Media als propagandavermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws

Screenshot_117

Het maakt nauwelijks meer iets uit welke media u leest, want ze putten allemaal uit dezelfde –gemanipuleerde – bronnen, en hebben ook nog eens instructies hoe ze over welke onderwerpen moeten berichten (afgebeelde logo’s Nederlandse media dienen enkel als voorbeeld en zijn zeker niet volledig).

(Door: “Xander”)

Vrije nieuwsgaring en onafhankelijke verslaggeving in het Westen vrijwel geheel verdwenen

De meeste mensen begrijpen wel dat niet iedere krant of tv-zender overal ter wereld verslaggevers in dienst kan hebben. Wat de meesten echter niet beseffen, is dat ‘het nieuws’ zoals u dat op het NOS- of RTL-journaal hoort of op NU.nl leest voor het overgrote deel afkomstig is van slechts drie internationale persbureaus, te weten Associated Press (AP), Reuters en Agence France Press (AFP). En laten deze persbureaus nu net gecontroleerd en aangestuurd worden door de CIA. Dacht u werkelijk dat u van de NOS of RTL ‘objectief’ nieuws te horen krijgt over Rusland, Syrië en de massa-immigratie? Vrijwel het enige dat ze doen is het napraten en verspreiden van propaganda zoals die door de Amerikanen wordt opgesteld.

Die propaganda valt in het kort samen te vatten, en is door de bank genomen:

Lees verder>>>
(h/t “Witte raaf”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", Censuur, Desinformatie, establishment, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, onwetendheid, Persvrijheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Media als propagandavermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws

 1. boorzalf zegt:

  Wetenschappers demonstreren,
  http://nos.nl/artikel/2169628-wetenschappers-betogen-tegen-aanvallen-op-hun-werk.html
  Zijn ze bang om de subsidies te verliezen????

  En het nos journaal meldt nog even dat de wereld opwarmt, en dat het ijs van de noordpool verder smelt. Satellietbeelden tonen aan dat de ‘dooi’ van de Noordpool, waardoor deze voor het eerst gedeeltelijk ijsvrij zou zijn, totaal niet heeft plaatsgevonden. Integendeel, de hoeveelheid ijs nam ten opzichte van 2007 zelfs met een forse 30% toe.
  Ja, er is klimaatsverandering, maar:
  a) De Zon is hier voor 95% a 99% voor verantwoordelijk. Hier kunnen we als mensheid helemaal niets aan veranderen, zelfs al zouden we NU álle uitstoot van Co2 kompleet stopzetten. Dit zou helemaal NIETS uitmaken, nu niet en in de toekomst niet.
  b) De ijskappen worden kouder. Er valt meer sneeuw op de Zuidpool. Meetstations op Aarde die een temperatuursstijging meten, zijn vooral gestationeerd in stedelijke gebieden. Satellieten, die de HELE Aarde overzien en dus overal temperatuursschommelingen waarnemen, zien juist een DALING van de temperatuur.
  Waarom blijven de VN en onze overheden blind voor deze gegevens en ontwikkelingen? Omdat ze dan niet alleen hun ongelijk moeten toegeven -een politieke ‘doodszonde’- maar vooral omdat dan zal blijken dat honderden miljarden euro’s volkomen voor niets zijn uitgegeven aan een niet-bestaande nachtmerrie. En die vele miljarden -als het aan de VN licht worden dit vele biljoenen- komen op de schouders van ons, de burgers, terecht.
  Wat ik hier mee wil zeggen is dat de nos de boel gewoon belazert.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Ja. en het mooiste van de GL stemmers is …schoner milieu…………maar de grenzen open…wat klopt er niet in dit verhaal?…..?

   Like

 2. delamontagne zegt:

  Als cartoon zou je het zo kunnen zien:
  “Zo gaat de info rond in de Media…………! “.

  Geliked door 4 people

 3. Roeland zegt:

  Wees maar blij , dat de omroepbijdrage in Nederland is afgeschaft. In Duitsland is de brave burger nog steeds verplicht maandelijks een bijdrage te leveren aan die propaganda zenders. Hoe is dat eigenlijk in buurland Belgie?

