Na brute verkrachting Kampen wil burgemeester avondklok voor asielzoekers

Screenshot_109

(Door: Elif Isitman)

Burgemeester Bort Koelewijn (ChristenUnie, foto) komt met het idee om bewoners van het asielzoekerscentrum een avondklok te geven. Het idee komt naar aanleiding van een rechtsronde rondom de wrede verkrachting van een 17-jarig meisje in september vorig jaar.

In die zaak bekende een asielzoeker die in het asielzoekerscentrum in Dronten, vlakbij Kampen, woonde. Koelewijn praatte woensdag, een dag voor de rechtszaak tegen asielzoeker Samuel T., met het slachtoffer en haar familieleden.

Daarbij gaf de familie aan het raar te vinden dat een man die uit een oorlogsgebied komt, en mogelijk een trauma heeft, midden in de nacht dronken op straat rond kan struinen, meldt De Stentor. ‘Daar hebben ze wel een punt,’ aldus Koelewijn.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, ChristenUnie, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op Na brute verkrachting Kampen wil burgemeester avondklok voor asielzoekers

 1. Steven zegt:

  Daar komt waarschijnlijk weer een hoop kritiek op van het LINKSE KAMP.
  Want deze arme mensen komen uit een situatie waar ze ook al gevangen zaten, en dan moeten we hier in het westen niet dezelfde taferelen gaan hanteren door ze binnen te houden na bepaalde tijden.
  Het zal dan wel weer zo geformuleerd worden dat het meisje te schaars gekleed was en dit zelf heeft uitgelokt…of…ze had kunnen weten dat er enig risico aan zat om op die tijden nog over straat te gaan, en ze heeft ervoor gekozen dit toch te doen.
  Je weet toch hoe gestoord die LINKSEN zijn…altijd alles en iedereen verdedigen, behalve het eigen volk!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Inderdaad gestoord; zeker als je weet, dat ze in andere gevallen zèlf steevast laaiend worden over dit soort argumenten van ‘schaars gekleed’ en ‘het zelf uitgelokt.’ De Feministen, bijvoorbeeld.
   Maar zodra het om asíelzoekers gaat…….!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Steven: 15.27. uur. Ook ik denk, dat de socialistische bende, en de “goedmensen”, dadelijk in actie gaan komen; tegen dit verstandige voorstel. Want “asielzoekers”, zijn in hun ogen ALTIJD ZIELIG, en hebben er geen schuld aan, als ze zich misdragen. Want WIJ de autochtonen zijn het allemaal SCHULD!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Deze burgemeester heeft 100% gelijk en zou dan ook die avondklok in moeten stellen.
   Het wil namelijk helemaal niets zeggen dat een burgemeester roept een avondklok te willen instellen…
   Daar heb je namelijk veel verantwoordelijkheidsgevoel en gevoel voor recht en orde voor nodig!
   Ik ben dan ook benieuwd, of die burgemeester die ballen heeft..?

   Like

 2. Ach, weer het verhaaltje van het schaap en de put. Hier gaat alles als mosterd na de maaltijd. En wat heeft hij voor straf gekregen?????????????? Aai over zijn bol en dat mag je nOOOOOOit meer doen. Rot toch op met dat gajes.

  Like

 3. Japio zegt:

  Wat een verrotte organisatie is die COA, geen avondklok instellen zeggen ze. Dus maw, laat die pleurislijders maar hun gang gaan met het verkrachten van meisjes/vrouwen.

  Like

 4. scheermes zegt:

  ELF jr geeist ?????Zijn alle d666 rechters met vakantie ?? De burgemeester wil hem in kampen nooit meer zien !! Wie wel dan ??

  Like

 5. Ik begrijp het gedrag van deze asielzoeker niet. Er zijn zat normale mogelijkheden om sex te hebben. Dus gewoon een stevige veroordeling en daarna uitzetten!

  Like

  • Je kan ‘m gewoon een enkele reis geven terug naar Eritrea en de overheid aldaar over hem laten besluiten. De detentiekosten in Nederland zijn immers met 200 euro (CBS 2016) immers het hoogste van Europa.

