VIDEO Geert Wilders: “Verdedig onze vrijheid!”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Barbarisme, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, EUSSR, Geert Wilders, gezond realisme, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marokkanen, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, Sharia, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

24 reacties op VIDEO Geert Wilders: “Verdedig onze vrijheid!”

 1. Japio zegt:

  Bravo Geert, klare taal en 100% waar. Vertaal het ook in het Frans zou ik zeggen en zorg dat de Fransen het ook horen. Laten de Fransen het dan maar gaan opknappen voor Europa en hun stem uitbrengen op Marine LePen.

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  Goed gesproken, zo praten de gewone burgers ook , o.a dat we het zat zijn
  Maar Helaas wat kan Wilders in zijn eentje doen als de rest van de 2de kamer hem op allerlei manieren tegen werken, het is te gek dat Nederland helemaal verpest wordt

  Like

 3. scheermes zegt:

  IJzersterk verwoord geert !! Onze GROOTSTE vijand de ISLAM duidelijker in beeld brengen ,KAN haast niet !!ECHT TOP !!Jij BLIJFT de LEIDER van ALLE wakkere mensen !!

  Like

 4. Terex zegt:

  Waarom weet Geert zo goed onder woorden te brengen waar de schoen wringt en wat we moeten doen om een goede keuze te maken nu het misschien nog kan ?
  Het zittende pluche vind het best en denkt , bevolking krijg lekker het lazarus !
  We doen lekker wat wij willen. Zie de besprekingen nu met de vorming van het nieuwe kabinet. Vieze huichelaars zijn het, allemaal !!
  Maar Geert gaat de geschiedenisboeken in op een keer ! Hij had gelijk !!

  Like

 5. Wachteres zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28035688/__Wilders___Ben_blij_dat_ik_nog_leef___.html

  Geert Wilders openhartig in interview: ’Ik ben blij dat ik nog leef’
  41 min geleden Johan Jansen

  Kort na de moord op Theo van Gogh werd PVV-leider Geert Wilders met grote spoed uit zijn huis gehaald. ,,Ik kreeg vijf minuten om mijn tandenborstel, een onderbroek en een schoon shirt te pakken.” De politicus werd toen al een paar weken beveiligd, maar de beveiliging werd verder opgevoerd na de schokkende moord. Inmiddels wordt de politicus deze maand precies 12,5 jaar lang zwaar beveiligd en dat trekt een zware wissel op zijn leven.

  ,,Je mist autorijden, je mist je brievenbus legen en je mist boodschappen doen.” Een triest jubileum waar Wilders voor het eerst openhartig over spreekt. ,,Ik denk wel een of twee keer per week: ik ben blij dat ik nog leef. Je weet dat het iedere dag kan gebeuren dat iemand je vermoordt.”

  Like

 6. Steven zegt:

  Verdedig onze vrijheid en SCHAF KONINGSDAG af….

  Uit Den Haag komen er steeds meer geluiden om koningsdag af te gaan schaffen. De veiligheid bij de vele feesten, en de feesten zelf zorgen voor hoge kosten en zorgen er misschien wel voor dat koningsdag niet meer zal bestaan.

  http://actienl.eu/new/prelanders/nl/koningsdag-bbq/

  Zo..nu nog sinterklaas en kerstmis, dan hebben we het zo een beetje wel gehad wat de moslims graag zien verdwijnen.
  Want al deze feesten kosten ook steeds meer geld aan beveiliging…dus dan moet het maar WEG.
  Maar gelet wel, al die uitkeringen en gratis huis inrichting voor al die zielige asielratten, kost tenslotte ook véél geld…zullen we asieleisers dan ook maar WEG DOEN?!

