“Onmiddellijk”: EU wil nu legale binnenkomst van “asielzoekers” mogelijk maken!

Screenshot_38

(Vertaling: E.J. Bron)

De Oostenrijkse mediawereld zwijgt hierover als het graf: enkele dagen geleden besloot het Europees Parlement verstrekkende maatregelen voor een nieuwe immigratiepolitiek en “ambitieuze migratiepolitiek”. In het desbetreffende besluit wordt niet alleen de bestrijding van het smokkelwezen, maar ook het creëren van legale manieren van binnenkomst voor “asielzoekers” geëist!

Blick

Het uitvoerige eisenpakket heeft het in zich: om de illegale binnenkomst via de Middellandse Zee in het vervolg te voorkomen, moet de “opening van veilige en legale wegen voor asielzoekers en potentiële migranten” mogelijk gemaakt worden.

Definitieve opening van de buitengrenzen

Dat zou onder omstandigheden de definitieve opening van de EU-buitengrenzen voor “asielzoekers” betekenen. De asielcrisis van 2015 zou daarmee slechts een flauw voorproefje kunnen zijn van hetgeen er op Europa afkomt, waarschuwden deskundigen.

Want het Europees Parlement eist voor miljoenen potentiële “asielzoekers” in Azië en Afrika “de onmiddellijke, concrete en tastbare instelling van georganiseerde, veilige en legale wegen naar de EU”.

Wereldwijde informatiecampagne

In het besluit van het Europees Parlement worden bovendien “informatiecampagnes in derde landen” voorgesteld. In het kader van deze campagnes moeten toekomstige “asielzoekers” “over hun rechten en plichten in verband met mobiliteit” geïnformeerd worden, bovendien moeten “ze voor de risico´s, die zij tijdens hun reis kunnen verwachten” gewaarschuwd worden.

Met deze informatiecampagne zou het vertrek van Afghanen en Afrikanen naar de EU pas goed aantrekkelijk gemaakt kunnen worden, aangezien hen in vooral Oostenrijk en Duitsland een omvangrijke gratis verzorging en sociale hulp wacht. Insiders becijferen het aantal Afrikanen dat naar Europa wil op 52 miljoen.

“Humanitaire corridors”

Screenshot_37Bovendien roept het Europees Parlement “de nationale regeringen en parlementen ertoe op om het strafrechtelijke kader waarmee migratie gecriminaliseerd wordt” op te heffen. Dat betekent blijkbaar niets anders dan een definitieve opgave van nationale grenssoevereiniteit. Bovendien moeten in de landen van herkomst en de transitlanden humanitaire visa worden verstrekt – waarmee het parlement tegelijkertijd een actueel vonnis van het Europees Gerechtshof, volgens welke er geen plicht bestaat tot het verstrekken van humanitaire visa, vermoedelijk negeert.

De Europarlementariër uit Opper-Oostenrijk, Josef Weidenholzer, tegelijkertijd vicepresident van de sociaaldemocraten in het Europees Parlement, is een van de wezenlijke ondersteuners van het parlementaire besluit. Hij eist: “We moeten eindelijk humanitaire corridors creëren om de mensen te helpen en de smokkelaars de wind uit de zeilen te nemen.”

Burgers worden genegeerd

Of daarmee de nu al veel Europese landen enorm belastende massa-immigratie in ieder geval is te beperken, mag betwijfeld worden. Asieldeskundigen beoordelen de waarschijnlijkheid als zeer groot dat daarmee nog meer prikkels voor “asielzoekers” gecreëerd worden.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Azië, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Genocide, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

55 reacties op “Onmiddellijk”: EU wil nu legale binnenkomst van “asielzoekers” mogelijk maken!

