Zwitserland: Organisaties die opriepen tot de vernietiging van Israël werden met belastinggeld beloond – daar maakt het parlement nu een eind aan

Screenshot_4

(Vertaling: E.J. Bron)

De BDS-beweging (Boycott, Divestment and Sanctions) is een transnationale campagne die zich inzet voor sancties tegen Israël op alle terreinen (economie, politiek, cultuur). Het is het doel van deze campagne, die in 2005 door een oproep van ongeveer 170 Palestijnse organisaties in het leven werd geroepen, om de Palestijnse nationale beweging te ondersteunen. Daarbij gaat men zo ver om de totale vernietiging van Israël te eisen. Protagonisten van deze campagne zijn een serie NGO´s. De campagne geldt als sterk antizionistisch, wordt echter ook vaak gekwalificeerd als antisemitisch en racistisch.

ongecensureerd.at

Belastinggeld voor Palestijnse organisaties

Nu heeft het Zwitserse parlement zich ervoor uitgesproken om zulke organisaties niet meer met belastinggeld te stimuleren. Achtergrond van deze parlementsbeslissing was het twijfelachtige feit dat er daadwerkelijk betalingen aan Palestijnse organisaties in het Nabije Oosten door het Zwitserse Departement voor Buitenlandse Aangelegenheden (EDA) worden gedaan. Het gaat daarbij zeker om organisaties die in te delen zijn bij de BDS-beweging en die oproepen tot geweld tegen en de verdrijving van Joden evenals tot de vernietiging van de staat Israël.

Betalingen moeten gestopt worden

Het door Christian Imark (SVP) ingebrachte voorstel werd in de Eerste Kamer van het Zwitserse parlement met 111 tegen 78 stemmen aangenomen. Het voorstel werd gesteund door de Zwitserse Volkspartij (SVP), de Freisinnig Demokratische Partei (FDP) en delen van de Christdemokratische Volkspartei (CVP), en afgewezen door de Sociaaldemocraten (SP), de Groenen en de Groenliberalen. Om definitief een einde te maken aan de betalingen door het ministerie van Buitenlandse Zaken aan antisemitische organisaties moet de Tweede Kamer echter ook nog instemmen met het voorstel.

Zwitserse ministerie van Buitenlandse Zaken financiert antisemitische organisaties

Christian Imark verklaarde voor de stemming dat hij in het al decennia lang voortdurende Midden-Oostenconflict geen standpunt zou willen innemen. Maar Zwitserland zou heel nauwkeurig moeten onderzoeken met wie het in de regio zou samenwerken. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zou juist organisaties ondersteunen “die boycots en sancties tegen Israël eisen en bedrijven, die anti-Israël hetze, juridische oorlogsvoering evenals antizionistische en racismecampagnes bedrijven, oproepen tot vernietiging van de staat Israël of deels zelfs rechtstreeks contacten onderhouden met terreurorganisaties.”

Speciale verantwoordelijkheid van Zwitserland vanwege de neutraliteit

Juist als neutraal land zou Zwitserland een speciale verantwoordelijkheid hebben en zou het niet kunnen dat het land een eenzijdige politiek zou voeren. Want daarmee “zullen we nooit vrede creëren, maar zullen we integendeel het conflict verder aanwakkeren totdat het bloed ook aan onze eigen kleeft”, waarschuwde de patriottische SVP-politicus.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Barbarisme, christendemocraten, demoniseren, Groenen, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Midden-Oosten, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur, Zwitserland. Bookmark de permalink .

13 reacties op Zwitserland: Organisaties die opriepen tot de vernietiging van Israël werden met belastinggeld beloond – daar maakt het parlement nu een eind aan

 1. Beschouwer zegt:

  Dat moet ook hier gebeuren. Dus groen links, d66 kunnen naar hun gevreet uit de staatsruif fluiten. Helaas is hier onder het antisemitische linkse tuig de haat tegen Israel groot.

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Nu nog in Nederland !!

  Like

 3. Mario Schettini zegt:

  Toch opmerkelijk, dat het, ook in Zwitserland, wederom de linkse partijen zijn die de vernietiging van Israël nastreven. Zelf ben ik er al jaren van overtuigd, dat zij die het ‘anti-zionisme’ zijn gewoon anti judaïsten zijn en het ultieme doel is vernietiging der Joden. Over de gehele wereld is het merkbaar: NL met van Agt, vd Broeke (via zijn dochter indirect aan het koningshuis gekoppeld), van Bommel van SP en over de rest van het cda, misschien m.u.v. de heer Omtzigt, maar niet te spreken. VVD is eveneens zo’n zootje, toen Rosenthal – een Jood – minister van BuZa was, werd hij door nagenoeg alle ambtenaren (lid van de pvda?) op dit departement tegengewerkt. De vvd stond erbij en zag dat het goed was. Overigens valt het mij op, dat m.n. sexuele degeneratie van hen die zich boven ons hebben gesteld, zo langzamerhand uit de klauwen begint te lopen. Zijn het soms volgers van het satanisme?

