Bende Noord-Afrikanen terroriseert 300 passagiers in kusttrein naar Turijn – passieve politie moedigt aan tot nog meer vandalisme

Screenshot_119

Twee verdachte Noord-Afrikanen worden door de Italiaanse politie afgevoerd.

(Door: Steffen Munter – Vertaling: E.J. Bron)

Een grote horde Noord-Afrikaanse jongeren rijdt urenlang gratis met de trein tussen Ventimiglia en Turijn. Daarbij vallen ze passagiers aan, vallen meisjes lastig en schoppen keet in de trein. Als de trein moet stoppen, laat de politie ze weer instappen, ze zou niet verantwoordelijk zijn voor ontbrekende treinkaartjes. Dusdanig aangemoedigd gedragen de jonge Noord-Afrikanen zich nog woester . . .

epoch times

In de namiddag van Paaszondag bevond zich een grote horde Noord-Afrikaanse jongeren in een regionale trein in het Italiaanse Ventimiglia, in de buurt van de Franse grensstad Menton aan de Côte d´Azur, in richting Turijn. De route leidde langs de kust tot naar Savona, om daarna af te buigen het binnenland in richting Turijn. In totaal een afstand van ongeveer 250 kilometer en een reis van ongeveer vier uur.

Tijdens de reis brachten de 50 tot 60 jonge Noord-Afrikanen de zich in de trein bevindende 300 passagiers ion het nauw en bedreigden hen. Dit berichtte de “Junge Freiheit” n.a.v. een artikel in de Italiaanse krant “Corriere della Sera”.

Volgens ooggetuigen werden daarbij ook twee meisjes lastig gevallen, die daarop de politie en de machinist alarmeerden. Andere dronken Noord-Afrikanen schreeuwden tegen de passagiers en beledigden hen, aldus het dagblad “La Stampa”. Een ooggetuige zei volgens de krant: “Ze liepen tussen de wagons heen en weer. Ze sloten zichzelf op in de toiletten om niet ontdekt te worden door de conducteur.”

Ongeveer 40 kilometer na Savona, landinwaarts in Cengio, moest de machinist uiteindelijk stoppen. Volgens getuigen “waren er veel problemen: twee vechtpartijen, huilende baby´s en een oudere man die een insuline-injectie nodig had, maar dat niet kon”, aldus de “Junge Freiheit”.

 

Politie passief tegen Noord-Afrikanen

Hoewel geen van de Noord-Afrikanen een treinkaartje bezat, lieten de Carabinieri hen allemaal weer instappen, aldus de krant “Il Giornale”. De politie motiveerde dit ermee door te zeggen dat zij gealarmeerd zou zijn wegens de lastig gevallen meisjes, niet vanwege ontbrekende treinkaartjes, waarvoor zij niet verantwoordelijk zou zijn.

Passiviteit moedigt relschoppers aan

Na een gedwongen pauze van anderhalf uur kon de trein eindelijk weer verder rijden. Blijkbaar aangespoord door de passiviteit van de politie, gingen de Noord-Afrikanen verder, nu nog woester. Met messen sneden ze de banken kapot en maakten toiletten onbruikbaar, zoals de Italiaanse Spoorwegen tegenover “La Stampa” bevestigde.

In Turijn aangekomen, vluchtten de Noord-Afrikanen over de rails in verschillende richtingen. Het treinverkeer moest 20 minuten lang compleet gestaakt worden. De politie kon enkele verdachten arresteren, maar liet hen weer lopen na hun gegevens te hebben opgenomen. De spoorwegpolitie kondigde aan de zaak te willen onderzoeken, aldus de “Junge Freiheit” afsluitend.

