14 gelukszoekers krijgen GRATIS traineeship van Amsterdam om gemeenteambtenaar te worden

Screenshot_28

(Door: Esther Walstra)

Amsterdam ziet potentie in een groep hoger opgeleide jonge statushouders. Na een strenge selectie zijn onlangs veertien van hen begonnen aan een driejarig traineeship om te worden klaargestoomd voor het vak van gemeenteambtenaar. Deelnemers krijgen een ‘kickstart’ op de Nederlandse arbeidsmarkt, maar de gemeente hun capaciteiten van  uiteindelijk ook zèlf goed gebruiken. De achtergrond, ervaringen en visie van deze trainees zijn essentieel voor het maken van nieuw beleid in de stad.

Werkervaring

De potentiële gemeenteprofs zijn tussen de 24 en 36 jaar en komen uit Syrië, Eritrea, Iran en Egypte. Slechts drie van de veertien kandidaten is vrouw, volgens projectleider Sara Sheikhi komt dat overeen met  de afspiegeling van de in Nederland verblijvende statushouders. ‘Vrouwen vluchten zelden alleen, mannen wel.’ Sommige van hen hebben werkervaring opgedaan in het land van herkomst, anderen hebben in Nederland al een master gehaald. ‘Maar voor elke kandidaat geldt dat hun leven al een tijdje stilstaat’, legt de projectleider uit, ‘ze zijn jaren van hun leven kwijt door de situatie in hun thuisland en de vlucht naar Nederland’, aldus Sara wiens familie een soortgelijke achtergrond heeft. ‘Maar ze zijn erg gemotiveerd, ook al gaan we er vanuit dat nog 30 procent zal afvallen gedurende het eerste jaar van het programma.’

(Lees eveneens: http://liefdevoorholland.com/ambtenaar)

Screenshot_29

Hoger opgeleide statushouders beginnen aan hun traineeship bij de gemeente Amsterdam.

Lees verder>>>
(h/t Steven)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Amsterdam, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

40 reacties op 14 gelukszoekers krijgen GRATIS traineeship van Amsterdam om gemeenteambtenaar te worden

 1. fransdewitf zegt:

  Stukje bij beetje raken we de leiding kwijt van ons land, ze kunnen ze beter gelijk op financiën zetten, dan kunnen ze gelijk alles opnemen of overmaken naar hun mede gelukzoekers. Onze kinderen nemen wel een lening hoor om te kunnen studeren. Wat een klote land wordt dit zeg

  Geliked door 2 people

 2. Tom Hendrix zegt:

  En onze eigen jeugd, mag stikken van de rode teringbende! We hebben verdorie zelf meer dan 500.000 werklozen! Maar die kunnen stikken, wat de verrotte politieke bende van: PvdA,CDA,VVD,D66,GL en CU betreft. Eigen volk laatst!

  Geliked door 5 people

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Als het land van herkomst veilig is, opsodemieteren. Niets meer en niets minder. Ik word er doodziek van. Elke dag opnieuw lees je wel weer iets over moslims en ander gepeupel die hier bevoordeel worden over de ruggen van het eigen volk. Nog even en Willem-Alexander kan ook plaats maken voor een of andere islamitische sjeik.
  Hoe moeten we nou verder? Hier valt gewoon niet meer tegen te vechten. Doodziek word ik ervan.

  Like

  • Cathja zegt:

   U bent niet de enige die hier doodziek van wordt! Misschien is dat ook precies de bedoeling. Maak het volk murw……!!

   Geliked door 1 persoon

   • Joannes den Hollander zegt:

    Ze kunnen het volk wel murw proberen te maken Cathja. Ze zullen er echter niet minder strijdlustig door worden.
    Jammer dat er zo weinig eendracht is onder het Nederlandse volk. En allerlei “clubjes” waar je je bij kunt aansluiten klinkt wel leuk en aardig. Maar eenmaal lid hoor en zie je er niets meer over.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Joannes den Hollander 24 april 2017 om 13:23

   U zegt: “Nog even en Willem-Alexander kan ook plaats maken voor een of andere islamitische sjeik.”

   Die nutteloze, genotzuchtige figuur mag wat mij betreft sowieso vertrekken. Liever gisteren dan vandaag.

