VN-vrouwenrechtencommissie: Minstens 5 EU-landen stemden op Saoedi-Arabië

Screenshot_27

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Er is grote opschudding ontstaan rondom de verkiezing van de VN-vrouwenrechtencommissie. Want hoewel de stemming geheim was, is het duidelijk dat minstens vijf EU-landen op Saoedi-Arabië hebben gestemd.

Contra magazine

De organisatie “UN-Watch” heeft heftige kritiek op de verkiezing van Saoedi-Arabië in de VN-vrouwenrechtencommissie. Want het wahabitische koninkrijk staat bekend als een van de landen in de wereld waarin de vrouwen in feite rechteloos zijn en min of meer als mannelijk eigendom gelden. Wat bijzonder zuur is, is het feit dat blijkbaar minstens vijf EU-landen voor de radicaalislamitische dictatuur stemden.

In de VN Economic and Social Council zijn in totaal 54 landen vertegenwoordigd, die ook de vrouwenrechtencommissie van de VN kiezen. Een berekening van UN-Watch toont deze omstandigheid aan. Want slechts zeven van de 54 landen stemden tegen Saoedi-Arabië, maar de EU is vertegenwoordigd met twaalf landen: België, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Ierland, Portugal, Zweden en Tsjechië.

Op de Tweet van de baas van UN-Watch, Hillel Neuer, die hier vragen over stelde, antwoordde een vrouw met Saoedische wortels: “Ik zou willen dat ik woorden zou kunnen vinden om uit te drukken hoe ik me op dit moment voel. Ik ben Saoedische en het voelt als verraad.”

Je moet je afvragen wat er in de koppen van die mensen omgaat die daadwerkelijk de radicaalislamitische religiefascisten in de vrouwenrechtencommissie kozen. Nadat Saoedi-Arabië vorig jaar al in de VN-mensenrechtenraad werd gekozen (wat gezien de situatie in het land zelf en de terreuroorlog tegen Jemen eveneens niet aan krankzinnigheid te overtreffen is), is dit een nieuwe klap in het gezicht van diegenen die zich verzetten tegen zulke terreurregimes.

De ander elanden, die behalve Saoedi-Arabië in de vrouwenrechtencommissie gekozen werden, zijn: Algerije, de Comoren, de Democratische Republiek Kongo, Ghana, Kenia, Irak, Japan, Zuid-Korea, Turkmenistan, Ecuador, Haïti en Nicaragua. Daaronder bevinden zich eveneens landen die zichzelf wat betreft vrouwenrechten niet bepaald met roem overladen.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, corruptie, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Mensenrechten, nieuw fascisme, Rotzakken, Verenigde Naties, verloedering. Bookmark de permalink .

26 reacties op VN-vrouwenrechtencommissie: Minstens 5 EU-landen stemden op Saoedi-Arabië

 1. Jan Wandelaar zegt:

  $$$$
  Saudi Arabia is simply “an ISIS that made it.”
  $$$$$$$

  Geliked door 2 people

 2. Gert Jan Reitsma zegt:

  Dus we laten vegetariërs kiezen welke gehaktbal ze het lekkerst vinden?? Wie het nog begrijpt mag zich bij de Tweede Kamer melden. En alle feministen zwijgen in alle talen!!!.

  Like

 3. danny zegt:

  Wie zijn die Europese verraders landen dan?

  Like

 4. Edjan zegt:

  Wie de film Wadjda heeft gezien
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Wadjda
  weet hoe de vrouwen leven in Saoedi-Arabië. Het is soms waarschijnlijk nog erger.

  Dit was geen speciaal negatieve film over moslims, hij is gewoon op TV geweest en voor iedereen te zien.
  En als je dan tóch op Saoedi- Arabië gaat stemmen, dan zitten er dus een paar draadjes los in je bovenkamer en/of je bent omgekocht. Waarschijnlijk allebei.
  En westerse feministes zwijgen als het graf.

