Slechts 2,65% van alle in Italië aankomende “migranten” zijn echte vluchtelingen

Screenshot_49

(Door: Thomas D. Williams – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens officiële berichten kreeg in het jaar 2016 slechts 2,65% van alle in Italië aankomende “migranten” de asielstatus. Terwijl de overgrote meerderheid illegaal in het land blijft. Volgens de Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen (UNHCR) zijn in het jaar 2016 in totaal 181.436 “migranten” de Middellandse Zee overgestoken, een record in de jongere geschiedenis. Dit aantal is echter exclusief al diegenen die onopgemerkt het land binnenkwamen. Het gaat dus alleen om diegenen die of door de Italiaanse autoriteiten of door een NGO officieel geregistreerd werden.

InselpresseBreitbart

Van hen werden maar 4.808 als vluchtelingen erkend. Zij kregen asiel in Italië. Dit is 2,65% van het totaal aantal van alle “migranten”.  

Onlangs dook er een schokkende statistiek op, die aantoont dat de helft van alle in het land aankomende “migranten” (90.334) nooit asiel aanvroegen, maar veelmeer in het land onderdoken, een gedrag waardoor zij door de Italianen graag “clandestini” genoemd worden.

De andere 91.903 “migranten” vroegen asiel aan, waarbij de aanvraag van 60% van hen (54.252) werd afgewezen. Nog eens 21% (18.979) kregen “humanitaire bescherming”, door middel waarvan ze jaarlijks een verblijfsvergunning voor het land kunnen krijgen, en 14% (12.873) kreeg een “fundamentele bescherming”.

De 4.808 “migranten” die asiel kregen, komen overeen met 5.28% van al diegenen die een asielaanvraag indienden en vormen daarom slechts 2,65%, gerekend naar het totaal aantal personen dat vorig jaar het land binnenkwam.

Ondanks het feit dat het grootste deel van de “migranten” geen asiel kreeg in Italië, werden er in 2016 minder dan 5.000 van hen gedeporteerd, wat betekent dat meer dan 175.000 van hen nog steeds in het land zijn, velen daarvan illegaal.

Ondanks het recordjaar voor Italië was er in het eerste kwartaal van 2017 sprake van een stijging van 30% geregistreerde “migranten” vergeleken met dezelfde periode in 2016. Kort daarna kwamen er met Pasen in slechts één weekend nog eens 8.500 migranten het land binnen.

De leider van de Lega Nord, Matteo Salvini, kondigde aan dat hij aangifte wil doen tegen de regeringstop wegens de bevordering van illegale immigratie in het land. Salvini zei:

“Inmiddels is het duidelijk dat de illegale immigratie georganiseerd en gefinancierd wordt en daarom hebben we besloten dat we aangifte zullen doen tegen de regering, de voorzitter van de raad, de ministers en de commandanten van de marine en de kustwacht.”

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Door: Thomas D. Williams

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Slechts 2,65% van alle in Italië aankomende “migranten” zijn echte vluchtelingen

 1. Sorry, maar het woord vluchteling kanik niet meer hooooooren. Alleen nog parasieten vampiers en bloedzuigers.

  Geliked door 1 persoon

 2. Golden Girl zegt:

  Lof voor heer Salvini, maar dat aanklagen zal vrees ik niet lukken
  Goh dat was nog niet duidelijk dat die invasie georganiseerd wordt, al die lamstralen willen hun vette inkomsten niet kwijt , ze denken niet wat doen we ons land en de bevolking aan, nee ze denken alleen aan geld,misselijk makend zooitje

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Golden Girl: 23.36. uur, op 24/4. Klopt. Deze invasie is onderdeel van het plan van de NAZI Coudenhove-Kalerghi, uit 1923. En de rode nazi’s der EUSSR, werken daar gewoon aan mee. De zogenaamde dienst die de buitengrenzen van Europa zou moeten beschermen, FRONTEX, wordt gewoon als VEERDIENST gebruikt; om de gelukzoekers veilig in Italië aan land te zetten. Dat is wat er achter zit!

