Noord-Korea dreigt de VS met een preventieve atoomaanval en “het in de as leggen van het Amerikaanse vasteland.”

 

(Door: Michel Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

In bovenstaande 34 seconden durende video, ogenschijnlijk een fragment van de Noord-Koreaanse staatstelevisie, is een achter het orkest opgesteld videoscherm te zien, waarop een door computer geanimeerde atoomaanval wordt getoond. Pikant detail: de aanval richt zich tegen een stad in de VS, mogelijk San Francisco. Vervolgens is er een raket te zien, die – samen met andere- de westkust van de Verenigde Staten nadert en tenslotte neervalt op een gebied dat er uitziet als de baai van San Francisco. Tenslotte explodeert het geschut met een grote vuurbal midden in een stad. Noord-Korea werkt nauw samen met islamitische staten. Het leverde bijvoorbeeld Pakistan de beslissende knowhow bij de bouw van zijn eigen atoomwapens.

Michael Mannheimer Blog

Het communistische Noord-Korea riskeert een Derde Wereldoorlog

Wie denkt dat de islam de enige wereldbedreiging is, vergist zich. Er zijn meer bedreigingen, die net zo existentieel zijn voor de wereldvrede en het voortbestaan van de menselijke beschaving als de islam. Voor deskundigen op politiek gebied is het onnodig te vermelden dat deze bedreiging van het socialisme komt. Concreet gezegd van dat socialistische land dat men naar eer en geweten kan betitelen als de hel op aarde: Noord-Korea.

De communisten bouwden Noord-Korea uit tot een reusachtige staatsgevangenis zoals de DDR of Cuba. Maar dan nog wezenlijk strenger

De communistische machthebbers hebben hun land veranderd in een reusachtig concentratiekamp. Dat is geen complottheorie, maar een keihard feit aan het begin van de 21ste eeuw.

Wie dacht dat de concentratiekampen geschiedenis waren, heeft zich helaas vergist. Want ook in Noord-Korea zijn er tegenwoordig nog concentratiekampen, die worden gebruikt als vernietigingskampen voor politieke gevangenen.
(Bron: www.soz.uni-heidelberg.de)

De Noord-Koreaanse concentratiekampen bestaan inmiddels tweemaal zo lang als de goelags in de Sovjet-unie en twaalf maal zo lang als de Duitse concentratiekampen.(Uit: Blaine Harden – 2012 -: Vlucht uit kamp 14. De geschiedenis van Shin Dong-hyuk, die werd geboren in de Noord-Koreaanse goelag en ontsnapte, DVA 2012).

Waarom de media de toestanden in Noord-Korea zo goed als nooit tot thema maken

Natuurlijk wordt dit door de linkse media in de westerse wereld verzwegen. Tenslotte wil men toch een rechtvaardiging hebben voor de “strijd tegen Rechts” – al dient die er uitsluitend toe de aandacht van de eigen doelstellingen af te leiden. En men wil de inzet van de Groene Khmer-commando’s – de terroristische organisatie Antifa – ideologisch rechtvaardigen en niet het risico lopen, met de waarheid over het socialisme voor ogen, dat zelfs de domste Antifa-klant over zijn inzet in Duitsland begint te twijfelen.

Noord-Korea toont aan wat het ware socialisme betekent

Want Noord-Korea laat zien wat het ware socialisme is: 0 vrijheid van meningsuiting, 0 burgerrechten voor de getroffen bevolking, 0 vrijheid van reizen. Levenslange gevangenschap en dwangarbeid voor politieke tegenstanders in de beruchte concentratiekampen van Noord-Korea, en wel in de vorm van opsluiting van hele families tot in de derde (!) generatie.

Dat is de realisering van de droom van het socialisme, waarvan tot op heden de Duitse socialisten van de SPD via de Groenen tot en met de Linkse Partij dromen. Velen hebben er geen idee van wat het betekent om onder het socialisme te leven. En de meesten verwisselen socialisme nog steeds met “sociaal.” Hoewel socialisme in werkelijkheid de volledige tenietdoening van de sociale gedachte is.

