Salafistisch Amsterdam

Screenshot_116

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Het salafisme rukt op in Europa/Nederland, omdat de overheid zich er niet mee wil bemoeien op basis van ‘scheiding van kerk en staat’. In Amsterdam zijn er al vele moskeeën in handen van deze SS-waardige ‘geloofsstroming’ van de islam. Rechtstreeks aangestuurd en gefinancierd vanuit Saoedi-Arabië.

Bloedige burgeroorlog aanstaande?

Maar moskeeën zijn geen kerken en gezien de realistische dreiging vanuit deze radicale godsdienstwaanzinnigen-tak wordt het tijd dat de staat nú ingrijpt om binnenkort een aanstaande burgeroorlog te voorkomen.

Jonge moslims terroriseren nu zwembaden om scheiding tussen mannen en vrouwen te bewerkstelligen en de dames te dwingen geheel bedekt gekleed te gaan. Dit is slechts een eerste begin. Dat zich dit in de nabije toekomst niet alleen tot zwembaden zal beperken, mag duidelijk zijn. Zij streven een geheel islamitisch lees salafistisch Europa na en dit wordt aangestuurd vanuit deze moskeeën.

Dat meerdere zwembaden in diverse steden getroffen worden door islamterreur impliceert dat deze salafistische groei niet alleen in Amsterdam gaande is. Vreemd genoeg zie ik geen mensen hand in hand om een zwembad heen staan om een statement te maken…

Als de overheid niet heel snel maar vooral kei- en keihard gaat ingrijpen, neemt de burger het recht straks zelf in handen. De burgemeesters hebben het allemaal ‘scherp in het oog’ maar men moet zich maar eens terdege gaan afvragen of dìt de bedoeling was/is van ‘onze’ multiculti ‘samenleving’.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Salafisten, Sharia, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Salafistisch Amsterdam

 1. Niet alleen de moskeeën worden door de salafisten overgenomen, maar héél Nederland gaat er op den duur er aan geloven, niets aan te doen en elk volk verdient de regering die ze heeft.

  Geliked door 1 persoon

 2. Japio zegt:

  De burger zelf het recht in eigen hand nemen? Ja, als Pasen en Pinksteren op 1 dag vallen misschien.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Japio: 18.28. uur, op 22/4. En dat weten de smeerlappen der politiek! Onze Nederlandse bevolking; en in actie komen? Whoehaha, kijk maar hoeveel mensen deel nemen aan de Pegida bijeenkomsten. En je zou verwachten; dat toch zeker onze JONGEREN in actie zouden komen voor ONS NEDERLAND. Forget it, onze jeugd en jongeren zijn slechts geïnteresseerd in vandaag en de nieuwste handy! Een deel van deze jeugd en jongeren komt wel in actie maar dan TEGEN ONS Realisten. Die zijn volkomen links gehersenspoeld en worden gebruikt als AFA, en of ander agressief links initiatief. Vergeten we het maar, zo gaan we naar de haaien!

   Like

 3. Japio zegt:

  Stukje bij beetje veroveren ze je land. En als het straks te laat is zal men kermen en tandenknarsen van verdriet. Dan zullen ook de linkse knurften moeten toegeven dat ze totaal van het padje af waren. De onderdrukking neemt steeds grotere vormen aan en zal resulteren in één grote ellendige toestand ala Saudi-Arabië voor de ongelovige.

  Like

 4. Henri zegt:

  Ongelooflijk, de signalen voor een aanstaande islamitische overheersing zijn overduidelijk. De seksuele terreur, de financiering van de fascistische zendelingen vanuit Saudi Arabie, het obstructieve gedrag van de lichtgetinten, het optreden van de Turkse dubbele paspoorthouders rond het recente referendum, dit zijn onmiskenbare voortekenen van de uitvoering van deze plannen. En de zogenaamde elite snurkt rustig verder, of faciliteert zonder met de ogen te knipperen allerlei arabische-islamitische uitwassen. Misdadig gedrag jegens de echt Nederlandse bevolking.

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. De naïviteit van bestuurlijk Amsterdam blijft onverminderd groot !

  Like

 7. Luchtpint zegt:

  Ik krijg de indruk dat het geautomatiseerde monster van de spamfilter een en ander in zijn zwarte gat meegezogen heeft op een verwante topic.

  Like

 8. John van Antwerpen zegt:

  Hierbij verklaar ik alle doofstomme, wegkijkende islam knuffelaars rijp voor een
  inrichting en beschouw die domoren voor collaborateurs, landverraders, staatsgevaarlijk,
  en daarnaast kan ik ieder aanraden dezulke met een grote boog te ontwijken.
  Omdat die islamofielen niet voor rede vatbaar zijn is ej.bron een welkome mentale douche
  om toch nog in onze oude Griekse en zeker de verlichtingswaarden te geloven i.p.v.
  een 7e eeuwse achterhaalde mentaliteit die altijd funest is voor mensen die wel modern willen zijn.
  Iedereen veel taaiheid toegewenst om overeind en patriottisch te blijven.

  Like

 9. Pietersen zegt:

  “Het salafisme heeft de aandacht van de burgemeester(van Amsterdam)”, hoorde ik in een nieuwsuitzending ergens.
  Moet je je voorstellen van der Laan(PvdA). Ja dan komt het vast wel goed. Haha.

  Like

  • fleckie zegt:

   Op de Duitstalige site TANGSIR, van 3.4.2011, ‘DIE MULLAHS-PUFFS’, reageerde iemand met de volgende opmerkzame reaktie: …die MULLAHS-PUFFS sind anscheinend sehr verbreitet.Weiss doch jeder dass in diesen MOSCHEEN ,HASS-REAKTOREN,Waffen- und Drogenhandel ,..MENSCHENHANDEL, und einiges Mehr stattfinden. Von den Hasspredikern ganz zu schweigen: und dann diese
   PROSTITUTION unter dem Deckmantel des ..TSCHADOR’.

   Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Voor iedereen verplichte leerstof
  https://zlj13051967.wordpress.com/2017/04/19/god-is-altijd-geweest-en-zal-altijd-zijn/
  Dit is een vrij lange bloemlezing van de Balkan Chronicles.

  Like

 11. Ik waarschuw al 52 jaar voor de terreur van de islam… maar het is als praten tegen een muur!!!

  Like

 12. M.A.L. Sion zegt:

  De berichten over toenemend salafisme nemen toe.
  Niet leuk.
  Ik zou liever zien dat er een toename was van berichten over toenemende bereidheid onder de bevolking om revolutie te beginnen tegen regering en de moslimgemeenschap.
  We kunnen niet blijven afwachten en wegkijken.
  En denk er om dat het niet alleen een kwestie is van verdedigen. Er zal terugveroverd moeten worden wat al ingenomen is door de islam. Dat staat gelijke aan de AANVAL !!!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s