  Like

 4. tinekevanschagen zegt:

  Dat onderstreep ik helemaal.
  Das ook de reden waarom mijn televisie al 2 jaar uitstaat.
  Televisie is een grote leugenzooi.
  Waarnaar je ook kijkt,alles is een leugen.
  Neem alleen al de reclames, Ze zetten voor een hoop geld,, ik noem maar een dwarsstraat(Doutzen Kroes) in voor een cremmetje,ik noem maar wat,en ik was er ook zo een
  daar ben ik eerlijk in..tot dat je het spelletje doorhebt(dat geldt voor alles in de media,dit is slechts een voorbeeld) Je wordt geen Doutzen al smeer je een pot creme op je bek van 40 euries
  Wat ik eigenlijk wil zeggen is, krant,media, t.v zijn allemaal ingekocht om ons geld af te troggelen en om ons vooral achterlijk te houden.

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke, tv is een zoethoudertje om ons te misleiden. Daarom houden de meeste mensen zich zo rustig hier.

   Like

  • leefbarbaar zegt:

   Juust. TV staat hier al jaren op zwart en een krant kopen we nooit.
   Zijn wij barbaren daarom dom? Misschien, maar hoe dom ben je om te betalen voor leugens en propaganda?
   Het artikel slaat verder de spijker op de kop: opvallend hoe in heel het Vierde Rijk dezelfde leugens worden verteld en dezelfde problemen worden ontkend.

   Like

  • Nemesis zegt:

   De omroepbijdrage in Duitsland bedraagt ca. 18,50+ . Die moet iedereen betalen of je nu geen TV, radio of computer hebt maakt niet uit, iedereen betaalt per persoon de bijdrage. Zo niet, deurwaarder en dan een tijdje brommen.

   Juist ja, hier zijn ze werkelijk gek en helemaal van de pot gerukt.

   Like

 5. Thomasson zegt:

  @boorzalf de opwarming van de aarde is een uitstekend voorbeeld voor de manipulatie van massaopinie. Wij moeten erin geloven! Er moet een waarschijnlijke reden zijn om mensen zoals Al Gore rijker te maken en de staatskas leeg te plunderen. Het ultieme doel van de Amerikanen is: mensen over de hele wereld zo te manipuleren dat ze automatisch geloven in wat de CIA wil dat ze geloven. De Russen moeten slecht zijn!. De opwarming van de Aarde moet een feit zijn; ongeacht wie ervoor is verantwoordelijk: de zon? Wij? Of de Bossa Nova. Verder moet Assad een despoot zijn. Hij is een despoot. Maar voor de Arabische Lente was Syrië een functionerend land. Mensen konden naar hun werk gaan, huizen hadden water en stroom, zieken konden in ziekenhuizen worden behandeld en ISIS had geen kans christenen en Yazidis af te slachten. Hetzelfde gold ook voor Libië onder Khadaffi. Echter de CIA neemt niet in rekening dat mensen in de wereld kunnen keer op keer zien, welke blunders de Amerikanen uitvreten. Waarom denken ze dat wij niet bij machte zijn dat te zien? Waarom nemen ze het als vanzelfsprekend dat WIJ GELOVEN IN HUN FABELTJES net als een kind van 4 jaar oud in Sinterklaas?
  Het internet geeft ons een goed antwoord. Sociale Media zoals YouTube, Facebook enz. laten duidelijk zien hoe vaak extreem dom of zomaar onwetend de gemiddelde Amerikaan is. De CIA neemt het vanzelfsprekend dat het niveau van de West of Noord Europeaan is hetzelfde als die van de Amerikanen. Ze vergeten dat de gemiddelde west- of noord Europeaan meerdere talen spreekt en leest en zijn schoolniveau veel hoger is dat die van een Amerikaanse openbare lagere of middelbare school. Dat in geval dat de autochtoon geen slachtoffer is van de multiculturele samenleving. De school waarop hij zat of zit is een school en geen Jurrassic Park of identiek aan de Apenheul van Apeldoorn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s