De laatste actie: Bootvluchtelingen

Screenshot_10

Wat beweegt de Nederlandse en de Europese politiek en hulporganisaties bij de huidige catastrofale bootvluchtelingenproblematiek op de Middellandse Zee? In 2016 zijn zo’n 4.500, in 2015 zo’n 3.600, in 2014 zo’n 3.000 mensen verdronken. Nauwelijks is er aandacht voor preventie van dit drama. Komt het gevoerde beleid, dat neerkomt op passief wachten tot mensen op gammele bootjes stappen, voort uit desinteresse? Of zien zij vluchtelingen als een rijke bron van potentiële stemmen en inkomsten? Langs verschillende wegen onderzoekt de stichting vanaf april 2015 of NGO’s zoals Artsen Zonder Grenzen en Europese organisaties zoals de Europese Commissie, met name vicevoorzitter Frans Timmermans, aangeklaagd kunnen worden voor schuldige nalatigheid de dood ten gevolge hebbende.

Lees verder>>>
(h/t “Lis”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Europese Commissie, NGO´s. Bookmark de permalink .

10 reacties op De laatste actie: Bootvluchtelingen

 1. hslot4 zegt:

  Is het geen olie zijn het wel dobbernegers die aanspoelen hou eens op met het vervuilen van onze stranden

  Geliked door 2 people

 2. bigljohn zegt:

  Volgens het PEW Research Centre zal het aantal moslims in Nederland groeien van 1 miljoen in 2010 (6% van de bevolking) tot 1,6 miljoen in 2050 (9,4% van de bevolking). Werkelijk ? 2050 is pas over 23 jaar, terwijl anno nu het aantal Moslims mogelijk al 1,6 miljoen bedraagt, en over 23 jaar wel 5 miljoen kan bedragen. Als het er al niet veel meer zullen zijn. Al die tellingen van het aantal Moslims berust op het principe van aannames. Een volkstelling vond nooit plaats, maar als je die aantallen Moslims in onze straten ziet…..En er mag niet vergeten worden dat de – immigratie – immer doorgaat, en ook dat Moslims zich als konijnen voortplanten. Beter is te stellen dat Nederland in 2050 is overgeleverd aan de Sharia. En ook hier, als het al niet eerder gebeurt !

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Laten we ook eens stoppen die asielparasieten vluchteling te noemen, het zijn gelukzoekers en bezetters die hier zonder maar enige tegenprestatie te leveren uit de sociale ruif mee willen vreten, geholpen door dom links en maffe gutmenschen !

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   PRECIES!
   De uitkeringen houden ook niet lang stand meer in Nederland.
   Mensen die straks zonder werk komen te zitten moeten het dan gaan uitzoeken hoe ze aan eten komen.
   En de asielparasiet…tja, die zullen wel de laatste wezen waar ze de uitkering van gaan stoppen!

   Geliked door 1 persoon

   • Tom Hendrix zegt:

    @Steven: 20.42. uur, op 23/4. En vooral onze kinderen en kleinkinderen, zijn zwaar de sjaak! Maar gezien de uitslag van de verkiezingen; wil het grootste deel van onze bevolking schijnbaar deze moslim- en immigratie ellende!

    Like

 4. Deze personen zijn geen politieke vluchtelingen maar financiële vluchtelingen. Niemand heeft ze gevraagd om in gammele bootjes te stappen om naar Europa te komen. Degenen die hier schuldig aan zijn, zijn de mensen smokkelaars die hier geld aan verdienen

  Like

 5. Misschien als de honger gaat knagen, dat het volk eindelijk in actie kom. Anders zou ik het ook niet weten. Zelf zal ik er denkelijk dan niet meer zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s