Burgemeester Dronten: avondklok asielzoekers verwerpelijk

Screenshot_111

Burgemeester Aat de Jonge (CDA, foto) van Dronten vindt het idee om een avondklok voor asielzoekers in te stellen ‘verwerpelijk’. Dat tweet de burgemeester in reactie op een interview van zijn collega uit Kampen in de Stentor. Volgens De Jonge zijn asielzoekers welkom.

Burgemeester Bort Koelewijn van Kampen gaf in het interview aan dat hij met het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers in gesprek wil over de mogelijkheden om getraumatiseerde asielzoekers ’s nachts van straat te houden. Dat doet hij naar aanleiding van de rechtszaak die nu loopt over de verkrachting van een 17-jarig meisje in Kampen september vorig jaar.

Eis: 11 jaar cel

Een 33-jarige man uit Eritrea, die destijds gehuisvest was in het asielzoekerscentrum in Dronten, staat nu terecht voor die verkrachting. Hij hoorde deze week 11 jaar cel tegen zich eisen.

Lees verder>>>
(h/t Ron V.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, CDA, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op Burgemeester Dronten: avondklok asielzoekers verwerpelijk

 1. Nou als het dan ook maar eens 11 jaar is. Het zou een mooi voorbeeld kunnen zijn voor de volgende. Die lul uit Dronten moeten ze er gelijk uittrappen. Ze zijn welkom, niet bij mij waar de zon niet schijnt.

  Like

 2. Steven zegt:

  Mag hopen dat die KUT Afrikaan hetzelfde lot staat te wachten in de bajes!

  Like

  • Steven zegt:

   Eigenlijk vindt ik die avondklok ook verwerpelijk …. ik heb liever dat ze permanent worden opgesloten en helemaal de buitenlucht in Nederland niet te zien krijgen!

   Like

  • abouneenee zegt:

   Eens, bovendien mag ik hopen dat de zweverige burgervader uit Dronten aan den lijve mag ondervinden hoe groot de culturele bijdrage is van het volk dat hij nu uit de wind wil houden om zijn in casu misplaatste en naïeve christelijke barmhartigheid te benadrukken. Ik wordt schijtziek en kotsmisselijk van dit soort zelfingenomen zakjes die rigoureus de realiteit negeren en voorstellen van een collega uit Kampen erg oncollegiaal bijna als oorlogsmisdaad bestempelen gebaseerd op vooringenomenheid, meneer heeft een communicatiestoornis. Het lijkt Antifa wel! De burgermeester uit Dronten zal die uit buurgemeente Kampen gewoon niet kunnen luchten of zien, anders val je hem niet publiekelijk af.
   Het is namelijk helemaal niet aan een burgervader uit Dronten om een andere burgervader, nota bene uit een andere provincie, te corrigeren, dat is aan de CvK.

   Buiten het formele aspect dat niet klopt, is het ook nog eens zo dat de burgervader uit Dronten het kennelijk minder erg vindt dat jonge vrouwen verkracht worden dan dat de oorzaak wordt aangepakt.

   Like

 3. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  ik stel voor dat aat de jonge al zijn kleindochters beschikbaar stelt voor alle getraumatiseerde geiteneukers in nederland ?
  dan zullen m.i de niets vermoedende uitgaans meisjes iig. relatief veilig zijn tov de geile geiteneukers.
  .
  dus kom op de jonge, geen holle woorden, wees een vent, stel een voorbeeld !

  Geliked door 1 persoon

 4. Sabeltant zegt:

  Je kunt aan de kop van die vent al zien wat voor vlees je in de kuip hebt.
  Deze meneer denkt toch zo dat zijn gelijk boven dat van driekwart van Nederland staat.
  Walgelijke kerel!

  Deze man heeft op voorhand een hekel aan iedereen die de asieleisers wat in de weg legt.
  Het is een NSB mannetje en een fascist tegen zijn eigen bevolking.

  Zijn asieleisers verkrachten meisjes, bedreigen omwonenden en stelen alles wat los en vast zit en meneer houdt ze een hand boven het hoofd.
  Ze zouden ‘m in moeten smeren met pek en veren en ‘m door de straten van Dronten sleuren.
  Landverrader!

  Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Zo wordt een privéaangelegenheid van een “onberispelijke” burgervader een politieke kwestie…….

  Burgemeester Franc Weerwind (D66) van Almere licht fractievoorzitters in over relaties en kinderen

  Het is ingewikkeld; drie vrouwen, verschillende kinderen:

  Burgemeester Franc Weerwind (D66) van Almere heeft donderdagavond de fractievoorzitters van de gemeenteraad ingelicht over zijn privé-situatie. Weerwind vertelde hen dat hij een relatie had met een vrouw, die zwanger van hem is geraakt. Maar die relatie is inmiddels verbroken en Weerwind heeft een nieuwe vriendin. Officieel is hij nog getrouwd met een andere vrouw, met wie hij ook kinderen heeft.
  De affaire was door een Almeerder op internet geopenbaard.

  http://politiek.tpo.nl/2017/04/21/burgemeester-franc-weerwind-d66-almere-licht-fractievoorzitters-relaties-en-kinderen/

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Net zo verwerpelijk als christelijke landverraders !

