Waarom Timmermans aan de verkeerde kant van de geschiedenis staat

Screenshot_15

(Door: Joost Niemöller)

Volgens EU-commissaris en vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans, in een Tweet gisteren is de toekomst van de wereld: steeds meer diversiteit.

Een boeiende uitspraak van een zo hoge bestuurder van de EU. Want het is juist de EU die de diversiteit van Europa om zeep helpt. Maar dat is dan ook precies het doel van mensen als Timmermans. Het opheffen van de diversiteit in de wereld, die tot stand gekomen is door de eenheid van eerst stammen, toen volkeren, naties, culturen, beschavingen. De door Timmermans gewenste diversiteit is er een van eindeloze vermenging en globalisering, waardoor etnische groepen zouden verdwijnen, en daarmee ook culturen en natiestaten. Timmermans doet dit voor als zijnde een natuurlijk proces. Het roerei wordt nu eenmaal gebakken, tegenstand heeft geen zin.

Dit is ook niet een extreme uitspraak van Timmerman in het kader van de EU. Het EU beleid is gericht op deze vernietiging van diversiteit, onder het mom van diversiteit.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Pacifisme, political correctness, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Waarom Timmermans aan de verkeerde kant van de geschiedenis staat

 1. de paspoortafgifte aan niet-Europese moslims kost alle belastingbetalers jaarIijks 7 miljard euro

  Like

 2. Steven zegt:

  Die vent verdiend 60 jaar gevangenisstraf!!

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Was er niet Joost…als vinger op de wonden,
  we werden over-zwamd door al die leugenmonden
  maar hij biedt hoop, met moed en eerlijkheid,
  het lijkt wel haast te laat, maar wellicht rest ons wat tijd !
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 4. Jean zegt:

  Gelukkig kunnen “mensen” niet gemengd worden zoals olie en mosterd.
  Niemand is superieur, niemand is hetzelfde, iedereen is verschillend en bepaalde verschillen horen niet samen, culturen moeten wij beschermen in het welzijn van onze kinderen en kleinkinderen.
  Wat die lul timmerfrans betreft, heel snel wegjagen uit Europa incl. die troep waar hij momenteel zijn zakken ligt te vullen.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Fervente
  Rooie
  Asociale
  Neonazi
  Stemt

  Telkens
  In
  Met
  Mohammedaanse
  En
  Rooie
  Misère,
  Aangericht
  Namens
  Salonsocialisten

  Of woorden van gelijke strekking.

  Geliked door 4 people

 6. Pietersen zegt:

  Diversiteit is misschien niet slecht, alleen moet het ons niet met mensenmassa’s tegelijk en in een heel snel tempo door de strot worden geduwd.
  Daarbij moeten wij ook nog eens differentieren, bijv moslims mogen hier niet komen, mensen die niets kunnen ook niet.
  In de praktijk komt het neer op het goede oude model dat altijd van bewezen waarde is geweest : vaklui die iets kunnen en die nodig zijn op de arbeidsmarkt mogen komen.
  Zomaar honderdduizenden vluchtelingen en economische immigranten binnenhalen vanwege ‘onze normen en waarden’, die veel mensen al niet meer delen mbt tot deze groep, is uit den boze.
  Het is ronduit zelfvernietiging

  Like

 7. Loebas zegt:

  Timmermans is één van de 750 Brusselse zakkenvullende marionetten die in opdracht van Soros en al die andere miljardairs de opdracht heeft gekregen om zoveel mogelijk goedkoop werkvolk en nieuwe “consumenten” binnen te halen ter vervanging van de verzadigde middenklasse .

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Weet je wat échte diversiteit is, Franske?
  Dat is als je in het ene land zwarte mensen hebt, in het andere land gele mensen, in weer een ander land rode mensen, en in nog een ander land witte mensen en in het volgende land bruine mensen. Dan zie je in elk land een andere kleur, en dát is pas leuk divers. Snap je dat, Franske?

  Ik zal je een beetje helpen: als je frisgroene slabladeren, vuurrode tomaten, hagelwitte bloemkool en bruine bonen in de blender doet krijg je een heel vies, onbestemd kleurtje, terwijl die groenten apart, een mooie, eigen kleur hebben.

  Eigenlijk snap je het best, hè, vies, klein, kaal, glibberig mannetje, maar je WILT gewoon meewerken aan het smerige grote plan, dat je zo snel mogelijk uitgevoerd wilt zien.

  Geliked door 2 people

 9. Drs.P. zegt:

  Der fettähnliche nsb-Franzzzzzzzzz von Deutsche blut ist eine salonfähige narcistische satanist.
  Idereen op de plek waar hij zit, waaronder ook de narcistische alcohollist uit Luxemburg moet zijn ziel hebben verkocht aan de duivel, anders kun je niet op die plek terecht komen.
  Hij is druk bezig (en dus ook hoofdelijk verantwoordelijk) om voor zijn “bazen” op de achtergrond ons Europa te veranderen in een grote fucking booslim chaos.
  Als men bezeten is door boze geesten hebben die de overhand, maar het is een wilsfeit om je aan die geesten over te dragen. Deze man verdient de doodstraf vanwege land- en volksverraad, alleen wie pakt hem op en doet hem een houten jas aan???

  Geliked door 1 persoon

 10. tippelaar zegt:

  Ik hoop die timmermans nog eens te zien hangen met een touw om zijn nek aan een lantaarnpaal op het binnenhof.

  Geliked door 2 people

 11. koddebeier zegt:

  Het is te hopen dat Timmerfrans en z’n EU maatjes eindigen voor een volkstribunaal !!

  Geliked door 1 persoon

 12. Petra DeBoer zegt:

  Timmermans is te krankzinnig voor woorden want hij heeft niet door dat wat hij en de EU wil, juist gaat zorgen voor burgeroorlogen want mensen laten zich zulke ideologieën niet opdringen die alleen maar voor onrust en geweld zorgen. Het is daarnaast vergelijkbaar met Hitler zijn ideologieën om alleen maar ariërs te willen hebben, want de EU wil alleen maar mensen hebben die uiteindelijk allemaal de tint van b.v. een Egyptenaar hebben. Ze denken dat er dan geen racisme meer zal bestaan als iedereen dezelfde tint huid heeft! Heeft Timmermans wel eens nagedacht waarom er blanke, getinte en zeer getinte mensen zijn. En waarom de één spleetogen heeft en de ander niet. Dat heeft allemaal te maken met het feit waar iemand woont. Een Eskimo heeft spleetogen vanwege de zon die op de sneeuw schijnt. Een blanke in Zuid-Afrika zal bruin worden door de zon maar als hij/zij zich niet genoeg beschermd zal diegene al snel huidkanker krijgen. Ik vind die lui in de EU zo ontzettend gestoord omdat ze niet eens kijken waarom het Kalergie plan sowieso tot mislukken gedoemd is omdat de natuur niet te veranderen is. Daarnaast is het bekend dat mensen meestal een relatie aangaan met mensen uit hun eigen milieu en ze zich niet laten dwingen om met mensen kinderen te krijgen die heel ver van hun af staan. Dat de paus dit plan omarmd…daar heb ik geen woorden voor.

  Geliked door 1 persoon

 13. Aan een schandpaal met hem en bekogelen met alles wat smerig is. Zo heeft hij ons ook behandeld.

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  De man krijgt nog wel eens zijn fout handelen terug op zijn bordje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s