Keulen: 78% van de Duitsers vindt protesten tegen het AfD-partijcongres niet oké

Screenshot_25

(Vertaling: E.J. Bron)

Bijna vier vijfde deel ofwel 80% van de Duitsers vindt de demonstraties tegen het AfD-partijcongres in Keulen niet in orde – de aanhangers van de Groenen natuurlijk wel. Slechts 16% van de Duitsers is van mening dat de verstoringen en de blokkade in Keulen oké zijn.

epoch times

Het minst tot compromis bereid zijn de Groenen, die zogenaamd “de basisdemocratie belichamen”. Zij vinden tot 38% de protesten in orde.

Volgens het opinieonderzoeksbureau Emnid is dat een bewijs voor een “fluitjesdemocratie”, want wie het hardst schreeuwt, komt weliswaar in de mediaverslaggeving terecht, de zwijgende meerderheid echter denkt anders.

Video – 78% van de Duitsers wijst verstoring van AfD-partijcongres af:

 

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), democratie, Duitsland, Groenen, Hypocrisie, Links fascisme, Marxisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

18 reacties op Keulen: 78% van de Duitsers vindt protesten tegen het AfD-partijcongres niet oké

 1. koddebeier zegt:

  Links en Fascisme is één pot nat, beide handteren de zelfde werkwijze !!

  Like

 2. ieznogoedh zegt:

  Dat betekent dat 20% van de Duitsers de “protesten” wel goedkeuren.
  Is dat niet zo ongeveer het percentage dat destijds de brutaliteiten van de SA en de Kristallnacht goedkeurden?
  Was het niet Churchill die zei dat de fascisten van de toekomst zich anti-fascisten zouden noemen?

  Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Wat zou het mooi zijn als die 78% luid en duidelijk van zich liet horen! Een zwijgende meerderheid….., wat hebben we daaraan?
  Toch ben ik ‘blij’ dat de overgrote meerderheid aanvoelt dat deze protesten echt niet kunnen!
  Ik hoop stilletjes dat deze zwijgers nog eens sprekers gaan worden!

  Like

 4. tippelaar zegt:

  Net als in nederland zijn de duitse groenen, gewezen communisten die nu onder een andere naam opereren. Hun totalitaire idëen zijn nog steeds communistisch. Ik heb tv.beelden gezien van de linkse demonstranten. Zij droegen een soort uitrusting als de mobiele eenheid. Dat duidt op professioneel aktivisme. Deze beroepsagitatoren hebben meestal een uitkering zodat ze tijd over hebben om anderen het leven zuur te maken en diens democratische rechten te vertrappen. Zij bijten in de hand die hen te vreten geeft. Laat de stasi van merkel daar eens op letten in plaats van goedwillende demonstranten lastig te vallen. Wat betreft optreden van die agitatoren doen ze me denken aan de bruinhemden van Hitler (S.A.) die gingen ook met geweld andersdenkenden te lijf. Zo te zien dus weinig veranderd in duitsland.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Trap deze beroepsagitatoren maar werkkampen in waar ze kunnen leren om voor dagelijks braad te werken in plaats van te parasiteren op anderen !!

   Like

  • Drs.P. zegt:

   @tippelaar,
   De stasi van Merkel pishoer let helemaal nergen op, want de afa is juist hun knokploeg en ook door hen betaald om rotzooi te schoppen. Hetzelfde gebeurd in NL met Pegida. De Soros miljarden reiken heel ver tot midden in het communistische bastion.
   Trouwens, soros is een khazaar en lid van crimea.
   http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/de-onbekende-geheime-maffia-uit-khazaria/

   Like

  • Nemesis zegt:

   Die stasi van Merkel, namelijk het ministerie voor familie o.l.v. mevrouw Schwesig betaalt die gasten toch ook en de vakbonden dragen ook een steentje bij. Dus buiten hun uitkering krijgen ze alle onkosten van hun demonstratie uhhh randale vergoed per uur zelfs plus reiskosten (bussen worden geregeld) plus eten en drinken.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Overigens in de straten waar ze aan het rel schoppen waren, dede de mensen die daar woonden hun ramen open en riepen tegen nazifa: “verpisst euch, ihr Drecksäcke”.

    Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  De Roden, Groenen en anarchisten, zijn het grootste gevaar; voor de burgers in Duitsland en geheel Europa. Geweld komt vrijwel zeker van deze groeperingen. Zo hebben ze zelfs Adolf Hitler aan de macht gebracht. Ik ben wel blij met het gegeven, dat 78% van de Duitse bevolking; dat geweld afkeurt. Maar laten ze dat maar bewijzen bij de volgende verkiezingen. Hopelijk door op de AfD te stemmen.

  Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  Meer nog dan dat Koddebeier, links is fascisme; fascisme is gewoon een onaardig woord voor linksisme, zoals flikker een onaardig woord voor homosexueel is. Het ironische is dat linksen juist geleerd hebben al datgene dat niet links is als fascistisch te beschouwen/ af te wijzen. Ze geloven ook het helaas succesvolle fabeltje dat fascisme en nazisme extreem-rechts zijn, een leugen die na 1945 door leidende linksen in omloop is gebracht om de bloedverwantschap die alle soorten linksisme dus ook het nazisme (ter verdere verwarring vaak fascisme genoemd) met elkaar delen te verdoezelen. Maar jammer voor ’t linksvolk doordat ze argumentloos als ze zijn nog steeds hun mening slechts met dwang kunnen opleggen wordt thans voor iedereen meer en meer duidelijk dat juist zij de ware fascisten zijn (terug van nooit echt weggeweest). De gemiddelde linksstemmer heeft natuurlijk geen flauw benul van wat -ie nou eigenlijk steunt want als je zo hoog gezeten bent op het veronderstelde eigen morele gelijk is iedere vorm van zelfkritiek ondenkbaar.

  Like

 7. Dit is m.i. heel simpel op te lossen: je moet van overheidswege niet meer subsidie/belastinggeld ter beschikking stellen aan dubieuze organisaties die democratische ontwikkelingen, dus grondrechten zoals verkiezingen, trachten te verstoren. Laten die aktievoerders reis- en verblijfskosten maar gewoon uit eigen zak betalen ! In dat geval zal er veel minder animo bij dat soort lieden ontstaan om rotzooi te trappen. Als je tegen rascisme e.d. bent, moet je daarvoor gewoon aangifte doen bij de politie en laat de rechter dat dan maar verder beoordelen, zou ik zeggen.

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Als overheid moet je helemaal geen geld aan wat voor organisatie dan ook ter beschikking stellen. Het is immers belastinggeld.
   Als een belastingbetaler zich geroepen voelt een organisatie financieel te steunen, dan kan hij dat doen, daar heeft hij geen parasitaire politici voor nodig.
   Door de bank genomen heeft een belastingbetaler geen enkele moeite om zijn geld uit te geven, help is daarbij niet nodig.
   Een overheid moet zich met kerntaken bezig houden en zich verder nergens mee bemoeien!

   Like

 8. Dan moet je de subsidie van zo’n politieke partij onmiddellijk stopzetten bij dit soort, volstrekt, ondemocratische aktiviteiten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s