Eenheid: AfD-partijcongres verloopt optimaal

Screenshot_15

Het nieuwe topteam van de AfD: Alice Weidel en Alexander Gauland.

(Door: “kewil” – Vertaling: E.J. Bron)

Meteen in het begin van het AfD-congres in Keulen hield partijwoordvoerder Jörg Meuthen een meeslepende toespraak, die de gedelegeerden verenigde. Blijkbaar heeft hij uit Baden-Württemberg geleerd dat splijting niets oplevert. Frauke Petry´s nutteloze verzoek werd helemaal niet behandeld. En zo ging het verder. Al snel kwam het werk aan het partij- en verkiezingsprogramma op de eerste plaats en werd snel afgewerkt. Vandaag werden Alexander Gauland en Alice Weidel gekozen als topteam voor de Duitse parlementsverkiezingen. Zelfs de vooringenomen gaten- en leugen-pers kon geen echte haar in de soep vinden, ook al probeert ze opnieuw van alles om een “ruk naar rechts” er bij de haren bij te slepen.

PI News

Vanuit onze optiek bekeken zou het in ieder geval gezien de omstandigheden niet beter hebben kunnen gaan. De AfD heeft een brede opstelling en zeer veel verstand van zaken en aanvalslust, zoals het partijcongres heeft aangetoond en zoals dit met het oog op de komende deelstaatverkiezingen in Schleswig-Holstein en Nordrhein-Westfalen en de latere parlementsverkiezingen dringend noodzakelijk is. Per slot van rekening is de AfD de enige oppositie in het land. Zelfs de Antifa moest bakzeil halen. Hier nogmaals Meuthen´s mooie zin:

Het wordt tijd dat de hier al langer levenden, de al langer hier regerenden afscheid nemen van hun politieke functies – en wel voorgoed. En om daarover geen twijfel te laten bestaan: met deze figuren zullen wij geen coalitie aangaan.

Terwijl er dus met het oog richting de verkiezingen eigenlijk niet veel meer fout kan gaan, rest de vraag naar het Petry-kamp. Het zou ideaal zijn wanneer Frauke Petry na de shock haar fouten in zou zien en in de top van de AfD zou blijven. De overgrote meerderheid van de partijleden en –aanhangers wil niets liever dan eenheid en geen intriges à la Pretzell, die we desondanks veel succes in Nordrhein-Westfalen wensen. Als aanstaande moeder zal Petry sowieso eerst een stapje terug moeten doen, maar haar duurzame afdanking zou jammer zijn.

Het enige punt van kritiek op het partijcongres is de miserabele livestream – een beproeving voor iedereen die de video heeft aangeklikt.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “kewil”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland). Bookmark de permalink .

6 reacties op Eenheid: AfD-partijcongres verloopt optimaal

 1. guusvelraeds zegt:

  Alice Weidel, ook een top vrouw. Jammer dat het zo moest lopen met Frauke Petri. Ik denk dat de Afd. dit soort strubbelingen wel aan kan. Jammer voor de gevestigde en gekochte media dat er voor hen weinig te smullen, te verdraaien en te insinueren valt.

  https://www.bing.com/videos/search?q=alice+weidel+you+tube&view=detail&mid=C2409F3DDAA7C1C21259C2409F3DDAA7C1C21259&FORM=VIRE

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Succes AfD. Hopelijk zal er door jullie iets veranderen in Duitsland.

  Like

 3. Ik hoop het met je mee. Eens moet het toch ook eens lukken.

  Like

  • hans-e-pans zegt:

   Persoonlijk denk ik het, Duitsers zijn een soort gewoonteslaven/horigen. Als ze eenmaal ergens op stemmen, omdat hun ouders/familie daar ook op stemden, dan blijven ze daarbij.

   Like

   • hans-e-pans zegt:

    Persoonlijk denk ik het niet, Duitsers zijn een soort gewoonteslaven/horigen. Als ze eenmaal ergens op stemmen, omdat hun ouders/familie daar ook op stemden, dan blijven ze daarbij.

    Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Alexander Gauland van de AFD heeft alleen op 15 september 2017 de historische fout begaan door te beweren dat men trots moest zijn op het duitse leger tijdens de twee wereldoorlogen en te dneken dat de Wehrmacht “schone handen” bezat en oorlogsmidaden alleen maar door de SS, de SD, de Gestapo en de Einzatsgruppen werden begaan.
  In 1995 was het, na 50 jaar dato, allang duidelijk geworden dat de Wehrmacht eveneens op grote schaal oorlogsmisaden in Polen en Rusland beging en talloze radicale ideeën van de nazi’s juist door de Pruisische generaals werden bedacht waaronder het uitroeien van joden, gehandicapten, zigeuners, Polen, Russen e.a., Lebensraum verwerven en het vermoorden van partizanen.
  Recent geleden is er zelfs bekend geworden dat na de terugtocht van de Duitsers uit Rusland honderdduizenden Oekrainers, Litouwers e.v.a. dienden als anti-Russische guerrilla’s en een vreselijke strijd voerden tegen de gehate communisten waarbij zij er duizenden van ombrachten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s