Bij de politie bekende jongeren uit Noord-Afrika

De spoorwegpolitie kon daarna ook inderdaad enkele van de jongeren, allemaal van Noord-Afrikaanse komaf, opsporen via de beelden van beveiligingscamera´s. De zeven als hoofddaders vastgestelde kinderen en jongeren gelden als potentieel gevaarlijk, maar bevinden zich nog steeds op vrije voeten. De rest van de ongeveer 50 leden van de roedel zouden kleinere rollen hebben gehad tijdens de reis, aldus de “Corriere della Sera” in een vervolgbericht.

Al in de eerste week van april arresteerde de politie in Fossano drie Marokkanen, waaronder een “kind”, wegens zware roof in een trein tussen Turijn en Cuneo, aldus de “Corriera della Sera” verder. De jongeren zouden een hartstocht hebben voor alcohol en drugs en een gedrag “dat alle grenzen te buiten gaat”. Ze hadden zich blijkbaar via Facebook georganiseerd.

 

Bron:
www.epochtimes.de
Door: Steffen Munter

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Italië, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Bende Noord-Afrikanen terroriseert 300 passagiers in kusttrein naar Turijn – passieve politie moedigt aan tot nog meer vandalisme

 1. Steven zegt:

  Die marocs zijn nooit..maar dan ook nooit alleen. Bang dat ze dan anders klappen krijgen.
  kutvolk is het..overal waar ze komen komt ellende

  Geliked door 4 people

 2. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  ROME – Paus Franciscus heeft de vluchtelingencentra op de Griekse eilanden vergeleken met concentratiekampen. Hij zei dat zaterdag bij een herdenking in Rome. De paus vond dat de centra veel weghebben van concentratiekampen in Nazi-tijd door de hoeveelheid mensen die er verblijven.

  De situatie in de Griekse aanmeldcentra op eilanden als Lesbos is al maanden gespannen. Naar schatting zitten er een kleine 14.000 vluchtelingen. Op het Griekse vasteland nog eens 50.000.

  De paus had ook kritiek op het vluchtelingenbeleid van Europa. Immigratie is in het belang van Europa, zei de paus.

  Geliked door 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   Deze Paus is een smerige homofiele-tering-nwo-rat die de boel zwaar verneukt.
   Laat hij maar immigreren naar Noord Afrika en 24/7 genomen worden door de ozo fijne leive noord afrikaantjes, misschien wordt hij dan beetje wakker!!!

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Gloeiend mee eens. Hij had ze dan beter mee genomen naar het Vaticaan, dat zal er daar wel beter uitzien. De Grieken, nog de Italianen, nog de Fransen, nog wij hebben die gasten gevraagd om de zee over te steken en naar onze landen te komen.
    Ik ben geboren in het begin van de oorlog, mijn moedr, tante, oma en opa moesten maar zien aan voedsel te komen, we hebben de hongerwinter overleefd zoals de rest van de strenge winters. Min moeder en tante gingen op lange tochten te voet om wat eetbaars op te scharrelen. Tot overmaat van ramp werden we uit ons huis verdreven vanwege de bombardementen van de slag om Arnhem en landeten ergen in een varkenskot bij een boer.
    Die duivelse paap moet z’n smoel houden. De Grieken hebben verdomme zelf zo goed als niks, dus die ongewenste, onuitgenodigde gasten mogen blij zijn met een slok water en een stuk brood.
    Zelfs na de oorlog was het nog flink armoe geblazen, we hadden als zovelen niets meer en m’n vader was gesneuveld. Zo goed als niemand is toen maar weggelopen richting betere omstandigheden.
    Ik stop er maar weer mee, want ik word steeds woedender en dan kan ik straks al helemaal niet meer slapen. Want zo jong als ik was. ik hoor de vliegtuigen nog steeds overkomen, de bommen die vielen en het afweergeschut voor de deur dat ratelde. Daar tussen gilden de sirenes aan een stuk door.
    Ik zeg dus wat Rutte zei, pleurt allemaal op en wel heel snel naar waar je vandaan kwam. Want het meeste is schorem puur.