  Geliked door 1 persoon

 5. Eric zegt:

  Van Zweden ben ik vrijwel zeker, dat land hoort bij de verraders. Een ander land dat tot deze laagheid in staat is: Merkel-Duitsland. Portugal telt nauwelijks moslims en blinkt daardoor uit in naïviteit. Frankrijk wordt nog steeds links geregeerd (en, naar ik vrees, zal dat na 7 mei ook zo zijn). Het vijfde land is een raadsel: België? Finland? Groot-Brittannië vanwege de nauwe betrekkingen van de VS met S.A.? Waarom wordt die stemming niet vrijgegeven? In elk geval: niets is nog ondenkbaar.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  “Je moet je afvragen wat er in de koppen van die mensen omgaat …”

  Ja, dat kun je je zeker afvragen. Misschien ging er niets in hun koppen om, maar kwam er wel iets [heel veel geld] in hun portemonnee terecht.

  Een andere reden kan ik niet bedenken: Het spreekwoord zegt het al:

  Geld dat stom is, maakt recht wat krom is. Ook hier geldt: ‘Follow the money’.

  Of die stemmers moeten al zo stom zijn dat ze geen idee hebben hoe Saoedi-Arabië over vrouwen denkt.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Waarom verbaas ik mij niet hierover. Heel die smerige EUSSR bende in Brussel, verkoopt en verraad ons 24/7, en zullen dat blijven doen.

  Like

 8. Beschouwer zegt:

  Echt een satanische omdraaiing. Op een land stemmen waar vrouwenrechten met voeten getreden worden. Zo zie je maar weer dat duivelse gekronkel van valse lage huichelaars en dat komt steeds meer en duidelijker naar voren. Heel VALS !!

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Gezien het feit dat de Saoedi’s een bevriend koningshuis zijn kan wel raden wat die Haagse landverraders gestemd hebben !

  Geliked door 1 persoon

 10. Ivan Chapka zegt:

  Bestaat er niet zoiets als de wet Openbaarheid Bestuur in de EU?
  Zal wel niet, gezien het “democratische” karakter van de Brusselse graaiers en landverraders.

  Like

 11. Qvic zegt:

  Dit resultaat kan alleen tot stand zijn gekomen door chantage en omkoperij, door Saoedië- Arabië zelf.
  En geef feministen nooit macht, want zij verraden iedereen voor hun eigen gewin.

  Like

 12. Petra DeBoer zegt:

  De VN is een hele corrupte bende en heeft niks meer met vrede of mensenrechten van doen.

  Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Ik heb hier geen andere verklaring voor, dan dat diegenen, die vóór hebben gestemd, zich laten sussen door hun oren te laten hangen naar de verklaringen van enige -welgestelde- Saoedische vrouwen, die wel zoiets als het volgende zullen zeggen:
  “Wij WORDEN niet onderdrukt: Ik leef hier in luxe en ik word beschermd. Ik hoef niets te doen; mijn personeel doet alles voor me; ik hoef niet zelf te rijden; mijn man/zonen/chauffeur brengen me overal, waar ik maar heen wil. Ik ben heel kostbaar voor ze en ze waken over me. Ik sta in hóóg aanzien; voor hen ben ik een diamant in een fluwelen doosje. Zó is onze cultuur……”
  En dat de goedmenschen dan alweer denken: Zie je wel: De cultuur. Niets m je druk ver te maken.
  Anders zou ik het ook niet meer weten. Waanzin, maar ja…..

  Like

 14. delamontagne zegt:

  De Saoudische Raad van Vrouwen vergaderde afgelopen Maart in Qassim, S.A.
  Of er ook vrouwen aan deelnamen.?

  DE VRAAG STELLEN IS HEM BEANTWOORDEN…………
  NEE [ of ze moeten achter dat doek zitten ! ]

  Dat zulk een achterlijk volk zoveel macht heeft gekregen

  https://www.tunisienumerique.com/arabie-saoudite-photo-photo-de-premiere-reunion-conseil-femmes-saoudiennes-de-qassim-devient-virale/

  Like

 15. Mil zegt:

  Ik heb net het boek van Carmen bin Laden “Het gesloten koninkrijk” gelezen een echte aanrader! Maar dat 5 Europese lidstaten hebben gestemd dat Saoedi-Arabië mee kan beslissen over vrouwenrechten is totaal achterlijk! Nu is het wel zo dat Saoedi-Arabië ongeveer 6000 prinsen heeft rondlopen, die van gekkigheid niet weten wat ze met al hun geld moeten doen. Dus voor mij is het een kwestie van je inkopen en daar zijn ze on Europa ook niet vies van, maar dit is echt totaal belachelijk!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s