   Like

 4. Golden Girl zegt:

  maak ze gelijk minister, over paar jaar zit er misschien nog 1 of 2 Nederlanders in de tweede kamer

  Like

 5. tippelaar zegt:

  Ik ben er zwaar op tegen om asielzoekerszoekers in overheidsdienst aan te stellen. Neem maar nederlandse werklozen dat is beter voor iedereen (zeker voor de burger die aan een overheidsloket staat. Nederland heeft zichzelf al genoeg weggegeven c.q. opgeheven.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @tippelaar: 13.29. uur. Met U eens. Maar het zal niet gebeuren. De verraders der politiek; onder aanvoering van de RODEN (PvdA) SP, en met medewerking van de huichelaars van: VVD,CDA,D66,CU, PvdD, hebben besloten; dat de geboren Nederlanders ” de moord kunnen steken’. Helaas heeft een groot deel van de kiezers; dat mogelijk gemaakt.

   Geliked door 1 persoon

 6. Dit is dus EIGEN VOLK LAATST, dus een strafbaar feit !

  Geliked door 1 persoon

 7. BertG. zegt:

  Er lopen hier 10.000den Nederlanders rond met geen enkele toekomst meer omdat ze nooit meer een baan zullen vinden.
  Daar is geen stuiver voor over om ze weer een toekomst te geven.
  Volledig gediplomeerd en aan de kant gezet vanwege hun leeftijd.
  En voor de gene die nog in een gunstige leeftijd zitten is geen enkele stuiver om deze mensen te laten omscholen om ze een kans te geven.
  Enkel maar treiter maatregelingen door ze te dwingen om op zinloze banen te solliciteren.

  Geliked door 3 people

 8. Het wordt hier hoe langer hoe enger en hoe minder je je hier nog thuis voelt. De Nederlanders beginnen langzamerhand de vergeten groep te worden. We zijn alleen nog maar bereikbaar voor de belasting ed. om uit gemolken te worden. Verder mond houden en nergens mee bemoeien.

  Geliked door 3 people

 9. Johan zegt:

  Wat een bullshit is dit ! Hier wordt een mens toch doodziek van ? Gooi die asielprofiteurs het land uit in plaats van ze met mooie baantjes te bevoordelen ten opzichte van andere Nederlanders.
  Wat moet ik nou aan het loket met bijvoorbeeld zo’n achterlijke Eritreeër ?
  Trouwens, die lui zouden zich in hun eigen land veel nuttiger kunnen maken dan hier.
  Ons land vervreemdt zich letterlijk van de gewone mens door dit soort bestuurlijke nonsens.

  Geliked door 2 people

 10. Drs.P. zegt:

  Zolang de smerige tering rode pvda & geil slinks ratten het voor het zeggen hebben in de gemeentes zullen ze de eigen blanke burgers kapot willen maken ten voordele van de pislam importratten. De domme mensen hebben dit voor een groot deel aan zichzelf te wijten, moet men maar wakker worden en het gevaar zien en zeker niet op die clubs gaan stemmen!!! En dat alles in het kader van zogenaamde “positieve” discriminatie, maar blijkbaar mag deze vorm van discriminatie wel, want autochtonen beginnen 2e rangs burgers te worden!!!
  Stop deze linkse ratten in Adam en pleur ze zo snel mogelijk uit de gemeenteraad!!!

  Geliked door 3 people

 11. Cathja zegt:

  Goh, laat ik nou denken dat de overheid een steeds kleiner ambtenaren-apparaat wil hebben?! Zou het niet veel eerlijker zijn als we eventueel nieuw personeel dan in de eerste plaats zoeken bij de échte Nederlanders, die misschien al langere tijd uitzien naar een mooie baan, maar steeds bot vangen?
  Voor de genoemde ‘vluchtelingen’ heeft hun leven dus al ‘een tijdje stilgestaan’. Wel, voor heel veel autochtone Nederlanders geldt dit eveneens. En daar komt dan nog bij dat zij financiële verplichtingen hebben jegens een hypotheek/huur, onderhoud van een eventueel gezin, etc., terwijl deze gelukszoekers alles in de schoot geworpen krijgen!