   Geliked door 2 people

 3. ieznogoedh zegt:

  Terwijl de overgrote meerderheid illegaal in het land blijft.
  Tsja, als je ze binnelaat raak je ze nooit meer kwijt.
  Is dat een verrassing? Voor normale mensen niet maar voor politici natuurlijk wel. Die denken namelijk anders dan normale mensen.

  Like

 4. Feniks zegt:

  Dit bericht past naadloos in een eerder bericht dat immigranten zich momenteel niet aanmelden Voor asiel ( omdat dat dan afgewezen wordt).

  Deze zgn. “Vluchtelingen” zijn zeer goed op de hoogte van hoe e.e,a, werkt.
  Nu moeten ze nog even de illegaliteit in om daarna een status te krijgen.
  ILLEGALE MIGRANTEN ZIJN EXACT OP DE HOOGTE VAN HOE HET WERKT OM EUROPA BINNEN TE GERAKEN EN VERVOLGENS OP BELASTINGGELD TE LEVEN..
  Raar he?
  Biljonair George Soros staat FINANCIEEL garant voor illegale migratie naar Europa en daardoor destabIlisatie van Europa. OP zowel financieel als cultureel en ideologisch gebied.
  Hier kan Soros nl. grof geld aan verdienen.. Aan u en mij.
  check Soros.

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Lijkt me raadzaam de ondergrondse contacten te onderzoeken tussen figuren als Soros en de betrokken NGO’s in kongsi met de mensensmokkelaars en de misdadige regimes in Noord Afrika en het Midden Oosten. Lijkt me stug als daar geen verbindingen te traceren zijn. Soros krijgt ook een onderhoud met de capo dei capi van de misdadige EU. Alleen dat al is een mene tekel. Overigens weinigen weten dat het ontstaan van de Italiaanse maffia haar wortels heeft in de islamitische overheersing van Sicilië die meerdere eeuwen geduurd heeft.

  Geliked door 2 people

 6. tippelaar zegt:

  Natuurlijk zit de maffia achter de grootschalige import van Afrikaanders. Waarom ik dat zeg? Om dat in italie de maffia overal achter zit en de winst opstrijkt want, de onderwereld in italie is zo verstrengeld met de bovenwereld dat ze zelf de bovenwereld is geworden. Dus wordt de E.U. voor een groot deel door de maffia bestuurd. Nou weet ik ook waarom timmermans plotseling de holmaat van Juncker moest worden. Voor wat hoort wat bij de maffia. Welke rotstreek heeft timmermans daarvoor nederland moeten leveren? Helaas houden ze dat ingevolge de E.U.ommerta, onder de pet.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Als je dan als NIET-betalend tourist ook nog eens een kamer krijgt ZONDER Airco., dan breekt de pl…uit
  ( we moeten een kamer met Airco, dat hebben wij in Africa ook.!!! )
  Italie : les « réfugiés » exigent l’air conditionné : « C’est un droit humain » disent-ils.

  ************
  Weer anderen niet tevreden met het voedsel [ te veel patagetti ? ], gooien de bedden/matrassen uit de ramen.
  Dat zijn ze nu eenmaal gewend bij protestuitingen in het land van herkomst.

  Like

  • elisah zegt:

   Niet tevreden, dan enkeltje terug naar Afrika.
   Zo zie je onmiddellijk dat niet de kleur er toe doet, maar de mentaliteit, het gedrag en de inborst is stuitend.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @delamontagne: 08.53. uur. Dat zijn toch verdorie ORCS en MAKAKEN? En deze INVASOREN, en dat zijn het; worden ONS door klootzakken als RUtte (VVD) en Merkel, Juncker, en Timmerschwanz, ” door de strot geduwd”.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Als ze in Afrika ook allemaal Airco hebben.
   Waarom komen ze dan naar Europa…?
   De Airco zal hier wel beter zijn denk ik.

   Geliked door 1 persoon

 8. Jean zegt:

  Dat weten wij al jaren vandaar de oproep “dadelijk terugsturen naar afzender”.

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Mooi dan kan 97,35% gelijk retour, leg de veerboten maar vast klaar !