   Like

 6. Al het schuim van die Ebolalanden komt hier naartoe en onze nog erger geestelijk gemuteerden die de macht hier hebben stellen onze vrouwen en kinderen daar bloot aan. Ik zeg u: De Heere heeft niet voor de katzekut de gasbrander uit laten vinden en ons gas gegeven.

  Geliked door 1 persoon

  • ons = de Groningers, sorrie Groningen.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ja, en die van der Kamp hè.
    Die al dat gas uit de grond haalt en voor weinig aan Italianen verkoopt, en die de huizen van zijn eigen Groningse landgenoten boven hun hoofd in elkaar laat storten, zouden ze
    moeten vergassen en daarna aan ’n windmolen binden op de Noordzee als schrikbarend voorbeeld bij windkracht 6, voor al die negers in die lekke rubberboten….

    Geliked door 1 persoon

   • Och, van de Kamp is een aardige vent die ook maar z’n werk doet. Belangrijker is het aan windmolens hangen van die volgevreten vetnekken die hem aansturen. Maar nog even wachten tot er 20.000 windmolens in de Noordzee staan anders komen we hangplekken tekort.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ik ben het helemaal met je eens.
    Alleen zou van der Kamp dat knaapje uit zijn colbertje moeten halen en ook dat elastiekje achter zijn oren weg moeten doen.
    Maar misschien valt zijn kunstgebit dan wel uit z’n mond.
    Wie zal het zeggen?
    Hij in ieder geval niet want het enige wat hij nu kan bewegen zijn z’n mondhoeken.

    Geliked door 1 persoon

   • Ja, dat met die knaapjes altijd schijnt het handelsmerk van de VVD te zijn. Zoek naar een knaapje en je komt bij een VVD-er uit. Begrijp trouwens niet wat iemand die vroeger voor de FIOD, zeg maar de Geheime Dienst van de Belastingen, bij diverse mensen in de papieren stond te snuffelen, nu opeens alles van gas afweet. Nou ja, gelukkig zegt Henk niet teveel. Goeie vent, maar misschien is ie nu te gehoorzaam geworden.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Het grote voordeel bij die VVD-ers is dan ook dat je ze zo in de kast kunt hangen.
    Met Rutte is er iets mis gegaan want die is tot op heden nog niet uit de kast gekomen….

    Geliked door 1 persoon

   • Ze komen daar bij de Vereniging Van Dieven inmiddels kasten tekort om zich af en toe in terug te trekken. Als ze d’r straks allemaal in zitten een berg onderste stenen d’r in en afzinken die handel.

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Spiritueel gevonden “Vereniging van Dieven”.
   Het woord kast is afgeleid van kist.
   Vroeger gebruikten de mensen ’n kist om dingen in op te bergen.
   Als de kist vol was namen ze gewoon ’n andere kist.
   En zo verder.
   Totdat ze geen plek meer hadden voor al die kisten.
   Dus hebben ze ze op elkaar gezet, en daar had je de kast.
   Als je dood gaat kan je kiezen.
   Wil je ’n kist of ’n kast?
   De kast biedt het voordeel dat je er met meerdere dooien in kunt.
   Wel zo gezellig.

   Geliked door 1 persoon

   • In mijn eigen voorstelling zie ik al die grote gebouwen, die ze niet voor niks kasten noemen, afgevuld staan vol met kasten waar mannetjes, heel vaak met die dikke nekken om de beul straks te pesten want die wordt betaald inclusief eigen touw, en vrouwtjes steeds vaker, in verscholen zitten die net als dat aapje af en toe, nou ja, elke minuut, om een hoekje kijken en dan een snelle graai doen en weer weg zijn om ergens burgemeester te worden of iets in Europa. Dit land is trouwens voor wat betreft corruptie een schoolvoorbeeld voor derde wereldlanden en bananenrepublieken.