  Wat weer een misselijkmakende discriminatie van onze eigen burgers! Ik kan hier echt woest om worden!!

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 24 april 2017 om 14:30

   Voor de genoemde ‘vluchtelingen’ heeft hun leven dus al ‘een tijdje stilgestaan’. Wel, voor heel veel autochtone Nederlanders geldt dit eveneens.

   Het ‘leven’ van heel veel autochtone (bejaarde) Nederlanders gaat er zelfs op achteruit.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Tistochwat op 24/4 om 14:30

    Inderdaad! Voor deze grote groep is het leven de laatste jaren alleen maar verslechterd, terwijl er bákken geld uitgegeven werden om het de gelukszoekers naar de zin te maken! Dat is weerzinwekkend!
    Aan de zorg voor je ouderen kun je de mate van beschaafdheid van een land goed aflezen. Dat is in ons land dus niet best!

    Geliked door 1 persoon

 12. Terex zegt:

  Inderdaad, het is om kotsmisselijk van te worden al deze berichtgeving over de goede dingen die ze wel niet doen voor die zielepoten. De eigen mensen kunnen de tering krijgen en verhongeren want we moeten toch een statement maken hoe goed we wel niet zijn voor dat tuig. Zo langzamerhand worden ze in allerlei politieke en bestuurlijke functies gewerkt en het eigen volk kijkt lijdzaam toe hoe het eens zo mooie Nederland verneukt wordt door de zielepoten.
  En over een paar jaar is de armoe niet te overzien. Kijk maar eens wat die 3 Denk mafkezen al doen in de regering. En de wond ettert langzaam verder. Rutte en kornuiten, ik hoop echt dat jullie gestraft worden voor het verkutten van Nederland !!

  Geliked door 3 people

 13. Flo zegt:

  De voorlopers van wat straks allemaal allochtoon shit volk gaat worden en ons zal verwijderen dankzij de links goedmensch fascisten,

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Ruim 60 jaar geleden had men de kans het fascisme uit te roeien, maar links noemde fascisme extreem rechst en bijna iedereen trapte daarin en zie nu het resultaat nog een jaartje of 20 en we zijn een fascistische moslimstaat.
   Verkocht en verraden door Links/liberaal/christelijk en de zogenaamde gutmenschen !

   Like

 14. scheermes zegt:

  En zo ging japie naar de knoppen !!

  Like

 15. D. G. Neree zegt:

  Opgeleid om de nieuwe meesters van dit land te worden.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Gratis ???? Op kosten van de belastingbetalers bedoelen ze.
  SOCIALISM:
  A GREAT IDEA……
  ‘TIL YOU RUN OUT OF OTHER PEOPLE’S MONEY.
  Dat is het enige waar links goed in is !!

  Geliked door 1 persoon

 17. Golden Girl zegt:

  europa moet en zal zwart worden, de blanken moeten opzouten, wij moeten het veld ruimen voor andere volken, 500 miljoen inwoners heeft Europa geloof ik, dus wij met koffers naar Afrika en de Afrikanen met rugzakjes en dure telefoons in onze landen, de hele wereld is KOEKOEK geworden
  en 1000 van die schatjes houden in Zwitserland een bijeenkomst, het zal niet alleen kopjes thee drinken zijn daar, Amsterdam wil meer agenten van buitenlandse komaf, nu dit weer, bah bah

  Geliked door 1 persoon

 18. anna zegt:

  tussen het solliciteringsgesprek en de aanstelling komt nog het ANTECEDENTEN onderzoek … ben benieuwd …. komt vast en zeker niets uit …

  Like

 19. Ronald zegt:

  Dat bedoel ik……gelukszoekers worden voorgetrokken en eigen volk staat op de 2de plaats!!!

  Ik hoop toch zo op een opstand……ik genoot altijd enorm van het stenengooiende volk wat GEEN AZC wilde!!! Respect voor hen!!! De GROOTSTE SHIT zit in de gemeenteraden en politiek, maar zij komen ook nooit in aanraking met gelukszoekers…….het gewone, ECHTE VOLK wel!!!

