Sinds 2016: Moorden op straat in Malmö – geen enkele zaak is opgelost

Screenshot_121

(Vertaling: E.J. Bron)

Sinds begin 2016 werden er in de ongeveer 330.000 inwoners tellende Zweedse stad Malmö 17 mensen op straat vermoord. Van de dodelijke schietpartijen die de Zuid-Zweedse stad al meer dan een jaar lang teisteren, werd tot nu toe geen enkele opgelost.

epoch times

“Het is altijd heel moeilijk om zulke misdaden op te lossen die zich afspelen in criminele milieus”, zei een woordvoerder van de politie tegen de Deutsche Presse-Agentur (dpa) in Kopenhagen. Vaak zouden de daders en/of slachtoffers verwikkeld zijn geweest in drugszaken, zoals onlangs eind maart bij de moord op een 23-jarige in een probleemwijk.

In de stad met ongeveer 330.000 inwoners werden sinds begin 2016 17 mensen op straat vermoord. Daarbij komen nog meerdere andere gevallen van moord en doodslag. Een cijfer ter vergelijking: in de Duitse stad Hannover met ongeveer 530.000 inwoners vonden er over heel 2016 elf moorddelicten plaats.

De oplossing zou ook daarom zo moeilijk zijn voor de Zweedse politie, omdat niet veel getuigen bereid zijn om te praten, zei de onderzoeker Manne Gerell van de Universiteit Malmö. De rechercheurs “kennen de meeste mensen die in deze netwerken actief zijn, maar ze hebben er moeite mee om bewijzen te vinden.”

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, Eurabië, Krankzinnigheid, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

16 reacties op Sinds 2016: Moorden op straat in Malmö – geen enkele zaak is opgelost

 1. j. meijer zegt:

  ik las in een VVV folder: Zweden een moordland! The place to be.

  Geliked door 1 persoon

 2. Marokkaanse kansparel wordt hardhandig aangehouden in Rotterdam!

  Like

 3. oeps48 zegt:

  Gut, wat zielig, dat de politie in het Zweedse socialistische paradijs zoveel moorden niet kan oplossen. Ik krijg daar toch zo’n raar gevoel bij. Dat moet, denk ik zo, toch wel bepaaldelijk frustrerend zijn voor professionele criminaliteitsbestrijders, om zulke slechte statistische resultaten te moeten boeken. Je weet toch maar nooit, wat de een of de andere nieuwe baas van Pietje Precies er ooit nog eens van zal vinden in een funktioneringsgesprek. Eer je het weet ben je je mooie baan kwijt. Ze zullen toch niet van een zooi politiek incrorrecte extreem slinxe landverraders de hint hebben gekregen, om per ongeluk de verkeerde kant op te kijken ??? Je weet maar nooit met die rakkers. Of zouden ze het ginderwijd ook te druk hebben, met het schrijven van parkeerbonnen ???

  Like

 4. tinekevanschagen zegt:

  Het is helemaal niet moeilijk, Het komt omdat iedereen zijn smoel houdt,Die fucking politie agenten zijn net zo schuldig! In alle lidstaten voeren ze het zelfde opgelegde protocol uit.
  Natuurlijk, het bekende verhaal, ze durven niet,gezin ,hypotheek,baanverlies.
  Maar je kan mij gewoonweg niet wijsmaken,dat er ook oprechte mensen zijn,die ook zien dat het ook over hun kinderen gaat,
  En ze kunnen geen bewijzen vinden?
  Serieus ,heel zweden heeft verborgen sharia rechtbanken in de eigen woonkamers en er zijn zo ongeveer 50 no go zones!
  En de politie kan niets bewijzen? Nee, de politie MAG niets bewijzen!
  precies, over wat ik al aangaf..huis,hypotheek,baanverlies,
  Iedereen speelt in dit spel wat immigratie heet advocaat van de duivel…punt

  Geliked door 1 persoon

 5. Schijnt de mode te worden dat je niet alleen een Operetteleger maar ook nog een Operettepolitie naast je Operettepolitici hebt. Ik hoop voor die Zweden dat ze ook snel een doortastende Marianne krijgen net zoals de Franserikken straks, een Pippi Langkous zeg maar. [Hoop doet leven].

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Goed, dat U dat laatste er tussen haakjes achter heeft gezet:
   Pippi Langkous is een kinderboeken-heldin, dus dan weet je het wel.

   Geliked door 1 persoon

   • Pippi had een erg sterke vader die ook nog eens de baas van miljoenen Piraten was en wee degenen die Pippi of haar vriendjes aan het broekje zaten of een oor aan wilden naaien. Dus dan weet je het wel.

    Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Nou, je kunt in dit geval anders wel een vermoeden hebben, wat daar aan ten grondslag ligt, niet?
  Zodra het spoor naar immigranten, voor mijn part vluchtelingen (proest) wijst -en dat is uiteraard steeds het geval- durft de politie al niet meer verder te graven, uit angst, als racistisch te worden neergezet, of uit angst voor represailles, of beide.
  Nogal logisch, dat er dan geen enkele zaak wordt opgelost.

  Geliked door 1 persoon

 7. Alles is geregeld ten nadelen van ons. Het monopolie spel van Brussel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s