    Geliked door 1 persoon

 7. IK LAS ERGENS DAT DIE GAST HET WOORDJE “NEE” NIET BEGREEP !!!!!!!!!!!!!

  Like

 8. Golden Girl zegt:

  Heeft die hufter de folder hoe vrij ik met een westerse vrouw niet gelezen?
  In hun ex thuisland pakken ze ook alles dus die ratten denken dat de hele wereld zo is, NEE dus niet in beschaafde landen trouwens nergens je hebt met die klauwen van je van andere mensen af te blijven,ook van dieren

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  De burgervader van Dronten vindt het grote onzin en niet nodig.
  Heeft hij geen dochter?

  Like

 10. Misschien wordt ie in zijn eigen land een lekker ding gevonden en denkt ie dat ie hier ook elk meisje van de muurbloempjesbank kan rukken om d’r uit elkaar te scheuren. Ze moeten die jongens ook naast die cursus Nederlandse Taal voor Oogchirurgen en Fietsen voor #dobberprinsen een cursus Hoe versier ik een PVV-ster.

  Like

 11. Pietersen zegt:

  En…is die avondklok nu al ingesteld of blijft het bij macho-taal.

  Geliked door 1 persoon

 12. Ik vrees het laatste…!

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Deze burgemeester gaat niks doen, want slappe zak.
  De echte daders zijn natuurlijk bekend genoeg: de NSB-ers van VVD, GsL, D666, CDA, PvdA, SP en smerig christelijk. Dat zijn de daders, die dit kind het recht op een veilige jeugd hebben afgenomen. Die moeten we vervolgen en de dobbernegerts terug sturen. Allemaal.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Natuurlijk gebeurt er niks.
   Als je die kale kop van die beroepsambtenaar ziet weet je dat er niks zal gebeuren.
   Maar als er nu in de naaste toekomst iets gebeurt en dat zal zéker gebeuren….
   Dan kan die kale altijd roepen dat hij nog zo geroepen heeft dat er een avondklok voor die lui zou moeten worden ingesteld, maar dat niemand dat wilde…

   En dan krijgt hij een goedkeurend knikje van de Commissaris van de Koning die dan zegt: “Ja, die Koelewijn moet ik niet vergeten veur te dragen veur ’n lintje.
   Want dat heefttie beste man verdiend…”

   Snap je. Zo werkt dat dus…

   Geliked door 1 persoon

 14. BertG. zegt:

  Op die avond klok hoeft dus niemand te rekenen, ga er maar van uit dat ze nu allemaal getraumatiseerd zijn.

  Centraal Orgaan opvang Asielzoekers wil ‘getraumatiseerde asielzoekers’ geen uitgaansverbod opleggen
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/04/centraal-orgaan-opvang-asielzoekers-wil-levensgevaarlijke-asielzoekers-geen-uitgaansverbod-opleggen/

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Het klopt helemaal.
   Vóór dat ze getraumatiseerd waren hebben ze daar waar ze geboren zijn uitsluitend zwarte en getinte meiden verkracht omdat er daar geen blanke meiden rond liepen.

   Like

  • Uitgaan doe je in de kroeg en dan vraag ik u als fervent lezer van koranstukjes, wat doen ze daar als ze van opah niet mogen zuipen? Maak mij 1 (één) dag Openbare Aanklager annex Rechter en ik zeg u dat ik de hele zooi volgens de Zachariase Wetgeving zal doen opbossen en als ik echt over de rooje ben naar het Lucifergesticht verban.

   Geliked door 1 persoon

 15. Misschien dat ze beter ons een uitgaansverbod op kunnen leggen. Dan kunnen die getraumatiseerde gelukspareltjes hun gang blijven gaan.

  Geliked door 2 people

 16. Rik zegt:

  Vind het meer een liberale houding
  Dat iedereen met behoud van eigen indentiteit dan samen leefd
  Links is eigenlijk niet zo met geloof
  De sp is dan het minst liberaal die heeft het meer over aanpakken in de brandhaard zelf. Die zeggen die stroom ook niet zo zitten.
  Geloof dat veel hier ook om te werken zijn gehaald was ook voor het bedrijfs leven..
  Het is ook een stukje humanisme waar veel mensen mee zitten.
  Frappant vind ik wel dat rechters daders van verkrachting vrij spreken omdat ze de culturele opvoeding niet hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s