De dankbaarheid zelve: Palestijn met kanker die in Israël behandeld zou worden betrapt op explosieven

Screenshot_99

Hamas al-Qassam brigades. Deze mensen zullen Israël NOOIT accepteren. NOOIT.

(Door: Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio)

Goede daden worden beloond met goede daden: het is een mooi spreekwoord, maar in de praktijk komt er zeer weinig van terecht als het om de daden van moslimextremisten gaat.

Linkse idealen klinken soms best leuk, maar daar zit hem ook het probleem: het klinken gaat prima, maar in de praktijk blijken ze totaal onrealistisch te zijn. Zo ook de grote “imagine all the people”-droom van eeuwige wereldvrede waarbij iedereen het met iedereen kan vinden. Leuk, maar op de één of andere manier lijkt het er maar niet van te komen. En dat terwijl bijvoorbeeld Zweden toch altijd hartstikke lief deed voor migranten: hoe kan het dan dat één van hen tóch besloot om eens even een aanslagje te plegen in hartje Stockholm? Heel simpel: je kunt nog zo aardig doen tegen extremisten, maar ze zullen altijd hun best blijven doen om een mes in je rug te steken. Figuurlijk, maar vaak ook letterlijk.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Hamas, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op De dankbaarheid zelve: Palestijn met kanker die in Israël behandeld zou worden betrapt op explosieven

 1. Tom Hendrix zegt:

  Waarom verbaast mij dat nu niet van deze Palestijnen.

  Like

 2. scheermes zegt:

  Tja ,die allah is niet voor 1 gat te vangen !!

  Like

 3. scheermes zegt:

  Wie een moslim ,waar dan ook opneemt, in welk land, of op welke wijze dan ook,is echt niet goed bij zijn hoofdt !! Degene die dit raar in de horen klinkt ,die moet de koran maar eens lezen ,en vooral de haatcitaten !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s