  Like

 7. Mary zegt:

  Die de Jonge moet eens aan de burgers in Dronten en omgeving gaan vragen hoeveel burgers “zijn mening” delen, ik denk bar weinig!!!!!.

  Like

 8. boorzalf zegt:

  Zijn straf laten uitzitten in het land van herkomst. Goed, er wordt daar wel flink gemarteld, had hij maar met zijn poten af moeten blijven van dat meisje.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Zo kennen we het CDA weer: CHRISTENEN DIENEN ALLAH!

  Like

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Een azc is geen gevangenis. Bewoners hebben dezelfde rechten en plichten als alle andere inwoners van Nederland.”

  Wat hij bedoelt is dat de bewoners van een AZC dezelfde rechten hebben als alle andere moslims in Nederland. Te weten overal aanspraak op maken, inclusief het uitleven van z’n sexuele verlangens op wie ze maar willen. De wens van de betreffende vrouw/meisje mag genegeerd worden, het zijn tenslotte maar vrouwen. Die hebben binnen de islam niet te weigeren als een man wat wil.

  Het wordt tijd dat er in Nederland concentratiekampen komen voor de immigranten. Bij voorkeur op Waddeneilanden, zodat ontsnappen wordt bemoeilijkt. Dan kunnen ze daar werken voor hun dagelijks brood, in afwachting van hun sterk verkorte asielprocedure. Tegen afwijzing moet geen beroep mogelijk zijn.

  Uitgeprocedeerde immigranten moeten rigoureus uitgezet worden. Als het land van herkomst hen niet wil ontvangen moet een andere oplossing gezocht worden. Nederland heeft militairen in Afghanistan en in Mali. De uitgeprocedeerden in een militair manschappenvliegtuig vervoeren naar de militaire vliegbases, voor immigranten uit het Midden Oosten naar Afghanistan en voor Afrikanen naar Mali. Aldaar naar buiten het kamp geleiden en hen op weg naar hun thuisland laten gaan. Ze zijn te voet half Europa doorgereisd, nu mogen ze te voet terug naar huis.

  Ik weet het: dit is een schandalige racistische, fascistische reactie van een “boze witte man”. Een laag opgeleide hufterige tokkie bovendien. Maar als je een paar van deze maatregelen neemt, zal gegarandeerd de vluchtelingenstroom opdrogen.

  Goed weekend allemaal.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 11. scheermes zegt:

  Ik vind een burgemeester die niet voor zijn eigen bevolking opkomt verwerpelijk !! Echt ONGELOFELIJK dat een persoon die zo stom is ,die op een normale manier zijn gemeente niet kan besturen ,dat zo iemand burgemeester is geworden !! Islam burgemeester is voor zo iemand de juiste en veel betere naam !!

  Like

 12. Daar zal dan wel een reden voor zijn, zie ook de vele ervaringen in West-Europa.

  Like

 13. Drs.P. zegt:

  Weer een hel;e “nette” CDA-lulmetvingers die asielratten voor laat gaan t.o.v. eigen bevolking.
  Het houdt maar niet op, de ene politiek correcte lapswans na de andere komt met de verdediging van de indringers!! En het worden er nog veel meer (indringers).
  http://www.stopdebankiers.com/de-komende-migratiedruk/

  Like

 14. paulzwueste zegt:

  De Jonge heeft in pricipe volkomen gelijk.
  Democratie kan alleen bestaan als burgers vrijheid bezitten om zich te allen tijde vrij te kunnen bewegen.
  Hij ziet echter (willens en wetens…!) over het hoofd dat burgers beschermd behoren te worden tegen mensen die, zoals in dit geval duidelijk is bewezen en aangetoond, de normen en waarden van een ander land niet respecteren.
  Als die mensen een groep vormen moet de burgemeester die groep het recht ontzeggen om zich bijvoorbeeld ’s nacht aan wettelijke controle te kunnen onttrekken om criminele daden te verrichten.
  In tijden van nood kan het noodzakelijk zijn noodmaatregelen te treffen.
  Zo kan de overheid een avondklok in stellen voor alle burgers om wet en orde te handhaven.

  Deze burgemeester moet volledig op de hoogte zijn van het gevaar wat zijn burgers lopen door de avondklok niet in te willen stellen.
  Hij verbergt zich achter het feit dat er geen wettelijke noodzaak zou zijn om deze maatregel te nemen.

  De moeite waard om een aanklacht tegen deze burgemeester in te dienen.