  Like

  • Asgard zegt:

   Steven,…de staat/regering willen juist hebben dat we een stuk van onze vrijheden afstaan voor veiligheid,..de moslims doen voor hen het werk of het nou een False flag is of niet,…de staat /regering willen jou vrijheden beperken en vooral jou gedachten bezitten, denk bij jezelf even goed na,…elke keer dat er een aanslag gepleegd word door Islamitische achtergrond, beschermen de politici keer op keer deze religieuze daad door te zeggen dat het verwarde personen zijn,…weet je het is zo simpel om te zien dat onze politici de terroristen zijn, zij laten het toe, zij zijn de ware terroristen omdat zij als Hoeren hun werk verrichten om daden van agressie toe te laten op hun eigen bevolking door betalingen te ontvangen van belangenverstrengelingen en slaafs op de rug liggend met de benen wijd voor Multinationals,…alles voor die tyfeslijers in Rome met hun zogenaamde Instituut voor Jezus,…alles is in hun macht gegeven,…en maak je geen illusie door te denken de scheiding van staat en kerk,…het is allemaal 1 pot nat, ze dienen allemaal hetzelfde doel,…vraag je af wat Rutte in hemelsnaam moet doen op bezoek bij de paus in Rome, hetzelfde geldt voor al die andere parasieten die NWO gekleurd zijn.

   Like

   • Asgard zegt:

    Steven,..deze had ik onlangs ook gepost, is absoluut de moeite waard om te kijken.
    https://www.vpro.nl/programmas/2doc/2017/shadow-world

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Asgard: 10.04. uur. Geheel waar. Via de vrijmetselaars/pausdom, de jezuïeten, Bilderberg, Soros de rode plutocraat, de “Deep State”, naar de NWO. Het zijn allemaal marionetten van de NWO en de Illuminati!

    Like

   • Steven zegt:

    Klopt helemaal wat je zegt…en zo schaffen ze één voor één in het kader van de veiligheid en de uit de hand lopende kosten alles af.
    Het is alleen nog wachten totdat het helemaal uit de hand gaat lopen en mensen massaal
    elkaar de koppen gaan inslaan en hele steden gaan slopen…dan heeft het eigen leger ook weer een reden om de eigen bevolking af te knallen.

    Like

 7. Johan zegt:

  Wilders vraagt zich af wanneer hij van de dodenlijst af komt. Ondertussen kan West-Europa zich afvragen, wanneer het eens ophoudt met al die moslim-aanslagen. Het loopt nu echt de spuigaten uit en de frequentie begint ook op te lopen.
  Nu zijn weer in België 5 jihadisten aangehouden. Het lijkt een druppel op een gloeiende plaat en het wordt alsmaar erger. Wat is de oplossing ?

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   De oplossing is om ALLE, herhaal: ALLE, moslims Europa uittrappen.
   Een aanzienlijk deel is direct gevaarlijk, een groter deel is verdacht, een klein deel is redelijk ongevaarlijk en enigszins geassimileerd.
   Eindconclusie: onbetrouwbaar en dus wegwezen.

   Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Aan óns zal het niet liggen, Geert! Maar de rest……

  Like

 9. Het zal een keiharde strijd worden Geert.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  We staan allemaal op de dodenlijst van de islam, zegt Geert Wilders. En dat is 100% de waarheid, het staat in hun haatboek, de Koran! Maar de verraders in Den Haag, duwen ons gewoon de islamisering, en de massa-immigratie gewoon door de strot.

  Like

  • scheermes zegt:

   Inderdaad Tom ,wij staan ALLEMAAL op de dodenlijst van de islam !! Maar digene die hun hoofd boven het maaiveld uitsteken ,die moeten van de islam eerst vermoord worden ,en dan is de rest aan de beurt !! Eerst iedereen de mond proberen te snoeren met doodsbedreigingen ,zodat zij vrijelijk hun gang kunnen gaan !! En bij onze laffe regeringsleiders kun je zien dat het ook nog werkt !! Daarom MOETEN wij een sterke leider hebben zoals WILDERS!!

   Like

 11. Thoth zegt:

  Een beknopte versie van de mohammedanen. Wij blijven jou steunen Geert. Op het ogenblik zijn er meer dan 100 ‘studenten’ in Saoedi-Arabië en zij komen terug als salafisten, extremisten en jihad strijders. Maak je borst maar nat…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s