Socialisten zijn slechts zo lang voor de-militarisering tot ze aan de macht zijn

Als de linksen in de westerse landen, waar ze nog niet de absolute macht bezitten, strijden voor een politiek van totale ontwapening en dit presenteren als linkse vredespolitiek, is dat pure huichelarij. Want overal waar soci’s aan de macht waren en nog zijn, draaide de schijnbare pacifistische wind: Alle communistische landen gaven, gemeten naar hun bruto nationaal product, een meervoudig (tot 10 keer zoveel) bedrag uit aan bewapening als de westerse landen.

En Noord-Korea is het sterkst gemilitariseerde lande ter wereld: 1,1 miljoen soldaten staan – op een bevolkingsaantal van maar bijna 24 miljoen – paraat, miljoenen reservisten zijn oproepbaar, het atoomprogramma wordt bespoedigd. (Lees hier).

Met de dreiging met een preventieve atoomaanval heeft Noord-Korea de rode lijn overschreden

Tot nu toe beperkte Noord-Korea zich tot bedreigingen in het wilde weg voor het geval het zou worden aangevallen. Daarbij bedreigde het ook landen die nooit het voornemen toonden om Noord-Korea aan te vallen: Zuid-Korea en Japan. Maar nu, na de aankondiging van een preventieve atoomaanval, moet Washington wel reageren: Want met behulp van zijn met atoomwapens uitgeruste onderzeeboten is Noord-Korea metterdaad in staat om bijvoorbeeld San Francisco te verwoesten. Moeten de VS afwachten of en wanneer Noord-Korea deze stap zou zetten?

Vooral nu de Noord-Koreaanse staatstelevisie een video uitzond die exact deze aanval virtueel toont. Deze video werd bepaald niet gemaakt door individuele halvegaren, maar ontstond in opdracht van de onberekenbare en sadistisch ingestelde Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un.

Nog nooit sinds de Cuba-crisis stond de wereld zó dicht bij een Derde Wereldoorlog als nu. In beide gevallen ging de agressie van socialisten uit

Wij hebben – oudere tijdgenoten zullen dat met mij eens zijn – een bijna identieke situatie als bij de Cuba-crisis in 1962. Ook toen ging het gevaar van een wereldoorlog uit van de socialisten. De USSR stationeerden heimelijk langeafstandraketten met nucleaire springkoppen op Cuba. Die hadden 80% van het grondgebied van de VS kunnen vernietigen.

Van het volgende pikante detail zullen slechts weinig mensen zich bewust zijn: Toen Chroestsjov onder druk van Kennedy tenslotte de atoomraketten ontmantelde, was het Fidel Castro die woedend naar Moskou toog en aandrong op de onmiddellijke inzetting van atoomwapens. De reactie van het Kremlin dat in dat geval Cuba zou ophouden te bestaan, liet Castro koud: Deze atoomoorlog, aldus Castro, zou tenslotte het socialisme dienen, diens grootste vijand – de VS – vernietigen en het socialisme tot een wereldwijde doorbraak brengen. Dat zou het verlies van zijn land en van zijn destijds 40 miljoen inwoners alleszins waard zijn, aldus Castro in Moskou.

Men voelt zich onmiddellijk herinnerd aan Pol Pot: ook deze socialist was bereid zijn hele volk (tot en met 100.000 rechtschapen socialisten), uit te roeien.

Nooit eerder in de geschiedenis stond de mensheid zó aan de rand van haar eigen vernietiging. Want zou China, de beschermer en stimulator van Noord-Korea, zich aan de zijde van het Noord-Koreaanse terreurregime scharen, dan zou uit een militaire aanslag door de VS een heuse Derde Wereldoorlog voortkomen. Vooral nu ook Poetin Noord-Korea rugdekking geeft.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Communisme, dictatuur, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, Noord-Korea, socialisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Noord-Korea dreigt de VS met een preventieve atoomaanval en “het in de as leggen van het Amerikaanse vasteland.”

