Vier alarmsignalen die werden genegeerd bij de ISIS-terrorist van de Champs-Élysées

Screenshot_106

(Door: Russ Read – Vertaling: E.J. Bron)

De voor de in Parijs gepleegde moorden verantwoordelijke ISIS-terrorist heeft een extreem gewelddadig crimineel en radicaal verleden. Het is moeilijk in te schatten wanneer een radicale gelovige zal overgaan tot geweld, in het geval van Karim Cheurfi – ook bekend als Abu Yusuf al-Belijki – waren geweld en haat op de politie bekende factoren. Hier een lijst met enkele terroristische waarschuwingssignalen:

1. Cheurfi werd in 2001 gearresteerd wegens het beschieten van politieagenten

In het jaar 2001 stal hij een auto, wat tot een vervolgingsjacht met de politie leidde. Nadat hij met de auto een sloot inreed, schoot Cheufri op de agent en de broer van de agent. Twee dagen later, nadat hij het pistool van een politieagent stal en driemaal op hem schoot, werd hij gearresteerd. Cheurfi pakte tijdens zijn gevangenschap nogmaals een wapen van een agent af, zodat hij door meerdere politieagenten overweldigd moest worden. Hij kreeg een gevangenisstraf van 20 jaar, die in 20o5 werd verlaagd naar 15 jaar.

2. Voordat Cheurfi politieagenten gewapend op de korrel nam, had hij al een gewelddadige voorgeschiedenis

Over hem is bekend dat hij voor de eerste schietpartij met de politie in 2001 een overval heeft gepleegd, zoals “Le Parisien” bericht. Dit jaar werd hij al gearresteerd, nadat de autoriteiten het vermoeden hadden dat hij een aanslag op de politie van plan zou zijn, maar hij werd wegens gebrek aan bewijs weer vrijgelaten.

3. Hij stond bekend als extremist

De Franse geheime dienst zei dat Cheurfi bekendstond als aanhanger van radicale opvattingen, aldus berichtte BFMTV. Hij stond volgens CNN op de radar van de Franse binnenlandse geheime dienst DGSI.

4. Hij schreef over zijn drang om politieagenten neer te schieten

Cheurfi schepte op Telegram, een programma dat vaak gebruikt wordt door terroristen, op met zijn moordfantasieën. Op de plaats delict vond de politie een notitie waarin Cheurfi zijn ondersteuning aan ISIS uitsprak.

De Franse politie schoot Cheurfi korte tijd na zijn aanslag op de Champs-Élysées dood. Enkele uren later eiste ISIS de verantwoordelijkheid voor de aanslag op. Volgens berichten zou hij alleen gehandeld hebben.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
http://dailycaller.com
Door: Russ Read

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Vier alarmsignalen die werden genegeerd bij de ISIS-terrorist van de Champs-Élysées

  1. BertG. zegt:

    Wanneer ik in een reactie punt 4 zou herhalen, dan staan er binnen 10 min. een arrestatie team voor mijn deur.
    Als je mossel bent, dan schijnt dat vrij weinig uit te maken blijkbaar.

    Like

  2. Japio zegt:

    Dus maw, de baas van die doodgeschoten agent is verantwoordelijk voor zijn dood.

    Like

  3. Ivanhoe zegt:

    Doodstraf herinvoeren
    Op het marktplein executeren (niet in zo’n steriele ruimte met glas ertussen)
    Daarna:
    http://www.frontpagemag.com/fpm/261954/how-american-soldiers-used-pigs-blood-and-corpses-daniel-greenfield

    Geliked door 1 persoon

  4. Jean zegt:

    Van zodra die alla en/of die pedofiel mo in het spel zitten is het geweld en hommeles geblazen en nog weigeren die lafaards onder eigen volk, lees: de linkse rotzooi, in te grijpen.
    Flikker die mosselpartij uit die 2de kamer, schaf dubbele nationaliteit af en leg verbod op vreemdelingenstemrecht en de wereld, onze westerse wereld zal enorm veranderen op zeer korte tijd.
    Wij zullen extra treinen en vliegtuigen inleggen die dagelijks zullen afvoeren richting homelanden in Afrika.
    Stel u voor: geen kopvodden meer in het straatbeeld, geen haatbunkers/mosselketen meer in het straatbeeld, geen baardapen meer in vodden gewikkeld in onze woningen/straten/gemeenten/steden.
    Heerlijk. Het maakt een mens gelukkig.

    Geliked door 1 persoon

  5. Ze worden in de gaten gehouden tot het te laat is. Voorlopig heeft dat wel weer iemand zijn leven gekost. Dit soort moet meteen opgesloten worden.

    Like

  6. Henk der Niederlànder zegt:

    Waaruit dus weer blijkt dat de hele veiligheidsdiensten een grote farce zijn.
    Hetzelfde lulverhaal kom je ook regelmatig in Nederland en Belgie tegen.
    Soms word zo’n lulverhaal ook verpakt met iets van miscommunicatie.

    Geliked door 1 persoon

  7. ieznogoedh zegt:

    De Franse politie schoot Cheurfi korte tijd na zijn aanslag op de Champs-Élysées dood.
    Dat is dus zo ongeveer 16 jaren te laat. Hadden de politieagenten in 2001 hun werk goed gedaan, dan zou jun collega nu nog leven. Een collega overigens, die als gutmensch zich heeft ingezet om mislims deze kant op te halen.
    God straft, ook al is het via de hand van een allahtoon

    Like

  8. Guardiacivil zegt:

    EN ELKE ZONDAG SLUITEN VELE ELITE ORDE…………..
    Hun ogen vroom voor het gebed in de kerk om vooral met zichzelf ingenomen te zijn dat ze het de afgelopen week weer zo goed hebben gedaan!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie