10.000 Afrikaanse migranten tijdens Pasen ingeladen op de boten van de ‘taxichauffeurs’ richting Italië

Screenshot_1

De sleepboot Asso Ventine bracht de lading naar Vibo Valentia in de regio Calabrië

(Door: Monika Pilloni – Vertaling: Z.B.)

Italië: een complete monitoring van een week. 10.000 migranten. Invasie vanuit Afrika steeg ten opzichte van vorig jaar met 33.39%. Dit  jaar kwamen er al 35.244 nieuwe migranten (gegevens van het ministerie van Binnenlandse Zaken van 18-04-2017).

Mooi weer tijdens de Pasen betekende dat het voor vele smokkelvaartuigen vanuit Libië mogelijk was om uit te varen. Deze over beladen rubber- en houten boten, die al bij het uitvaren beschadigd waren, werden echter op zondag verrast door een plotselinge weersverandering. Op de zee stak de wind op en er ontstonden hoge golven. Uiteindelijk is het gelukt om duizenden immigranten in te laden dankzij enkele in het gebied aanwezige marineschepen  en andere boten van de ‘altijd loerende’ NGO’s. Gezien de ongunstige weersomstandigheden is het een wonder dat er maar 13 personen zijn overleden.

Screenshot_2

DE INSTROOM VAN DE MIGRANTEN GAAT CONSTANT DOOR…
Even voor de goede orde: vrouwen en kinderen naar rechts, buitenlandse strijders naar links, asiel aanvragers gaan naar het hotel in het centrum en kamikazes gaan met mij mij!

14 april 2017

 • In de haven van Augusta landen op Goede Vrijdag 731 mensen aan boord van de kustwacht Dattilo Cp 940. Er werden zeven smokkelaars geïdentificeerd, die aangehouden werden op verdenking van hulp bij illegale migratie: drie afkomstig uit Guinee (19, 21 en 25 jaar), één  31-jarige uit Ivoorkust en drie uit Soedan (18, 29 en 32 jaar). Onder andere tachtig van de migranten op deze boot hebben verklaard minderjarig zonder begeleiding te zijn (de bekende 1- jarige gespierde jonge mannen waarvan later blijkt dat ze twintig zijn…)

De 731 migranten werden voor de Libische kust door zes verschillende bootjes opgehaald. Hun landen van herkomst zijn: Algerije, Bangladesh, Ivoorkust, Kameroen, Tsjaad, Eritrea, Ethiopië, Gambia, Ghana, Libië, Liberia, Mali, Niger, Nigeria, Senegal en Sierra Leone.

Van min of meer dezelfde herkomst waren de migranten die later aankwamen in Messina en Catánia. Direct na identificatie werden alle volwassene  migranten met  bussen naar verschillende opvangcentra in de regio’s Ligura, Lombardije, Veneto, Emilia Romagna, Pimonte, Calabrië en Puglia gebracht. Er was geen sprake van quarantaine!

 • Nog diezelfde vrijdag heeft de politie in het gebied tussen de stranden van Marchesa en Avola (provincie Siracusa) 50 immigranten ontdekt, die hierheen waren gebracht op een zeilboot en vervolgens naar het strand gebracht waren in kleine rubberboot.
 • Op dezelfde dag zijn er 41 Algerijnen in het gebied van Sulcis, aan de zuidelijke kust van Sardinië, geland. Eerst kwam er een bootje met vijf personen aan, dat landde in de toeristische haven Teulada. Vervolgens landde er andere bootje met 21 personen in de leeftijd tussen de 20-25 jaar  op het strand van Porto Pino in het dorp Sant en begaven zich naar het dorp Sant’ Anna Arresi. De rest heeft aangemeerd in  een haven op  het eilandje Isola del Toro  in de buurt van plaatsje  Sant’Antioco.

15 april 20017

 • De boot uit Gibraltar, Aquarius (van de Duitse SOS Mediterranee met aan boord Artsen zonder Grenzen), bracht 526 migranten naar de haven van Pozzallo op Sicilië. Aan boord was een dode twintigjarige Nigeriaan die stierf ten gevolge van uitdroging. Ook waren er twee Nigerianen aan boord, die in het verleden uit Italië waren uitgewezen. Een van hen werd gearresteerd, omdat hij terugkeerde binnen de door de wet vastgestelde periode van 5 jaar. Ook hebben de rechercheurs van de federale politie vier personen geïdentificeerd die verdacht worden van mensensmokkel (twee Nigerianen en twee Senegalezen).

Screenshot_3

De kustwacht heeft de migranten opgepikt en naar de Italiaanse eiland Lampedusa gebracht.

16 april 2017

 • In de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 april werden er vier verschillende acties gehouden waarbij immigranten met vier verschillende boten achter elkaar naar het eiland Lampedusa werden gebracht. Bij drie van deze acties, uitgevoerd door de marinepatrouilles, werden in totaal 404 mensen vervoerd. De boot van de Italiaanse marine, Chimera, bracht nog eens 447 migranten naar de haven van Porto Empedocle.  In totaal kwamen er dus 851 nieuwkomers op Lampedusa aan. Er wordt tot nu toe niet gerekend op hun vervoer naar andere plaatsen.
 • Op Paaszondag kwam in de regio Calabrië het Italiaanse schip Vos Prudence, behorend tot Artsen zonder Grenzen, aan. Het had 649 migranten aan boord, afkomstig uit de sub-Sahara Afrika, maar ook uit Pakistan en Bangladesh. Het gaat zoals altijd om overwegend mannen. Er waren maar 63 vrouwen en 4 kinderen aan boord. Deze migranten werden vrijdag opgepikt van meerdere boten, 25 mijl voor de Libische kust … 128 van hen werden overgebracht aan boord van het schip Sea Eye van een Duitse NGO. Voor zover bekend werden er 400 overgebracht naar identificatiecentra in de stad Taranto, 50 naar de centra in Crotone en 100 naar andere plaatsen in de regio Puglia.
 • Vrijwel gelijktijdig vond landing van 89 migranten op het strand Melito Porto Salvo plaats, waar ze per boot aankwamen. Ook deze migranten werden overgebracht naar de havenstad Reggio Calabria, waar de ontvangst gecoördineerd werd door de prefectuur van de stad.

17 april 2017

Screenshot_4

Afwijking van het schip OOC PANTHER richting Pozzallo, waar de zwangere migrante met zware bloedingen naartoe werd gebracht.

Een zwangere 35-jarige vrouw uit Ivoorkust was op maandag rond 6 uur ’s ochtends met urgentie afgezet in Pozzallo. Ze bevond zich samen met haar 28-jarige zuster aan boord van de sleepboot OOC Panther, die onder de vlag van Antigua en Barbuda (eilandstaten in het Caribische gebied) voer en op weg was naar de haven van Messina. De zwangere vrouw werd getroffen door zware bloedingen.

 • Terwijl die twee vrouwen ondergebracht werden, vervolgde de OOC Panther zijn weg naar de Marconi-pier in de haven van Messina, waar het al opgewacht werd door de medewerkers van de prefectuur, politie, medisch personeel en verschillende vrijwilligersorganisaties, de zogenaamde NGO’s. De OOC Panther kwam in de late ochtend met 1267 personen aan boord, inclusief enkele minderjarigen zonder begeleiding, aan.
 • Een soortgelijk scenario vond plaats in de haven van Catania, waar op dezelfde dag rond 07.30 uur het Duitse marineschip Tender A 513 Rhein aankwam met 1181 migranten die ze, volgens de persberichten, tijdens de verschillede reddingsoperaties in het Kanaal van Sicilië hadopgepikt. Maar in feite ging het om een gebied praktisch voor de Libische kust.

18 april 2017        

 • Dinsdag kwam in de haven van Cagliari (Sardinië) het Noorse schip Siem Pilot – Frontex aan. Het schip vertrok op zondag uit het gebied voor de Libische kust met migranten aan boord. Het bracht 816 personen naar Sardinië, waarvan 577 mannen, 109 minderjarigen en 130 vrouwen, van wie er 14 zwanger waren… afkomstig uit hetzelfde landen van herkomst, de meeste uit sub-Sahara Afrika, maar ook uit Eritrea, Somalië en Bangladesh.
 • Dezelfde dag kwam de Italiaanse sleepboot ASSO 29 in de haven Vibo Marina van de stad Vibo Valentia in Calabrië aan. Het schip kwam met 1600 migranten aan boord, waaronder 80 minderjarigen en 80 vrouwen, waarvan 15 zwanger (een van hen begon kort na aankomst bevallen in het plaatselijke ziekenhuis). Aan boord bevond zich eveneens een dode 16-jarige jongen. De migranten waren uitgedroogd en er ontstond een grimmige sfeer toen sommigen eisten om het schip onmiddellijk te kunnen verlaten.
 • Het Panamese koopvaardijschip Tuna 1 bracht 477 migranten uit sub-Sahara Afrika naar Palermo. 450 van hen worden ondergebracht in ander steden.

Screenshot_5

Immigranten uit sub-Sahara Afrika – Salerno 
 • ’s Avonds kwam in de haven van Crotone (Calabrië) het schip van de kustwacht, de Peluso CP 905, met aan boord 309 migranten (281 mannen, 27 vrouwen en 1 kind)aan. Drie personen moesten opgenomen worden in het ziekenhuis. Allemaal worden ze naar andere regio’s overgebracht: 100 naar de regio Lombardije, 100 naar Emilia Romagna, 50 naar Campania en 50 naar de regio Lazio (de uitzondering is de provincie Rieti, waar onlangs een aardbeving plaatsvond).

19 april 2017

 • ’s Ochtends vroeg kwam in de havenstad Salerno (Campania) het schip van de kustwacht, de Cp 920 Gregoretti, met 397 migranten aan boord (354 mannen, 40 vrouwen, 1 minderjarige) en 2 overledenen aan. Er werden gevallen van schurft ontdekt.

Screenshot_6

Cp 920 Giorgetti, een schip van de kustwacht, in de haven van Salerno (Campanië)… van boord dragen van een van de overledenen.
 • Vandaag kwam in de haven Corigliano Calabro (Cosenza) het schip Vos Hestia aan, een sleepboot van de NGO Save the Children, met aan boord 309 278 mannen, 31 vrouwen. 22 van hen waren minderjarigen en zeven vrouwen waren zwanger. Velen van hen komen uit sub-Sahara Afrika, maar er bevinden zich ook enkele Palestijnen onder hen. Zodra de toelatingsprocedure is afgerond, zulllen de migranten overgebracht worden naar de regio’s Lombardije, Veneto, Piemonte, Lazio, Campanië en Apulië.

Screenshot_7

Aan land zetten van migranten in de haven van Augusta… het schip Phoenix van de NGO MOAS
 • In de haven van Augusta kwam vandaag ook het schip Phoenix aan, varende onder de vlag van Belize en bezit van de NGO MOAS, die opgericht werd door een Amerikaans- Italiaans echtpaar uit Malta. Het schip bracht 457 migranten en 7 lijken. Onder de passagiers bevond zich ook een 9 maanden zwangere vrouw met een klein kind. Hun boot vertrok op zondag vanaf de Libische kust.

20 april 2017

 • Vos Prudence, het schip van Artsen zonder Grenzen, keerde onmiddellijk na het afzetten van de migranten in de Reggio Calabria “in volle vaart terug naar het jachtgebied” vlak voor de Libische kust. Daar waren volgens de waarschuwing van de radar  20 mijl voor de Libische kust boten met migranten in nood… Omdat de Vos Prudence  nog te ver van hen verwijderd was, heeft de kustwacht, die het Libische gebied veel  sneller kon bereiken, de migranten opgehaald en aan de Vos Prudence overgedragen. In de Libische kustwateren bevonden zich op dat moment geen andere NGO’s – ze hadden het druk met het uitladen aan de Italiaanse kust… Vos Prudence vertrok op maandag 17 april tussen de middag,  nadat  ze de dag daarvoor bijna 650 migranten had afgeleverd. Het schip heeft het “inlaad-gebied” op dinsdag bereikt en zou nu op weg zijn richting Italië met aan boord 143 migranten, inclusief drie zwangere vrouwen.

Screenshot_8

Overzetten van migranten van de sleepboot van de kustwacht naar de Vos Prudence.

Bron:
http://pilloni.blog.idnes.cz
Auteur: Monika Pilloni

Bronnen oorspronkelijke artikelen:

http://www.lasicilia.it
http://gds.it
www.agrigentonotizie.it
www.agrigentonotizie.it
http://lanuovasardegna.gelocal.it
www.ansa.it
www.lasicilia.it

Vertaald uit het Tsjechisch door:
Z.B.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabieren, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op 10.000 Afrikaanse migranten tijdens Pasen ingeladen op de boten van de ‘taxichauffeurs’ richting Italië

 1. Thom zegt:

  Ik ben gestopt om erover na te denken, want ik begrijp niet hoe dit mogelijk is. Wat voor lulfiguur is nou die premier van Italië. Je zegt toch ooit: “Jullie komen er niet meer in”. Hoeveel miljoenen moeten er binnenkomen voor je dat begrijpt of begrijpen ze nooit dat alles in de soep aan het lopen is?

