Het Westen geeft, de islam maakt daar dankbaar misbruik van

Screenshot_44

(Door: Paul Weston – Vertaling: “Wachteres” & “Henk V.”)

Als we ervan uitgaan dat de westerse beschaving over een paar decennia nog bestaat, dan zullen historici in totale verbijstering op deze liberale tijden terugkijken. De huidige dominante ideologie in het Westen is er een van diversiteit vieren en diep (en publiekelijk …) begaan zijn met arme vluchtelingen uit een Derde Wereld, die door de Derde Wereldbevolking tot een Derde Wereld is gemaakt. Nog opmerkelijker is het liberale geloof dat de Eerste Wereld [de westerse geïndustrialiseerde landen] de Eerste Wereld zal blijven als de Eerste Wereld de Derde Wereld met miljoenen importeert.

Dat is natuurlijk niet zo. In plaats daarvan zal de Eerste Wereld geleidelijk veranderen in een barbaarse, gewelddadige, economisch kapotte, van misdaad vergeven hel. Een verhaal dat ik het afgelopen jaar gemist heb, bevestigt dit. Het stelde dat in 2016 negenhonderd Syrische vluchtelingen in Groot-Brittannië waren gearresteerd voor allerlei misdrijven, waaronder verkrachting en kindermishandeling. De regering had natuurlijk geprobeerd dit uit de publiciteit te houden, omdat zij nog twintigduizend vluchtelingen wilde opnemen en klaarblijkelijk dacht dat dit ideaal zou kunnen worden ingeperkt als het publiek geconfronteerd werd met de realiteit van de situatie. Voor zover ik weet, hebben Libanon en Jordanië echte vluchtelingen geaccepteerd, en het is alleen maar het gemakkelijk beet te nemen oude West-Europa dat de bedoeling lijkt te hebben om jonge mannen, in de leeftijd waarin zij vechten en verkrachten, in haar midden op te nemen.

Screenshot_45

Een verzoek om vrijheid van informatie, aangevraagd door de krant The Sun, was nodig om de ontstellende cijfers van crimineel gedrag te onthullen en het wordt nog veel erger. Afhankelijk van wie je gelooft, heeft Groot-Brittannië ergens tussen de vijftienhonderd en vijfentwintighonderd Syrische vluchtelingen geaccepteerd. Dus als er negenhonderd zijn gearresteerd, wijst dit erop dat bijna de helft van deze ondankbare ellendelingen kwaadaardige misdaden heeft gepleegd tegen het land dat hen rust, hulp en vriendschap heeft aangeboden.

Europol beweert dat zeer weinig van deze zogenaamde vluchtelingen echte vluchtelingen zijn en dat zelfs zeer weinig van hen uit Syrië komen. Enoch Powell dacht dat we “gek, letterlijk gek als natie” waren om West-Indiërs in Groot-Brittannië toe te laten, maar hoe gek zijn we nu, wanneer we jonge moslimmannen ​​met een bekende voorliefde voor jihad, verkrachting en moord binnen laten?

Zolang we blijven werken met het ideologische uitgangspunt dat alle culturen gelijk zijn en dat non-discriminatie een positieve deugd is, zal er niets veranderen. We bevinden ons nu in een situatie die een disfunctionele horrorfilm waard is. Om te zeggen dat deze ‘vluchtelingen’ ons in de zeik nemen is een understatement, maar wie kan hen dat kwalijk nemen? Ze zijn zelf niet ziek, het is simpelweg hun manier van leven en hun gedrag waarvoor geen plaats is in een beschaafd land.

Screenshot_46

Groot-Brittannië is ziek, of tenminste onze heersende elites zijn ziek. Hoe kunnen we anders een land omschrijven dat de hand van vriendschap uitstrekt naar mensen die ons duidelijk haten, en dat daarna probeert hun obscene gedrag en hun afschuwelijk gebrek aan dankbaarheid te bedekken? Ik durf niet zeker te zeggen hoe deze catastrofale situatie nu tot staan kan worden gebracht of worden omgedraaid door iets anders dan door een echte revolutie. Zoals ik zeg, het is Groot-Brittannië dat ziek is. Het is Groot-Brittannië dat sterft. Als we deze eeuw willen overleven, dan wordt het tijd om in revolutionaire termen te gaan denken.