 1. Sabeltant zegt:

  Ach ja, die communistische stink bende is net als de islam bezig te provoceren waar het kan.
  Laten we dit land zo snel mogelijk van de aardbodem wegvagen.
  Korte metten mee maken. Flikker er maar meteen een paar atoombommen op.
  Niet afwachten, de eerste klap is een daalder waard.
  Gewoon wachten tot de opperkameraad weer eens een media propaganda offensief voert.
  Je weet op welk plein hij staat, zorg er dan voor de minimaal het plein en een paar km rondom opgeruimd is.

  Like

  • IkBenHet zegt:

   Die speknek zal heus wel dubbelgangers hebben…
   Maar goed; komende dinsdag schijnt er weer e.o.a. militaristische “viering” te zijn.
   Uiteraard met een parade en waarschijnlijk een kernproef.
   Overigens eet een groot deel van de bevolking gras!!

   Like

 2. hslot4 zegt:

  Lol ja sorry hoor maar heb je wel eens Noord Korea vergleken met America of Rusland qua grote en inwoners fucking jokers dat zijn het .
  En Putin gaat echt zn nek niet uitsteken en een oorlog beginnen voor een stel van die loempia rollen.
  Putin is integer en verstandig genoeg om de baten en lasten af te wegen simpel rekensommetje .
  Als er een land een oorlog begint is het Amerika wel dat huisvuil heeft dat al bewezen vanaf 1492 toen clumbumbus in SanSalvador voet aan land zette en vervolgens met een armada van 17 schepen en 1200 man het geloof kwam verkondigen namens de koningin Isabell 1 van Spanje .
  Je zou het rustig de eertse wereldoorlog kunnen noemen de genocide van 50 tot 100 miljoen indianen.
  Nog iemand Columbus dag vieren ? of thanksgiving overigens bijna alle amerikaanse feestdagen zijn gebaseerd op genocide en moord wel eens bij stilgestaan ?
  Eerste biologische oorlogsvoering door Europeanen op de oorspronkelijke bewoners van Amerika .

  The real thanksgiving story

  Columbus was de christelijke isis van die tijd
  https://wakeup-world.com/2015/10/11/celebrating-genocide-christopher-columbus-invasion-of-america/

  Tjah ziet er uit dat wij blanke Europeanen ook niet altijd even aardig zijn geweest lol .

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Hslot4.
   Stel je voor dat de blanken die 50 tot pakweg 100 miljoen Indianen hadden laten leven.
   Dan hadden er nu 325.000.000 Indianen geleefd en geen enkele blanke meer…
   Ze hebben het al zo moeilijk met die negers….
   En nog es wat.
   “Pakweg 50 tot 100 miljoen Indianen.” Maakt wel ’n verschil van 50 miljoen Indianen…
   Wel ja, jij kijkt niet op ’n miljoentje Indianen hè… ’t Zijn toch maar dooje Indianen…

   Héél vroeger slaaf geweest natuurlijk…

   En Amerikanen vergelijken met huisvuil.
   Je bent goed blank zelfvernietigend bezig.
   Vind ik dan.

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Prima artikel. Bewijs te meer; dat niet alleen de islam, maar ook het socialisme; de grootste vijanden zijn van de gehele mensheid. Beide zijn perverse, gevaarlijke ideologieën.

  Like

 4. Stef zegt:

  Net als de afkorting antifa is ook de naam socialisten fake.
  Laten we ze een nieuwe naam geven .DE POTJES. Naar voorganger pol.
  En als iedereen die gaat gebruiken zal het tenminste duidelijker worden voor de dommeriken die niet doorhebben dat links gewoon een gemeen volk is.
  We krijgen in de kamer dan de afdeling De Potjes.

