Rapport Duitse binnenlandse veiligheidsdienst: Het aantal verdachte “immigranten” stijgt met meer dan 50%

Screenshot_14

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De schrikbarende cijfers van het rapport van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst (BKA): morgen zal de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière (CDU), de nieuwste criminaliteitsstatistiek presenteren, waarbij we er van uit mogen gaan dat het rapport van tevoren werd gezuiverd en dat de verfraaide versie wordt voorgesteld aan het publiek. De reële dimensie zou wel eens onvoorstelbaar kunnen zijn. Wie de werkloosheidsstatistiek of het armoederapport kent, die weet hoe creatief men aan de jubelcijfers sleutelt totdat deze gepast lijken en de burgers niet onzeker maken.

politikstube

Nu wordt de vrees van de burgers waar, die het dilemma als gevolg van de massale en illegale binnenkomsten zagen aankomen; dat er niet alleen “beschermingszoekers” kwamen, maar een heel bijzondere clientèle. Nu zijn ze er gewoon en dus ook de problemen. Wat is de Duitse regering van plan om als reactie te ondernemen? Misschien nog meer miljarden belastinggeld voor integratie en gezinshereniging over de balk gooien?

[…] Het aantal verdachte immigranten is volgens een bericht van “Welt am Sonntag” verleden jaar met 52,75 gestegen – naar 174.438. tot de groep immigranten behoren volgens het bericht diegenen die geregistreerd staan met de verblijfstatus asielzoeker, geduld persoon, contingent- of burgeroorlog-vluchteling of illegaal verblijf.

Vooral Algerijnen, Marokkanen en Tunesiërs vielen bijzonder op door delicten. Veel minder daarentegen immigranten uit Syrië of Irak. Omdat Syriërs echter de grootste groep immigranten vormen, zijn zij ook desbetreffend sterk vertegenwoordigd in de criminaliteitsstatistiek. Van alle 174.436 verdachte immigranten waren er 30.699 Syriër. Daarna volgen 17.466 Afghanen, 12.202 Irakezen, 9.882 Albanezen, 8.332 Algerijnen en 8.226 Marokkanen.

En op enkele gebieden van de criminaliteit vallen immigranten vooral op: zo vormen ze bij het zakkenrollen een aandeel van 31,5% van alle verdachten. Bij de delicten gevaarlijk en zwaar toebrengen van lichamelijk letsel evenals verkrachting en seksuele intimidatie zijn het elk 14,9% en bij woninginbraken 11,3%. […]

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Rapport Duitse binnenlandse veiligheidsdienst: Het aantal verdachte “immigranten” stijgt met meer dan 50%

 1. Dat kan je wel invullen met die open grenzen.

  Like

 2. Steven zegt:

  Dat komt door figuren zoals Timmermans… opkrassen met dat LINKSE TUIG!

  Geliked door 1 persoon

 3. Pietersen zegt:

  Het wordt wel moeilijk de leugen ‘Wir schaffen das’ vol te houden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tom Hendrix zegt:

  Dat zijn nu de zegeningen van de gore rode Ellende Unie! Bedankt,- maar niet heus-verraders der politiek, wat jullie hebben aangericht, in Duitsland en in heel Europa.

  Like

 5. tippelaar zegt:

  die duitse lullen blijven gezagsgetrouw aan fuhrer Merkel

  Like

 6. Flo zegt:

  Op naar een volgend rapport, want dat is de enige aktie die wordt ondernomen door de linkse troep.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Wir schaffen das is de opvolger van das nimmer wieder.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s