 1. Drs.P. zegt:

  Het begint toch zo langzamerhand wel tijd te worden dat smerige nsb-ratten als Josef Weidenholzer omgelegd gaan worden. Het sterft van dit soort smerige luchtfietsende labbekakken in het Europarlement. Welke bevoegdheden heeft deze afgrijselijke lulmetvingers om dit soort onzin te eisen??? Eigenlijk dient op een paar mensen na het hele fucking europarlement geruimd te worden. Man, man, man, wanneer stopt deze slinkse waanzin nu een keer???
  De gevoelens van in een zwaar gestoorde open inrichting te leven worden iedere keer weer sterker en sterker.

  Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Drs.P. 18.33. uur. Inderdaad, heel de Ellende Unie; is een rode, gestoorde samenleving en gekkenhuis geworden. En in Nedrigland, dus bij ons staat het HOOFDKWARTIER!

   Like

  • “Drs.P. zegt:
   24 april 2017 om 18:33
   Het begint toch zo langzamerhand wel tijd te worden dat smerige nsb-ratten als Josef Weidenholzer omgelegd gaan worden.”

   Ik hoop oprecht dat je via VPN niet te traceren bent voor de Gedachtenpolizei, niet ondenkbaar dat het anders binnenkort ’s ochtends om 6.00 uur “Daar wordt aan de deur geklopt, HARD geklopt” is bij huize P.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Ras Hollander 25 april 2017 om 00:50

    Alleen Joop van Riessen en diens geestverwanten mogen dergelijke dingen roepen:

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Joop vindt het een “normale reactie” dat men Wilders wil “mollen”, de gore linkse klootzak:

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Ik weet niet of jullie het nu in de gaten hebben, maar het hele systeem doordrenkt van nsb´ers.
    Het hele Nederlandse stelsel is al jaren besmet tot in de hoogste regionen.
    Lees nog eens dit:
    http://capoditutticapi007.blogspot.com/2012/01/her-majestys-secret-servie.html

    Geliked door 1 persoon

   • tippelaar zegt:

    Beste drs.P. Aan deze angsthazerij gaat nl kapot. Diezelfde mentaliteit die er in wo2 in NL heerste maakte het mogelijk dat jodenjagers mensen op konden pakken en afvoeren zonder dat de buurt in verzet kwam. Nu laat men alles ook maar over zich heen komen met de jansaliementaliteit van “het zal mijn tijd wel duren”. Alle eurofielen weten dat en weten ook dat van de europese bevolking geen verzet tegen hun plannen te verwachten valt omdat bij de ontevreden burgers de organisatie ontbreekt. Zij voelen zich veilig en oppermachtig in hun eu.paleis. Het kan ook anders. Als voorbeeld kijk ik naar de provincie Brabant, waar de grootste concentratie van drugs gerelateerde criminaliteit is. De overheid kan er niet tegen op. Raadsleden en burgemeesters worden bedreigd door criminelen. De bestuurderen doen het in hun broek en weten zich geen raad. Zij voelen zich onveilig en zoeken daarom steun bij het laffe zooitje in de Haag. Die weten het ook niet want de huidige wetgeving is ontoereikend om een vuist te maken naar de criminelen. Dus de brabantse bestuurderen mogen het zelf oplossen. Dit is nou een voorbeeld van een bestuur dat misschien wel draagvlak heeft bij de zwijgende meederheid maar niemand wil zijn vingers branden om in het openbaar voor de bestuurderen op te komen. Eerst wordt de auto van een burgemeester in brand gestoken. Dan vliegt zijn huis in de fik, worden zijn kinderen bedreigd en zo kan ik nog wel een poosje doorgaan. Resultaat, de criminelen hebben gewonnen en de bestuurderen staan machteloos aan de zijlijn. Van de politie hoeven de bestuurderen ook niets te verwachten want die agenten hebben ook een gezin en toen zij bedreigd werden lieten de bestuurderen het ook af weten dus die mogen het nou ook zelf uitzoeken.Ieder redt zich zelf is nu het devies. Voor het hier genoemde begrip “criminelen”, kan je ook het woord “asielzoekers” invullen. En voor het begrip “bestuurderen”, kan je ook het woord “europarlementarier”invullen. De mechanismes zijn dezelfde.

    Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  52 Miljoen uitkering alvast reserveren?

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Wat is dat een vieze gore EUSSR ploert, deze Weidenholzer! Dit zijn nu de verraders van volk en vaderland. Dat hele smerige cabral in Brussel, dient aan de hoogste bomen te worden gehangen. Het is niet te filmen, waartoe deze EUSSR ploerten tot in staat zijn. Ze verkopen hun hele ziel en zaligheid, alles om de NWO tegemoet te komen. Europa moet en zal kapot als het aan het schorum der Ellende Unie ligt.

  Geliked door 1 persoon

 4. A.J. de Koning zegt:

  Een grote schande, het is de hoogste tijd dat de ,mensen opkomen voor hun rechten want bij de EU zitten een stelletje imbecielen en er moet veel meer ruchtbaarheid aan gegeven worden. Ik hoop dat nu een groot aantal mensen eindelijk eens wakker worden en zich verenigen om hier tegen op te komen en dan moeten vooral jongeren het voortouw nemen want die zijn veel weerbaarder en bovendien gaat het over hun toekomst. En we hebben gezien hoe die Afrikanen tekeer kunnen gaan en dat zal niet minder worden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Peacepipe zegt:

  Dit kan toch niet waar zijn? Hebben deze parlementariërs zelf geen kinderen / kleinkinderen? Begrijpen ze niet wat ze die op termijn aandoen? Iedereen zou toch moeten kunnen beseffen dat dit de ondergang van Europa is. Nu is het in Zweden, Duitsland, Frankrijk, Italië en Griekenland al een groot probleem.

  Geliked door 1 persoon

 6. Golden Girl zegt:

  geef ze een vliegticket, het wordt met de dag krankzinniger, 52 miljoen, is dit om ons op te fokken ofzo, geef mij maar een oprot premie en geld tot ik mijn laatste stuiptrekkingen heb en ik ben weg
  als zij alles krijgen kan het ook omgedraaid dat wij zak met geld krijgen als we dit walgelijke Europa verlaten?

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Neejj..dat kan niet!
   Het is alleen wenselijk dat je een paar asielzoekers in huis neemt…want straks wordt dat immers verplicht!

   Like

   • Nemesis zegt:

    Mooi niet. Of mijn optrekje gaat in de hens, verwoest tot in de grond of ik schaf me een paar huiselijke hangbuikvarkentjes aan. Die zijn heel goed in huis te houden, net als honden en daar heb ik er al twee van.

    Geliked door 1 persoon

   • Guardiacivil zegt:

    Neem dan maar die lieve hangbuikzwijntjes, dan is je huis altijd veilig.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Ik vind die knorretjes ook heel leuk, mijn man niet. Maar nood breekt wetten denk ik maar zo. En ik kan ook nog een paar Oudduitse herders erbij nemen, is niet zo moeilijk. Was eigenlijk niet van plan om te fokken, maar ook hier, nood breekt……etc.
    Ik ga nu maar eens kijken wat ze ons op het journaal weer staan voor te liegen.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Nemesis 25 april 2017 om 17:45

    En u denkt dat u uw huisdieren mag houden van de ‘roverheid’ als deze heeft bepaald dat u mohammedaans schorem in uw woning dient op te nemen?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Nemesis.
    Nu ga je toch wel erg ver.
    Hangbuikzwijnen in de huiskamer en Oost-Duitse Herders om mee te fokken.
    Ik zou het toch even laten bezinken. Denk aan je man.
    Ik heb me laten vertellen dat je in O-Duitsland toch wel aan het een of andere wapen kan komen.
    Veel minder werk.
    Scheelt in de kosten en je legt er ook veel meer mee om dan met
    brave hangbuikzwijntjes etc.

    .

    Geliked door 1 persoon

 7. Wachteres zegt:

  Na de oorlogsvluchtelingen en de economische vluchtelingen kregen we nu toch de klimaatvluchtelingen?