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Dat organisaties als BDS bestaan, is niet nieuw. Er bestaan genoeg gelijksoortige organisaties die ambiëren anderen uit te moorden. Bijvoorbeeld: Ku Klux Klan, White Power, Neo-nazi groeperingen, de Turkse Grijze Wolven, Moslim broederschap Hezbollah, de Hongaarse Jubek enz.. Echter, deze organisaties staan op hun eigen benen en worden bekostigd door donaties en contributies van leden en sympathisanten. Maar is dat niet morbide- zo niet totaal krankjorum dat een Islamo- fascistische bende van BDS-moordenaars, wordt gesubsidieerd door belastinggeld van mensen die geen reet te maken hebben met de moorddadige doeleinden van deze organisatie? Dat hardwerkende autochtone bevolking in diverse Europese landen worden gedwongen met hun zuurverdiende Euro’s moordenaarsorganisatie te bekostigen? Betalen uit eigen portemonnee voor het wegvagen van een bevolking van een land ver weg van Europa? Dat laat ons nogmaals zien hoe pervers en geestig ziek is de vooral PC linkse multiculturele Politiek. Maar als men de geschiedenis van deze pathologische politieke leiders en hun partijen bestudeert, is hun ideologie zo klaar als een klontje. Dat zijn dezelfde mensen die Mao Tse Tung hadden vereerd, al wist men dat in zijn opdracht miljoenen mensen zijn vermoord. Deze mensen waren ook bereid (hadden ze de politiek invloed in hun jeugd gehad) ook de moorden van Pol Pott in Kambodja te subsidiëren, ze waren fanatieke volgelingen van Stalin ..Eigenlijk waren ze fanatieke volgelingen van alles wat naar bloed ruikt ; als de moordenaars maar links waren.

  Like

 5. scheermes zegt:

  Die allah kan het maar niet voor elkaar krijgen om de 8 miljoen joden in israel uit te roeien ,en dit met 1 MILJARD moslims!! Hieraan kun je DUIDELIJK zien ,dat de GOD van Israel VEEL sterker is en niet dezelfde is !! Wat kracht en verschil betreft, dag en nacht !! Hier kun je aan zien wat voor slappelingen het islam leger is !! Als zij een soldaat zien van israel,dan kruipen de islam strijders weg, en verschuilen ze zich achter moeders rokken !! DAT is ook de reden van de verplichte kleding van islam vrouwen ,waarachter de islam lafbekken zich achter kunnen verschuilen !! Desnoods; ONDER de rokken !! Vanmorgen nog een leuk filmpje gezien op geen stijl !! Grote bek tegen de politie ,maar toen hij in de boeien werd geslagen ,gilde hij als een mager speenvarken !! Als je dit soort grootbekken hardhandig aanpakt ,dan ben je in 1 keer meneer of je wordt vader door deze lafbekken genoemd !!Als criminele marokanen gepakt en veroordeelt worden ?? Dan bij een veroordeling ,tuintjes laten schoffelen in een oranje overal ,in hun eigen buurt !!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  LINKS herbergt het grootste aantal Jodenhaters. Kan ook niet anders; want dat waren de NAZI’S ook, en de NAZI Partij, bestond uit SOCIALISTEN! Soort zoekt soort zullen we maar zeggen!

  Like

  • scheermes zegt:

   Volkomen mee eens tom !!

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Tom Hendrix Toen links nog links was ..voor de jaren ’60, waren ze respectabele mensen neem bijvoorbeeld Jacquis Kadt, Willem Drees en Willem Drees Jr.. Echter sinds pathologische psychopaten aan de macht kwamen en met Nieuw Links door de Instituten van de macht hadden gerend (Rudi Deutschke) zijn ze zeer gevaarlijk geworden voor ons allemaal. Ze zijn aanvankelijk met gezonde hersenen geboren. Later hebben ze veelvuldig drugs gebruikt . LSD, Angel Dust en andere spul hebben hun hersenen vergiftigd. Sindsdien houden deze linksen van alles wat naar bloed van onschuldigen ruikt. Daarom zijn ze zulke grote supporters van de islam en de Palestijnen.

   Like

 7. Pingback: Zwitserland financiert geen anti-Israëlische organisaties meer | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s