  Nogmaals…..kom in opstand!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 20. Thoth zegt:

  Stel, ik ga verhuizen naar Portugal, ik spreek niet de taal, gaan zij mij ook opleiden tot een gemeente-ambtenaar? De kans daartoe is…. nul, zero, never, nein. nooit. Die gasten zijn compleet gestoord.

  Geliked door 1 persoon

 21. daiyu-ninja zegt:

  Volgens mij doen ze een wedstrijdje wie het krankzinnigst is. De meest krankzinnige krijgt een vet betaalde topbaan.

  Geliked door 1 persoon

 22. scheermes zegt:

  Deze mensen worden door allah geplaatst op sociale zaken !! Hierdoor zijn de moslims in amsterdam binnen de kortste keren schatrijk !! En amsterdam in no time failliet!!

  Like

 23. Elena zegt:

  Grote kans, dat er vroeg of laat enkele ( getinte) ambtenaartjes over hun bureau getrokken gaan worden door Nederlanders. :-))
  Hmm….ik zie er nu al naar uit.

  Like

 24. Thomasson zegt:

  Nu voor de avond van Bevrijdingsdag, zouden overal in Nederland kransen bij monumenten worden gelegd. Wij zouden ook van het traditionele krokodillentranen op de TV genieten van: Vrijheid geef je door!. Niemand vraagt zich af: AAN WIE? Hoe dan ook NIET AAN ONS!. Dezelfde huichelaars die de TV-spotjes van de SIR plaatsen, horen bij dezelfde macht die ons vrijwillig aan de nieuwe Nazi’s; genaamd de islamitische vijand overleveren. De mensen die bij deze moderne 5de Colonne horen, hebben geen schroom, geen schaamtegevoel en vooral geen medelijden met de autochtone of niet-moslim kinderen en jongeren van nu. De mensen die straks onder het schrikbewind van de Sharia in Kalifaat HOLLANDISTAN zouden moeten leven. De Nazi’s hadden de NSB niet nodig om Nederland te bezetten. Toch hadden de Nazi’s hulp nodig van de WA, de Schalkhaar politieagenten en administratieve functionarissen om de boel draaiend te houden. De NSB’ers anno nu ZORGEN actief voor dat Nederland geleidelijk haar soevereiniteit verliest en van binnen in door de islam wordt bezet. Deze vorm van bezetting wordt door politieke ratten uitgevoerd. De NSB was voor de oorlog een tamelijk kleine partij, die met behulp van de Duitse bezetter de macht kreeg. Dat is in onze tijd niet het geval. De politieke multiculturele ratten anno nu, hoeven niet meer te rennen door de Instituten van de macht (slagzin Rudi Dutschke). Zij beheren deze instituten en dwingen de (toekomstige)slachtoffers zichzelf te onderwerpen in de naam van valse idealen.
  VERVOLG

  Like

  • Ik vier geen bevrijdingsdag meer want we zijn al jaren bezet, zonder één schot te lossen. Wat een waardeloos volk zijn we geworden!

   Geliked door 2 people

   • Tom Hendrix zegt:

    @Wim Vreeswijk: 13.25. uur. U heeft gelijk Wim. Ik vier het ook niet! Dat vieze politieke stelletje huichelaars, met de grootste huichelaar Rutte (VVD) voorop, staat dan weer zalvende toespraken te houden. Ik kots en braak van dat hele politieke crapuul!

    Like

 25. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Wat kunnen de (toekomstige) slachtoffers van deze verraders nu doen? Het enige antwoord is: leren van de mensen wier naam staat op de herdenkingsmonumenten. Men hoeft geen wapens te dragen en fysiek geweld te gebruiken om de huidige politieke ratten te dwingen van koers te veranderen. Men kan ook hevige verzet bieden door vijandige houding tegenover deze machthebbers en hun protegees. Constante wilde demonstraties van hoge school, MBO studenten en werklozen tegen het weggeven van banen, die voor hen zijn bedoeld, aan GEÏMPORTEERDE VIJANDEN. Overal in Nederland moeten de geïmporteerde Soros en ISIS-gezanten vijandigheid tegemoet komen. Wij hebben ze niet uitgenodigd, wij hebben ze niet nodig, wij willen ze niet naast ons hebben. En boven alles ..Wij laten hen en hun verraderlijke beschermheren niet onze toekomst verwoesten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s