Zweden: Moslim vrijgesproken van anale verkrachting van 14-jarige, omdat hij “niet weet wat ´Nee´ betekent.”

Screenshot_107

(Door: Kit Daniels – Vertaling: E.J. Bron)

De rechtbank vond dat anale verkrachting sowieso geen verkrachting zou zijn

Hoewel zijn 14-jarige slachtoffer steeds opnieuw “Nee” zei, hoeft een islamitische migrant zich niet te verantwoorden wegens verkrachting, omdat de rechtbank beweerde dat hij “moeilijkheden gehad zou hebben” om het woord “Nee” te begrijpen. De Koninklijke rechtbank West-Zweden zei dat de al eerder veroordeelde Irakees “vermoedelijk aan ADHD zou lijden”, zodat hij er volgens de rechtbank moeite mee heeft om met andere mensen om te gaan en hen te begrijpen en dat hij niet in staat is om te voldoen aan de in hem gestelde verwachtingen.”

InselpresseInfowars

En dit alles, hoewel er video-opnames bestaan waarop te zien is hoe het meisje zich verzet en tijdens de seksuele overval “Nee” zegt – en ook ondanks het feit dat het meisje door de migrant gechanteerd werd, die er blijkbaar mee dreigde haar familie lastig te vallen.

De rechtbank besliste dan ook de migrant gelijk te geven dat het herhaalde “Nee” van het meisje alleen maar betrekking had op de gedwongen anale seks, die de rechters om welke reden dan ook niet als verkrachting beschouwden. In de Zweedse media, die ook meedeelden dat Abdul nog steeds Irakees staatsburger zou zijn, stond:

“In plaats daarvan wordt Abdul veroordeeld tot rehabilitatie en moet hij deelnemen aan het programma ROS voor vrije relaties. Ook moet hij aan het meisje een compensatie van € 6000,- betalen.”

Het incident vond op 4 oktober 2016 plaats in Abdul´s woning in Göteborg. Men vertelde echter niet hoe het meisje daar überhaupt terechtkwam.

Twee maanden geleden vond er een incident met andere islamitische migrant plaats, die een 13-jarige anaal verkrachtte en er met een zee milde straf vanaf kwam. Hij kreeg maar twee maanden gevangenisstraf en moest omgerekend € 2.500,- aan het slachtoffer betalen. Deze milde straf kreeg hij deels, omdat de rechtbank zijn “Syrische papieren” accepteerde, volgens welke hij minderjarig was, ook al zeiden de Zweedse papieren iets anders. Daarover bericht de Zweedse krant “Expressen”:

“De destijds 17-jarige man, die inmiddels 18 is, sleurde het 13-jarige meisje een van de toiletten op school binnen, deed de deur op slot en verkrachtte haar toen. Tijdens het proces was de leeftijd van de verkrachter van groot belang. Zijn identiteitsbewijs toont aan dat hij in 1998 werd geboren en op het moment van de daad 18 jaar oud was, hijzelf zegt echter dat hij in 1999 geboren werd.”

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.infowars.com
Door: Kit Daniels

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

49 reacties op Zweden: Moslim vrijgesproken van anale verkrachting van 14-jarige, omdat hij “niet weet wat ´Nee´ betekent.”

 1. OphEUffen zegt:

  Wie niet weet wat nee betekent, vanwege taalachterstand, dronkenschap, onder de drugs of vanwege algemele achterlijkheid, kan beter geen risico nemen. Neem je dat risico wel dan is dat reden voor extra straf en niet voor minder. Ergo, het moet geen verzachtende maar juist een verzwarende omstandigheid voor de strafduur dienen te zijn. Maar leg dat links even uit. Succes. Te druk met het sluiten van gevangenissen.

  Like

  • Ronald zegt:

   Het gaat er niet om dat je niet weet wat ‘nee’ zeggen inhoudt…..dat wist deze volwassen tyfusmoslim wel!!! Het ergste wat dit moslimafval heeft geflikt is een jong meisje verkrachten!!! Hij weet ECHT WEL dat dit niet kan en mag!!!

   Dit tyfusvolk liegt en bedriegt in alles!!! En de elite trapt erin!!! De opstand en het genadeloos terugslaan van de echte Europeanen komt….dat duurt niet lang meer!!!

   Wat mij betreft begint het nu. Ik ben er klaar voor!!!