(Paul Weston is de leider van Liberty GB)

Bron:
www.libertygb.org.uk
Auteur: Paul Weston

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” & “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Salafisten, Sharia, soevereiniteit, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Het Westen geeft, de islam maakt daar dankbaar misbruik van

 1. Theresa Geissler zegt:

  Zelf geeft U niet alleen GB, maar ook de rest van realistisch, Nationalistisch Europa wat die revolutionaire termen betreft al jaren het goede voorbeeld, Mr. Weston: Wat dat betreft wint U het qua diepgang zèlfs van onze eigen Geert!
  Als GB maar beter naar Ú zou willen luisteren, zou men nu al aardig op weg zijn, het probleem op te lossen!
  Je kunt gerust stellen, dat GB U wellicht niet verdient, maar Ú GB wèl!
  U en alleen U als Brits Premier; dat had voor de islamisering van Europa zeker het begin van het einde kunnen zijn!
  God bless you, Mr. Weston!

  Geliked door 1 persoon

 2. scheermes zegt:

  De E.U zaait moslims ,en oogst de islam !!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Elly zegt:

  Deze week een boek gelezen van Boris Johnson (Ja, die) waarin hij de val van het Romeinse rijk beschrijft:
  “Toen het rijk viel, waren het niet de rancuneuze stammen binnen het rijk die het probleem vormden, want die waren al grotendeels geromaniseerd. Wat Rome de das omdeed, waren de golven Vandalen, Alanen, Franken, Alemannen, Goten, Hunnen, Tervingi en Greuthingi, die er uiteraard helemaal niet op uit waren het Romeinse rijk te vernietigen. Net als iedereen wilden ze Romeins worden, en het verhaal van de val van Rome is een lang en ingewikkeld relaas over hoe de Romeinn volkomen te kort schoten bij het in goede banen leiden van dat verlangen. In 406 staken enorme menigtes Goten de Rijn over en op een smoorhete middag in 410 trok een leger onder aanvoering vam de ariaanse christen Alarik Rome binnen over de Via Salaria, (….) en plunderde de stad. Deze gebeurtenissen zijn als omwentelingen aan ons overgeleverd, en dat waren het ook. Alleen zagen de Romeinen dat destijds niet noodzakelijkerwijs op deze manier. Je kunt een actieve rol spelen in je eigen ondergang en val zonder in de gaten te hebben wat er gebeurt. Toen de Romeinen merkten dat ze hen niet konden tegenhouden, lieten ze hen binnen. Ze gunden hen hun eigen enorme grondgebieden, eerst in Tracie en later in Gallie, en langzamerhand begonnen ze het aspect uit het oog te verliezen dat het rijk tot een geheel gemaakt had. Het essentiele gevoel van “zij en wij”. begon verloren te gaan.”

  Waarom is de mensheid gedoemd de geschiedenis zo te herhalen??

  Like

 4. GEWOON EEN RICHTING VERKEER, VAN MEER, MEER EN MEER!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Beschouwer zegt:

  Klopt dit artikel. De islam neemt en eist en geeft niks. De islam eist onderwerping. Dat is waar de islam voor staat niks meer en niks minder. Is dat duidelijk ??!

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Paul Weston. De fatsoen zelve werd ooit gearresteerd omdat hij een quote van Winston Churchill aanhaalde. Die quote ging naar ik meen over islam en een hond die aan rabiës leed. Islam is in een man/vrouw even gevaarlijk als rabiës in een hond. Maar het zou ook de quote kunnen zijn geweest waarin Winston Churchill de islam vergelijkt met de grootste achteruit hollende kracht ooit.

