vriend zijn geit anaal nam, hoezo geitenneukers.

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Ik las dit bericht ook met verbazing en je kunt er op wachten dat ze straks ook voor elk justitie-gebouw staan om te eisen dat Vrouwe Justistia van de sokkel wordt gehaald.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Gelukkig hebben mossels weer iets gevonden om woedend op te zijn.
  Het zijn ook “gelovige” die altijd op alles en iedereen woedend zijn, ze hebben maar een zeer kleine aanleiding nodig.
  Binnenkort ook in de BV Nederland ????????????
  Hoe meer van deze “gelovigen” hoe groter de kans.

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Stel dat het beeld van Vrouwe Justitia in Dhaka door dat van Nemesis was vervangen, de wraakgodin, zouden deze radicale moslims daar ook tegen hebben geprotesteerd? Ze zitten zelf al vol haat- en wraakgevoelens en hebben vast niet eens begrepen dat de joden in de Bijbel ook verboden was om aan afgoderij te doen daar er zelfs voor deze waardeloze prutsgoden soms kinder- en mensenoffers werden gebracht! Gideon, een bijbelse Richter, werd zelfs al eens bijna door een bende woedende afgodvereerders gelyncht nadat hij een afgodsbeeld, diens altaar en de “heilige” boom had vernield!
  En dat Vrouwe Justitia al geblinddoekt moet zijn om het onrecht van vertoornde rechters (?) niet te zien blijkt uit een showproces dat in 1793 werd gevoerd tegen Marie-Jeanne Bécu, beter bekend als Madame Du Barry (1743-1793). Zij was ooit een straatarme maar bloedmooie Franse dorpsmeid geweest die echter op kloosters les kreeg en later naaister werd. Dankzij een minnaar van haar, Jean du Barry, wiens maîtresse zij werd, kwam ze aan het koninklijk hof terecht en werd ze ook de maîtresse van de Franse koning Lodewijk XV (1710-1774). Doordat de roem en de rijkdommen Madame du Barry nogal boven het hoofd stegen werd ze door bijna alle familieleden van deze (overigs vrij impopulaire) koning, alsmede een aantal hofdames, de latere koningin Marie Antoinette en later door het gewone Franse volk enorm gehaat en toen Lodewijk XV in 1774, na een losbandige levensstijl en het ruïneren van de financiën in Frankrijk, op een afschuwelijke manier stierf door de pokken viel de bescherming voor Du Barry helemaal weg.
  Hoewel ze nog, nadat zij zich in een klooster en een landhuis terugtrok, probeerde om de armen te helpen en een groot fortuin bezat dat Du Barry in Engeland in veiligheid wilde brengen werd ze, na allerlei gruwelijke gebeurtenissen tijdens de Franse Revolutie te hebben meegemaakt, gearresteerd en voor het beruchte Revolutionairy Tribunal gebracht. Daar werd ze door de wrede openbare Antoine-Quentin Fouquier-Tinville (1745-1795), die ze nogal onderschatte en had verwacht dat deze nog menselijk was, zwaar vernederd en beledigd en zelfs door voormalig personeel dat haar ooit trouw had gediend. Toen Du Barry probeerde uit te leggen dat ze bepaalde onthullingen bekend zou maken over haar juwelen en enkele aristocratische “medesamenzweerders” zei Fouquier-Tinville nogal spottend tegen haar: “Dan heeft u zeker met hen alleen maar over koetjes en kalfjes gepraat!”
  En toen Du Barry zo schandelijk ter dood was veroordeeld (wat de moslimextremisten vast wel goed hadden gekeurd) en op 7 december 1793 naar de guillotine werd vervoerd probeerde ze nog in haar doodsangst de beul Charles-Henri Sanson (1739-1806), die ironisch genoeg ooit een goede kennis van Du Barry was geweest, te bewegen om de executie te stoppen wat haar alleen totaal niet lukte!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s