   Like

 2. OphEUffen zegt:

  Komt ook nogal amechtig over. Dat iemand een van de2 belangrijkste woorden in een taal, van 2 letters notabene, niet begrijpt. Wat hoop ik dat dit soort rechters ooit zelf aan de beurt komen.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Deze “rechters” verdienen de doodstraf !!

  Like

 4. Steven zegt:

  Deze vrijspraken zijn meer regel dan uitzondering geworden als de dader een asielRAT is.
  Waren de daders blank geweest dan waren de rapen gaar…6 jaar cel met TBS.
  Het wordt met de dag erger in dit KUT Europa en het almaar beschermen van al die TERING ASIELEISERS!

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Zweden is voor ons het voorbeeld van totale geestelijke verloedering.
  Ik stel voor dat Zweden niet meer tot Europa mag behoren.
  Haar bevolking heeft de laatste decennia duidelijk aangegeven de vrije westerse waarden te
  hebben verworpen.

  Geliked door 1 persoon

  • rony stokart zegt:

   Inderdaad, Zweden is shit. Jaren met een Volvo XC90 gereden. Van de ene panne naar de andere, zelden zo een totaalbrol meegemaakt.

   Like

  • hendrikush zegt:

   ‘De meisje’ zegt wel dat ze nee riep maar er zijn geen drie mannelijke getuigen die dat bevestigen en het woord van een meisje is maar de helft waard van dat van een jongen. Ik ben dus terecht vrijgesproken want dat zou in mijn land ook zo zijn gebeurd.

   In een multiculturele samenleving moet je begrip hebben voor multiculturele rechtspraak.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Paulzwueste: 17.17. uur. Deze verloedering Paul; is het gevolg van meer dan 60 jaar socialistisch en hedonistisch beleid in Zweden.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ja Tom.
    De Zweden komen natuurlijk van heel ver.
    In de 19e eeuw was het nog heel gewoon dat ’n jochie op de vraag: ‘wat doet je vader?’ antwoordde: “Oh die is lijfeigene.” !
    De socialisten waren bijna 100 jaar lang ’n noodzakelijk kwaad, maar waar ze nu mee bezig zijn tart elke verbeelding.
    Welingelichte bronnen in Spanje hebben medegedeeld dat de Zweden gevraagd hebben of ze Sinterklaas mochten opgraven omdat ze hem zo graag als President wilden…
    Ik bedoel, hebben die lui dan geen greintje gezond verstand.,..?
    Wie gaat er nu zèlf graven? Dat laat je die Spanjaarden toch doen…!

    In Duitsland doen ze hetzelfde op ’n andere manier.
    Daar hebben ze de laatste maanden Merkel er van beschuldigt te weinig vreemdelingen toe te laten en hun Grondwettelijk Wetboek afgeschaft.
    Het nieuwe Duitse Wetboek heet nu “Nationaal Duits Schuldcomplex” en op basis daarvan hebben ze het hele land overgemaakt aan Soros en de EU gevraagd of ze de gaskamers en crematoria voor uitsluitend Duitsers weer in ere mochten herstellen.
    Ja, je maakt wat mee de laatste tijd.

    Geef mij dan Rutte maar…

    Geliked door 1 persoon

 6. anna zegt:

  elke ADHD-er weet verdormd goed wat “nee” betekent …… zijn ze nou helemaal gek geworden daar in Zweden

  Like

  • hendrikush zegt:

   Ja!
   Deze onbegrijpelijke verloedering van de rechtspraak en de beschamende schijnheiligheid van de advocatuur zie je ook in ons land.

   Like

  • elisah zegt:

   Natuurlijk weet iedereen dat, er bestaat ook nog zoiets als lichaamstaal.
   Het wordt gewoon als excuus gebruikt om niet hoeven te straffen, want het leed van dat meisje is niet belangrijk, het kan ze ijskoud niks schelen.

   Like

 7. Hendrik zegt:

  Als ik de vader van een van deze kinderen zou zijn dan had ik dit ongedierte afgeslacht.

  Like

  • Ronald zegt:

   Een echte vader had dit zeker gedaan!!! De enige en juiste oplossing!!!