  Hoe het ook is, teveel islam in een land zal elk land destabiliseren en uiteindelijk kapot maken. Dachten jullie werkelijk dat het Midden Oosten kapot was gemaakt door enkele decennia kolonialisme. Nee hoor vergeet het maar. De maatschappij rot zal er al in. Daar hadden de Ottomanen en de aanwezige islam goed voor gezorgd.

  Toen Frankrijk en Engeland grote delen van het Midden Oosten en Noord Afrika ingelijfd hadden werd de rot die er al zat even stilgezet. Wat de kolonisatoren het eerste deden afschaffen was de dhimmy belasting. Overigens een dhimmy belasting die wij nu weer rijkelijk aan het betalen zijn via onze sociale kassen en allerlei linkse subsidies die de islam stimuleren.

  Nadat deze landen midden vorige eeuw weer vertrokken waren (met vooral dank aan links Europa) keerde de islamitische maatschappij rot weer in de hoogste versnelling terug met als eindresultaat anno nu miljoenen “vluchtelingen” richting Europa. In hun landen is nog maar weinig af te breken. Dus op naar suïcidaal Europa.

  De hele slimmen onder ons zullen zeggen ja maar de Amerikanen dan met hun oorlogsvoering rondom twijfelachtige chemische wapens. Daar kan op gezegd worden dat de Amerikanen nooit een voet aan de grond gekregen hadden als er eensgezindheid was geweest in de islamitische landen. Het is de cultureel verankerde verdeeldheid in de islamitische wereld die de Amerikanen alle kansen gegeven heeft hun militair industrieel complex te sponsoren.

  Als we geen rem zetten op de import van islam (we hebben het over moslims en niet over andere geloofsgemeenschappen) dan ziet Europa over honderd jaar uit als het Midden Oosten. Moslims discrimineren mag niet zegt men en is grondwettelijk verboden. Maar helaas uit lijfsbehoud zullen we wel moeten en daar kan geen enkele grondwet iets aan veranderen. Sterker in de grondwet moet het humaan recht op discrimineren vastgelegd worden.

  Mensen die verboden wordt te discrimineren worden gehinderd in hun zelfontplooiing en hij die gediscrimineerd wordt kan juist bij uitstek deze prikkel gebruiken voor zijn eigen ontplooiing door zich de vraag te stellen, waarom. Dit discrimineren mag natuurlijk niet op huidskleur maar wel op gedrag.

  Dat veel zwarten en moslims gediscrimineerd worden heeft niets te maken met hun huidskleur of hun geloof maar alles met gedrag dat generatie op generatie op een organische wijze een bepaalde koppeling heeft gemaakt met de huidskleur en het geloof. De huidskleur en het specifieke geloof werd de trigger tot verwachting van negatief gedrag.

  Maar de linksen zouden de linksen niet zijn als ze daar niet iets op gevonden hadden. Namelijk het waan idee van de zichzelf waarmakende voorspelling.

  Als een vorm van discriminatie ongrondwettelijk is dan is het positieve discriminatie. Positieve discriminatie opnieuw een typisch linkse uitvinding. Het is juist de positieve discriminatie die discrimineert op huidskleur, op man/vrouw en op cultureel/religieuze achtergrond.

  Grondwetten zijn producten van mensen en producten van mensen kunnen aangepast worden in tegenstelling tot producten van een “schijn” God. De islam is een product van een schijn God en kan niet veranderd worden en dat is de rede dat we de islam moeten afwijzen in onze landen.

  Discriminatie is voorwaarde tot afwijzing en noodzaak voor lijfsbehoud. Tolerantie is een tegen natuurlijke uitvinding van linksige mensen om natuurlijke cultureel waardevol gebleken discriminatie te verhinderen. Discriminatie staat het linkse kaartenhuis Utopia in de weg.

  Geliked door 2 people

 7. Tom Hendrix zegt:

  Het WESTEN, maar dan bedoel ik: de socialistische, christendemocratische, en liberale POLITICI, DIE geven Europa weg. De gewone burger heeft het nakijken. Deze verraders van volk en vaderland, verenigd in de criminele Ellende Unie, voeren gehoorzaam de bevelen op van Bilderberg, Soros en de NWO. Zo rolt de bal.