  En het ‘klootjesvolk’ blijft maar op deze criminelen stemmen.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Voor de klimaatvluchtelingen kamen nog de homovluchtelingen.

   Like

   • Steven zegt:

    Daar komt straks ook nog bij “Armoedevluchtelingen” en “kanslozenvluchtelingen”.
    De westerlingen zijn straks VERPLICHT hun huis af te staan aan een ASIELRAT!

    Like

   • Nemesis zegt:

    Zeker, daar zullen ze nog wel wat benamingen voor verzinnen. Ik kan het even niet, daar ik het woord vluchteling gewoonweg al niet meer horen of zien kan.
    Verplicht m’n huis af te staan? Zou ik zelfs vrijwillig doen, maar dan wel voor zeker een dikke 4 t. cash. Zo niet gebeurt er wat ik al eerder schreef, dan wordt het warm afgebroken. 😀

    Like

 8. Golden Girl zegt:

  zover ik weet krijgen terug kerende buitenlanders oprot premie, uitkering en kinderbijslag in hun vaderland van ons gestoorde land, zelf hebben ze misschien stiekum geld verstopt of paar apartementen en ik ben Hollands en ik mag / kan niet weg, dus ik zit vast in dit klereland tot ik tussen 6 planken lig,

  Like

 9. abouneenee zegt:

  De fundamentele fout die in Brussel alsmaar weer gemaakt word, omdat men ver buiten de realiteit staat, is dat men hoopt dat liefde voor moslims met anti-westerse sentimenten hen op den duur een andere blik op het westen zal opleveren. Men heeft decennia vastgebeten in dit dogma, maar de mooie verhalen van imams en andere geestelijken over een vredelievende islam ten spijt heeft deze ideologie helaas onnoemelijk veel slachtoffers gemaakt, (straat)terreur gebracht en na al die tijd nog geen verlichting meegemaakt met dank aan de oprichter.
  Al met al kan de islam in de huidige vorm in een gezonde wereld niet voortbestaan.
  Her op EJBron weet men dat hopelijk, maar je zal de gemiddelde D66-er voor je hebben die alleen geïnteresseerd lijkt in hetgeen zich voor zijn neus afspeelt. Dan heb je daar een hele kluif aan en omdat je allemaal nieuwe dingen aandraagt die ieder wereldbeeld van de ideologisch gemankeerde in twijfel trekt, is het voor de betreffende toehoorder makkelijker en dus helaas ook sociaal geaccepteerd om jou als antwoord te ridiculiseren. Je in een mini-cordon sanitaire plaatsen is makkelijker dan erkennen dat er iets fout zit in Nederland, op dat moment moet men namelijk iets veranderen en als er iets is wat de gemiddelde hup haat, is het wel verandering, al was het maar omdat hij in zijn wereldbeeld perfect is.

  Hoge beloningen voor leden van het Europarlement maakt hen enkel ongevoelig voor en ongeïnteresseerd in de realiteit waarover zij wel worden geacht een mening te hebben en besluiten te nemen. Dus: beloning moet normaliseren, toeslagen ook en anders moet dat nep-parlement maar worden afgeschaft.

  Like

 10. Leo zegt:

  Snipers, verzamelen…..!!! in rotten van 3

  Geliked door 1 persoon

 11. Jade zegt:

  Ik heb zin om Frans Timmermans de hersens in te slaan met mijn koffiezetapparaat.
  Om het half uur vliegt die uit. Stapelgek word ik ervan…

  Geliked door 2 people

 12. scheermes zegt:

  Hieraan is weer eens DUIDELIJK te zien ,dat wij als bevolking TOTAAL in hun ogen niet mee tellen !! Zullen de linkse kerken NU nog steeds niet inzien ,dat wij ALLEMAAL bedrogen zijn !! En dat wij uit ons eigen land verjaagt worden !!

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  De nazi-bunker Brussel is in hoog tempo bezig regels door te drukken, het hele proces te versnellen.
  Moet er niet eens grondig worden nagedacht over militaire bezettingsmacht van Brussel?