   Like

  • Drs.P. zegt:

   En dan levenslang krijgen!!
   Moet het wel heel voorzichtig/ongezien gebeuren en die vader is so wie so meteen al verdacht, tenzij hij het door een ander laat doen.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad, die verkrachting was ’n duidelijk signaal dat deze man in Geestelijke Nood verkeerde.
   Ik zou ’n stevig gesprek met ‘m gehad hebben waarin ik uit zou leggen dat zoiets echt niet kan in Nederland en dat we geschokt zijn omdat wij ons realiseren dat hij handelde uit een obsessieve behoefte aan sex.
   Verder zou ik mij er persoonlijk voor inzetten dat zijn 4 vrouwen direct naar ons land konden komen.
   Tsja, meer kan je ècht niet doen…

   Geliked door 1 persoon

 8. rony stokart zegt:

  Te smerig voor woorden, zowel voor de Rechtbank als voor de dader. Langzamerhand begrijp ik wat moordlust is.

  Like

 9. ReaGluurder zegt:

  Bij dit soort nieuws borrelt er ‘van alles en nog wat’ naar boven. Zoiets als; jee, wat gun ik dit rechtertje toch een fijn anaal-intermezzo met een stel briesende “vluchtelingen”!! Bare!!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Ze – deze onaangepasten- komen hier mee weg; dankzij het verraad van de rode partijen en de zogenaamde “goedmensen”. Tel daarbij op de links-liberale rechtspraak annex kromspraak, en ziehier de uitwerking daarvan. Maar voor Zweden kan men gevoeglijk nu ook Nederland invullen.

  Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Wellicht heeft de Zweedse rechtbank uit eigen belang een precedent geschapen. Aangezien het volgens hen niet om verkrachting gaat, staan ze klaarblijkelijk te popelen om hun ingewanden eens flink te laten reinigen door een groep moslims of andere negers. Net zoals op het einde van dit filmpje.

  Like

 12. Sabeltant zegt:

  Het is triest maar…. Eigen schuld dikke bult, de Zweden hebben allemaal zelf deze verkrachters hun land binnen gelaten.

  Niet lopen janken dat het ondanks alle waarschuwingen vooraf mis gaat, dit is precies wat er in alle landen gebeurd waar de islam voet aan de grond zet.

  De klagers kunnen beter SD kiezen in de hoop dat men Zweden ooit gaat zuiveren van de islam.

  Zweden open uw ogen! Het is oorlog!

  Like

 13. Japio zegt:

  De horror berichten over de moslims die ons ter oren komen zijn zo extreem dat ik er eigenlijk geen zinnige reactie meer op kan geven. Het gaat alle perken te buiten hoe hiermee wordt omgegaan door justitie en beleidsmakers in de EU, walgelijk.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Soort van isis in Syrie zeg maar, langzaam aan wennen aan steeds meer van dit soort zaken tot we het “gewoon” gaan vinden?? DE faciliteerders in den Haag en Brussel zijn de hoofdschuldigen van al deze ellende, waaronder een grote plaats voor de smerige narcistische nsb-wandluis timmerfranzzzzz

   Like

 14. Charles Martel zegt:

  Die verkrachters zijn blijkbaar intelligenter dan die corrupte rechters.

  Like

 15. Klippie 72 zegt:

  Afhakken dat ding

  Geliked door 1 persoon

 16. Jean zegt:

  Waar staat het schavot met de strop?
  Dergelijke vuiligheid hoort te hangen, dergelijke vuiligheid hoort hier niet thuis.
  Uiteraard zullen die EU huichelaars/parasieten daar een andere mening over hebben kwestie van centjes te vangen, is het niet Thijssen? (de Belgische kwezelin in dat EU gedrocht).

  Like

 17. Ronald zegt:

  Dit kan niet waar zijn…….een volwassen tyfuslul van een moslim die niet weet dat hij een jong meisje verkracht????? Ter plekke slachten, dit afval……

  Ik hoop dat de familie van dit meisje een sniper regelt!!!!!!!

  Dat ALLE ECHTE ZWEDEN DIT TYFUSVOLK LETTERLIJK HET LAND UIT GAAT SLAAN MET HONKBALKNUPPELS!!!

  Geliked door 1 persoon

 18. Peacepipe zegt:

  Een Zweedse man die naar de “hoe, hoe heten die meisjes ook al weer” gaat, krijgt een flinke boete en vreselijke verkrachtingen worden “goed gepraat”!

