Timmermans, boy van de rijken der aarde

Screenshot_93

(Door: Petra de Geus)

De EU heeft goedbetaalde ambtenaren en wat doen die eigenlijk voor ons? Van de meesten weten we het niet, maar Frans Timmermans heeft onomwonden laten zien waar hij voor staat. Woensdag 12 april j.l. stond er een artikel in de media met de dreigende kop: “Timmermans dreigt Hongarije met rechter.” De krant bericht: “De Europese Commissie dreigt met juridische stappen tegen Hongarije vanwege recente maatregelen die lijken in te druisen tegen Europese wetgeving.” Wat is er aan de hand? Het dagelijks bestuur van de EU besprak Hongarije. Hierbij kwamen recente Hongaarse ontwikkelingen naar voren, zoals de hoger onderwijswet, het asielbeleid, een wetsvoorstel over de financiering van maatschappelijke organisaties en een anti-EU-vragenlijst die de nationalistische regering van premier Viktor Orbán onlangs verspreidde, ter sprake. Ook discriminatie van Roma en de bescherming van werkende zwangere vrouwen zijn “punten van zorg”.

Men vroeg zich in deze EU-kringen af of de maatregelen verenigbaar zijn met de waarden waarop de EU is gebaseerd. Timmermans dreigt met: “We zullen handelen als we niet snel verbeteringen zien.” En “de Europese Commissie is vastbesloten alle beschikbare instrumenten in te zetten om de waarden waarop de EU is gebaseerd hoog te houden.” In de laatste alinea van het krantenartikel komt dan de aap uit de mouw: de nieuwe Hongaarse onderwijswet wordt door sommigen binnen de EU gezien als een poging de Central European University (CEU) in Boedapest te sluiten.  Volgens Timmermans moet deze instelling ongehinderd actief kunnen blijven. Waarom eigenlijk?

Screenshot_92Voor wie het gemist heeft, de Central European University (CEU) in Boedapest is een private instelling van Soros, die hij een universiteit noemt, om mensen af te leveren met “zijn globalistische waarden”, dat wil zeggen ongehinderde massa-immigratie en de vervanging van de autochtone Europeanen door gelukszoekers uit het Midden-Oosten, Afrika en Azië, bij voorkeur moslims. De extreemlinkse speculant Soros gebruikt deze CEU ook voor zijn manipulaties en revoluties in Midden- en Oost Europa en staten van de voormalige Sovjet Unie, zoals Servië, Georgië en meer recentelijk de Oekraïne. Hij is een gewetenloze speculant en manipulator die zich als “filantroop” presenteert. Hij stuurt een groot netwerk van NGO’s aan, die zijn doelen van een “Open Society” ondersteunen. Die stichtingen gaan over heel uiteenlopende zaken, zoals de acceptatie van islamitische hoofddoekjes in het straatbeeld of etnisch profileren bij de politie. In Amerika steunt Soros organisaties als Black Lives Matter en werkt hij samen met CAIR, wat een instelling is voor de islamisering van Amerika en dat banden onderhoudt met de Moslimbroederschap en Hamas. Hij sponsort ijverig anti-Trump demonstraties.

Voor wie door de bomen dit bos van “filantropische” activiteit niet meer kan zien: Met zijn “filantropische” activiteiten beoogt hij een agenda van massa-immigratie en ontwrichting van de westerse samenlevingen als opstapje naar een New World Order. Met zijn kleurenrevoluties poogt hij de greep van de EU op omringende landen te vergroten. Zijn zogenaamde propaganda universiteit in Boedapest is een voedingsbodem voor het verspreiden van deze “globalistische” waarden. De Hongaarse minister-president Orbán heeft al meerdere keren aangegeven dat hij de invloed van Soros desastreus, ontwrichtend en onacceptabel vindt en daarom niet langer wil tolereren. Poetin verbood de Soros-instellingen al.

Screenshot_91

Timmermans, die stoere taal bezigt als “We zullen handelen als we niet snel verbeteringen zien” en “alle beschikbare instrumenten inzetten”, is dus een ordinaire loopjongen voor Soros om deze propagandistische nep-universiteit open te houden. De discriminatie van Roma en de bescherming van werkende zwangere vrouwen worden cynisch door hem in de strijd geworpen om dik betaald zijn actiepunt, het openhouden van een ondermijnend en ontwrichtend instituut, voor elkaar te boksen.