  Like

 14. Ik heb hier geen woorden meer voor, gewoon verbijsterd.

  Like

 15. Mijn onderbuik die me nog nooit in de steek heeft gelaten ligt te grommen dat het doorgestoken kaart is. Dat die rijke westerse wereld bij elkaar geen stuiver meer te makken heeft en een schuld aan de olieboeren en de deepstatejongens heeft die te groot is om terug te betalen. Dus importeren ze de in de olielanden ongewenste figuren tegen een gedeeltelijke kwijtschelding hier naartoe inclusief voor gratis hun vredige religie en tegen de tijd dat hier de pinautomaten na de zomer definitief buiten werking zijn hebben we geen tijd om daar aandacht aan te besteden omdat we te druk zijn met het peuteren van grassprietjes tussen de tegels uit vanwege de van de honger jankende kinderen en het van ons lijf houden van de #dobbervingers.

  Geliked door 2 people

 16. Beschouwer zegt:

  Allemaal onderdeel van het Koudenhoven Kalergi plan om de (West) Europese samenleving van binnenuit kapot te maken door massa-immigratie.

  Like

 17. Marc zegt:

  In een reguliere staat zou het leger allang hebben ingegrepen door het parlement te ontbinden. Domweg omdat die lui totaal van elke realiteitszin gespeend zijn, maar bovenal omdat ze moedwillig nationale belangen verkwanselen door effectief de traditionele taken, namelijk grens- en ordebewaking, te vernietigen.

  Maar er is ‘helaas’ geen Europees leger om de staat van beleg af te kondigen.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Toch wel hoor, het Russische leger. Ik keek gisteren een video waar een Duitse journalist de voorzitter van de Doema intervieuwde. In het kort kwam het hier op neer, dat Syrie Rusland om hulp had gevraagd en dat ook heeft gekregen. De interviewer vroeg toen hoe Rusland zich zou opstellen als het Duitse volk Rusland om hulp zouden vragen. Antwoord was kort en krachtig, “dan zal Rusland ook het Duitse volk komen helpen.” Ik denk dat dat geen loze belofte was. Mijn idee, laten we ze vragen en Brussel als “trefpunt” aanwijzen.

   Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Natuurlijk zal Rusland in Europa ingrijpen.
    Rusland zal nooit toestaan dat Europa totaal zal islamiseren en .
    daardoor Rusland zal kunnen isoleren.

    Lang voor die tijd zal Rusland al hebben ingegrepen…

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Dat zelfde denk ik ook, en Rusland wil niet dat de hele Europese economie om zeep wordt geholpen want daar hebben beide partijen niets aan en Rusland weet wat de plannen van Amerika en de NWO zijn en die zal Rusland zoveel mogelijk dwarsbomen.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Als ik moest kiezen tussen de Russen en de grote hordes, wild geworden, moordlustige, bloeddorstig hysterisch schreeuwende Nafris, dan zeg ik denk ik, doe me dan de Russen maar. Al hoewel er velen, zeker de Europeanen uit het oostelijke deel van dit continent daar nu ook bepaald niet op zitten te wachten, gezien hun ervaringen. Daarop zou ik kunnen zeggen, ze hebben gelijk, maar als je moest kiezen tussen die 2 kwaden, wat wil je dan.
    De Italianen hebben bijvoorbeeld hun ervaringen, niet met de Russen, maar wel met de hordes losgeslagen, frenetisch krijsende Nafris (noord afrikanen) die verkrachtend en plunderd door het land trokken in ww2. Daar is een werkelijk aangrijpende film over gemaakt met Sofia Loren in zwart/wit. De moeite waard om die film eens te bekijken, dan weet je wat ons te wachten staat als ze eenmaal losgelaten worden.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Nemesis.
    Hoe heet die film…?
    Graag bericht.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Weet ik zo niet meer uit m’n hoofd, maar ik ga tante google eens raadplegen met een paar zoek criteria.
    Ik weet wel wat er zich allemaal afspeelde en ook dat niet alleen m’n nekharen recht overeind gingen staan en ik kippenvel kreeg van ellende.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Kan zijn dat het La Ciociara was, maar ook dat moet ik eerst even checken.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Héél hartelijk dank Nemesis!
    Ik ga ‘m bekijken.