  Like

 5. boorzalf zegt:

  Lijkt me een aardig land om al die gelukszoekers heen te sturen. Onze grote lei(ij)der Kim Willie zou maar eens een contractje moeten afsluiten met Kim il sung.

  Wie wil er naar Noord Korea!!! Steek zijn hand op!!!

  Like

 6. IkBenHet zegt:

  En weet u wat er nu zo “mooi” is…
  Al deze nucleaire dreigingen zijn te wijten aan de naïviteit van het o zo tolerante Nederland.
  “Atoomspion Khan stuurde geavanceerdere nucleaire technologie naar Pakistan, Iran en Libië”.
  http://stopwapenhandel.org/projecten/Khan/artikelen%20pers/atoomspion14220105
  Iran op zijn beurt speelde deze “recepten” vervolgens door aan Noord-Korea.
  Et voila… Nu zitten we dus opgescheept met een megalomane psychopaat die over kernwapens beschikt en dreigt Amerika in de as te leggen. Waarschijnlijker zal zijn; dat hij Seoel en een paar Japanse steden in de as zal leggen.
  Over de geweldige bijdrage van ons land hoor je nu nooit iemand reppen…

  Geliked door 1 persoon

 7. Nemesis zegt:

  Volgens bronnen (????) die het zouden moeten weten, is buiten een eventuele atoombom of drie, vier, het komplete rijdende materieel en wapenuitrusting totaal verouderd en stamt volgens de bronnen die het zouden moeten weten, uit het begin van de zestiger jaren van de vorige eeuw. Voor zo’n klein land als Noord Korea hebben ze wel een enor groot aantal manschappen. Echter die manschappen zijn voor het grootste deel aan de geeuwhonger, ook dit weer volgens die bronnen.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Trump zal het zo ver niet laten komen.
   Als goed zakenman zal hij die Kim Jong wel ’n Chinees afhaalrestaurant in New York aanbieden denk ik.

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    😀 LOL Je bezorgt me op de vroege ochtend al een lach aanval. Ik zie die vette koreaanse pleeborstel al achter de chinese kassa staan met de vraag, sambal bij?

    Geliked door 1 persoon

 8. Qvic zegt:

  De denktanks in Amerika verzinnen alles en nog wat om maar een 3e wereld oorlog te kunnen starten. Het maakt hun geen donder uit waar op de wereld het lont aan gestoken zal worden.

  Like

 9. Seculiere zegt:

  Trump kan nog veel van zijn voorganger leren

  Like

 10. Aegolius cs zegt:

  Terwijl wij over eieren ons zorgen maken blijkt inmiddels N-Korea volgens Defense Intelligence Agency over 30 tot 60 kernwapens te beschikken.
  https://www.washingtonpost.com/world/national-security/north-korea-now-making-missile-ready-nuclear-weapons-us-analysts-say/2017/08/08/e14b882a-7b6b-11e7-9d08-b79f191668ed_story.html?hpid=hp_hp-top-table-main_usnkorea-1212p%3Ahomepage%2Fstory

  Kennelijk is na deze info een rode lijn overschreden volgens Trump:

  ‘Dit zijn geen losse flodders meer, dit lijkt op voorbereiding aanvalsplan’
  “Als Noord-Korea doorgaat met het bedreigen van de VS, zal het te maken krijgen met vuur en woede die de wereld niet eerder heeft gezien.”

  Het waren harde woorden die president Trump gisteravond uitte aan het adres van Noord-Korea. En vanuit Noord-Korea kwam al snel een reactie: mocht de VS overgaan tot een preventieve oorlog, dan zou een “totale oorlog” volgen. Zo dreigen ze onder meer het Amerikaanse eiland Guam aan te vallen.

  https://nos.nl/artikel/2187169-dit-zijn-geen-losse-flodders-meer-dit-lijkt-op-voorbereiding-aanvalsplan.html

  Zie ook:

  https://www.washingtonpost.com/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s