  Geliked door 1 persoon

 8. Wachteres zegt:

  Jammer, dat Paul Weston naar het lijkt niet geschikt is voor de politiek. Hij is te beschaafd, teveel ‘heer’. Het is ook mogelijk dat zijn tijd nog niet is gekomen en dat hij moet doen wat hij nu doet: Met zijn kennis, inzicht en ervaring de wereld waarschuwen voor het grote gevaar dat ons allemaal dreigt: De islam.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, Wachteres, neem me niet kwalijk, maar als anderen hier dan weer van tijd tot tijd zitten te klagen, dat “het zwakke punt van Geert is, dat hij te bot overkomt, een iets te beperkte woordenschat heeft, te kort door de bocht gaat enz., enz. -waar je mij overigens niet over zult horen, ook al zit er ergens misschien een kern van waarheid in- dan zou dat automatisch weer een pré zijn voor Paul Weston, die hem wèl geschikt maakt voor de politiek. Maar ja….Het is ook nooit goed, hè. (LOL!)
   Zelf vind ik, dat béiden hun eigen pré ’s hebben, die ze elk op hun eigen manier geschikt maakt voor de politiek en van beiden was het te wensen, dat er althans door de massa beter naar ze werd geluisterd! Zelf ben ik toevallig Nederlandse, dus schaar ik me achter Geert. Maar als ik Brítse zou zijn -met mijn huidige instelling, wel te verstaan- ….nou, vul maar in.

   Like

   • Wachteres zegt:

    Ik kijk naar de praktijk, Theresa. Paul heeft in de politiek weinig of niets kunnen bereiken.

    Misschien ligt het wel niet aan hem, maar komt het omdat de Britten zich [nog] niet zo druk maken over de islamisering van hun samenleving.

    Nu de conservatieven achter Brexit staan, schijnt het met Ukip ook niets meer te worden, terwijl Theresa toch echt nog kwijlt over de islam als zijnde een godsdienst van vrede.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Wachteres, 14.27u.: Kijk, nu ben ik zelf weliswaar nog nooit in GB gewéést – mijn vader wel en zijn zus, Annie, had er een piedá terre voor zo’n zeven maanden per jaar – maar voor zover ik het vanaf een afstand kan bekijken, sla je hier de spijker op de kop:
    Die Britten zijn vanouds zó vergroeid met al die “Paki’s” in hun land, dat ze het gevaar niet eens meer zien, hoewel dat wèl op de loer ligt! Haatmarsen, waarbij de autochtone bevolking gewoonweg geschoffeerd wordt, en waarin keihard om invoering van de Sharia wordt geschreeuwd? De mainstream Brit vindt, dat het moet kúnnen. Maar dat ligt ‘m inderdaad niet aan Paul Weston, één van de zeer weinigen, die zijn hersens nog gebruikt! Net als Paul Golding, Jayda Franzen en gelukkig óók Tommy Robinson, die zich prachtig heeft weten te herstellen van die allersmerigste poging van de overheid om hem te breken en voorgoed in te kapselen! Voor dát soort mensen heb ik nog eens ècht waardering; hèn wil ik best als “helden” beschouwen!
    En wacht maar af: Op een dag – of het dan te laat zal blijken te zijn, of niet – zullen de Britten blij zijn, dat ze díe mensen nog hèbben, met inbegrip van Mr. Weston!

    Like

   • Wachteres zegt:

    En vergeet niet dat de Britten jarenlang zijn vergiftigd door het linkse/politiekcorrecte denken.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Wachteres, 18.57u.: Dat zijn wij immers óók; dat is het hele westen!
    Maar GB lijkt nog wel een graadje erger door haar vertrouwdheid met de “Paki’s.” (EN doordat die, zonder overigens te integreren, het Engels zo goed machtig zijn, waarschijnlijk.)

    Like

 9. Republikein zegt:

  Haha, ik moet ineens denken aan Lucky Bee.
  Wie zijn kont brandt enz.

  Like

 10. Pingback: Wat nu, revolutie? | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s