FOTO: Parijs . . .

Bron: https://twitter.com

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Thoth”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op FOTO: Parijs . . .

 1. Japio zegt:

  Is niet bepaald een foto voor in de reisgidsen. Ja voor in de reisgidsen in Afrika en het midden-oosten wel. Misschien staan die foto’s er al in en komen ze mede daarom in grote getalen hier naartoe en neem dan de veerponten erbij van de EU en het plaatje is compleet.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Japio: 15.25. uur. Respect voor de patriotten, die opkomen voor hun land. Sla erop tegen de lakeien en knokploegen van de rode fascist SOROS!

   Like

 2. scheermes zegt:

  Even DUIDELIJK laten zien wie hier de baas is !! De moslims zijn dolblij met de democratie ,dit kunnen de moslims mooi gebruiken om hun uiteindelijke doel de sharia in te voeren !!Ik ben echt benieuwd, hoe lang de fransen dergelijke provocaties nog volhouden !!

  Like

 3. Lopen ze daar nu met Isis vlaggen?.

  Like

 4. Jean zegt:

  Hopelijk wordt Marine Le Pen de absolute winnares dan kunnen we heel snel gaan genieten van slierten islamieten richting trein & vliegtuig met een ‘one way ticket’ in de hand.

  Like

 5. Flo zegt:

  Dit is parijs, maar kan ook elk moment gebeuren in amsterdam of waar ook. Met grof geweld zou dit gestopt moeten worden, maar de kans dat dit gebeurt is nul.
  Het vieze moslim volk krijgt alle kansen om dit te doen en wordt geen strobreed in de weg gelegd.
  Het wordt steeds donkerder in europa….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s