    Geliked door 5 people

   • Tom Hendrix zegt:

    @Drs.P: 22.41. uur, op 22/4. Inderdaad, die Paus, maakt onderdeel uit van de NWO! In het Vaticaan zijn er zelfs legio kardinalen, lid van de vrijmetselaars!

    Like

  • elisah zegt:

   Ze lieten dat zien bij het journaal, wat een bizarre vergelijking! Deze mensen verhongeren niet, worden niet gemarteld of mishandeld, noch gedood. Het is kwaadaardig om deze vergelijking te maken, deze paus laat de katholieke kerk nog meer leeglopen.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Dan stelt hij dan het vaticaan open voor asielparasieten !

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Laat de paus die vluchtelingen in Italië maar in het Vaticaan logeren…!

   De vuile smerige Braziliaanse hond!
   Weg met die paus…!!!

   Like

 3. Hendrik zegt:

  Politici; hou toch eens op met dat softe gedoe. Schiet dit gespuis overhoop, niemand zal ze missen………….

  Geliked door 3 people

  • Drs.P. zegt:

   @Hendrik,
   Helemaal met je eens, alleen met overhoop schieten (wat we trouwens heel graag zouden zien gebeuren) krijg je de hele politiek correcte wereld tegen je. Niet alleen in eigen land, maar echt wereldwijd en daarom doet/durft men het niet. Nog ff en een treinreisje kun je alleen nog gewapend maken. Maar ja, knal je dan een stel van die etterbuilen af dan ga je ook voor minimaal 10jaar de bak in. Tenzij iedereen in de trein achter je staat, maar dat kun je wel vergeten.

   Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. oeps48 zegt:

  De politiek incorrecte EU criminele landverraders hebben er voor gezorgd, dat Italië overbevolkt is met Noord Afrikaanse teringleiders. Daar kan de politie niet tegenop. Ze hebben niet genoeg boeien en te weinig kamers in de staashotels. Dat tuig stopt niet met rotzooi trappen, als je “boe” roept. Wat een rotzakken Hè ??? Het wordt hoog tijd, dat die teringleiders op het kantoor van de EU in Brussel een beetje uit hun bol gaan. Misschien dat de extreem politiek incorrecte landverradende Timmerfransjes dan eindelijk wakker worden en wel gaan opgetreden.

  Geliked door 2 people

 6. Duchesne zegt:

  Fuck de Italianen, het waren er maar een paar. Als je met 300 in een trein jezelf laat terroriseren door een zes tot acht man moet je verder niet meer willen leven.
  Sorry, maar op een dusdanig aantal ga ik alleen nog los.

  Geliked door 4 people

  • anna zegt:

   die laatste zin is wat overdreven … maar even stoppen met de trein en ondertussen wat ME-ers optrommelen moet toch wel lukken

   Like

  • oeps48 zegt:

   Als de politie dergelijke problemen niet oplost, dan vragen ze er dus wel om, dat de nette burgers het zelf gaan doen. Me dunkt, dat in een trein zo vol geladen er toch wel enkele flinke stevige stoere sterke knapen zullen zitten, die dat gajes even mores kunnen leren.

   Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  ” Welkom, welkom vreemdelingen”, Links modus uit!
  Kijk dit zijn nu de gevolgen, van de verradersresolutie uit 1975; ” De Resolutie van Straatsburg”. Maar ook de gevolgen van het NAZI ” Coudenhove-Kalerghi plan”. En deze uitvreters en muzelmannen gaan het winnen; omdat we in Europa volkomen verwijfd en verweekt zijn geworden; en ons door onze verraders der politiek; deze ROTZOOI laten opdringen. Begin steeds meer begrip te krijgen voor wijlen Generaal Franco! Triest dat ik zo ver al aan het denken ben.

  Geliked door 3 people

 8. koddebeier zegt:

  Het treinverkeer moest 20 minuten lang compleet gestaakt worden. Waarom ?????
  Er zitten op treinen toch ook ruitenwissers.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s