Timmermans heeft zich hiermee heel direct in zijn kaarten laten kijken. Hij is een misselijk makende marionet voor Soros, de stroman van het grootkapitaal van de bankenwereld, de oliemaatschappijen en het militair-industrieel complex. Timmermans is verachtelijk voetvolk geworden van het door Soros en Merkel gesteunde Coudenhoven-Kalergi complot om de autochtone Europeanen “om te volken” en uitgerekend hij heeft het over “waarden”. Hoe durft hij! Hij is een laffe landverrader, erger zelfs: een continent-verrader.

Screenshot_94

Het is wachten op de dag dat landverraders weer ouderwets, naakt en door hooivorken achtervolgd, de straten door worden gejaagd. De dag is hopelijk niet ver meer tot een aloude traditie weer wordt opgepakt, die waarin landverraders als hij het loon krijgen dat zij verdienen, namelijk opgeknoopt te worden aan een hoge boom.

Door:
Petra de Geus (april 2017)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Eurofielen, Europa, EUSSR, Frans Timmermans, Globalisering, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, New World Order, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Timmermans, boy van de rijken der aarde

 1. Japio zegt:

  Wat een debiel en misselijkmakend kereltje is dat toch ook. Die Timmermans is hard opweg om kim yong un van de troon te stoten als slechtste dictator ooit. Alleen al die rotkop van die vent, je zou er met genoegen een voorhamer op stuk slaan.

  Like

 2. Een heel goed en interessant stuk. Bedankt Petra.

  Like

 3. Beschouwer zegt:

  Timmernans is een vies vuil laag retelikkertje van Soros. Misschien wel letterlijk in de geheime genootschappen gebeuren er rare perverse dingen. Er zitten bij die hoge ambtenaren nogal wat perverselingen. Zie de onthulling van de pedofiel van het openbaar ministerie. perversiteiten horen bij het satanisme wat nogal wat hoge machtswellustelingen aanhangen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tom Hendrix zegt:

  Mevrouw de Geus, ik ben het eens met dit artikel. En de waarden der rode EUSSR, zijn mij bekend; dictatuur, communisme, uitsluiting, uitbuiting van de eigen Europese bevolking, landverraad, nepotisme, baantjesjagerij, links lullen en rechts zakken vullen, islamisering op weg helpen, en massa-immigratie bevorderen. Dat zijn de waarden van de rode, fascistische EUSSR!

  Like

 5. ed zegt:

  RATTEN zijn het.

  Like

 6. Marc zegt:

  Tja, al die namen: Soros, Timmermans, Merkel, Verhofstadt, Sutherland. De een is EU-bolleboos, de ander multimiljardair. Samen uit op vernietiging van de Europese cultuur. Bij de onvermijdelijke Europees nationale revolutie, die uiteindelijk zal uitbreken, zullen zij de enigen zijn die uitgezonderd worden op handhaving van het verbod op de doodstraf. Omdat ze het ultieme verraad aan de Europese naties hebben beleden en uitgevoerd.

  Soros is een blijft een typisch gevalletje. Indertijd ontsnapte hij als 14-jarige aan de Holocaust door mee te werken aan het leegschudden van op transport gestelde volksgenoten in 1944. Bij hem krijg ik soms het gevoel dat hij toen moest hebben gedacht “Wij weg van de aardbodem? Dan jullie ook!”

  Dit is maar een idee wat in mijn hoofd speelt. Maar mocht het waar zijn, dan is dit het zoveelste schadelijke feitelijke gevolg van Hitlers politiek dat in de naoorlogse geschiedenis onbesproken is gebleven. Eerder wees ik al op de vernietiging, als gevolg van Hitlers handelen, van de politieke en maatschappelijke vocabulaire. Waardoor het voor iedereen onmogelijk is geworden maatschappelijke feiten gewoon te benoemen voor wat ze zijn.

  Zo bestaat ‘extreemrechts’, behalve als curiositeit, binnen het Europese vrijwel niet meer. Dat wil niet zeggen dat er geen extreemrechts in Europa meer is, want er is een hele grote beweging dat aan dat criterium voldoet: de islam! Daarnaast zijn begrippen als nationalisme, socialisme en zelfs racisme in die mate naar inhoud verminkt, dat maatschappelijke discussie over deze onderwerpen feitelijk onmogelijk zijn geworden.

