Viktor Orbán: “Soros bevordert illegale immigratie met enorme bedragen.”

Screenshot_5

(Door: Detlef Kossakowski – Vertaling: E.J. Bron)

“De Amerikaanse miljardair Soros stimuleert de illegale migratie met enorme bedragen”, beweert de Hongaarse minister-president Viktor Orbán in een interview met een Hongaarse krant. Volgens Orbán bevordert de Amerikaanse miljardair George Soros “verborgen voor het publiek en met behulp van zijn Hongaarse organisaties met enorme geldbedragen de illegale immigratie”. Dit zei Orbán in een interview met de Hongaarse krant “Magyar Idök”, bericht de “Welt”. De ruzie over de door Soros opgerichte Central European University (CEU) in Boedapest zou alleen daar om draaien.

epoch times

Orbán: “Soros heeft netwerk met woordvoerders en media”

Volgens Orbán zou de oorspronkelijk uit Hongarije afkomstige Amerikaanse miljardair “talrijke, als burgerlijke verenigingen gecamoufleerde, lobbyorganisaties financieren”. Soros zou “een goed lopend netwerk onderhouden, met eigen woordvoerders, eigen media, vele honderden mensen, een eigen universiteit”. Daartegen zou Hongarije zich moeten beschermen en “de strijd moeten oppakken”, aldus de minister-president.

Achtergrond van de actuele uitlatingen van de Hongaarse minister-president is een inmiddels door het Hongaarse parlement aangenomen wetswijziging, die tot de sluiting van de door Soros opgerichte universiteit zou kunnen leiden.

Volgens de wetswijziging mogen universiteiten hun onderwijs alleen maar blijven geven wanneer hiertoe een staatsverdrag tussen het land van herkomst en het doelland zou bestaan. Ook zou de universiteit een hogeschool in het buitenland moeten bedrijven. Dit geldt allebei niet voor de CEU.

Wet al ondertekend

Ondertussen had de Hongaarse president, János Ader, een week geleden de omstreden universiteit-wet ondertekend, die vermoedelijk het einde van de Central European University betekent, aldus de “Tagesschau”.

Daarvoor was de wet met 123 tegen 38 stemmen, 38 parlementariërs onthielden zich van stem, zoals de “New York Times” berichtte.

Orbán had er bij de stemming geen geheim van gemaakt dat het om een zogenaamde “dringende stemming” zou gaan. De Hongaarse minister-president zou volgens “Spiegel Online” zelfs in het parlement gezegd hebben: een dringende stemming is noodzakelijk, omdat “de sfeer nerveus is”.

Na het bekend worden van het wetsontwerp waren er protesten met duizenden deelnemers en internationale kritiek.

Anti-Soros campagnes – in meerdere Europese landen

Met zijn campagne tegen George Soros staat Viktor Orbán in Europa niet alleen. Op dit moment vinden er ook in andere Oost-Europese landen campagnes tegen Soros en tegen NGO´s plaats, o.a. in Roemenië, Servië, Macedonië en Bulgarije.

Bron:
www.epochtimes.de
Door: Detlef Kossakowski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, establishment, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Globalisering, hersenspoeling, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Nationalisme, New World Order, nieuw fascisme, Oost-Europa, Patriottisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

17 reacties op Viktor Orbán: “Soros bevordert illegale immigratie met enorme bedragen.”

 1. koddebeier zegt:

  Het is te hopen dat ze dat linkse stuk vuil snel uitroeien !

  Like

  • Steven zegt:

   Ik hoop dat die Soros een paar maanden een ontiegelijke pijn in zijn kloten krijgt die met geen pilletje te stoppen is, en daarna een hartinfarct krijgt waarbij zijn borst 3 dagen van vooruit staat, en daarna het loodje legt.

   Like

   • Golden Girl zegt:

    Steven, mag hij ook gelijk het loodje leggen? zitten we nog maanden met deze man
    ik denk dat hij zelfs na zijn dood de zaken nog naar zijn hand kan zetten

    Geliked door 1 persoon

   • Steven zegt:

    Golden Girl: Ik heb liever dat hij nog even een poosje LIJDT…meteen doodgaan is te gemakkelijk…

    Like

 2. Mary zegt:

  Juist sluiten die universiteit en alles waar hij achter zit er uit gooien, blokkeren, verbieden etc., deze man is een ramp voor de bevolking waar dan ook ter wereld.

  Like

 3. Is dat fossiel nog niet kapot? Het zou mij niets verbazen al dit uiteindelijk toch op een WO III uit gaat draaien. Noord Korea bedreigt nu ook Australië en met Amerika gaat het ook niet goed. Mijn dochter in Florida vertelde dat er zoveel jongens zijn opgeroepen en veel straaljagers in de lucht zijn.

  Geliked door 1 persoon

 4. oeps48 zegt:

  Me dunkt, dat het hoog tijd wordt, dat die smerige nazi Soros een koekje van eigen deeg gepresenteerd krijgt. Zijn er niet een paar flinke stevige sterke stoerke knapen, die niet bang zijn om deze rotzak eens even mores te leren. En het wordt ook de hoogste tijd,dat hij snel en vakkundig van zijn geld wordt afgeholpen.

  Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  de Waarheid-zoeker heeft een lange weg te gaan,
  er naar te handelen is maar ’n enkeling gegeven…
  deze Orbán houdt bij mij de moed in leven
  te streven steeds opnieuw te doen wat dient gedaan !
  .

  Geliked door 1 persoon

 6. Laat Orban aub zijn poot stijf houden

  Like

 7. scheermes zegt:

  Als de islam enz met wortel en tak uitgeroeid zou worden ,zou ik SLECHTS 1 woordt uitspreken !! HALLELUJA !!

  Like

 8. Ron zegt:

  George Soros gaat op bezoek bij Juncker en Timmermans om over Hongarije te praten

  http://politiek.tpo.nl/2017/04/21/george-soros-gaat-op-bezoek-juncker-en-timmermans-om-hongarije-praten/

  Like

 9. peter zegt:

  Deze ouwe seniele gek is staatsgevaarlijk ,en de politiek[geldwolven zonder moraal] laat de oren hangen naar dit monster .

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Orban heeft groot gelijk. De rode SOROS, maakt onderdeel uit van de smerige organisaties, onder de paraplu van de NWO. Verder horen daar bij: de communistische EUSSR, de Bilderbergboevenbende; de ” Deep State”, de NAVO, en de CIA!

  Like

 11. Saskia Dubbeldam zegt:

  Wat heeft Soros eraan dat Europa kapot en failliet gaat en hoe oud was die man van plan om te worden?

  Like

 12. Republikein zegt:

  Deze duivel heeft enorme bedragen verdiend met investeringen en speculatie.
  Daarbij meegenomen de drijfveer van Amerika om nr.1 te blijven als het om macht gaat, denk aan de “Arabische Lente”,en de cirkel is rond.
  Het draait hoofdzakelijk om de poen want dat is macht.

  Wat is de petrodollar?
  Kort en super vereenvoudigd gezegd: alle olie moet in US Dollars worden verhandeld. Heb je olie nodig, moet je eerst US Dollars verkrijgen of als een reserve handhaven op een rekening.
  http://www.bestebank.org/petrodollar/

  Like

 13. Jan zegt:

  Fort Hongarije en jankertjes van de ‘mensenrechtenorganisatie’ en EU


  (ik ken nog iemand met die spuuglok)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s