  Like

 15. Golden Girl zegt:

  ik kan niet verder lezen, of het ligt aan mij de pagina bestaat niet meer? Ach de heer de Jonge vindt een avondklok niet kunnen, heeft deze man dochters, de asielzoekers zijn welkom, laat je dochters gezellig een avondje op stap gaan met een paar van die knullen, is toch gezellig voor die jochies, doen zou ik zeggen, beetje intregeren dat zal ze goed doen ipv een avondklok instellen
  ik lees ook net dat de IS juist wil dat vluchtelingen niet naar Europa gaan, begrijpt u het nog geachte mede reaguurders? Ze willen dat ze terug keren naar Syrie, nou dat WILLEN wij dus ook

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  “Een azc is geen gevangenis. Bewoners hebben dezelfde rechten en plichten als alle andere inwoners van Nederland.”

  Gezwam in de ruimte!
  ‘Asielparasieten’ hebben veel meer rechten dan echte Nederlanders en ‘asielparasieten’ hebben helemáál geen plichten!

  Like

 17. Klippie 72 zegt:

  Waarom geen avondklok voor verkrachters.

  Like

 18. Harry zegt:

  CDA-ers zijn kennelijk ook collectief stapelgek geworden !
  Als nu zelfs een CU burgemeester om een avondklok vraagt ( christelijk EN links ) en het CDA vindt dat verwerpelijk , hoe gek zijn ze dan al geworden ?

  Sprak vandaag een studente die meegedaan had aan een politieke discussie waar ook het CDA bij aanwezig was .
  Die vonden dat het gejammer vanaf de minaretten gewoon moest kunnen , want we hebben in dit land godsdienstvrijheid !
  Degene met het meeste gezond verstand was Kees v.d. Staaij van de SGP , de enige die vond dat dat hier niet thuishoorde !
  Hoeveel gekker kan het nog worden ?

  Like

 19. Golden Girl zegt:

  Ik zei vanmiddag iets tegen een Lieve moslim met 2 schattige kleine zoontjes onze toekomstige overheersers die vent deed net of hij me niet begreep, meneer had een auto krijgt denk ik genoeg Poen om auto te kunnen rijden als je de woeste blik in zijn ogen zag dat een blonde onreine ongelovige hem durfde aan te spreken, hij komt hier en hoe ze zich gedragen viezerik
  Ik zeg dus nooit meer iets tegen zo n gore vrouwen hater ,volgende keer krijg ik een mes in mijn lijf
  Ik zei niets bijzonders,wat een enge mensen zijn het toch

  Like

  • abouneenee zegt:

   Hij kon natuurlijk ruiken dat je, afvallige vrouw dat je bent, niet onderdanig deed en dat werkt bij deze lui als een rode lap op een stier. Ik heb het donkerbruine en aan zekerheid grenzende vermoeden dat jij je hygiënischer verzorgd dan de betreffende volger van Mohammed en ook jij hebt je idealen mag ik aannemen. Onrein en ongelovig ben je dan dus allerminst. Waarom zouden we moslims toestaan dit soort termen zich toe te eigenen, net als velen bepaalde merken kleding of schoenen gaan mijden omdat deze veel gedragen worden door allochtonen, met name door Marokkanen?

   Like

 20. Pietersen zegt:

  11 Jaar cel is veel te weinig en die gekke burgemeester uit Dronten moet samen met hem worden opgesloten zodat hij aan den lijve de verkrachtingsdrift van de Eritreer leert ondervinden.

  Like

 21. hslot4 zegt:

  11 jaar parasiteren geef m maar een kogel die kost maar 50 cent

  Like

 22. Bas zegt:

  Volgens burgemeester ”De Jonge” zijn asielzoekers welkom. Hij spreekt voor zijn beurt die grapjas. Hij heeft onder zijn inwoners nog nooit een enquette gehouden.

  Like

 23. Niet zeuren, maar doen. Die ‘vluchtelingen’ moeten blij zijn dat ze het er levend hebben afgebracht. Zolang ze in een onderzoek en asielprocedure zitten moeten ze geen eisen lopen stellen en s’avonds gewoon binnen blijven.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Mee eens plus een alcoholverbod. Zijn het ook nog eens lui met psychische aandoeningen, wordt het alleen maar luchten op het afgesloten terrein.
   Ik snap het hele probleem niet van een avondklok, want in de meeste ziekenhuizen en ook in de rehabilitatie kliniek waar ik bijna 5 maanden doorgebracht heb, was een avondklok.
   Dat betekende om 22.00 uur heeft iedereen maar binnen te zijn en gingen de deuren echt op slot. Iedere vorm van alcohol was verboden. Maar niemand had er een probleem mee of het gevoel in een gevangenis te zitten. Maar voor die bezopen, verkrachtende zwarte asielratten zou dat zielig zijn? Ik dacht het dus niet.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s