  Dit gegeven belemmert een politieke oplossing van mega-problemen als omgang met de islam en kolonisatie van Europa vanuit islamitisch Afrika door de Europese volken. Het tekent hun geestelijke stoornissen: heel het Westen is mentaal ziek!

  Like

 7. Thoth zegt:

  Timmerfranz kan het zeggen in 18 talen : “Waar is de WC”. Daar kan’ie zich aan z’n anus krabben. Meer is’ie niet waard.

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Kennelijk is deze boy ook lid van de Europese Society van de ratelslangen.

  Like

 9. Yvonne zegt:

  Ik vind het jammer dat bij sommige commentaren niet zulke nette woorden worden gebruikt. Dat doet afbreuk aan wat de persoon wil vertellen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ach wat dom van ons, we moeten die oplichter gewoon met wat meer eerbied en respect behandelen.
   Wie denken wij wel dat we zijn om niet zulke nette bewoordingen toe te passen.
   Foei…………..

   Like

  • Nemesis zegt:

   Welke persoon, Timmermans? Nu, om bij het niet nette commentaar te blijven, ik vind Timmermans gewoon een ordinair, smerig stuk stront. Iets wat je met een wasknijper op je neus wegpoetst omdat het niet kan blijven liggen stinken.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Yvonne.
   Je zult het wel goed bedoelen, maar als je niet-nette personen met nette woorden wilt omschrijven dan faalt daarvoor eenvoudigweg de Nederlandse taal.

   Alléén echte eerlijke rechters zullen dit nog kunnen.
   Maar voor die tijd dient er recht gedaan worden door het volk.

   Like

 10. Bob Fleumer zegt:

  Timmermans ontploft binnenkort wel uit zijn pakje en dan zien we dat de “keizer”geen kleren aan heeft.

  Geliked door 1 persoon

 11. Pietersen zegt:

  Ach, zijn opmerking op het eind van de docu gemaakt over hem als commissaris van de EU “Just another day at the office”, geeft al weer hoe hij dit werk opvat namelijk niet erg serieus, maar dan toch nog de illusie verkondigen dat hij overal zo mee begaan is en wij doen wat hij zegt omdat hij Frans Timmermans zoon van een postbode bij de diplomatieke dienst, zoveel waarde hecht aan zijn eigen woorden.
  Hij is gewoon een flapdrol en een lege huls net als zovelen bij de EU, die elkaar in stand houden en een gevaar voor ons zijn omdat zij de macht bezitten en wij niet.

  Like

 12. Republikein zegt:

  De krant bericht: “De Europese Commissie dreigt met juridische stappen tegen Hongarije vanwege recente maatregelen die lijken in te druisen tegen Europese wetgeving.

  Wie wat hoezo en hoelaat?
  De meest voorkomende vorm van een EU wetgevingsinstrument is de richtlijn. In een richtlijn legt de Europese wetgever de doelstellingen en de kaders van beleid vast, maar mogen lidstaten zelf de details vaststellen. Dat wordt zo gedaan om rekening te houden met de soms zeer grote verschillen tussen landen. Naast de richtlijn kent Europa nog twee andere wetgevingsinstrumenten, namelijk de verordening en het besluit.

  Ik lees toch iets van richtlijnen, en daarbij komt niet in de laatste plaats dat deze minkukels niet gekozen zijn door het volk.
  Als het niet om te janken was zou je er moeten lachen, helaas.
  Wie werd waar geboren en door wie werd hij hoe genoemd.

  Like

 13. Mirjam zegt:

  The ‘office’ must be closed… De EU moet weg. Hongarije is prima bezig en ziet het duidelijk. Sluit die zogenaamde universiteit maar en vernietig maar elke vorm van satanisme dat door de EU en Soros wordt gecreëerd. Ik snap toch al niet dat zulke ‘mensen’ als Soros en Timmermans zo ongehinderd hun weg en gang kunnen gaan, terwijl iedereen duidelijk kan zien dat dat wat ze doen, vernietiging teweeg brengt van alles wat goed is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s