  Like

 10. Beschouwer zegt:

  Er zitten heel veel criminelen onder de migranten. Veel straatrovers en dieven.

  Like

 11. Peter selie zegt:

  Dat weten we toch al lang. Al zeker voor een jaar of zes heeft een instantie in Duitsland daar onderzoek naar gedaan en de conclusie was tussen 1 en 2 procent was echte vluchteling.
  Overigens, kun je dat zelf ook constateren door naar het gedrag van de bezetters van ons continent te kijken. De door velen linksen hardnekkig vluchteling genoemd. Er zal niets veranderen. Zij zijn politieagenten van de overheid om ons onder de duim te houden! Daar oefenen ze nu al voor. Straffeloos, dat wel.
  Dat is de “gelijkheid”waar politici en rechters hun mond van vol hebben. Mensen in nood zijn blij, dat ze
  “v e i l i g “ hier zijn. Dat is het onderscheid!
  Het is, ik herhaal nog maar eens, gepland door de Washington-Bilderberg-EU-Soros-kliek..
  Peter Selie

  Like

 12. elisah zegt:

  Wanneer wordt er nou eens eindelijk opgetreden tegen deze waanzin, dit kan zo echt niet oneindig doorgaan….
  De laatste keer dat we in Milaan waren, stonden overal militairen en de dom van Milaan was niet meer normaal te betreden, je moest een kaartje kopen en in een lange rij gaan staan voor de controle. Slechts een paar jaar geleden kon je daar nog gewoon naar binnen lopen om te bidden of het gebouw te bekijken….
  In Rome staan nu op elke straathoek militairen, overal is controle, nergens kan je meer ongedwongen rondlopen. Zelfs het Colosseum is niet meer voor iedereen toegankelijk, wegens terreur dreigingen kunnen maar een beperkt aantal mensen een kaartje krijgen om het te bezichtigen.
  Slechts een paar jaar geleden kon je er nog gewoon ongedwongen rondwandelen om alles te bekijken….
  Ik weet niet hoe het gaat bij Vaticaanstad, dat hoor ik misschien morgen wel van iemand die er nu is.
  Vorige zomer zijn we in Venetië geweest, dat bleek ook de laatste keer te zijn dat dit nog mogelijk was op een veilige manier, gezien de poging laatst om de grootste brug op te blazen.
  In een recordtempo wordt Europa kapot gemaakt, het gaat van kwaad tot erger en we moeten dit allemaal maar over ons heen laten komen?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @elisah: 12.46. uur. U zegt: “En we moeten dit allemaal over ons heen laten komen?”, tja, ik denk van wel, elisah. Omdat de schapenkudde, de Nederlandse/Europese kiezers, blijven stemmen op de verraders en eurofielen! Kijk maar wat er in Nederland gebeurt is op 15 Maart j.l. En buiten dat, de stemmen worden ook nog eens VALS GETELD. Vreedzaam is er geen oplossing meer mogelijk, maar het volk in Europa pikt het nog steeds……Ongelooflijk.

   Like

  • Republikein zegt:

   Binnenkort gaan mijn vrouw met dochterlief een lang weekend naar Lissabon, nou, ik weet het niet hoor, maar ze zouden eerst naar Rome gaan en dat heb ik ze afgeraden, goed, we zullen zien.
   Trouwens, die brug,als dat de Brug der Zuchten was?
   Heb er nog opgestaan, stond toenal te zuchten, want alles heeft energie.

   Like

 13. siemx zegt:

  Vergeet de Paus en het Vaticaan niet…..

  Like

 14. MS zegt:

  De Paus is een politieke activist. Hij heeft niets te maken met een geestelijk leider.

  Like

 15. tippelaar zegt:

  Deb paus heulde met het regiem van Videla en is daarom mede schuldig aan al de vermoorde tegenstanders van de junta in Argentinie

  Like

 16. Pingback: Krijgen we met GroenLinks en D66 in het kabinet Arabisch als verplicht vak? | E.J. Bron

 17. Jan zegt:

  4400 parasieten in 1 dag binnengesluisd

  Like

 18. Pingback: Superhelden M&M moeten Europa redden - PvdA europanetwerk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s