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Thom: 18.24. uur. Daar hoef ik niet lang over na te denken, naamgenoot Thom. Dit hele “vluchtelingencircus”, want dat is het; is gepland. En wel reeds in 1923, door de gore nazi; ” Coudenhove-Kalerghi”. Deze smeerlap heeft toen al zijn duivelse plan ingediend; om de Europese bevolking te vermengen c.q. te vervangen door heel NEGER AFRIKA. En dat is momenteel aan de gang. Geholpen door het rode krapuul, en de vieze verraders van het ROVERSHOL der EUSSR te Brussel. En de hele politieke bende, buiten links, de liberalen en christendemocraten werken daar aan mee.

   Like

   • Thom zegt:

    @ Tom Hendrx. Dat het gepland is staat inderdaad wel vast. Maar je komt toch in aanraking met die lui, je ziet toch op de t.v. wat er gebeurt. Je leest de krant toch. Iemand die bij zijn volle verstand is en met een heel klein beetje benul en fatsoen in zijn lijf walgt toch van wat hij ziet, wat er gebeurt met de zelfmoordenaars met een moslimachtergrond. Het kan dan wel gepland zijn, maar dat is geen verklaring waarom zoveel mensen niet vol walging dat hele achterlijke gedoe afwijzen waar ze ons nu al ruim 40 jaar
    mee opzadelen. Hoe kon je vroeger en nu pro-Palestina zijn? Arafat heeft nooit anders gedaan dan vliegtuigen gekaapt en onschuldige mensen gegijzeld en vermoord. Dat bedoel ik. En dan loopt ex-premier Van Agt van het CDA vol trots met een Palestijnen-das? Hoe kan zo’n premier van Italië nou niet snappen, dat Italië compleet naar de kloten gaat door die lui maar binnen te laten halen en gratis te vreten te geven plus huisvesting?
    Nee er zitten een hoop steken los bij veel mensen en het zijn gewoon zware witteboordencriminelen.

    Like

 2. tippelaar zegt:

  Ik hoop dat al die bootvluchtelingen verdrinken. Ik wens voor niemand meer te betalen. Zeker niet voor economische gelukszoekers die mij straks in mijn thuisland de keel afsnijden omdat ik niet wil wat zij willen. namelijk niet geloven in datgene waar zij wel in geloven en betalen wat zij op mijn cp kosten consumeren en ten geschenke krijgen.

  Like

 3. Steven zegt:

  Van mij hadden ze allemaal mogen verzuipen..klinkt hard, maar het is IK of ZIJ aan het eind van de rit.
  Legale invasie wordt nog steeds gefaciliteerd door het EU schorem…de AIDS en EBOLA krijgen we er GRATIS bij…

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Voer de doodstraf in voor deze zogenaamde hulpverleners, zij verrichten hand en spandiensten aan de vijanden van gelovige en ongelovige, het zijn collaborateurs !!

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Laat ze verzuipen, dat is het beste voor iedereen.

  Like

 6. We weten immers wat hiervan de bedoeling is. Het gebroed zit in Brussel.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Marian van Cranenbroek: 22.38. uur, op 23/4. Wij wel, Marian. Maar de sufferds die blijven stemmen op: VVD,CDA,CU,PvdA,GL,SP, absoluut niet! Maar ik ben ervan overtuigd dat er met de stem van de kiezer gerommeld is; en zal worden!

   Like

 7. Tegenlicht zegt:

  Heel simpel; Italië vangt ze op eigen initiatief op zonder opdracht vd eu, dus dan moeten ze ze zelf ook maar opvangen en niet straks het probleem dat ze zelf veroorzaken bij een ander leggen!

  De middenlandse zee heeft trouwens 2 oevers…

  Gekkenwerk om ze binnen te halen, en vervolgens weer terug te sturen omdat ze toch geen recht op asiel hebben…

  Like

 8. Pingback: Slechts 2,65% van alle in Italië aankomende “migranten” zijn echte vluchtelingen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s