  Like

 19. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  als je slim bent neem je in zweden het recht in eigen hand want op justitie kun je dus niet rekenen.
  .
  dus niet aangeven bij politie maar zelf afknallen nadat die eerst door een groep homo,s een week lang is verkracht totdat die gilt als een speenvarken… en dan pas het nekschot.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Tjonge
   Eigenlijk heb je 100% gelijk. Ik las ook dat moordpartijen in de straten van Malmo worden niet opgelost. Het is aan te nemen dat de moslims moorden vol op autochtone Zweden en elkaar. Dat betekent maar een ding. De politie is niet bij machte om controle te oefenen in gebieden geinfecteert door de ISLAMIS PESTIS Is zo’n situatie niet perfect om de rekening met de Pestlijders zelf te effenen? Laten zien dat de autochtone Zweden nog steeds baas zijn in eigen huis? Maar je zou zien! Zodra er iets daar zou gebeuren, zal de hele politiek-correcte zooi moord en brand schreeuwen. Men zou alles op alles inzetten om de boze autochtone Zweden in hun lurven pakken en ze voor levenslang de bak in gooien. Hoe durven ze? De islamitische en Afrikaanse Ubermenschen aan te vallen?

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Klopt dat wel…?
    Heel vreemd want in Scandinavische politiefilm-reeksen worden alle moorden uitsluitend door blanken gepleegd.
    Er zijn wel negers en lichtgetinte bruinen, maar die lossen die moorden op.

    Geliked door 1 persoon

 20. tippelaar zegt:

  Laten we beginnen met de rechters te ontmannen, piepen ze wel anders. Ik heb minachting voor de rechters en het recht in nederland. Rechters zijn gelijk aan de rest van de Nederlanders. Laf en schijterig.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @tippelaar: 21.26. uur, op 22/4. Rechtspraak is Kromspraak geworden. Niet alleen in Zweden, maar ook in Nederland. Het OM, en Justitie zijn overgenomen door figuren van DEMONEN666 allooi, en socialistische snit. Vuile verraders, dat zijn het!

   Like

 21. Thomasson zegt:

  Ik hoop dat de Zweden op een dag wakker zouden worden. En nadat ze zich hebben aangekleed, hun tanden gepoetst, hun ochtendkoffie hadden gedronken en het nieuws op de TV hadden gezien (onder een laag van halve meter desinformatie), zouden ze zich serieus vragen? Waarom moeten de apothekers uit Aleppo en de afgestudeerden uit de Sahara en de jungle hier zijn? Wat voor intellectuele bagage dragen zij; behalve natuurlijk hun sportieve getinte, bruine of zwarte kloten? Het is waar dat deze mensen beoefenen verkrachting als topsport en hun lul is heel snel. Ze kunnen een gouden medaille voor de verkrachtsport winnen in de volgende Olympiade. Ze oefenen heel serieus op de dochters, vrouwen en schuwen zelfs geen kleine kinderen. Maar kan Zweden niet zonde deze uitzonderlijke talenten leven? Als iemand in de regering is zo geïnteresseerd in hun verkracht-, criminele- en terroristische talenten, waarom geeft men ze niet de mogelijkheid te oefenen in een interneringskamp ergens ver achter in de Pool Cirkel? Er is daar ruimte zat en ze zouden daar niemand lastig vallen.

  Like

 22. Pietersen zegt:

  Laat ze lekker doormodderen daar in Zweden. De berichten klinken zo absurd dat ze wel waar moeten zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Zweden is een voorbeeld..hier begint het net en zal er over een tijdje net zo uitzien als daar…
   Zolang iedereen toe blijft kijken en afwacht, gaat het gewoon door totdat ze je kunnen begraven..

   Like

 23. boorzalf zegt:

  Er is maar 1 antwoordt hier op.

  Like

 24. boorzalf zegt:

  Het zijn niet zo zeer de rechters, maar het is de politiek die bepaald wat de rechters moeten doen. (ondanks het wetboek van stafrecht) Dat is wat veel mensen vergeten en niet weten.

  Like

 25. MS zegt:

  Zweden het meest belachelijke politiek correcte land van de wereld, waar links hand in hand gaat met de islam, meer dan waar dan ook. Die vreselijke sociaaldemocraten daar maken het land kapot met de massa-immigratie en het voortrekken van allochtonen, inclusief hun rechters. Ik kots op dat land en de mensen die daar in mee gaan.

  Like

 26. Pingback: In het sleepnet van de migratiecrisis: De sluipende legalisatie van verkrachting | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s