    Like

 18. Qvic zegt:

  We kunnen hier wel van alles schrijven van hoe het niet moet, maar wat gaan wij autochtonen er tegen doen? Ik heb wel een idee, van gewoon 1 of meerdere weken ziek melden. Als we dat nu massaal gaan doen, leggen we samen heel het land plat. Door zo’n actie krijgen die dat soort mensen het Spaans benauwd van en zijn dan pas tot reden vatbaar. Doen we niets, dan raaskallen zij de ene naar de andere absurdere wetten/regels door het Europees parlement.

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @Steven: 16.02. uur. Dan zou ik nog liever mijn eigen toko, in de hens steken. Maar Steven, ik zie dat politieke NSB zooitje, minus de PVV- in Den Haag er wel toe in staat!

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Tistochwat: 18.15. uur. En door de D66 adepten bij Justitie worden zowel RIESSEN ( PvdA) de rode commissaris van Politie van Rood Amsterdam, alsook de pedofiel DEMMINK buiten de wind gehouden. Het is een grote linkse MAFFIA bij OM, Justitie en Politie!

  Like

 21. tippelaar zegt:

  Tistochwat. Ik heb met verbijstering gekeken en geluisterd naar het filmpje waarin de oudhoofdcommissrais van de amsterdamse politie zijn mening over Geert Wilders en de PVV.aanhang gaf De term: “ze zouden hem moeten mollen “, is uitlokking tot moord . Ook zijn oproep tot het deporteren van nederlandse ingezetenen is een misdrijf. En dan te bedenken dat deze man verantwoordelijk was voor de rechtshaving in al zijn facetten voor de stad Amsterdam. Gewoon niet te geloven. Deze man moet berecht worden voor zijn uitspraken maar de rechterlijke macht doet dat niet want van Riessen weet waarschijnlijk te veel over de corruptie en machtsmisbruik binnen justitie en de rechterlijke macht. Van Riessen geeft wel blijk van een mentaliteit die niet zou misstaan bij het Argentijnse regiem van Videla. Hij was daar waarschijnlijk ook hoofdcommissaris geworden. Ik hoop dat Geert Wilders aangifte doet van de strafbare uitlatingen van deze klootzak van Riessen.

  Like

 22. Guardiacivil zegt:

  Ik las een nieuw bericht:
  Een islamitische vrachtboot met 8000 schapen heeft een Russisch slagschip geramd.
  Het Russische slagschip is gezonken en opvarenden zijn gered.
  Over het vrachtschip is nog geen duidelijkheid.
  Als deze ook is gezonken dan wordt het voor de touristen geen pretje meer om nog te gaan zwemmen in die mooie azulblauwe Middelandse Zee.
  Die gaat met al die lijken en nu die 8000 schapen behoorlijk stinken.

  Like

 23. Jan zegt:

  Afgewezen asielzoekers massaal plotseling homoseksueel
  Hopen alsnog op verblijfsvergunning

  De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) ziet vaak afgewezen asielzoekers uit de kast komen. Door te wijzen op hun homoseksualiteit hopen de migranten alsnog een verblijfsvergunning te krijgen. Dat zegt Renger Visser, directeur Asiel en Bescherming van de IND vrijdag in De Telegraaf.

  Hulporganisaties en asieladvocaten uiten juist steeds meer kritiek op de immigratiedienst. Die zou veel te streng zijn bij het toetsen van de geloofwaardigheid van de asielverhalen. De dienst is aan allerlei regels gebonden bij het toetsen van wat een asielzoeker vertelt.

  http://nieuws.tpo.nl/2017/06/09/afgewezen-asielzoekers-massaal-plotseling-homoseksueel/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s